Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Calderetta recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

500 g riblappen, 4 eetl. azijn, 2 teentjes knoflook, 1 grote ui, 1 rode of groene paprika, 4 eetl. olijfolie, 1,5 kopje warm water, klein blikje tomatenpuree, 1 laurierblaadje, zout en versgemalen peper, eventueel tabasco, klein blikje leverpastei, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-04-2009
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Filippijns hoofdgerecht wat eigenlijk iedereen wel lekker vindt, ook mensen die niet zo van de oosterse keuken houden. Je bent er wel even mee bezig omdat je het vlees eerst marineert en het daarna nog zo'n 1,5-2 uur moet stoven.

INGREDIENTEN

500 g riblappen; 4 el azijn; 2 teentjes knoflook; 1 grote ui; 1 rode of groene paprika; 4 el olijfolie; 1,5 kopje warm water; klein blikje tomatenpuree; 1 laurierblaadje; zout; versgemalen peper; klein blikje leverpastei; eventueel tabasco

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-02-2003
  • Filippijns Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

500 g riblappen, 4 eetl. azijn, 2 teentjes knoflook, 1 grote ui, 1 rode of groene paprika, 4 eetl. olijfolie, 1,5 kopje warm water, klein blikje tomatenpuree, 1 laurierblaadje, zout en versgemalen peper, eventueel tabasco, klein blikje leverpastei

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-05-2010
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

500 gram riblappen - 4 eetlepels azijn - 2 teentjes knoflook - 1 grote ui - 1 rode paprika - 4 eetlepels olijfolie - 1 1/2 kopje warm water - klein blikje tomatenpuree - 1 laurierblaadje - zout en peper - tabasco - klein blikje leverpastei

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-12-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top