Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Buffetten recepten (6) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Een heel erg lekker borrelhapje uit de AH reeks buffetten en borrelhapjes. Echt een aanrader! Hoeveelheid voor ± 32 stuks.

INGREDIENTEN

2 limoenen (of citroen) - 250 gram ricotta - zout, peper - 400 gram gerookte zalm - 2 bakjes à 15 gram basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-09-2004
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kip is altijd lekker, als ik kip heb kan ik me wel klem kluiven. Deze kippenvleugels wilde ik pittig marineren. Niet dat de vonken eraf spatten maar de honing en de sojasaus zorgen voor een perfecte balans in smaak. Als je deze kip probeert dan weet ik nu al dat de reacties verrassend zijn. Echt een succes bij buffetten of op een barbecueparty in de tuin, zo lekker dat je blijft kluiven.

INGREDIENTEN

1½ kilo verse kippenvleugels (goede kwaliteit), 3 el mosterd (scherp), 4 teentjes knoflook, 8 el olie, 2 el sojasaus, 2 ½ el honing, 2 el tabasco, 1 el paprikapoeder (scherp), Zwarte peper uit de molen, 1½ tl zeezout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-06-2013
  • Fusion
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

O la la dit is smullen, verse knapperige kaasstengels ! Bij een supermarkt betaal je al snel € 1,50 of meer voor zo`n doosje en dan zit er maar 90 gram in. Ik kwam op het idee om het zelf te doen. Heel veel lekkerder en krakend vers. Zeker als ze nog een beetje warm zijn. Leuk als borrelsnack of als tussendoortje, op feestjes en buffetten. Snel en makkelijk te maken. Desnoods kun je ze een dag van tevoren al maken en dan bewaren in een droge, afgesloten trommel.

INGREDIENTEN

4 of 5 plakjes bladerdeeg, Olijfolie, Geraspte Parmezaan of Pecorino, Italiaanse kruiden (gedroogd)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-08-2013
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Zo n heerlijk eigen verzonnen recept met champignons en heerlijk vlees die ik nu dikwijls maak bij buffetten en waar ik veel complimentjes over krijg. Echt een aanrader!

INGREDIENTEN

1 kilo rundvlees 2 bakjes champignons 1 zak cranberry s 300 ml port zout en peper suiker olijfolie ca. 30 gram boter

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-01-2006
  • Frans
  •  > 120 min.

Dit is toch wel zo'n geweldig leuk recept en snel en makkelijk te maken. Maak het deeg een uurtje van tevoren. Deze baby quiches zijn super lekker, zien er leuk uit en is een echte lente tractatie. Erg leuk als voorgerechtje, lunch of brunch, borrelhapje of op feestjes- en buffetten. Zo leer je kinderen wel makkelijk witte asperges lekker te vinden.

INGREDIENTEN

Voor het hartige taart deeg:, , 150 gram bloem, 75 gram boter, 60 ml. koud water, Snufje zeezout, , Voor de vulling:, , 200 gram geschilde en in stukjes gesneden verse witte asperges, 75 gram rauwe ham (Coburger, Schwarzwalder schinken, Serranoham), 1 bosuitje, 50 ml. Blueband finesse kookroom, 2 eieren, 1 zakje aspergesaus, fijngeknipte bieslook,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2015
  • Frans
  •  20-30 min.

Op grootmoeders wijze. Verrukkelijk

INGREDIENTEN

Pot mayonaise of zelfgemaakt mayonaise, 3gekookte eieren, gehakte peterselie, gehakte bieslook, snuifje zout en peper, 1 dikke ajuin

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2004
  • Belgisch
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top