Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Borrelhap recepten (100) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Lekker bij een glaasje wijn

INGREDIENTEN

Bladerdeeg * duitse salami * mon chou *

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-11-1999
  •  
  •  0-10 min.

Bron : boursin.nl

INGREDIENTEN

? 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, ? 5 eetlepels mayonaise of zure room,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-10-2005
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Sour creme (light), Sweet chili saus, verse gesneden koriander, Nacho cheese/tortilla chips

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-05-2011
  • Mexicaans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Het leuke aan dit recept is dat je eerst flink aan het bokbier moet, namelijk om te proeven en te bepalen welke je gaat gebruiken in je beslag , persoonlijk houdt ik niet van de grote merken, grolsch, amstel, heineken, zijn allemaal te zoet, en dat doet de hapjes geen goed. zoek naar je kleine lokale brouwers (  zo steun je ze ook nog ) of ga voor een minder zoete variant zoals texelsbok of jopen.  

INGREDIENTEN

12 grote kastanje champignons, 12 gekookte gamba,s zonder staart, chili poeder, 200 gram bloem gezeefd, 200 ml. bokbier, 1 eiwit, 100 gram blauwader kaas verkruimeld

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-10-2015
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Dit is eigenlijk een surinaams gerecht, ze noemen het Telo maar ik vind dat iedere Nederlander dit een keer geproefd moet hebben. het is een soort aardappel achtig ding, wat er uit ziet als een gekke lange grote bruine wortel die je kunt kopen bij de Toko. dit lijkt een beetje op patat, maar dan net even anders, PROBEREN!!!

INGREDIENTEN

Cassave,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-04-2009
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Blik kalfsragout, boter, droge sherry, milde kerrie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-04-2000
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes Brabants roggebrood, 1 blikje leverpastei 50 gram, 1 eetlepel mayonaise, 4 eetlepels gebakken uitjes ( een potje, toko of supermarkt) ipv leverpastei kun je ook smeerleverworst of pate gebruiken.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-12-2000
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 oranje paprika* 1 bos bospeen* 1 bakje cherry tomaatjes* 100 g cheddar cheese* 100 g belegen komijnen kaas* 50 g groene olijven gevuld met paprika* 4 eetl. pesto di olive* 8 takjes munt.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-04-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Gewoon een heerlijk hapje of als voorgerechtje.

INGREDIENTEN

250 g brie, in driehoekjes/partjes gesneden, 1/3 kop pecannoten, fijn, 1/3 kop amandelen, fijn, 1/4 kop walnoten, fijn, 2 e sesamzaad, 2 grote of 3 kleiner eieren, 60 ml (4 e) room, olie voor frituren (pindaolie of voor nog een sterker smaak sesamolie, kan ook in gefrituurd worden)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-11-2011
  • Afrikaans
  •  60-120 min.

Met deze hap, komt jij de weekend wel door! Vreselijk lekker.. En wedden dat jij het meeste ingrediënten al in huis hebben?

INGREDIENTEN

Wigjes (plakjes) rijpe Crème Royale 70+ (een zachte Deense blauwe kaas), toastjes, zelfgemaakt of gekocht, (zelfgemaakte toastjes kunt je maken door witte of bruine brood met knoflook in te wrijven en erna te besprenkelen moet goede olijfolie en erna op grill of droge pan tot bruin aan te bakken en erna in toastjes te snijden), , VOOR SALSA: , 1 teentje knoflook, fijn, 3 augurken in kleine blokjes, 50 g groene olijven, fijn, 2 rode pepers, fijn, 3 e verse peterselie, fijn, 1 e citroen of limoensap, 3 e olijfolie, citroen of limoen raspt, sliertjes schil van citroen of limoen, , BEREIDING SALSA: , Meng alle salsa ingrediënten en bewaar in koelkast tot gebruik.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-10-2011
  • Afrikaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Leuk ook om dit te serveren als amuse in een mooi amuse bakjeof lepel.

INGREDIENTEN

12 dadels, 6 rechte repen ontbijtspek, 3 plakken chorizo van 3 mm, 15 gram boter, Versgemalen grove zwarte peper.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-05-2009
  • Frans
  •  10-20 min.

Heerlijke borrelhap waarvan je een groot gedeelte makkelijk kan invriezen. Dus ALTIJD een borrelhapje in huis

INGREDIENTEN

500 gram rundergehakt 100 gram paneermeel 4 eieren 200 gram geraspte oude kaas 1 ui gesnipperd 2 el sojasaus 4 el. fijngehakte lavas zout en peper 2 el Creme Fraiche 1 el Mayonaise beetje peterselie 2 teentjes knoflook.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2004
  • Frans
  •  30-60 min.

Ciabatta borrelhapje gemakkelijk en snel voor bijvoorbeeld een verjaardag.

INGREDIENTEN

Ciabatta stokbrood, Mozzerella, Salami en voor de variatie kun je ook nog tomaat, olijfolie en basilicum toevoegen.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-03-2005
  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Weer is heel HEEL wat anders. Kan ook wat rucula bijvoorbeeld tussen (zie foto)

INGREDIENTEN

Half opgesneden casinobrood, 2 kleine bananen, 1 el citroensap, 5 el pindakaas, (lekker pindakaas met stukjes noot),

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-05-2009
  • Frans
  •  0-10 min.

Voor koninginnedag

INGREDIENTEN

1 oranje paprika, 1 bos bospeen, 1 bakje cherrytomaatjes, 200 gr cheddarkaas aan een stuk, 50 gr olijven gevuld met paprika, 4 el pesto d' olive, 8 takjes munt.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-04-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Deze klassieke salsa ( die lijkt me ook voortreffelijk is als salade) kan met stevige dippers, bijvoorbeeld tortiliachips of pitapuntjes, als dipsaus worden gegeven. Maar ook heerlijk als een gewone lekkere salade.

INGREDIENTEN

2 avocado`s. ontpit en fijngehakt, 2 tomaten, vruchtvlees fijngehakt, 1 rode chilipeper, vruchtvlees fijngehakt, 2 bosuitjes, in smalle ringetjes, handvol korianderblad, fijn, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-05-2009
  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Idee komt uit Zuid-Afrika, recept is van mezelf.

INGREDIENTEN

VOOR DEEG: , 300 g bloem, 1 t bakpoeder, 2 eieren, 1/2 t zout, 125 g margarine, genoeg melk om een stevige deeg te maken, chutney (mango bijvb.), belegen, geraspt kaas, , VOOR DEEG: , 1. Zeef bloem, zout en bakpoeder samen., 2. Wrijf met vingertoppen margarine door bloem., 3. Meng eieren met melk en roer door meel tot een stevige deeg is ontstaan., 4. Rol deeg uit in een rechthoek., 5. Kwast deeg in met chutney en verdeel geraspt kaas erover., 6. Verdeel gehakt over kaas en rol op vanaf de korte kant., 7. Bak bij 200*C tot gaar., 8. Snijd roly-poly in dikke plakken., , VOOR GEHAKT: , 500 g rundergehakt, 1/4 t peper, 1 t zout, mespunt nootmuskaat, mespunt kerrie, 1/2 t aromat, 1/4 t paprikapoeder, , VOOR GEHAKT: , Meng alle ingrediënten goed door gehakt en bak gehakt rul in koekenpan.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-06-2010
  • Afrikaans
  •  30-60 min.

Deze heerlijke gehaktballetjes zijn dé perfecte Kerst borrelhapjes

INGREDIENTEN

, 1 kg gehakt, 100 gr paneermeel, 2 eieren, losgeklopt, 2 eetlepels ketjap, 1/4 theelepel gemalen zwarte peper, 1/2 theelepel knoflookpoeder, 3 eetlepels ketchup, , , Voor de saus:, 400 gr cranberrysaus, 400 gr barbecuesaus, 1 eetlepel citroensap,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-12-2010
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Deze knapperige rolletjes kunnen als hapje voor de maaltijd worden gereserveerd of als voorgerecht met een knapperige, kleurige salade

INGREDIENTEN

Pakje filodeeg van 300 gr. ontdooid 3 el olijfolie verse peterselie voor de garnering VOOR DE VULLING 4 koppen gemalen rauwe ki zout en peper 1 ei, geklopt ? tl kaneel ? tl gemberpoeder 2 el rozijnen 1 el olijfolie 1 kleine ui, gesnipperrd.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-07-2004
  • Frans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit is een heerlijk recept voor pizza stromboli. Dit zijn opgerolde pizza's met een vulling naar keuze. Je kunt ze rijkelijk beleggen met gezonde ingredienten die je zelf lekker vindt. Deze opgerolde pizza's zijn niet alleen heerlijk als hoofdgerecht, maar kunnen ook een leuke borrelhap zijn wanneer je ze in plakjes snijdt.

INGREDIENTEN

Deeg, 500 gr. Meel (eventueel 250 gram wit meel en 250 gram volkorenmeel voor een gezondere variant), 25 gr Verse gist (of 7 gram gedroogde gist), 1 el Olijfolie, 2,5 dl. Lauw water, Schepje zout, 2 Theelepels suiker, , Tomatensaus, Olijfolie (4 eetlepels), Teentje knoflook, Blik tomatenstukjes, Blikje tomatenpuree, , Vulling, Kies ingredienten die je zelf lekker vindt. Er zijn eideloze combinaties mogelijk! Ik koos zelf voor de volgende vulling:, Mozzarella di buffalo, Parmezaanse kaas, geraspt, Spinazie, Ui in ringen, Peterselie en basilicum, Oregano, Peper, 2 Grote paprika's (bijvoorbeeld rood en oranje), Champignons, 300 gr. Gehakt of eventueel salami, 125 gr. Olijven (deze kun je eventueel in stukjes fijngesneden door het deeg heen kneden)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-07-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Echt heel grappig om dit te maken. Leuk bij een Tapas avond maar ook heerlijk als een gewone borrelhap bij een heerlijk glas wijn!

INGREDIENTEN

, 200 gr Manchego kaas, 3 el bloem, 1 ei, 2 tl water, 85 gr wit of bruinbrood kruim, Zonnebloemolie of frituurvet voor het frituren, Zout en peper,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-02-2005
  • Spaans
  •  30-60 min.

Echt een prachtige amuse/ borrelhap om voor de dag te komen. Echt ook leuk om te maken.

INGREDIENTEN

125 gr ricotta, 1 el peterselie, 1 el basilicum of bieslook fijngesneden., 1 el kleingesneden lente-ui, 2 tl citroensap, Peper, 6-8 plakjes rundrookvlees, 8-12 satéstokjes, 6 lente-uitjes, in korte stukjes, 24 rode of gele kerstomaatjes, Gemengde sla,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-09-2009
  • Frans
  •  20-30 min.

Erg lekker als borrelhap of bij een buffet.

INGREDIENTEN

500 gram rundergehakt, 1 zakje nasikruiden, 1 ons rauwe boerenham of bacon, 2 eieren, paneermeel, 2 teentjes knoflook, ketjap manis,1 theel. sambal oeloek.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-12-2001
  • Indonesisch
  •  30-60 min.

Zo'n ontzettende leuke borrelhap waar iedereen op roept. Mag toch wel dat recept mee naar huis he? Leuk en makkelijk om te maken. Goed laten marineren en 1 stukje vlees op een klein stokje is genoeg voor zo n leuk borrelhapje. Egen foto

INGREDIENTEN

1 pond kipfilet 1 tl citroensap prikkertjes MARINADE 3 teentjes knoflook 4 el kleingesneden koriander 1 el honing 1 el bruine suiker half tl koriander peper 2 el zoutarme sojasaus 2 el vissaus 2 el sesamolie 65 ml koud water

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-08-2006
  • Frans
  •  20-30 min.

Een geweldige borrelhap. Lekker van te voren te maken plus je zet toch een plaatje op tafel. De soesje worden gevuld met Mon Chou,room,kruiden en geraspte kaas

INGREDIENTEN

VOOR DE SOEZEN:50 gr boter snufje zout 60 gr gezeefde bloem 2 eieren VOOR DE VULLING 100 gr Mon Chou 2 el koffieroom 1 tl paprikapoeder 150 gr geraspte belegen kaas 1 el fijngehakte peterselie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-08-2005
  • Frans
  •  30-60 min.

Mmm lekker, maar dit is een gezonde snack! Niet zo vet als saucijzenbroodjes en er zit groente in. Deze broodjes hebben een lekkere bite en het vet druipt er niet uit. Erg lekker in het weekend en als snelle, gezonde, borrelhap. Deze kan je ook rustig serveren op een buffet, ze zijn als eerste op!

INGREDIENTEN

1 rol bladerdeeg (diepvries), 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 stengel bleekselderij, 1 rode paprika, 2 tomaten, 250 gr gehakt HOH, 2 el olijfolie, 1 el tomatenpuree, 1 ei, 100 gr roomkaas met kruiden (Bourin), 2 e paprikapoeder, zoet, Zeezout en versgemalen zwarte peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-01-2014
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Lekkere "fingerfood", maar houdt wel een vochtige doek of vingerkom bij de hand

INGREDIENTEN

1.5 kg kippevleugels, bv. borrelhap vleugels, 75 ml hoisin saus (te krijgen in de toko), 75 ml soya saus (chinese), 75 ml honing, 2 tl gemalen knoflook, 2 tl vers geraspte gember, 2 tl tabasco saus, of andere hete saus

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-07-1999
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Lekkere borrelhap die die je met knoflook mayonaise eten.

INGREDIENTEN

800 g kipfilet-in sate stukjes grote gesneden, 1 volle t middel grof zeezout, 1 e paprika, 1 t gedroogde oregano, 2 e geroosterde sesamzaadjes, 1 t gemalen komijn, 1 t gemalen koriander, 1 t suiker, 1 t knoflookpoeder, 1/2 t cayennepeper, 1 egedroogde tijm, 2 egedroogde peterselie, 2 e olijfolie, satestokjes

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-04-2014
  • Arabisch
  •  > 120 min.

Deze gehaktbal word bijzonder van smaak door het cider azijn en brandewijn erin gebruikt.

INGREDIENTEN

1 kg varkensgehakt of half om half, 1 ui, fijn, 1 teentje knoflook, fijn, 2 t cider azijn, 1 t brandewijn, 1-2 rode pepers, fijn, 1/4 t kaneel, 1 t komijnpoeder, 1/2 t oregano, 2 t zout, 1 ei, , boter voor bakken, , 1. Draai balletjes en bak gaar in boter. (als borrelhap 16) (als gehaktbal 8 ), 2. Laat balletjes op keukenpapier ontvetten., , Als borrelhap word het met een dipsaus geserveerd en als gehaktbal bij hoofdmaaltijd word het met een jus geserveerd.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-05-2012
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

INGREDIENTEN

500 g rundergehakt, 25 g gedroogde geraspt kokos, 1 ei, 1 t paneermeel, 1 kleine ui, geraspt, 1 kleine teentje knoflook, heel fijn, 1/2 t ketoembar, 1/4 t komijnpoeder, 1/2 t sambal oelek, zout, olie voor bakken

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2010
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Weer en bewerkelijk maar dankbaar recept. Als borrelhap of voorgerecht.

INGREDIENTEN

200 gram gehakt (garnalen), 1 eetlepel boter, 250 gram gehakt (half om half), 250 gram gehakt (kip), 1 theelepel trassie, 1 eetlepel ketoembar, ? eetlepel djienten, 1 theelepel peper, 3 theelepels gemberpoeder, 1? thelepel sereh, 1 ui, fijngesneden, 50 gram wortel, geraspt, 5 tenen knoflook, 1? deciliter kippebouillon (tablet), 3 eetlepels fijngesneden selderijgroen, 2 theelepels suiker, 1 handvol fijngesneden prei, 1 theelepel asem-water, 2 djeroek poeroet bladeren, 1 handvol geweekte mihoen, 1 eetlepel bloem, , Korst:, 500 gram bloem, ? theelepel zout, 2 eieren, 100 gram boter, olie,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-10-1998
  • Indonesisch
  •  60-120 min.

Een lekkere bladerdeeg borrelhap of tussendoortje of maak er gehakt gehaktballetjes van, maar dan wat paneermeel door gehakt.

INGREDIENTEN

500 g half om half gehakt, 1 t zout, 1 teentje knoflook, fijn, 1 kleine ui, fijn, 1/4 t gedroogde tijm, 1 t gedroogde salie, mespunt kruidnagelpoeder, 1/4 t zwarte peper, mespunt piment, 1 kleine ei, , bladerdeeg, los geklopt ei, bakpapier

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-02-2015
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.

Borrelhap

INGREDIENTEN

10 plakjes roomboterbladerdeeg ontdooid, 400 gr. verse worst, zakje boemboe voor nasi, sambal en 1teentje knoflook uitgeperst, 1 ei losgeklopt

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2006
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Japans voorgerecht of een lekkere borrelhap

INGREDIENTEN

*200 gr. plakrijst, *2 eetl. azijn, *1 eetl. suiker, *1 theel. zout, *? komkomer, *scherpe mosterd, *6 plakken Japanse ham, *Japanse sojasaus.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Japans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Dit recept kreeg ik van mijn Surinaamse ex-buurvrouw Tina. Het contact ging na haar scheiding verloren, maar de liefde voor dit recept bleef. Kleine pasteitjes kunnen ook dienen als lunchgerecht of borrelhap.

INGREDIENTEN

1 kg. kippenpoten (= ca. 4 stuks = ca. 350 gram kippenvlees) - olie - 250 gram uien - 1 pak diepvrieserwtjes - 1 winterwortel - 1 blikje mais - 2 augurken - 1/2 potje kappertjes - 4 eieren - 1 pakje (= 10 vellen) bladerdeeg - bouillonblokjes - peper - zout - 6 eetlepels ketchup - evt. vetsin.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-05-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Verras uw gasten met dit afwisselende voorgerecht of uitgebreide borrelhap. Vis en paddenstoelen in een jasje van bierbeslag of kruidenpaneermeel, rolletjes van zalm of komkommer en tartaarsaus. Smullen!

INGREDIENTEN

- 500 g krieltjes, - Fish Wish Kruidenmolen (Oil & Vinegar), - 16 stuks vis (bv. grote garnalen, coquilles en stukken stevige witvis), - 16 stuks paddenstoelen (bv. oesterzwammen en kleine champignons), - 1 L Bak & Braad Olijfolie (Oil & Vinegar), om in te frituren, - Sauce Tartare (tartaarsaus Oil & Vinegar), - citroen, , Voor het bierbeslag:, - 200 g Farina per Pasta (pastabloem Oil & Vinegar), plus extra voor bestrooien, - 200 ml bier (alternatief: bruisend mineraalwater), - 1 el Fish Wish Kruiden, - 1 tl bakpoeder, , Voor het gekruide paneermeel, - 1 ei, losgeklopt, - 50 g paneermeel vermengd met Fish Wish Kruiden, naar smaak

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-12-2015
  • Internationaal Voorgerecht
  •  30-60 min.

Een snelle borrelhap

INGREDIENTEN

375 gr h.o.h.gehakt*1 ui*1/2 pot zilveruitjes*1/2 pot augurken*peterselie*2 hhardd gekookte eieren*peper en zout*3 eetl mayonaise*

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-01-2002
  •  
  •  0-10 min.

Leuk om te serveren op een heel klein bordje met wat rucula sla

INGREDIENTEN

4 plakje bladerdeeg 4 stukjes geitenkaas(chevre belley) 4 theelepel honing .

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-07-2004
  • Frans
  •  20-30 min.

Lekkere borrelhap voor een zomerse dag.

INGREDIENTEN

Ingrediënten Spaanse gehaktballetjes, 500 g rundergehakt, 1 ui, gepeld en zeer fijn gehakt, 1 teentje knoflook, gepeld en fijngehakt, 50 g kruimels van witbrood, 25 g geraspte manchego (of cheddar), 2 eetlepels gehakte bladpeterselie, plus extra voor de garnering, zeezout, zwarte peper, 1 groot ei, licht geklopt, 2 eetlepels olijfolie, , Ingrediënten tomatensaus, 2 eetlepels olijfolie, 1 ui, gepeld en zeer fijn gehakt, 1 teentje knoflook, gepeld en fijngehakt, 120 ml droge witte wijn, 2 blikken tomatenblokjes van 400 g, 100 ml water, 1-2 eetlepels fijne tafelsuiker, beetje chilisaus, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-07-2010
  • Spaans
  •  20-30 min.

Gevuld stokbrood.

INGREDIENTEN

1 stokbrood., 200 g. mager, rundergehakt., 200 g. oude, geraspre kaas., 1 blikje tomatenpuree., 1 teen knoflook, geperst., 3 eetl. ketjab manis., uitje, gesneden., zout & peper., oregano.,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-02-2001
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top