Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

7 bruiloftsoep recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

* 300 gr rund-of lamsvlees, * 3 eetl boter, * 5 eetl meel, * 3 eieren, * naar smaak zout en paprikapoeder,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-12-2010
  • Mediterraan
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250 gr lams of rundvlees, 3 el boter, 5 el bloem, 3 eieren, sap van 2 citroenen, zout, milde paprikapoeder

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-01-2000
  • Turks
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Ca. 500 gram mager lamsvlees,in blokjes gesneden, 1 stevige wortel,geschrapt en in schijfjes gesneden, 1 ui, fijngehakt, 1 1/2 liter water, zout en peper naar smaak, 6 eetlepels boter, 50 gram bloem, 3 eierdooiers, 4 eetlepels citroensap (1 citroen), Garneren met:, 3 eetlepels boter, 1 eetlepel paprikapoeder, een snufje cayennepepr,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-09-2002
  •  
  •  60-120 min.

Dugun corbasi is een bruiloftsoep voor 6 personen.

INGREDIENTEN

6 koppen kippenbouillon, 3 el boter, 450 gr mager grofgemalen lamsgehakt, 2 el bloem, 1 gehalveerde ui, 1 tl zout en versgemalen zwarte peper, 2 tl paprikapoeder, 4 losgeklopte eidooiers, sap van 1 citroen, 1/4 tl kaneel,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-06-2002
  • Turks
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

6 koppen kippenbouillon, 3 eetlepels boter, 450 gr mager grof gemalen lamsgehakt, 2 eetlepels bloem, 1 gehalveerde ui, 1 theelepel zout, vers gemalen zwarte peper, 2 theelepels paprikapoeder, 4 losgeklopte eidooiers, sap van 1 citroen, 1/4 theelepel kaneel,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-10-1999
  • Turks
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

6 koppen kippebouillon, 3 eetlepels boter, 450 gr mager grof gemalen lamsgehakt, 2 eetlepels bloem, 1 gehalveerde ui, 1 theelepel zout, vers gemalen zwarte peper, 2 theelepels paprikapoeder, 4 losgeklopte eidooiers, sap van 1 citroen, 1/4 theelepel kaneel

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-08-2002
  • Turks
  •  10-20 min.

Turkse soep voor koude dagen!

INGREDIENTEN

6 koppen kippebouillon, 3 eetlepels boter, 450 gr mager grof gemalen lamsgehakt, 2 eetlepels bloem, 1 gehalveerde ui, 1 theelepel zout, vers gemalen zwarte peper, 2 theelepels paprikapoeder, 4 losgeklopte eidooiers, sap van 1 citroen, 1/4 theelepel kaneel,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-02-2001
  • Turks
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top