23 braadlappen recepten

  • Eigen recept

Vlees een dag van tevoren bereiden, lekker!!

INGREDIENTEN

4 runder braadlappen a 150 g., 4 pommodori, 10 tenen knoflook, 2 eetl. olijfolie, 2 eetl. boter, 200 ml rode wijn, 250 g. tagliatelle, 400 g. haricot verts, 10 blaadjes basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-01-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Heerlijk stoofvlees, een dag van tevoren bereiden, nog lekkerder!

INGREDIENTEN

4 runder braadlappen van ca. 150 g., 1 eetl. zonnebloemolie en 1 eetl. boter, Boeket van 2 uien, 2 stengels bleekselderij, 2 winterwortels, 2 takjes tijm, 2 takjes rozemarijn, 2 tenen knoflook, 2 blaadjes laurier, 150 ml. rode wijn, 4 tomaten, peper en zout, 300 g. volkorenschelpjes

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op22-04-2010
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Lekker geleerd van mijn nicht

INGREDIENTEN

125 gram boter, 500 gram braadlappen, 6 uien, 1 laurierblad, 1 kopje azijn, aardappelmeel, appelstroop

  •  Bijgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op02-03-2010
  • Nederlands Bijgerecht
  •  120 min. <

Een lekkere pittige goulash, bij ons is iedereen er dol op.

INGREDIENTEN

*1 pond braadlappen, *1 blik gepelde tomaten, *1 dubbelblik tomatenpuree, *5 tenen knoflook, *4 uien, *1 rode paprika, *1 groene paprika, *6 laurierbladeren, *1 takje tijm, * gemalen peper, *1 vleesbouillontablet, *1 eetlepel paprikapoeder, *1 theelepel suiker, *wat water, *1 zakje goulashkruidenmix, *bakje gerookte spekreepjes, *4 aardappels

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op27-04-2000
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

4 ons magere braadlappen, 4 uien, 1 blikje tomatenpuree, suiker,azijn,tijm, paprikapoeder, bouillontablet, 250 gr, magere spekblokjes,boter,bindmiddel

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op11-08-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Niet snel, wel makkelijk en erg lekker!

INGREDIENTEN

500gr. sucadelappen (of braadlappen), 40 gr. boter of margarine, 2 flinke uien (400 gr.), 0,5 l. runderbouillon (evt. van tablet), 2 laurierbladen, 1 gedroogd pepertje (chili-peper), 3 kruidnagels, 2 eetlepels azijn, 0,5 theelepel bruine suiker, allesbinder of: 30 gr. boter& 30 gr. bloem, zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op07-03-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Ergens gelezen, uitgeprobeerd en iets aangepast. Smaakt prima!

INGREDIENTEN

750 g runder braadlappen, 1 grote of 2 kleine goudrenetten, 1-2 sinaasappels, 200 g sjalotjes of rode uien, 2-3 blaadjes laurier, 2 takjes verse tijm, 2 el olijfolie + klontje boter, 200 ml rode wijn, 2 el appelstroop, versgemalen peper en (zee)zout, 2 el bloem

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op13-10-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  120 min. <



Lekker met iedere soort bier,erin en erbij

INGREDIENTEN

400 gr. braadlappen, 75 gr. boter, 2 uien, 200 gr. bospeen of winterwortel, 1 flesje bier, 200 gr. witlof, 1 blikje perzikpartjes/abrikoos, maizena of creme fraiche, nootmuskaat, laurier, foelie, peper&zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-03-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

800 g braadlappen, biologisch, in stukken, 50 g boter, 4 eetlepels olie, 2 eetlepels bloem, gezeefd, 200 ml rode wijn, op kamertemperatuur, 6 jeneverbessen, 2 blaadjes laurier (zakje a 4 g)

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op12-10-2008
  • Frans Hoofdgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

4 braadlappen, zout, versgemalen peper, bloem voor bestrooien, 3 sjalotjes, 3 blaadjes laurier, 200 ml rode wijn, 2 goudrenetten, 2 sinaasappels, 2 el appelstroop, 3 el boter

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op30-09-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

800 gram braadlappen, in stukken, 50 gram boter, 4 eetlepels olie, 2 eetlepls bloem, gezeefd, 200 ml rode wijn, op kamertemperatuur, 6 jeneverbessen, 2 blaadjes laurier

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op09-10-2008
  • Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Leeker dit gerecht.Zeker in de wintermaanden

INGREDIENTEN

400 gr. braadlappen ;, 75 gr. boter;, 1 ui ;, 200 gr. bospeen ;, 1 flesje bier ;, 200 gr. witlof ;, 1 blikje perzikpartjes/abrikoos ;, maizena ;, nootmuskaat, peper&zout .

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr. rund of lamsvlees (braadlappen), 1 grote aubergine, 1 grote ui, 400 gr. stukjes gepelde tomaat, 1 groene paprika, 2 el. paprikapoeder, 3 el. olijfolie, 1 mespunt tijm, 1/2 teentje knofllook, zout, peper, bloem

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-10-2009
  • Turks
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Dit is echt een heerlijke variatie op de bekende boeuf Bourguignon, een recept dat ik jaren geleden van mijn oom vd Burgt heb gekregen en sindsdien stoof ik runderlappen alleen nog maar deze manier!!!

INGREDIENTEN

• 2 ½ kg Magere runder braadlappen (runderlappen), • 2 doosjes spekblokjes, • 2 uien, • 1 doosje champignons (250 gr), • 1 potje zilveruitjes, • 1 liter runderbouillon (1 bouillonblokje vind ik al genoeg), • 0,5 liter rode wijn, • kruiden: provençaalse kruiden (naar behoefte ± een el), verse dragon (takje) of gedroogd ( ½ el), verse thijm en rozemarijn, knoflook (1 teen), 3 kruidnagelen, • scheut rode port, + fles whisky

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op01-02-2012
  • Frans Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Mijn moeder maakte dit niet vaak, maar als ze het maakte was het altijd INTENS genieten!

Zacht en mooi gerecht, weer eens wat anders...

Moet je ECHT poberen!!!

Makkelijk te Maken & Heerlijke smaken!!!

Eet & Geniet!

INGREDIENTEN

- 600 gram Rundvlees van goede kwaliteit in plakken van 150 gram (Baklappen of Braadlappen, zonder vet) vraag het je (Biologische) slager!, - 4 a 5 flinke uien, - 2 tenen knoflook, - 50 a 75 gram ROOM boter (of: het lekkerste is Reuzel), - 500 milliliter zure Room, - Zout, - Zwarte Peper uit de molen (weinig), - 1 (flinke) eetlepel Majoraan, - Kummel naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-03-2010
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Goedkoop en héérlijk gerecht vooral nu dat het weer veranderen

INGREDIENTEN

600 g braadlappen met wat doorregend vet erin, in 4 delen verdeeld - 3 tomaten uit blik in stukken - 1 e mosterd - 1 vol t zout - 1/4 t peper - 60 g boter of margarine - 1 laurierblaar in stukke - 2 uien, fijn - 3 wortels in schuine plakken van 1 cm. dik gesneden - 3 e rode wijnazijn - 1/2 t tijm (afhangende van de sterkte van geur van tijm)

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op30-08-2006
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Heerlijke hache gestoofd in bier en afgemaakt met kwaliteit ontbijtkoek. Een winterse, winderige kost.

INGREDIENTEN

-750 gram gesneden hache vlees of braadlappen, -500 of 750 gram uienringen, -kruidnagelen en laurier, -2 eetlepels azijn, zout en peper, -600 cl oud bruin bier, -3 plakken kwaliteits ontbijtkoek, -125 gram braadboter, -kilo kruimige aardappelen, -groene groente 200 gram p.p, -appelmoes zelgemaakt of zelf gekocht

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op10-11-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Een variatie op ons oude Goulash-familierecept.

INGREDIENTEN

1 ? pond runderriblappen, 3 uien, 1 rode, 1 gele en 1 groene paprika, 3 blikjes tomatenpuree, 3 tenen knoflook, 1 Spaanse peper, paprikapoeder, koftekruiden (Turkse winkel), peper, zout, braadboter, groot blik gebroken sperciebonen.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-11-2003
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Chinees/japans achtig recept

INGREDIENTEN

Verse gember, verse knoflook, sesamzaadjes, 1 chinese kool, 2 magere runderbraadlappen, sesamolie, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-11-1999
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  10-20 min.



Uit de krant! Heerlijk gerecht. Duurt wel even maar is dan ook zalig!!

INGREDIENTEN

600 gr. runder-braadlappen, 4 grote uien, 1 teen knoflook, 150 g. boter, 1 duimkootje gemberwortel, sap van 1/2 citroen, 2 laurierbladeren, 4 kruidnagels, 1/2 theelepel sambal oelek,1/2 theelepel Djintan (gemalen komijn), 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel ketjap, 1 pakje kokosmelk, peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op15-03-2004
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Lekker koken met groenten en vlees

INGREDIENTEN

600-750 gr. mager rundvlees in plakken van 1/2 cm. dik, 4 eetl.olie, zout, peper, 2 theel. donkerbruine basterdsuiker, 2 eetl. bloem, 1 flesje (pijpje) bier (oud bruin), 21/2 dl. vleesbouillon (van tablet), 2 blaadjes laurier, 1 stukje pijpkaneel, 3 takjes tijm of 2 theel. gedroogde tijm, 750 gr. spruitjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-02-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

125O GR.RUNDERBRAADLAPPEN IN GROTE DOBBEL-, STENEN. EEN HANDJE WITTE BLOEM. 3 EL.OLIJF-, 0LIE, 1 UI IN RINGEN, 1 BOS WORTELEN IN, PLAKJES,1 FLES RODE WIJN, 2 LAURIERBLAADJES, 2 TAKJES TIJM, 1 KLEINE KNOLSELDERIJ IN, DOBBELSTENEN, 1 PREI IN RINGEN.

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op02-02-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Lekker koken met groenten en vlees

INGREDIENTEN

600-750 gr. mager rundvlees in plakken van 1/2 cm. dik, 4 eetl.olie, zout, peper, 2 theel. donkerbruine basterdsuiker, 2 eetl. bloem, 1 flesje (pijpje) bier (oud bruin), 21/2 dl. vleesbouillon (van tablet), 2 blaadjes laurier, 1 stukje pijpkaneel, 3 takjes tijm of 2 theel. gedroogde tijm, 750 gr. spruitjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-02-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies