311 boursin cuisine recepten

  • Eigen recept

Lekkere romige pasta met een boursin sausje met tonijn, spekjes, ui, champignons en peterselie.

Lekker snel en gemakkelijk!

Mijn derde zelfbedachte recept. Ontstaan uit enkele jaren hobby koken en varieren met andermans recepten.

INGREDIENTEN

300 gram Pasta., 2 Blikjes tonijn, 1 Ui, 200 Gram champignons, 150 Gram magere spekblokjes, 1 Bekertje Boursin Cuisine (Knoflook & Fijne kruiden light), 1 Eetlepel olijfolie, 1 Eetlepel fijn gehakte peterselie, Snufje peper/zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-02-2010
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een snel, lekker en makkelijk gerecht.

INGREDIENTEN

500 gram kipfilet, 1 courgette, 1 bakje champignons, 2 bakjes boursin cuisine

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-04-2012
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk en vooral makkelijk pasta recept. Vooral lekker in de zomer!

INGREDIENTEN

300 gram penne pasta, 1 kuipje Boursin Cuisine kruiden, 2 blikjes tonijn op waterbasis, 1 ui, 1 courgette, Peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-08-2009
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 pakje spekblokjes, 1 a 2 teentjes knoflook, champignons, 1 pak spinazie á la creme (diepvries), 2 uien, 1 potje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, pasta (penne of andere holle vorm), olijfolie, verse parmesan

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-08-2008
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heel makkelijk en toch zeer smakelijk recept. lekker voor het in `t weekend.

INGREDIENTEN

300 gram gamba`s, witte rijst (of tagliatelle), 1 ui., 1 flinke trostomaat., 3 stengels bleekselderij., 1/2 groene paprika., 100 gram champignons., 1 teentje knoflook., zwarte peper., beetje bak boter en een beetje olijfolie., 1 kuipje boursin cuisine tomaat & herbes.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-07-2011
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heerlijke ovenschotel

INGREDIENTEN

1 pak koolvisfilet (400 g,diepvries), 2/3 bloemkool, 2 el.olijfolie, 4 tomaten, 1 pot Boursin Cuisne,knoflook en kruiden (250 ml), 500 g aardappelschijfjes (700 g), 100 ml geslagen room (beker 200 ml), 1 el.pijnboompitten

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-05-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600 g kalkoenfilet, 1 rode paprika en 1 groene paprika, 2 uien, 1 potje Boursin Cuisine Curry Thaï

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-08-2012
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ovenschotel met gehakt, boursin ,spinazie en geraspte kaas. Een lekkere schotel.

INGREDIENTEN

250 gram rundergehakt, 2 zakjes aardappelpuree, 2 gesnipperde uien, 1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, 1 zakje provencaalse kruiden, 150 gram geraspte kaas, 1 pak (diepvries) bladspinazie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Pasta, Ui, Knoflook, Zalmmoot (Aldi) of, Kipfilet, Spinazie (geen a la creme), Boursin Cuisine

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-04-2012
  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, 300 gram pasta, bijvoorbeeld strikjes, 3 eetlepels olijfolie, 3 bosuitjes, in stukjes van 1 cm, 1 courgette, in blokjes, 1 rode paprika, in blokjes, 200 gram salami of ham, in blokjes, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-05-2009
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 stronk prei, 1 rode paprika, 600 g aardappelplakjes, 4 eieren, 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, peper en zout, 4 el zonnebloemolie, 1 el olijfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-04-2009
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Makkelijk, snel, licht en superlekker!

INGREDIENTEN

*32 gepelde scampi's, *65g Elvea dubbel tomatenconcentraat, *Kruiden Deli Del Mondo Mix Soleil, *Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane kruiden, *Solo Delifine, *eventueel zout, *Pasta tagliatelli merk Barilla, *Basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-06-2005
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gegratineerde zalmfilet met Boursin, spaghetti en spinazie

INGREDIENTEN

300 g spaghetti, 1 sjalot, 500 g verse spinazie, 2 sneetjes wit brood, 4 zalmfilets, 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, 1 el olijfolie, zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-04-2009
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 kilo geschilde vastkokende aardappelen, 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruiden, 4 eetlepels melk, 75 gr geraspte kaas

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-03-2009
  • Zwitsers Bijgerecht
  •  60-120 min.

Simpel gerecht en makkelijk om even tussendoor te maken!

INGREDIENTEN

-kip (ong. 300gr.), -1 bakje boursin cuisine, -1 doosje cherrytomaatjes, -pasta naar keuze

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-03-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

* 1 ui, * 20 g boter/margarine, * 300 g risottorijst, * 1,5 l groentenbouillon, * 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, * 150 g rucola, * versgemalen peper

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-05-2010
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

300 g spaghetti, 1 el olijfolie, 3 teentjes knoflook, 250 g magere spekreepjes, 3 eieren, bij voorkeur gepasteuriseerd, 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, versgemalen peper, 25 g boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-04-2013
  • Europees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekker makkelijk en snel klaar.

INGREDIENTEN

500 gr. macaroni, 2 kuipjes boursin cuisine tuinkruiden, 2 pakjes gerookte spekblokjes, geraspte kaas. eventueel champignons en een uitje toevoegen

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-10-2006
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

De lekkerste witlof die ik ooit heb gegeten! Een tikkie aangepast.

INGREDIENTEN

4 struikjes witlof, 1 uitgeperste sinaasappel, 2 teentjes knoflook in plakjes,1 eetlepel gembersiroop, handjevol verse tijm, klont boter, peper, half bakje boursin cuisine.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2004
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Super simpel maar zo lekker!

INGREDIENTEN

- 10 eieren, - bakje boursin cuisine knoflook en fijne kruiden, - peterselie(gedroogd of vers)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-10-2011
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1/2 bekertje boursin cuisine - 50 g bacon in reepjes - 250 g kipfilet in blokjes - 1 pak (gehakte)diepvriesspinazie - tagliatella

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-12-2005
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 gedroogde tomaatjes op olie., 2 tomaten., 400 gr courgette., 1 duopak aardappelschijfjes., 200 gr ham in blokjes., 2 eieren., 1 cup Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden.,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-04-2006
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

300 g spaghetti, 1 el olijfolie, 3 teentjes knoflook, 250 g magere spekreepjes, 3 eieren, bij voorkeur gepasteuriseerd, 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, versgemalen peper, 25 g boter

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-04-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Deze lekkere steak bereiding serveren we met frietjes

INGREDIENTEN

-1 potje Boursin Cuisine Drie Pepers, -4 eetlepels Solo Culinesse (vloeibare margarine), -4 biefstukken, -250 gram champignons, in vieren, -zout, versgemalen peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.


INGREDIENTEN

1 pnd kipfilet, 1 pakje gerookte spekreepjes, 1 bakje kastanjechampignons, 1 bakje boursin cuisine, zwarte peper uit molen, +/- 15 halve walnoten, 2 halve perzikken uit blik

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Ingrediënten voor 4 personen, 1 pnd kipfilet, 1 pakje gerookte spekreepjes, 1 bakje kastanjechampignons, 1 bakje boursin cuisine, zwarte peper uit molen, +/- 15 halve walnoten, 2 halve perzikken uit blik,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-11-2010
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Tomaatje uit de oven met een heerlijke vulling.

INGREDIENTEN

2 grote vleestomaten, 4 eetlepels Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden, 100 g gehakt (gemengd), 4 eetlepels tomatenstukjes uit blik, wat geraspte kaas, zwarte peper uit de molen, klein klontje boter.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-06-2005
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

400g Kip, 500g Gehakte spinazie a la creme, Bakje Champignons, 2 uien, 250g Magere spekreepjes, Boursin Cuisine

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-04-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

* 4 donkerbruine boterhammen, * Extra vergine olijfolie, * 1 teentje knoflook, fijngeperst, * 1 kuipje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden light , * 6 grote vleestomaten of pomodori, bij voorkeur biologisch, * 2 bolletjes buffelmozzarella, * 1 bosje verse basilicum, * Versgemalen peper en zeezout

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-10-2009
  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

300 g penne rigate (pasta, zak 500 g), 2 uien, gesnipperd, 2 eetlepels olijfolie, 500 g tomaten, in stukjes, 1 teen knoflook, geperst, 2 schaaltjes peper steaks (a 2 stuks), 1 zakje rucola, 1 blikje tomatenpuree (de kleine maat), 1 boursin cuisine knoflook en fijne kruiden

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2010
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Makkelijk en snel recept, met toch een goed eindresultaat

INGREDIENTEN

-1 potje Boursin Cuisine Drie Pepers, - 4 eetlepels Solo Culinesse (vloeibare margarine), - 4 biefstukken, - 250 gram champignons, in vieren gesneden, - zout, versgemalen peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-08-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pizza met ham,mozzarella en rucola. Heel makkelijk te maken en lekker!

INGREDIENTEN

1 bol Mozzarella, 1 pak Pizzabodem, 100 gr. Schouderham, 1 bakje Boursin, 1 beetje Peper, 1 beetje Zout, 150 gr. Rucola

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-09-2012
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

* 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, * 4 wraps, * 1 komkommer, * 50 gram pijnboompitten, * 2 pakjes (100 gram) gerookte zalm, * 4 el groene pesto, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-07-2009
  • Frans
  •  10-20 min.

Pastasalade met salami en lenteuitjes. Lekker op een warme dag, buiten in de zon. (Of bij de picknick.)

INGREDIENTEN

- 500 gram Penne Rigate (of andere maccaroni), - 150 gram salami in blokjes, - 150 gram ham in blokjes, - klein bakje/potje Creme Fraiche, - bakje Boursin Cuisine met knoflook en fijne kruiden, - 5 eetlepels water, - klein gesnipperd uitje, - een paprika in blokjes (kleur naar keuze), - 2 lenteuitjes in ringetjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-06-2004
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit recept is zeer populair bij mij thuis, Minstens 1 keer per 2 weken maak ik het. Het doet mij aan vroeger denken; mijn moeder maakte dit vaak voor mij als ik een rotdag had gehad en het maakte me weer vrolijk. Het is echt een gerecht dat je voldoening geeft. Ik heb er dus een erg fijne herinnering aan. Ook is het leuke aan dit recept dat je elke groente die je zelf lekker vindt er nog aan toe kunt voegen. 

INGREDIENTEN

Voor 4 personen:, , Ongeveer 250-300 gram penne pasta (een andere pastasoort mag natuurlijk ook), 2 kuipjes Boursin cuisine , 2 kuipjes Blue band finesse (gewone creme fraiche kan ook), 125 gram hamblokjes of reepjes, Paprika's (bijvoorbeeld rood, groen en geel), 1 courgette, 1 bosje lenteui, 1 el olijfolie, 20 gram parmezaanse kaas aan een stuk, Verse basilicum, Evt zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-07-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Penne met een romige broccoli-Boursin saus.

INGREDIENTEN

1 broccoli, 200 gram penne, 3 bosuitjes, 1/2 bakje Boursin Cuisine, 1 bolletje mozzarella, Wat verse bieslook, Peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-10-2009
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ik heb nooit van witlof gehouden, vanavond heb ik er mijn vingers bijna bij opgegeten, het is heerlij op deze manier....

INGREDIENTEN

* 6 struikjes witlof *150 g. gesneden schouderham *1 pot boursin cuisine *3 el melk *2 tomaten *100 gr. gemalen belegen kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-10-2006
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ovenschotel met gehakt, Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook Light,spinazie en geraspte kaas.
Eenvoudig, maar oh zo lekker

INGREDIENTEN

300 gram rundergehakt, zelfgemaakte aardappelpuree voor 2 personen, 2 gesnipperde uien, 1 kuipje Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook Light, provencaalse kruiden, 150 gram geraspte kaas, 1 pak (diepvries) bladspinazie, Gerookt paprikapoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-08-2009
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Eén van mijn favoriete koude pastasalades in de zomer.

INGREDIENTEN

400 gram pasta (naar eigen inzicht), blikje tonijn, 2 eieren, 1 ui, 4 tomaten (naar eigen smaak), bakje boursin cuisine

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-08-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies