1. Home
  2. Recepten
  3. Bulghur

Bulghur recepten (111) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Chocolade Bulghur

Een supermachtige toet, dat je alleen kan eten na een superlicht hoofdgerecht.

INGREDIENTEN

- restje gekookte bulghur - 75 gram ongezouten cashewnoten - 3 eetlepels geraspte kokos - 1 reep pure chocolade

Voorbereiding

Als je geen restje bulghur hebt, kan je natuurlijk bulghur koken. Voor dit gerecht heb je voor 2 personen een half kopje bulghur nodig. Een half kopje bulghur kook je in 15 minuten gaar in 1 kopje water.

Bereidingswijze

- Hak de cashewenoten grof - Rooster in een droge koekenpan de cashewnoten. - Voeg de kokos toe en rooster de kokos mee tot het bruin begint te kleuren (goed blijven roeren!!!). - Voeg de gare bulghur toe en roerbak deze mee tot het echt warm is. - Voeg de chocolade toe en laat dit langszaam smelten. Nog steeds goed blijven roeren - Verdeel het over twee schoteltjes. Eventueel garneren met een beetje geraspte kokos.

  • Biologisch Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-02-2005
  • Biologisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Appel Bulghur

INGREDIENTEN

1 zure appel, kwart liter appelsap, 1 eetlepel rozijnen, 1 theelepel kaneel, flinke snuf zout, 200 gram bulghur ( gebroken tarwe, Turkse of Marokkaanse winkel), Eventueel melk

  • Internationaal Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-09-2000
  • Internationaal Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Bulghur met uien en rozijnen

Weer eens iets anders dan rijst of couscous. Een smakelijk bijgerecht dat je kunt serveren bij vlees of kip...

INGREDIENTEN

uien;, 1/2 dessertlepel kaneelpoeder;, 150 gram bulghur;, 1 handje rozijnen;, 50 cl. kokend water;, olijfolie;, zout en peper naar smaak.,

  • Arabisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-09-2008
  • Arabisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Maaltijdsalade met bulghur en avocado

Bulghur is voorgekookte, gedroogde, gebroken harde tarwe. Het is dus al gaar en hoeft alleen nog maar even geweekt te worden. Ideaal om door een salade te verwerken. Bulghur is te koop bij Turkse, Marokkaanse en Eco-winkels, sommige toko?s en op vele markten.

INGREDIENTEN

125 g bulghur (natuur- of Turkse winkel of markt), 1 krop Turkse sla (romaanse sla), 2 handsinaasappels, 2 avocado?s, vruchtvlees in partjes, 1 bakje verse balsamicodressing (koelvak grote supermarkt)

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-03-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

bulghur in tomatensaus

Een vegetarisch gerecht dat makkelijk te combineren is en niet kan mislukken

INGREDIENTEN

1 pak bulghur, 1 pot pittige tomatensaus (c1000), 1 brocolli, 1 bakje tauge, 1 bakje huttenkase, ketchup, koriander, citroensap, nootmuskaat, paprikapoeder, komijnpoeder, kruidnagelpoeder, kerriepoeder, kurkuma, peper,

  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-09-2008
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Gebakken Vis met Bulghur

KIBBEH SAMAK

INGREDIENTEN

200 g middelfijne bulghur1 middelgrote ui, gesnipperd1 eetlepel peterselie, fijngesneden450 g witte vis, graat en vel verwijderdraspsel van 1 sinaasappelzout1/2 theelepel witte peper2 eetlepels olie

  • Arabisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-10-2000
  • Arabisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Salade van tomaat en bulghur

Bulgur is gekookte, gedroogde en gebroken tarwe. Serveer de salade in een mooi blad ijsbergsla.

INGREDIENTEN

* 125 gram fijne bulghur(= gekookte,, gedroogde en gebroken tarwe), * 600 gr losse tomaten, * 1 dunne prei, * zout en peper, * 5-6 el olijfolie extra virgin, * 2 el citroensap, * 2 el fijngeknipte bladpeterselie, * 2 el fijngeknipte bieslook, * 1 el fijngeknipte munt, * 1 krop ijsbergsla, * wal- of hazelnoten, , Neem beetgaar gekookte pasta in plaats van bulghur., ,

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-03-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.

bulghur met (lams)gehakt en groenten

Smakelijk, makkelijk en gezond

INGREDIENTEN

200 gram (lams)gehakt), 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook (uit de knijper), halve paprika (kleur die je lekker vind, ik neem meestal gele), 2 tomaten (in blokjes), spaans pepertje (zoveel als je lekker vind) of gedroogd pepertje (in stukjes), 200 gram volkoren) bulghur, 2,5 dl water, zout

  • Biologisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-05-2003
  • Biologisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rum steak met bulghur en meiraapjes

INGREDIENTEN

, 300 gr rum steak (rib eye), 150 gr bulghur, 1 sjalot, 2,5 dl kippenbouillon, 4 kleine meiraapjes, 2 dunne preien, melk, 1 theel aardappelmeel, 25 gr boter, zout en peper,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-09-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bulghur van gebroken tarwe

Oorspronkelijk recept uit de tijd van de bijbel. Bulghur is een lekker bijgerecht in plaats van rijst

INGREDIENTEN

250 g bulghur of gebroken tarwe, 1-3 tl specerijen (komijn, korianderzaad, fijngehakte knoflook, gemalen granaatappelzaad, gedroogde tijm - alles naar keuze), 2 el boter, 600 ml water of bouillon (kippen-, runder-, lams- of groente-), zout, peterselie, korianderblad

  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-03-2000
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Bulghur Uit De Braadzak

Magnetron, Heerlijk bij gevogelte, vis of wild, 166 Kcal p.p.

INGREDIENTEN

250 gr bulghur, 1 eetl koudgeperste olijfolie, 1 grote ui, in ringen, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 50 gr geschaafde amandelen, geroosterd, 2 eetl kokend water, 1,5 theel grof zeezout, 1 eetl fijngehakte groene kruiden, 15 gr boter, versgemalen peper,

  • Slanke keuken Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-05-2000
  • Slanke keuken Bijgerecht
  •  0-10 min.

romige bulghur met bloemkoolgratin

Een heerlijke combinatie...... (vegan)

INGREDIENTEN

- 1 kop bulghur, - 2 koppen water, - 1 bloemkool, - 1 zakje paranoten, - 1 pakje soja room, - 1 teentje knoflook, - 1 ui, - basillicum en bieslook, - peper en zout naar smaak, - olie om in te bakken, - paneermeel,

  • Biologisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2005
  • Biologisch
  •  20-30 min.

salade van tomaat en bulghur.

INGREDIENTEN

125 gram bulghur ( gekookte gedroogde en gebroken tarwe ), 600 gram losse tomaten, 1 dunne prie, zout, peper, 5-6 eetl olijfolie extra virgin, 2 eetl citroensap, 2 eetl fijngeknipte bladpeterselie, 2 eetl fijngeknipte bieslook, 1 eetl fijngeknipte munt, 1 krop ijsbergsla.,

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-12-2000
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Rengel′s Bulghur salade

Voor warme dagen, als maaltijdsalade of als bijgerecht voor bijv. de bbq. Een aparte combinatie van hartig en zoet en ook heerlijk fris door de verse munt.

INGREDIENTEN

250 gr. bulghur, halve komkommer zonder zaadlijsten, 6 verse abrikozen, 4 vijgen, 8 dadels, 100 gr granaatappelpitjes, 150 gr manchego kaas, 10 zwarte olijven, 1 rode ui in ringen, 10 walnoten, 6 el olijfolie, 1 el balsamico-azijn blank, 2 el dille, 2 el koriander, halve el dragon, bosje verse munt, peper mignonette of versgemalen peper, zout, raz-el-hanout

  • Marokkaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-07-2013
  • Marokkaans
  •  10-20 min.

Gevulde Paprika'S Met Bulghur En Tonijn

INGREDIENTEN

80 gr bulghur, 2 rode paprika's, 2 groene paprika's, 3 vleestomaten, 2 knoflookteentjes, 1 blikje tonijn op water, 2 el kappertjes, 3 el gesnipperde peterselie, 4 el olijfolie, zout en peper, 1,5 el gedroogde oregano, 2 el geraspte belegen kaas, 1-2 el slagroom.

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-04-1999
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Bulghur en spinazie pilaf met labneh

INGREDIENTEN

Labneh kaas; 24 uur van te voren maken!, 250 gr. griekse yoghurt, 1 teentje knoflook geperst, 1 snuf zout., , Geroosterde chili tomaten:, 12 pruim tomaten, 60 ml. olijfolie, 30 ml balsamico, 1,5 tl. harissa, 2 tl. zachte bruine suiker., , De pilaf:, 1 ui fijn gehakt, 60 ml. olijfolie, 2 teentjes knoflook geperst, 175 gr. bulghur, 300 ml. kippen of groenten bouiilon, 300 gr. spinazie, stelen verwijderd, klein bosje munt; blaadjes gescheurd., , Uien:, 2 uien in dunne ringen, 30 ml. olijfolie, 0,5 tl kaneel, 0,5 el. bruine suiker, halve kleine citroen; alleen het sap.

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-11-2009
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Bulghur met 3 paprika's

Uitstekend geschikt voor een tuinbuffet of bij de barbeque! EN BOORDEVOL VITAMIENEN!

INGREDIENTEN

200 gr bulghur(ruwe textuur), 2 middelgrote tomaten, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika, 1/2 groene paprika, 1/3 komkomer, 1 kleine ui, het sap van een citroen, 60 ml olijfolie, 6 takjes peterselie, 1/2 bosje munt, 1/4 tl cayennepeper, 1/2 tl zout, 8 draaien van de pepermolen.

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2001
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Bulghur met prei in kerriekokossaus en gebakken vis

INGREDIENTEN

150 gram bulghur, 1 tl komijn, zeezout naar smaak.1tl walnotenolie., 500gram prei, 2tl hot kerrie, 2 cm santen, water naar inschatting,1 el gembersiroop, 1/2 bouillonblokje;prei, 1 el (kokoks)olie, 2 gepaneerde witte visfiliets naar keuze.2 el olie.Zeezout en kerrie.Munt of peterselie.

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-09-2011
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pittige bulghur met zachte witte kaas en tomaat

Dit recept is geinspireerd op traditionele en non-traditionele recepten. Voel je vrij om te experimenteren met de ingredienten!

INGREDIENTEN

400 gr bulghur, 2 el olijfolie, 1 tomaat, zongedroogde tomaatjes [ongeveer 4 a 5 stuks], 1 rode peper, 2 kleine uien, 3 lente uitjes, +/- 5 kastanje champignons, 2 tl paprikapoeder, 1 tl korianderzaad, 1 tl mosterdzaad, zachte witte kaas, 2 teentjes knoflook, 1 tl komijnzaad / poeder, 2 tl sesamzaad, snufje zwarte peper, el koriander, vers of gedroogd, sinaasappelschil [naar smaak], bouillonblokje / snufje zout

  • Arabisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2016
  • Arabisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Algerijnse vegetarische harira (dikke, gevulde maaltijd

Harira wordt zo`n beetje in heel Noord-Afrika gegeten en het kan gemaakt worden met vlees en kip, maar hieronder vind je een Algerijnse versie zonder vlees; vegetarisch dus en ook erg lekker!

INGREDIENTEN

4 wortelen;, 2 uien;, 2 courgettes die je in zeer kleine stukjes moet snijden en er 1 van apart moet houden;, 1 a 2 vastkokende aardappelen;, 1 kop vol (de hele nacht in water)geweekte kikkererwten, al dan niet met velletje;, 2 bij voorkeur zachte rijpe (vlees-)tomaten;, 1 venkelknol;, 7 eetlepels bulghur (Turkse winkel);, 2 eetlepels zonnenbloemolie;, 1 eetlepel tomatenpuree;, zout en peper naar smaak;, 1 dessertlepel komijnpoeder;, 1/2 dessertlepel kaneelpoeder;, 1/2 dessertlepel thijm (naar keuze);, 1 bosje fijngehakte koriander.

  • Arabisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-09-2008
  • Arabisch
  •  30-60 min.

Mercimek koftesi /rode linzenballetjes

INGREDIENTEN

200 g rode linzen, 175 g fijne bulghur (geplette tarwe), 1 kleine ui, zeer fijn gesnipperd, 3 tenen knoflook, zeer fijn gesneden, 3 el tomatenpuree, 40 g boter, 5 lenteuitjes, fijn gesneden, 3 el peterselie, fijn gesneden, 2 tl gemalen komijn, 1 a 2 tl rode pepervlokken (?kirzimi biber?, of ?pul biberi, naar smaak toevoegen.

  • Turks
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-01-2005
  • Turks
  •  30-60 min.

Cevapcici (pittige gehaktrolletjes)

INGREDIENTEN

750 g gehakt (half-om-half), 1 ui, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, geperst, 2 theel. paprikapoeder, 2 eetl. fijngehakte peterselie, 2 theel. fijngehakte, (gedroogde) munt, 1 ei, losgeklopt, 1 beschuit, verkruimeld, zout en peper, 2 eetl. olijfolie

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-07-2010
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

tabouleh (bulghursalade)

INGREDIENTEN

175-200 g bulghur, 1 tl zout, 450 g tomaten, in stukjes, 1/2 komkommer, in stukjes, 3-4 lenteuitjes, gehakt, verse munt, ter garnering, , dressing:, 50 ml olijfolie, 50 ml citroensap, 2 el versgehakte munt, 4 el versgehakte peterselie, 1 teentje knoflook, fijngehakt

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-07-2003
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Kibbeh ovenschotel

Arabische ovenschotel van aardappelkorst gevuld met een mengsel van gehakt,kruiden en rozijnen

INGREDIENTEN

Kibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste variant is een mengsel van fijngemalen tarwe of bulghur, lamsgehakt en ui., , Aardappelkorst:, - 750 g kruimige aardappels, - 350 g bulghur (geplette tarwe), - 75 g boter of vloeibare margarine, - 3 eieren, - zout, peper, - vulling:, - 1 ui, - 1 teentje knoflook, - olijfolie classico (Bertolli), - 75 g pijnboompitten, - 400 g gehakt (lamsgehakt, rundergehakt of half om half rund/lam), - 50 g rozijnen, - 1 eetlepel gemengde specerijen* of shoarmakruiden, - 0,5 bos peterselie, - zout, peper., (*kruidenmengsel:, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kaneelpoeder, 1 theelepel korianderpoeder, 1 theelepel nootmuskaatpoeder, 1 theelepel kruidnagelpoeder}, ,

  • Arabisch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-08-2004
  • Arabisch
  •  60-120 min.

Bulghur-oesterzwammensalade

Maaltijdsalade zonder vlees voor 2 personen, of als bijgerecht voor 4 personen. Meng de overige (koude) ingredienten door de bulghur zodra die gaar is en dien de salade meteen op.

INGREDIENTEN

175 g bulghur, 3 dl rode wijn, 1.1/2 dl water, 450-500 g oesterzwammen, vinaigrette naar smaak, 2 appels, citroensap, 175 g kruidenkaas

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-10-2000
  •  
  •  30-60 min.

Keskek

(traditioneel Turks kipgerecht)

INGREDIENTEN

1 malse kip, 250 gr bulghur, 1 liter water, 30 gr boter, 2 theelepels paprikapoeder, 1 theelepel zout, versgemalen peper, ,

  • Turks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-10-2003
  • Turks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Grove bulghursalade

Heerlijke frisse salade met donkere bulghur.

INGREDIENTEN

Grove donkere bulghur (of gewoon couscous), klein blikje tomatenpuree, een halve komkommer, 3 tomaten, 1 kleine rode ui, een citroen, olijfolie, zout en peper, platte peterselie, munt.

  • Arabisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-09-2006
  • Arabisch Bijgerecht
  •  10-20 min.

Amerikaanse Kaasburgers

Er gaat niets boven een zelfgemaakte kaasburger. Deze burger, aangemaakt met voedzame bulghur en geserveerd met frites, is een feestmaaltijd voor het hele gezin.

INGREDIENTEN

75 g. bulghur225 g. rundergehakt1 ui1 eetl. gehakte verse peterselie1 eetl. tomatenpuree1 eetl. versgeraspte Parmezaanse kaas1 ei, losgeklopt4 hamburgerbroodjes, licht geroosterdslabladen4 plakken kaaszout en versgemalen zwarte peperpatates frites en tomatenketchuptakjes verse peterselie ter garnering

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-01-2004
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

keskek

INGREDIENTEN

1 malse kip, 250 gr bulghur, 1 liter water, 30 gr boter, 2 theelepels paprikapoede, 1 theelepel zout, versgemalen peper,

  • Arabisch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-08-2002
  • Arabisch
  •  60-120 min.

Bulghursalade met feta, groenten en walnoten

INGREDIENTEN

300 gram bulghur, 1 courgette, 1 aubergine, 1 komkommer, 1 rode paprika, 3 eetlepels olie, 100 gram walnoten, 100 ml olijfolie, 6 eetlepels azijn, peper, zout, 200 gram feta, 10 takjes verse munt,

  • Mediterraan
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-07-2011
  • Mediterraan
  •  20-30 min.

gevulde paprika's

Uit de Turkse keuken

INGREDIENTEN

100 gr bulghur; 2 paprika's; 100 gr spinazie; 2 el olijfolie; 2 el rozijnen; 4 el versgehakte verse groene kruiden (b.v. peterselie, munt, koriander); zout; versgemalen zwarte peper

  • Turks
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-02-2002
  • Turks
  •  30-60 min.

Bulghurbrood

Bulghur bestaat uit fijngestampte tarwekorrels, die gestoomd en daarna gedroogd zijn.

INGREDIENTEN

3 dl karnemelk, 3 dl plantaardige olie, 3 el honing, 1 1/2 tl zout, 1/4 tl zuiveringszout, 4 1/2 el bulghur, 1 1/2 el maismeel, 180 gr witmeel, 180 gr volkorenmeel,1 el gist

  • Internationaal
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-06-2000
  • Internationaal
  •  > 120 min.

Turkse Bruidssoep

INGREDIENTEN

75 g rode linzen, 1 ui fijngehakt, 2 el tomatenpuree, 1 tl chilipoeder, 1 1/2 l water, 75 g bulghur, 2 el olijfolie, 2 tl cayennepeper, 2 tl gedroogde munt, zout

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-01-2000
  •  
  •  10-20 min.

bulghur-risotto

Lekker zoet hoofdgerecht

INGREDIENTEN

Olijfolie, 1 theel. kaneek, 1 ui(gepeld en in stukjes) 225 gr pompoenvlees in stukjes, 70 gr bulghur

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

appel-bulghur met kaneel

Lekker geurig ontbijtje en nog gezond ook!

INGREDIENTEN

1 Granny Smith(uitgeboord, gehalveerd), 1/4 l plus 1 el ongezoet appelsap, 1 el krenten of rozijnen, 1/4 tl kaneel, 1/4 tl zout, 200 gr bulghur, halfvolle melk(desgewenst).

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-08-2001
  •  
  •  10-20 min.

Turkse rijst met shoarmavlees

Voor drie ? vier personen;je kunt ook een ander soort (gekruid) vlees erbij doen als je dat lekkerder vindt.

INGREDIENTEN

250 gram bulghur (Turkse rijst), 750 gram shoarmavlees, 50 gram boter, 1 grote ui gesnipperd, 2 eetlepels tomatenpuree uit een blikje, 1 rode paprika in stukjes, zout,

  • Turks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-10-2002
  • Turks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bulghursalade met tuinbonen

INGREDIENTEN

200 gram bulghur250 gram diepvries tuinbonen6 gedroogde abrikozen8 zwarte olijven zonder pit8 groene olijven zonder pit2 eetlepels fijn gehakte peterselie3 theelepels paprikapoeder3 eetlepels citroensap2 eetlepels olijfolie

  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-03-2007
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Bulgurrijst met walnoten

Bulghur, zilvervliesrijst en walnoten worden samen gekookt. Met groenten en een eiwitgerecht erbij (bijvoorbeeld bonen) een volwaardige (vegetarische) maaltijd.

INGREDIENTEN

1 kop bulghur1 kop zilvervliesrijst1 kop walnoten (grof gehakt)zeezoutenkele takjes fijngehakte peterselie

  • Biologisch Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-08-2002
  • Biologisch Bijgerecht
  •  60-120 min.

Tabouleh, bulghursalade

INGREDIENTEN

100 a 125 gram voorgegaarde bulghur of couscous, 1 flinke tomaat, Halve komkommer, ½ puntpaprika, Kleine rode ui, Platte! peterselie, Munt, Koriander, Beetje gemalen komijn, Olijven, Zachte witte Turkse kaas, , Dressing:, Olijfolie, Citroensap, Peper en zout,

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-09-2010
  •  
  •  0-10 min.

gegrilde pompoen met abrikozenpilaf

INGREDIENTEN

225 gr bulghur, 75 grdroogde abrikozen, 75 gr. pruimen, 600ml groentebouillon, 450 gram pompoen, 1 ui, 1 theel komijn, 1 theel. koriander, 25 gr gepelde zonnebloempitten en 25 gr. gepelde pompoenpitten, 2 eetl gehakte verse koriander

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-12-2005
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste bulghur recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top