Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

5 buffetten recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een heel erg lekker borrelhapje uit de AH reeks buffetten en borrelhapjes. Echt een aanrader! Hoeveelheid voor ± 32 stuks.

INGREDIENTEN

2 limoenen (of citroen) - 250 gram ricotta - zout, peper - 400 gram gerookte zalm - 2 bakjes à 15 gram basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-09-2004
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kip is altijd lekker, als ik kip heb kan ik me wel klem kluiven. Deze kippenvleugels wilde ik pittig marineren. Niet dat de vonken eraf spatten maar de honing en de sojasaus zorgen voor een perfecte balans in smaak. Als je deze kip probeert dan weet ik nu al dat de reacties verrassend zijn. Echt een succes bij buffetten of op een barbecueparty in de tuin, zo lekker dat je blijft kluiven.

INGREDIENTEN

1½ kilo verse kippenvleugels (goede kwaliteit), 3 el mosterd (scherp), 4 teentjes knoflook, 8 el olie, 2 el sojasaus, 2 ½ el honing, 2 el tabasco, 1 el paprikapoeder (scherp), Zwarte peper uit de molen, 1½ tl zeezout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-06-2013
  • Fusion
  •  30-60 min.

Zo n heerlijk eigen verzonnen recept met champignons en heerlijk vlees die ik nu dikwijls maak bij buffetten en waar ik veel complimentjes over krijg. Echt een aanrader!

INGREDIENTEN

1 kilo rundvlees 2 bakjes champignons 1 zak cranberry s 300 ml port zout en peper suiker olijfolie ca. 30 gram boter

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-01-2006
  • Frans
  •  > 120 min.

Dit is toch wel zo'n geweldig leuk recept en snel en makkelijk te maken. Maak het deeg een uurtje van tevoren. Deze baby quiches zijn super lekker, zien er leuk uit en is een echte lente tractatie. Erg leuk als voorgerechtje, lunch of brunch, borrelhapje of op feestjes- en buffetten. Zo leer je kinderen wel makkelijk witte asperges lekker te vinden.

INGREDIENTEN

Voor het hartige taart deeg:, , 150 gram bloem, 75 gram boter, 60 ml. koud water, Snufje zeezout, , Voor de vulling:, , 200 gram geschilde en in stukjes gesneden verse witte asperges, 75 gram rauwe ham (Coburger, Schwarzwalder schinken, Serranoham), 1 bosuitje, 50 ml. Blueband finesse kookroom, 2 eieren, 1 zakje aspergesaus, fijngeknipte bieslook,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2015
  • Frans
  •  20-30 min.

Op grootmoeders wijze. Verrukkelijk

INGREDIENTEN

Pot mayonaise of zelfgemaakt mayonaise, 3gekookte eieren, gehakte peterselie, gehakte bieslook, snuifje zout en peper, 1 dikke ajuin

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2004
  • Belgisch
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top