Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

4 calderetta recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Filippijns hoofdgerecht wat eigenlijk iedereen wel lekker vindt, ook mensen die niet zo van de oosterse keuken houden. Je bent er wel even mee bezig omdat je het vlees eerst marineert en het daarna nog zo'n 1,5-2 uur moet stoven.

INGREDIENTEN

500 g riblappen; 4 el azijn; 2 teentjes knoflook; 1 grote ui; 1 rode of groene paprika; 4 el olijfolie; 1,5 kopje warm water; klein blikje tomatenpuree; 1 laurierblaadje; zout; versgemalen peper; klein blikje leverpastei; eventueel tabasco

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-02-2003
  • Filippijns Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

500 g riblappen, 4 eetl. azijn, 2 teentjes knoflook, 1 grote ui, 1 rode of groene paprika, 4 eetl. olijfolie, 1,5 kopje warm water, klein blikje tomatenpuree, 1 laurierblaadje, zout en versgemalen peper, eventueel tabasco, klein blikje leverpastei, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-04-2009
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 g riblappen, 4 eetl. azijn, 2 teentjes knoflook, 1 grote ui, 1 rode of groene paprika, 4 eetl. olijfolie, 1,5 kopje warm water, klein blikje tomatenpuree, 1 laurierblaadje, zout en versgemalen peper, eventueel tabasco, klein blikje leverpastei

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-05-2010
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

500 gram riblappen - 4 eetlepels azijn - 2 teentjes knoflook - 1 grote ui - 1 rode paprika - 4 eetlepels olijfolie - 1 1/2 kopje warm water - klein blikje tomatenpuree - 1 laurierblaadje - zout en peper - tabasco - klein blikje leverpastei

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-12-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top