1. Home
  2. Recepten
  3. Brussels Banket

Brussels banket recepten (2) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Brussels banket

INGREDIENTEN

100 gram fijn gemalen amandelen * 100 gram fijne suiker * 80 gram (1 1/2 ei).

Bereidingswijze

Voeg de gemalen amandelen bij de suiker en maal deze samen of wrijf ze ze zeer goed door elkaar. Voeg het ei toe. Spuit, of leg met 2 theelepels kleine hoopjes deeg op een ingevette bakplaat. Strijk de koekjes af met losgeklopte eierdooier. Leg op elk koekje een halve amandel of een stukje Frans vruchtje. Laat de koekjes 1 nacht in de koelkast opstijven. Bak ze in een zeer hete oven op 230 graden gedurende 7 minuten.

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-01-2007
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Brussels Banket.

Streekgerecht.

INGREDIENTEN

100 gram fijn gemalen amandelen, 100 gram fijne suiker, 80 gram ei (1,5 ei).

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-12-2002
  • Belgisch
  •  10-20 min.
Nieuwste brussels banket recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top