Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Cannelloni recepten (311) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Mix recept van meerdere Canneloni recepten. **LET OP** Geen bechamelsaus nodig.

INGREDIENTEN

Cannelloni rolletjes, 400gr.kalfsgehakt, (of runder), 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, (paneermeel), 100gr. parmezaan, olijfolie, 2etl.gehakte peterselie, peper en zout., , Saus:, , 1/2 liter vloeibare tomatenpuree (pomodore), 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels tijm,oregano,Basilicum en peterseliestengels, 2 el. olijfolie, 1 el. Suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-07-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Cannelloni

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-05-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Een heerlijk italiaans hoofdgerecht voor vier personen, evt. eens als alternatief voor lasagne.

INGREDIENTEN

Canneloni: een pak cannelloni-rollen (supermarkt), 200 gram varkensfilet (of kant en klaar varkensgehakt), 200 gram kipfilet (of kant en klaar kipgehakt), 2 gesnipperde uien, 1 tomaat in stukjes, 2 eetlepels melk, 120 ml. room, 75 gram prosciuto/ parmaham in blokjes, 40 gram vers broodkruim, 50 gram verse geraspte parmezaanse kaas, 3 eetlepels verse gehakte peterselie, 20 gram boter., Saus: 60 gram boter, 40 gram bloem, 5 dl. melk, 100 gram geraspte gruyerekaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Even wat werk, maar wel lekker!

INGREDIENTEN

Tomatensaus, 1 ui, gesnipperd, 2 tenen knoflook, geperst, 1 pakje tomatofrito, theelepel suiker, oregano, tijm, zout en peper naar smaak, olijfolie, , Pasta en vulling, 16 cannelloni, 250 gram ricotta (zelf ricotta maken kan ook), 300 gram spinazie, gehakt (of deelblokjes uit de vriezer, ontdooid), 125 gr gerookte spekjes, 2 tenen knoflook, geperst, 100 gram Parmezaanse kaas, theelepel tijm, snufje nootmuskaat, zout en peper, naar smaak, , Bechamelsaus (zakje tbv 250ml), Nootmuskaat, 250ml melk

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-01-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zelf pasta maken? Zie het artikel Zelf lasagne, canneloni of ravioli maken

INGREDIENTEN

16 staafjes Cannelloni, 1,5 pond rundergehakt, 1 gesnipperde ui, ca. 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, zout, peper, paprikapoeder, beetje oregano, tijm,, voor de saus:,, 1 pak Pomodore, knoflookpoeder, uienpoeder, verse bieslook, verse peterselie, 0,25 l. slagroom, geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-02-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Heerlijk gevulde deegpijpjes

INGREDIENTEN

, , , , 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 400 gram rundgehakt, 2 el olijfolie, peper en zout, 1 tl oregano, 1 tl salie, klein blikje tomatenpuree, 1 tl suiker, 3 el zure room, 1 blik gepelde tomaten, 1 bouillonblokje, 1 tl suiker, italiaanse kruiden, cannelloni plm 20 stuks, geraspte kaas, boter, , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-08-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Snelle en makkelijk te maken ovenschotel met typisch italiaanse smaak

INGREDIENTEN

1 doos cannelloni, 2 zakken Bertolli kruidige tomatensaus, 300 Gr. Wokgehakt (AH), 1 doos diepvries deelblokjes spinazie à la creme, 1 pot bechamelsaus, Zout en peper, 2 teentjes uitgeperste knoflook, 3 uien of sjalotten, Evt. Geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-03-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijke romige ovenschotel met pittige worst

INGREDIENTEN

300 gram cannelloni, 250 gram Mortadella, 50 gram salami, 1 ei, 1 el. gehakte peterselie, 2 dl. creme fraiche, 75 gram gratineerkaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 1/4 rode paprika, 2 sneetjes oud witbrood, 250 g kipfilet, 3 eetlepels slagroom, 2 eieren, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel tijm, 2 eetlepels fijngesneden vers basilicum, 4 eetlepels fijngeknipte peterselie, zout, peper, 1 theelepel bouillonpoeder, 1 pak cannelloni, 1 blikje gezeefde tomaten, 2 mozzarellakaasjes

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

16 cannelloni - 400 gr rundergehakt - 1 blikje tomatenpuree van 70 gr - 1 ui - 6,5 dl tomatensaus - 150 gr geraspte kaas - zout - peper - 1 el Italiaanse kruiden

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-05-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Simpele cannelloni met gehakt

INGREDIENTEN

8 cannelloni, 500 g gehakt, gemengd, 400 g tomatenblokjes (blik), 1 ui, 1 teentje knoflook, 5 el wijn, rode, snuifje suiker, 1 ei, 1 kl tijm, gedroogde, 1 kl mosterd, 75 g parmezaan (vers geraspt), olijfolie, peper, zout, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-10-2013
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Even je best doen en dan heerlijk smullen

INGREDIENTEN

300 gr. tomaten, 1 grote ui, teentje knoflook, 20 gr. boter, 2 el tom.puree, rozemarijn, zout, peper, tijm, 25 gr. champignons, klein glas rode wijn, 200 gr. gehakt, 1/2 pak cannelloni, 4 plakken Edammer kaas, 2 el geraspte oude kaas., ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-06-1999
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

* Cannelloni, 16 stuks, * Paprika naar keuze. Ik heb van rood, groen en geel een beetje genomen, in totaal ongeveer 1., * 1 courgette, * 2 bosuitjes, * 2 uien, * pond tomaten, * pond rundergehakt, ongekruid, * 0,5 liter bechamelsaus. Ik heb een zakje gebruikt, je kunt het natuurlijk ook zelf maken, * geraspte parmezaanse kaas, * olijfolie, * zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-03-2009
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Voor de vulling:, , - 400 gr gemengd gehakt, - 1 sjalotje, - 2 el peterselie (gesnipperd), - 1 tl mosterd, - paprikapoeder, - curriepoeder, - zout en peper, - 1 el worchester saus, - enkele druppels tabasco, , Voor de saus:, , - 1 blik gepelde tomaten 500gr, - 1 ajuin (gesnipperd), - 1 teentje knoflook, - oregano, - 1 vleesbouillonblokje, - peper en zout, - 2 laurierblaadjes (gekneusd), - olijfolie om te bakken, - 1dl water, , Verder:, , - 150gr gemalen kaas, - 4 cannelloni rolletjes per persoon

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-08-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

500 g gemengd gehakt, 400 g tomaten in stukjes, 70 g tomatenpuree, 16-tal rolletjes cannelloni, 1 wortel, 1 rode paprika, 250 g champignons, 1 teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 50 g (vers) geraspte parmezaanse kaas, olijfolie, tabasco, 1 mespunt cayennepeper, 1 el oregano, 1 el marjolein, peper en zout, nootmuskaat, 150 g geraspte mozarella,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2009
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Echt iets voor een feestelijk etentje met vrienden. Vergt bijna twee uur maar de complimenten blijven nog dagen nagalmen.

INGREDIENTEN

Spinazie gehakt-vulling:, 1 el olijfolie, 1 gesnipperde ui, 1 teen knoflook (persen), 500 gram rundergehakt, 250 gram diepvriesspinazie, ontdooien, 3 el tomaten puree, 125 gram ricotta ( Huttenkase is net zo goed), 1 ei, 1/2 tl. gedroogde oregano, , Bechamelsaus (niet kant en klaar kopen), 2,5 dl melk, 1 takje peterselie, 7-8 peperkorrels, 30 gram boter, 1 el bloem, 1,25 dl slagroom of koksroom, , Tomatensaus:, 425 gram passata di pomodoro uit blik, 2 el fijngehakte basilicum, 1 teen knoflook geperst (doe ik altijd 2), 1/2 tl suiker, , 12-15 gedroogde cannelloni's, 150 gram mozzarella (heel fijn), 50 gram permezano (versgeraspt het lekkerst)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-09-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een heerlijk schotel van gehakt, ossetong en spinazie

INGREDIENTEN

16 Cannelloni(zie nijn artikel: ZELF LASAGNE, CANNELLONI OF RAVIOLI MAKEN ), 5 e olie - 100g kalfs of rundergehakt, 100g varkensgehakt, 100g zeer fijn gesneden gerookte ossetong, 750g diepries spinazie, 150g oude Goudse of parmezaanse kaas, 2 eierdooiers van hard gekookte eieren, tomatenketchup, aromat, pepe, nootmuskaat, zout 45g boter, 40g bloem 500ml melk, 50g gesmolten boter(kan ook minder boter voor de lijn)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-03-2004
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker, makkelijk en leuk om te maken als je eters krijgt

INGREDIENTEN

250 g cannelloni, zout, 400g rundergehakt, 100 g gekookte ham, 125 g champignons, 3 el boter, zout, peper, 1 el bloem, 1 dl italiaanse rode wijn, 1 fles tomatensaus (690 gr), 50 g geraspte parmezaanse kaas, keukenpapier, theedoek zonder wasmiddelenluchtjes, ovenschaal 15x24,5 cm

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-12-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde deegrolletjes

INGREDIENTEN

1 pak Grand`Italia Lasagnebladen, 1 pot Grand`Italia Bolognese saus (400 gram), 400 gram rundergehakt, 200 gram champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram Parmezaanse kaas, 2 eetlepels olijfolie, Een snufje peper en zout

  •  …
  •  
  • Geplaatst op16-11-2011
  • Italiaans
  •  

Lekkerste italiaanse gerecht dat er bestaat!

INGREDIENTEN

Doos cannelloni's, 1.5 ui, 2 teentjes knoflook, olie, bouillon blokje, 1 takje peterselie, 1 pnd gehakt, italiaanse keukenkruiden, peper, 2 eetlepels bloem, 2 blikken gepelde tomaten, 2 blikjes tomatenpuree, 1 ei, 50 gr. paneermeel, 50 gr. parmezaansekaas

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-05-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Dit is echt de lekkerste cannelloni

INGREDIENTEN

16 cannellonipijpjes, 2 el. geraspte Parmezaanse kaas., olie., VULLING:, 450 gr. gehakt, 1 gehakte ui, 2 teentjes knoflook, 225 g. diepvriesspinazie, 1/2 tl. oregano, 1/2 tl. basilicum, 1 tl. tomatenpuree, 60 ml. room, 1 lichtgeklopt ei, zout en peper naar smaak., , TOMATENSAUS;, olijfolie, 1 gehakte ui, 1 teentje knoflook, 4oog.tomaten uit blik, 2 el. tomatenpuree, zout en peper., BECHAMELSAUS:, 1 schijf ui, 3 peperkorrels, 1 laurierblaadje, 300 ml. melk, 30 g. boter of margarine, 30 g. bloem, zout en peper., ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-01-2010
  • Italiaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 g cannelloni, zout, 400 g rundergehakt, 100 g gekookte ham, 125 g champignons, 3 el boter of margarine, peper, 1 el bloem, 1 dl Italiaanse rode wijn, 1 fles tomatensaus, 50 g geraspte parmezaanse kaas, 1/2 el boter (om in te vetten), , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-05-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Cannelloni gevuld met gehakt en groente.

INGREDIENTEN

+- 4 canneloni per persoon, 800 gr rundergehakt,400 gr. soepgroenten, 200 gr. geraspte belegen kaas, zakje voor witte saus (knorr), bruchettamix, oregano, teentje knoflook, grote fles pastasaus

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

16 cannelloni's, 30 gram boter, 30 gram bloem, 3 deciliter melk, zout en peper, nootmuskaat, 5 vleestomaten, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, olijfolie, 400 gram kipgehakt, 2 deciliter kippenbouillon, 1 grote of 2 kleine courgettes, 50 gram geraspte oude kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-08-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een echte aanrader deze cannelloni met gehakt, snijbonen en abrikozen

INGREDIENTEN

18 cannellonipijpjes, 300 gram snijbonen (pot), 6 gedroogde abrikozen, 300 gram gehakt, 100 gram ontbijtspek in blokjes, 2 eetlepels rozijnen, 1 ei 2 eetlepels tomatenketchup, 1 zakje witte saus, 1/4 liter creme fraiche, 4 dl. melk, zout, peper, mespunt gemalen kardemom, 1/2 theelepel oregano, 100 gram geraspte kaas, iets olijolie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-05-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

We vullen deze deegrolletjes met gevogelte en paddestoelen

INGREDIENTEN

8 lasagnevellen * 2 kipfilets * 1 tamme eendenborst * 2 ontbeende kwartels * 350 gram gesorteerde paddestoelen * 2 sjalotten * 2 tenen knoflook * 150 gram Mozzarella * 1,5 dl. room * 1 eetlepel gehakte peterselie * olijfolie of boter * peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Verse pastavellen kunt u zo gebruiken.Wanner u gedroogde hebt moet u ze eerst een paar min. koken in licht gezouten water en daarna laten opdrogen op een doek.Dit kan men een dag op voorhand maken.

INGREDIENTEN

12 lasagnevellen,400 gr kalfsgehakt,200 gr champignons,1 ui,1 teentje look,1 ei,75 gr gemalen kaas,2 eetl paneermeel,olijfolie,2 eetl. gehakte peterselie,p+z.Voor de tomatensaus:1/2 l vloeibare tomatenpuree,1 sjalotje,2 teentjes look,kruidentuiltje(thijm,laurier,peterseliestengels),2 eetl. olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

A: 100 gr. meel, 2-3 eieren, zout, 1/8 ltr. water., B: zout, oregano, marjolein, salie,olijfole, knoflook, 200 gr. gemengd gehakt, 250 gr. rauwe spinazie, tomatenpuree, klontje boter, 2-3 eieren, 2 eetl. fijn paneermeel, gemalen kaas.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-03-2000
  • Italiaans
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Heerlijke cannelloni.

INGREDIENTEN

20 Cannellonipijpjes, 2 eetl geraspte kaas, , Vulling:, , 500g gehakt., 15 ml olijfolie, 1 gehakte ui, 2 teentjes knoflook, 225 g diepvries spinazie, 1/2 theel oregano, 1/2 theel basilicum, 1 eetl tomatenpuree, 60 ml room, 1 lichtgeklopt ei, zout en peper, , Tomatensaus:, 15 ml olijfolie, 1 gehakte ui, 1 teentje knoflook uit de pers, 400 g vleestomaten uit blik, 2 eetl tomatenpuree, zout en peper, , Bechamelsaus:, 1 schijf ui, 3 peperkorrels, 1 laurierblaadje, 300 ml melk, 30 g boter, 30 g bloem zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-01-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Het heerlijke aan dit recept is dat ik er een feelgood gevoel van krijg. Het is lekker en gezond want er gaat een berg spinazie in. Het is ook een pre-vakantie recept want we gaan dit jaar naar Toscane. Heb je kids dan is het zeker ook smullen geblazen bij die kleine koter of koters. En jij blij want jij hebt weer veel vitamientjes bij ze binnen gekregen. En ook dat kan natuurlijk een kookgeluksmoment voor je zijn. Je staat toch immers niet voor niks je best te doen in de keuken? Enjoy! Wil je zien hoe ik dit recept maak? Kijk dan eens op www.kootjekookt.nl!

INGREDIENTEN

- 300gr half om half gehakt , - 450gr verse spinazie , - 150gr geraspte kaas , - Cannelloni pasta 5 per persoon , - 70 gr tomatenpuree , - 1 blik pomodori tomaten , - 1 ui , - 1 teen verse knoflook , - 200ml melk , - 2 theelepels bloem, - ½ groentenbouillionblokje, - Olijfolie, - Italiaanse kruiden 2 theelepels, - Peper en zout, - Nootmuskaat 1 theelepel, - 20 gr boter, - 2 theelepels bloem,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-07-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

24 kitchen

INGREDIENTEN

500 g verse spinazie, 1 scheutje olijfolie, 1 teentje knoflook, 250 g ricotta, zout, versgemalen peper, 4 trostomaten, 12 buisjes cannelloni, 150 g Parmezaanse kaas, 200 g mozzarella, 150 g rucola

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-08-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekkere cannelloni met ricotta uit de oven.

INGREDIENTEN

500 g half-om-half (varkens- en kalfsgehakt), 50 g paneermeel, 100 g parmezaanse kaas, 3 eieren losgeklopt, 1 tl gedroogde oregano, 12-15 cannelloni, 375 g verse ricotta, 60 g geraspte kaas, Tomatensaus: 425 g gepureerde tomaten uit blik, 425 g gepelde tomaten uit blok fijngehakt, 2 tenen knoflook geperst, 3 el versgehakt basilicum, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-01-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

lekker en snel gerecht van mijn tante!

INGREDIENTEN

2el olijfolie.400gr rundergehakt.2teentjes knoflook.1fijn gesneden ui.1 blikje gepelde tomaten in blokjes.1 el milde paprikapoeder.zout en peper.400-500gr voorgekookte cannelloni.1zakje bechamelsaus(grand italia).melk.1dl slagroom.100-150gr geraspte jongbelegen kaas., , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-04-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

16 cannelloni, 400 g gehakt, 1 groot ei, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 klein uitje, 1 volle theelepel gedroogde Italiaanse keuken- of knoflookkruiden, ca. 6,5 dl tomatensaus (b.v. Sugocasa), 100 g geraspte kaas of 1 bolletje mozzarella, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-03-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker voor doordeweekse dag!Hoe vaker je het maakt, hoe handiger je er meer wordt. Wel cannelloni gebruiken die je niet hoeft voor te koken (= sneller).

INGREDIENTEN

- 1 el olijfolie, - 1 kleine ui, gepeld en gesnipperd, - 75 gram champignons, fijngehakt (ik doe altijd meer), - 225 gram ricotta, - 225 gram ontdooide diepvriesspinazie, - peper en zout, - 1/2 tot 1 tl nootmuskaat, - 12 cannelloni-pijpjes, - snelle tomatensaus (natuurlijk lekkerder als je het zelf maakt), - 50 gram mozzarella, in plakken

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-02-2010
  •  
  •  30-60 min.

Degelijk Italiaans

INGREDIENTEN

16 cannelloni, 400 g gehakt, 1 groot ei, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 klein uitje, 1 volle theelepel gedroogde, Italiaanse keuken- of, knoflookkruiden, ca. 6,5 dl tomatensaus (b.v., Sugocasa), 100 g geraspte kaas of 1, bolletje mozzarella, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-04-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een verfijnde Cannelloni, zacht van smaak. Deze is uit Wilma's Pasta Kookboek (Libelle 11-1999.

INGREDIENTEN

100 gram zalmsnippers (gerookt), 400 gram kabeljauw (filet), 2 stuks eieren, 4 eetl. dille, zout en peper naar smaak, 16 stuks cannelloni, 1 pakje bechamelsaus, 1 tablet vis bouillon, 50 gram Kaas, geraspt.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-02-2003
  • Italiaans
  •  60-120 min.

Vegetarisch gerecht van cannellonirolletjes gevuld met spinazie, overgoten met een saus van roquefort en walnoten. Dit was mijn eerste zelfontworpen gerecht en het blijft een eeuwig succes.

INGREDIENTEN

6 rolletjes cannelloni, 750 gr verse spinazie, 20 gr boter, 3 eetl bloem, 300 ml room, 50 gr roquefort, 1/2 citroen, 45 gr gepelde walnoten, zout en peper, geraspte kaas (pizzakaas)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-04-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni gevuld met een heerlijk zachte saus

INGREDIENTEN

300 gr. cannelloni, 100 gr. ontbijtspek, 1 ui, 2 el olie, 300 gr. kippelevertjes, 1 blikje tom.puree, 1,5 dl groentebouillon, 150 gr. kwark, 0,5 tl oregano, peper, 50 gr. geraspte belegen kaas, 2 el paneer-meel, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-07-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Overheerlijke Italiaanse cannelloni met groentevulling en gehakt.

INGREDIENTEN

16 cannelloni, 400 gram gehakt (rund), 1 groot ei, klein blikje tomatenpuree, blikje maïs, wat kleine struikjes broccoli, halve rode en gele paprika, 1 kleine ui fijngesneden, 1 thl Italiaanse kruiden, 1 thl knoflookvlokken, 1 dl tomatensaus, 100 gr. geraspte kaas, zout en peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-10-2007
  • Italiaans
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top