4.680 cake recepten

Dit is een basisrecept voor cake, die niet kan mislukken. Voor iets meer afwisseling laat u uw fantasie werken en voegt u allerlei ingredienten toe.

INGREDIENTEN

200 gram zachte boter - 200 gram suiker - 4 eieren (200 gram bij elkaar) - 200 gram bloem - 2 theelepels bakpoeder - 1 zakje vanillesuiker - wat citroenrasp

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-06-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Deze super lekkere brownies heb ik afgelopen weekend gebakken. Echt een aanrader. Gemakkelijk te maken en heel snel klaar. Je kunt er echt niet van afblijven!!! Het recept stond in de Volkskrant en is afkomstig uit het boek Chocoladefantasie van Linda Collister.

INGREDIENTEN

140 gram boter - 4 eieren - 340 gram lichtbruine basterdsuiker - flinke snuf zout - 1 theelepel vanillie-essence - 75 gram cacaopoeder - 140 gram bloem - 150 gram grof gehakte stukjes chocolade (je kunt zelf bepalen of je witte en/of pure chocolade gebruikt. Ik gebruik van allebei 75 gram).

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-02-2005
  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke luchtige cake met kleine stukjes stroopwafel.
N.B.Vooral bij het bakken van cake is de kennis van je eigen oven belangrijk. Ik heb het recept beschreven volgens mijn eigen oven. Ook in kook(bak)boeken staat voor een cake ongeveer 1 uur - 1.15 uur beschreven en een temperatuur tussen 160 en 170 graden. Ik zet cake altijd in een koude oven waardoor de tijd ongeveer 1.15 uur is. De cake is dan altijd perfect!

INGREDIENTEN

200 gram zachte boter + wat boter voor de vorm, 150 gram suiker, 50 gram bruine basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 200 gram zelfrijzend bakmeel + wat extra voor de vorm, 1 theelepel kaneel, 1 mespunt zout, 200 gram stroopwafels in kleine stukjes

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-04-2009
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Basis recept met tips voor het maken van cup cakes

INGREDIENTEN

Ingrediënten voor 12 cupcakes, 125 gram roomboter op kamertemperatuur, 125 gram kristalsuiker, 125 gram zelfrijzend bakmeel, 2 eetlepels melk op kamertemperatuur, 2 ( grote) eieren op kamertemperatuur

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2011
  •  …
  •  30-60 min.

Een heerlijke hartige/kruidige taart, met wortels. Altijd lekker !

INGREDIENTEN

2 kopjes bloem, 1 kopje bruine suiker, 4 eieren, 1 kopje olijfolie, 1 tl zout, 1 tl bakpoeder, 2 tl kaneel, 1 tl gember, 2 kopjes geraspte wortel (ongekookt), 1 kopje gemalen walnoot, 140 gr. Philadelphia (kaas), ½ kopje boter, 2 kopjes poedersuiker, 2 tl vanilleessence

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2007
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

Recept van Sue Lawrence, Sue schreef; dat ze al haar brownies recepten had weggegooid en alleen nog maar deze brownies maakt! Origineel heb je `Dark unrefined muscovado sugar` nodig maar met de Nederlandse donkerbruine basterd is het ook te proberen. De meeste brownies bevatten noten maar deze niet, simpele reden de kinderen van Sue Lawrence lusten geen noten! Maar je kunt als je wil natuurlijk noten toevoegen.

INGREDIENTEN

350 g pure chocola (60-70% cacao), 250 g ongezouten roomboter, 3 grote eieren, 250 g donkere muscovado suiker of donkerbruine basterd, 50 g bloem* (+30 zie aantekening bij serveertips), 1 flinke theelepel bakpoeder* (ik schrijf flink want een Engelse theelepel is groter dan de Nederlandse = 5 ml), Snufje zout, Soms voeg ik ½ tl vanille-extract toe, heb je dat niet dan neem je wat vanille essence.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-01-2005
  • Engels
  •  30-60 min.



Baknamiddag met de kindjes ? Bananencake lukt altijd !

INGREDIENTEN

120 g boter - 150 g griessuiker - 10 g vanillesuiker - 2 eieren - 3 bananen - 200 g bloem - 1 koffielepel bakpoeder - 1 dl melk

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-06-2001
  • Belgisch
  •  60-120 min.

Deze ouderwetse Oma cake heb ik voor het eerst in een Grand Cafe in Harderwijk gegeten. Na wat zoeken kwam ik achter dit heerlijke en makkelijke recept. Nu kunnen wij thuis ook genieten van deze cake.

INGREDIENTEN

125 gram boter, 125 gram margarine, 200 gram witte basterdsuiker, 5 eetlepels cacao, 200 gram Maria koekjes, 2 eieren

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op06-11-2003
  • Nederlands
  •  120 min. <

Dit is een recept van mijn vader,(hij was banketbakker) het is een klassiek recept van cake,als je het recept opvolgt lukt het altijd!
Mijn vader drukte mij altijd op het hart om nooit de bloem met de mixer door het mengsel toe doen. Doe ik dus ook nooit en ik volg nog altijd zijn raad op en schep als het ware de bloem door het boter/ei mengsel en ik krijg altijd een luchtige cake.
De laatste keer (februari 2011) heb ik hem weer eens gemaakt en
foto`s geplaatst. De foto`s heb ik toen bewerkt en daarom ziet het beslag er wat `korrelig uit, dat komt door de foto bewerking, volgende keer zal ik betere foto`s maken.
Bij de foto`s staat ook hoe ik de laatste keer deze cake eens gevuld heb met jam en slagroom.
Ik heb dat niet bij het recept vermeld maar de foto`s spreken voor zich.
Voor de vulling heb aardbeienjam genomen -zoveel als nodig was- en door de slagroom wat poedersuiker plus één theelepel vers citroensap. (een natuurlijke slagroomversteviger).

INGREDIENTEN

150 gr boter. 150 gr bloem. 150 gr suiker. wat geraspte schil van 1 (goed gewassen) citroen OF het merg van ½ vanillestokje( ook heel erg lekker) OF 2 pakjes vanillesuiker., Snufje zout., 3 eieren(Middegroot)1 ei weegt ongeveer 50-60 gram. Wil je een grotere cake neem je gewoon meer, als je maar altijd gelijke hoeveelheden neemt. (dus bij hoeveelheden van 200 gram neem je 4 eieren enz), 1 theelepel bakpoeder.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-01-2005
  • Nederlands
  •  60-120 min.

IJstaart met cake in gebakken eiwitschuim. Super feestelijk en super makkelijk om te maken!!

Voor het bereiden: 20 minuten, in de vriezer: 30 minuten, in de oven bakken: 8 tot 10 minuten

En je kan het een dag van tevoren al maken en in de diepvries bewaren.

INGREDIENTEN

, 8 dungesneden plakken cake, 12 bolletjes ijs, bijvoorbeeld aardbei, pistache, vanille, 1 borrelglaasje sinaasappellikeur, wat in stukjes gesneden fruit, bijvoorbeeld aardbeien, kiwi, perzik en ananas uit blik, 4 eiwitten, 150 gram suiker, sap van 1/2 citroen om te ontvetten,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-10-2004
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

Dit is een lekkere en zoete gewoonte om te maken in Tsjechië. Daar word deze tulband cake, Bábovka genoemd en er is geen 1 Tsjech die niet weet wat dat is en hoe je het maakt. In Nederland is deze echter nog niet heel bekend.

Het is een ideaal gezins cake en hij is heel lekker. Je kunt de zoetheid zelf bepalen door er meer of minder poedersuiker overeen te strooien. Je kunt deze cake gebruiken als nagerecht maar natuurlijk ook gewoon als tussendoortje

INGREDIENTEN

*250 gram boter, *200 gram suiker, *1 zakje vanilliesuiker, *4 eieren, *Snufje zout, *Klein beetje geraspe citroenschil, *sap van 1 citroen, *250 gram bloem, *2 theelepels bakpoeder, , wat boter en meel extra voor het insmeren van de vorm.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-08-2012
  • Tsjechisch Nagerecht
  •  30-60 min.

Nieuwe (hele lekkere:) hype! Wel veel werk maar het ziet er heel leuk uit voor op feestjes. Dit is het basisrecept maar het is helemaal aan te passen, door andere cake of coating te gebruiken.

INGREDIENTEN

Cake: Boerencake mix, 200 gram boter, 4 eieren, Frosting: 25 gram bloem, 120 ml melk, 100 gram roomboter, 100 gram poedersuiker, Coating: circa 200 gram chocolade, Topping: nougatine, kokos

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op14-07-2011
  •  …
  •  120 min. <

Deze cake komt uit life and cooking toen rudolph van veen er nog kookte deze cake heb ik sinds dien in mijn persoonlijke schrift staan en is hier een groot succes dus vandaar dat hij hier ook niet mag ontbreken.lekker bij koffie en thee of warme chocomelk maar zeker niet alleen voor de herfst.

INGREDIENTEN

10 bitterkoekjes, 0.5 dl Amaretto, 150 gram zachte boter, 150 gram bruine basterdsuiker, 3 eieren, 150 gram zelfrijzend bakmeel, 100 gram gepelde walnoten, poedersuiker, 1 theelepel kaneelpoeder, 2 peren, zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-10-2007
  •  …
  •  30-60 min.

Met witte chocolade en pecannoten

INGREDIENTEN

200 g zelfrijzend bakmeel.1 mespunt zout.1 eetl. speculaaskruiden.200 g boter.200 g basterdsuiker.4 eieren, op kamertemperatuur.50 g witte chocolade.100 g pecannoten.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Dit is een heerlijke , heel eenvoudig te maken appelcake, favoriet in onze familie. Mijn moeder heeft het bedacht.

Onze zoon speelde het klaar om een hele cake katje frik te maken in zijn eentje!

INGREDIENTEN

750 gram geschilde goudreinetten (1150 ongeschild), 250 gram zelfrijzend bakmeel, 250 gram basterdsuiker, 90 gram boter, 2 theelepels bakpoeder, 30-50 gram rozijnen, 3 eieren, 3 zakjes vanillesuiker, Paneermeel voor de vorm

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-02-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Ik zag op 24 kitchen Bianca Jansen bananenbrood cupcakes bakken.
Ik was aan het bakken voor een verjaardag maar had al cupcakes gebakken dus heb ik het beslag in een cakevorm gegoten.
Je kunt van deze ingrediënten dus ook 12 cupcakes maken. Ik heb wel een eigen draai gegeven aan het oorspronkelijke recept door de macademia noten te roosteren en grof te hakken, ook heb ik nog wat citroensap aan het beslag toegevoegd.
De cake viel goed in de smaak bij de verjaardag

INGREDIENTEN

100 g boter, 200 g suiker, 300 g zelfrijzend bakmeel, 2 eieren, 1 vanillestokje, 1 tl bakpoeder, ½ tl zout, 2-3 rijpe bananen (ligt aan de maat, ik had eigenlijk tè weinig banaan), 200 g ongezouten macadamianoten, Sap van ½ citroen

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-04-2013
  • Amerikaans
  •  60-120 min.

Recept uit;`Mary Berry`s Ultimate Cake book`. Mary schreef; ` Hoewel de cake er absoluut niet spectaculair eruit ziet, is dit een heerlijke zachte cake. Bewaar de cake in de koelkast en eet binnen een week`.
Ha ha..Bij mij heeft deze cake nog nooit de kans gekregen om een week oud te worden!
Ik heb hem weer eens gemaakt. (maart 2011) en nieuwe foto`s geplaatst. En dit keer heb ik de cake gevuld met mijn eigengemaakte Lemon curd (link onderaan dit recept). Uiteraard is de cake ook heel lekker zonder de vulling.

INGREDIENTEN

300 g suiker., 50 g zachte roomboter. 3 eieren., 225 g Griekse of Turkse yoghurt. ( bij gebrek aan: Gewone yoghurt kan ook), Geraspte schil plus sap van een goed gewassen citroen., 175 g zelfrijzend bakmeel., ½ tl zout., Een iets opgehoopte tl bakpoeder (Omdat Engels zelfrijzend bakmeel hoger rijst dan het Nederlandse zelfrijzend bakmeel)., 1 el vanille extract - optioneel- (Ik heb mijn zelf gemaakte vanille extract gebruikt)., VOOR DE ICING: (Suiker glazuur dus)., 100 g poedersuiker- gezeefd., Pers een halve citroen (of limoen of sinaasappelsap) uit je zal daar Ongeveer 1½ - 2 eetlepels van nodig hebben., Eventueel een klein beetje geraspte citroen (is niet noodzakelijk)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-01-2005
  • Engels
  •  60-120 min.

Deze taart is bepaald niet bedoeld voor degenen onder ons die echt caloriearm willen eten! Pas op: verslavend!

INGREDIENTEN

* 120 gram pure chocolade, * 3 dl melk, * 225 gram lichtbruine basterdsuiker, * 1/2 theelepel zout, * 150 gram boter op kamertemperatuur, * 225 gram kristalsuiker, * 3 eieren, * 1 theelepel vanille-essence, * 250 gram zelfrijzend bakmeel, * 1 zakje bakpoeder, , , Voor het glazuur:, * 225 gram pure chocolade, * 1,75 dl zure room, * 1/2 theelepel zout

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2003
  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ja, wat moet je over zoiets heerlijks nou zeggen, ga lekker bakken, het is zoooooo snel klaar en je kunt gaan smullen. het recept is voor ongeveer 14 muffins.

INGREDIENTEN

, VOOR HET DEEG, 1 tl . zout, 2 tl. bakpoeder, 256 gram bloem (ik verander de hoeveelheid n.a.v een reactie!), 100 gr. suiker, 200 ml. melk, 100 gram gesmolten boter (of vloeibare boter van becel), 1 ei, 1 tl. amandel aroma, 1 tl. vanille aroma, , NUTELLA ICING (GLAZUUR), 85 gr. boter (vloeibare boter gaat heel goed!), 150 gr. poedersuiker, 40 ml. melk(probeer evt. eerst wat minder omdat het wat te zacht wordt, even testen dus!)), 1/2 tl. vanille aroma, 100 gr. Nutella,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-03-2009
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Dit is absoluut niet gelogen. Heb deze zaterdag bij een High Tea gemaakt. Heerlijk met nootjes en stukjes witte chocolade

INGREDIENTEN

140 gram boter 100 gr walnoten fijngehakt 75 gram witte chocolade in stukjes gehakt 75 gr cacao poeder 140 gr bloem 4 eieren losgeklopt 340 gr lichte bruine basterdsuiker 1 tl vanille essance

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-10-2006
  • Frans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke caloriebom,...

INGREDIENTEN

Voor het cakebeslag:, 250 gram boter, 250 gr suiker, 225 gram bloem, 50 gram cacao, 4 eieren, 1 zakje bakpoeder, 1 vanillestokje, 4 eetlepels melk, , Voor de vulling:, 100 gram witte chocolade, 100 gram pure chocolade, 200 gram mascapone, paar eetlepels sinasappeljam, klontje boter, paar druppels liqor46, , Voor de topping:, 300 gram poedersuiker, 100 gram boter, 40 gram cacaopoeder, 40 ml melk

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-06-2012
  •  …
  •  30-60 min.

Een super Franse cake uit de Perigord. De lekkerste notentaarten kwamen van Paul Koeverle, die in zijn mooie bakkrij de prachtigste notentaarten maakte. Ook een plaatje om te zien (zie foto)

INGREDIENTEN

125 gr boter 200 gr poedersuiker 3 eieren 150 gr bloem5 gr bakpoeder20 gr cacaopoeder0.4 dl melk100 gr fijngehakte gepelde walnoten 2 tl geraspte citroenschil.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-05-2005
  • Frans
  •  60-120 min.

Dit maakt mijn moeder regelmatig, erg lekker!!

INGREDIENTEN

Cake, mascarpone en jam

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-08-2005
  • Internationaal
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

3 blaadjes gelatine, 2 pakjes Monchou (a 100 gr), 75 gr witte basterdsuiker, 125 ml slagroom, 250 ml hete sterke koffie, 2 eetl koffielikeur b.v Tia Maria, 1 pak lange vingers, 1 eetl cacaopoeder

  •  Nagerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op17-07-2005
  • Italiaans Nagerecht
  •  120 min. <

Love- cakes waren bekend in de hele Engelstalige wereld. Een recept bestond er niet voor, maar iedereen verstond er een rond gebakken cake onder. In vroegere tijden werd de love-cake van Sri Lanka de beste van Azie genoemd, en hij wordt nu nog steeds op min of meer dezelfde wijze gebakken.

INGREDIENTEN

125 gram zachte boter, 250 gram fijne griesmeel, 2 eieren, 8 eierdooiers, 300 gram fijne tafelsuiker, 200 gram fijngemalen cashewnoten, 2 el honing, 1 flinke mespunt nootmuskaat, 1 tl limoem- of citroenschil, 4 el poedersuiker, 1 el kaneel.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-01-1999
  • Indiaas
  •  60-120 min.

Een lekkere cake die ook nog eens gezond is doordat er bijna geen vet inzit.

INGREDIENTEN

250 gram zelfrijzend bakmeel, 50 gram krenten, 100 gram rozijnen, 1 eetlepel gember, 1 eetlepel koekkruiden (Baukje), 175 gram rietsuiker, 1/4 liter karnemelk, Een zakje amandelschaafsel

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-10-1999
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.

Eindeloos varieren

INGREDIENTEN

200gr zachte (room)boter, 200gr suiker, 1 zakje vanillesuiker, 4 grote eieren, 200gr gezeefde bloem, 1 zakje bakpoeder en een snufje zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-12-1999
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

500 gram zachtzure appels3 eetlepels citroensap100 gram boter150 gram suiker3 eieren250 gram kwark150 gram cakemeelboter om in te vetten50 gram geschaafde amandelen2 eetlepels suiker1 theelepel kaneelpoeder

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-03-2007
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.

Vers gebakken brood kan als ontbijt of ook als een tussendoortje.

INGREDIENTEN

1 kg bloem,20 gr bakpoeder,100 gr margarine 1/2 ltr lauw water en zout naar smaak.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-10-2000
  • Antiliaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

270 gr bloem, 3 eetlepels suiker, 1 zakje bakpoeder, 2,5 dl melk, 1 ei, 4 eetlepels plantaardige olie, 30 gr amandelschaafsel, 1 eetlepel donkere basterdsuiker of kristalsuiker, eventueel 2 eetlepels halfzoete jam,bv aardbeien of rozenbottle

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-11-1998
  • Amerikaans
  •  20-30 min.

Dit recept is speciaal voor mensen bij wie de cake niet altijd zo uit de oven komt zoals je zou willen, tenminste dat heb ik altijd. Dit recept is gemakkelijk, snel en de cake lukt altijd. Veel succes.

INGREDIENTEN

250 gram Tarwebloem, 1 eetlepel bakpoeder, 2 theelepels zout, 200 gram suiker, 2 eieren, 1/4 ltr. melk, 2 eetlepels plantaardige (olijf-of maisolie)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-04-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-07-2005
  •  …
  •  20-30 min.

Zelfgebakken cake is toch het lekkerst!

INGREDIENTEN

4 eieren, 200 g suiker, 200 g boter, 200 g zelfrijzend bakmeel, rasp van de schil van een citroen, snufje zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-02-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Iets lekker luchtigs voor bij de koffie

INGREDIENTEN

5 eieren, 280 gr suiker, 200 gr boter, 250 gr zelfrijzendbakmeel, 1 zakje vanillesuiker

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-03-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Recept uit 1933, voor electrisch koken.

INGREDIENTEN

150 g boter, 150 g suiker, 150 g zelfrijzend bakmeel (of 150 g bloem en 1 theelpel bakpoeder), 3 eieren, iets zout, vanille of geraspe citroenschil.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-10-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Van cake krijg je nooit genoeg. Dit recept is al 40 jaar in de familie, varieer eens en voeg gekruimelde Amaretti toe.

INGREDIENTEN

Cakevorm, inhoud 1 1/2 liter of 27 cm lengte en 10 cm breedte, 150 gram zelfrijzend bakmeel (of gebruik bloem en 1 theelepel bakpoeder), 150 gram boter, 150 gram suiker, 3 eieren, de geraspte schil van 1 citroen, 2 zakjes vanillesuiker, snufje zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-08-2002
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

150 gram zelfrijzend bakmeel, 150 gram zachte boter, 120 gram suiker, 3 eieren, 1/2 theelepel zout, 15 gram vanillesuiker, 2 eetlepels bloem, boter om de vorm in te vetten

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-07-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Naar een recept van mijn ma !

INGREDIENTEN

4 eieren, 250 gr zelfrijzende bloem, 250 gr fijne witte suiker, 250 gr boter.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-06-2001
  • Belgisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 ons cakemeel, 2 ons bakgraag (van een bekend merk) 2 ons witte basterd, 4 eieren, zout en ciroenaroma.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-11-1998
  • Internationaal
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

200 gram bleu band boter, 200 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 200 gram gezeefde bloem.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-12-2003
  • Nederlands
  •  60-120 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies