Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Bolognese recepten (477) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Als je in Italië spaghetti bolognese vraagt , zal men je misschien vragend aankijken. Wat wij bolognese noemen, heet in Italië gewoon ragù. Om deze saus der sauzen te maken, moet je wel vroeg uit de veren. Als je dan toch voor dag en dauw opstaat, ga je naar de vroegmarkt en bestelt daar

INGREDIENTEN

250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1 wortel, ½ liter rode wijn, 100 ml bouillon, 1 blik gepelde tomaten, 2 eetlepels tomatenpuree, peper en zout, oregano, basilicum, paprika, rozemarijn, tijm, 1 laurierblad., boter, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-03-2007
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Lasagne volgens oud Italiaans recept.

INGREDIENTEN

1/2 a 1 ui, 3 teentjes knoflook, 500 gr. rundergehakt, italiaanse kruiden (basilicum, oregano, majoraan, peterselie, paprikapoeder), 1 laurierblaadje, 3 kleine blikjes tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten in stukjes, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 pak voorgekookte lasagnevellen, olijfolie, 2 bolletjes mozzarella, 50 gr. boter, 50 gr. bloem, 500 ml. koude melk, 50 gram geraspte kaas, suiker, peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-06-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 gram spaghetti - 50 gram Parmenzaanse kaas - basis vleessaus : 1 eetlepel olijfolie - 1 grote gesnipperde ui - 1 teentje geplette knoflook - 500 gram gehakt - 2 blikken tomatenstukjes - 80 gram tomatenpuree - 1 1/2 theelepel suiker - 250 ml runderbouillon

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-09-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Romige bolognesevariant waarmee je lof zal oogsten

INGREDIENTEN

150 gr. spekblokjes - 500 gr. varkens-rundsgehakt - 2 uien - 2 teentjes look - een paar worteltjes - bleekselder - 200 gr. champignons - basilicum en/of oregano - 2 dl. gezeefde tomaten - 1 bouillonblokje opgelost in 1 dl water - 1 dl room - eventueel om te garneren: wat perterselie - 150 gr. spaghetti per persoon

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-10-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

WEERAL EENS ANDERS

INGREDIENTEN

50gr boter, eetlepel olijfolie, 200 gr. spek fijngehakt, 1 grote ui gesnipperd, 1 wortel fijngehakt, 1 stengel bleekselderij fijngehakt, 400 gr. gehakt (1/2 varkens-1/2 runds), 150 gr. kippelevers fijngehakt, 5 dl runderbouillon, 3 dl passata di pomodore, blikje tomatenpuree, 1,25 dl witte wijn, 1/4 tl. geraspte nootmuskaat, zout, peper

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-05-2001
  • Italiaans
  •  > 120 min.

Hier kun je me dus voor wakker maken! Het spaghetti bolognese recept, van Jamie Oliver.

INGREDIENTEN

* 10 plakjes pancetta of gerookte doorregen bacon, gesneden, * 1 handje verse rozemarijn, blaadjes geplukt en fijngehakt, * olijfolie, * 1 grote ui, fijngehakt, * 3 teentjes knoflook, fijngehakt, * 455 gram rundergehakt van de beste kwaliteit, * 1 wijnglas rode wijn, * 1 afgestreken theelepel gedroogde oregano, * 1 blik tomaten van 400 gram, * 1 tube tomatenpuree van 200 gram of 1 klein potje zongedroogde tomaten, fijngehakt, * zeezout en versgemalen zwarte peper, * 455 gram gedroogde spaghetti, * 1 handje verse basilicum, * 2 handjes geraspte parmezaanse of pittige cheddarkaas

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-05-2003
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Ik heb al meerdere bologneserecepten geprobeerd op zoek naar het recept. Dit is echt het ultieme recept voor pasta met bolognesesaus!!!

INGREDIENTEN

3 el olijfolie; 125 gr ontbijtspek (fijngesneden); 1 ui (fijngesneden); 2 uitgeperste teentjes knoflook; 1 fijngesneden wortel; 1 fijngesneden stengel bleekselderij; 400 gr rundergehakt; 1 klein blikje tomatenpuree; zout; peper; 2 dl rode wijn; 1 blik tomatenblokjes (400 gr); 2 dl vleesbouillon (tablet); 2 el fijngesneden oregano of marjolein; 400 gr tagliatelle

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-02-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

2 uien, 1 wortel, 3 stengels bleekselderij, 2 teentjes knoflook, 3 eetl. olijfolie, 500 g gehakt, half-om-half, 1 blik gepelde tomaten (800 g), peper, zout, 1 eetl. gehakte Italiaanse kruiden (oregano, basilicum, tijm) vers of diepvries of 1 theel. gedroogd, ca. 250 g lasagnevellen, voor de witte saus:, 50 g boter, 50 g bloem, 0,5 l melk, 100 g geraspte (parmezaanse) kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-02-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Lasagna zoals wij hem lekker vinden: een combinatie van een aantal recepten op smulweb.

INGREDIENTEN

1 ui, 1 teentje knoflook, 500 gr. rundergehakt, 100 gr. ontbijtspek (fijngesneden), italiaanse kruiden (basilicum, oregano, peterselie, rozemarijn, tijm), 400 gr italiaanse groentemix, 2 laurierblaadjes, 1 groot blikje tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten in stukjes, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 pak voorgekookte of verse lasagnevellen, olijfolie, 2 bolletjes mozzarella, 50 gr. boter, 50 gr. bloem, 500 ml. koude melk, 2 schepjes suiker en peper, 50 gr. geraspte kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-03-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lasagne Bolonese is eigenlijk een klassieke lasagne eentje zoals we hem allemaal wel kennen. Je kunt zo eentje ookn de supermarkt kopen maar als je hem zelf maakt smaakt hij zoals alle zelfgemaakte gerechten veel lekkerder.

INGREDIENTEN

Lasagne Bolognese, , +/-10 Zongedroogde Spaanse Tomaatjes, in reepjes gesneden (extra hoeft niet maar geeft wel 'n zeer lekkere aparte Maggie smaak), 1/2 Kruidenbouillonblokje of 1 theelepel Harissa Pikante Variant, 1 pond Gehakt, 2 Uien, klein gesneden, 2 teentjes Knoflook, klein gesneden (zie leuke tips), 1 Winterpeen, klein gehakt, 3 stengels Bleekselderij, kleine stukjes, 2 theelepels Italiaanse Kruidenmix (zie recept Italiaanse Kruidenmix), 1 blikje Tomatenblokjes met of zonder kruiden (extra 1 flinke stuk of 2 flinke eetlepels zelfgemaakte Tomatensaus (diepvries) + 1 blikje Tomatenpuree hoeft niet), 250 gram Lasagneblade, , , Bechamelsaus, , 30 gram Boter of 45 gram Boter, 30 gram Meel of 45 gram Meel, 300 ml Melk of 200 ml Melk met de tweede variant wordt de Bechamelsaus wat dikker en smaakt wat beter, 2 eetlepels groene Pesto (zie recept Pesto), , , Extra, , 100 gram geraspte Kaas (zie leuke tips), Olijfolie (bodempje)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-02-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Volgens mij kun je een halve bilbliotheek volschrijven als je alle mogelijke bolognesesauzen op een rijtje gaat zetten. Deze variant is degene die mij het best bevalt.

INGREDIENTEN

150 gr panchetta of gerookte spek, 300 gr rundergehakt, 2 uien, 2 flinke tenen knoflook, 2 stengels bleekselderij, 2 kleine winterpenen, 4 tomaten, 200 ml witte wijn, 200 ml melk, , (voor het afmaken:, * 600 g Verse Pasta, * Geraspte parmesaanse kaas)

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-09-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Bolognesesaus is één van de meest mishandelde sauzen in de keuken. Vaak wordt hij niet eens bereid, maar wordt hij zó uit een potje geblubd. Soms mag je van de fabrikant nog zelf vlees toevoegen, maar er zijn ook geheel ′kant en klare′ sauzen te koop. Als de saus wel zelf wordt gemaakt, schijnt de bereider ervan te denken dat Bolognesesaus een snel klaar sausje is: gehakt aanbraden, uitje, tomaten erbij, even pruttelen en als de pasta gaar is is de saus klaar. Dat is geen Bolognesesaus, hoogstens een tomatensaus met vlees erdoor (is ook lekker hoor). Een goede Bolognese saus moet minstens twee uur sudderen, maar acht uur mag hij ook op het vuur staan. Het resultaat is een compacte prut, die je bijna geen saus meer kunt noemen, met een héél geconcentreerde smaak. Je hebt dan ook maar weinig saus nodig voor een bordvol pasta.

INGREDIENTEN

150 gram Parmaham of andere rauwe ham, 150 gram wortel, 150 gram bleekselderie, 150 gram ui, 100 gram ontbijtspek, 600 gram rundertartaar, 2 eetlepels melk, 1,5 deciliter droge witte wijn, 6 deciliter runderbouillon, 1 blikje tomatenpuree (140 gr), zout en peper uit de molen naar smaak, 4 eetlepels olijfolie, 40 gram boter, eventueel 1/8 liter room

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-12-2011
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Misschien wel het makkelijkst om te maken: Spaghetti met saus.

INGREDIENTEN

1 Pakje spaghetti -500 gram-, Rode Bolognese saus,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-07-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 zakjes tortellini alla carne (pasta met vleesvulling, a 250 g), , 3 uien, , 2 teentjes knoflook, , 3 eetlepels olijfolie, , 1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 500 g), , 1 pak gezeefde tomaten (500 g), , 2 eetlepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden, , 1 zakje pastakaas (geraspt, 150 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-09-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heel gewoon maar wel lekker

INGREDIENTEN

1 pak spaghetti, 3 ons rundergehakt, 2 teentjes knoflook, 2 uien, 1 rode paprika, 1 prei, 1 doosje champignons, 2 ons geraspte kaas (oud), 1 pakje kruidenmix van Honig (bolognese), 1 blikje tomatenpuree, 1 tl cayennepoeder, 2 el ketjap,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-11-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Klassieke pastasaus.

INGREDIENTEN

*olijfolie, *1ui, *1 wortel, *1 bleekselderie, *2 teentjes knoflookteentjes, * 500 gr half om gehakt, *5 dl runderbouillon, *1,5 kopje rode wijn, *2 blikken van 400 gr geperste ontvelde tomaten, *2 eetlepels fijngehakte peterselie, *2 theelepels suiker, *zout en peper, * spaghettie.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-08-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Het recept voor Italiaanse Bolognesesaus naar het originele recept zoals dat in Bologna geregistreerd staat wil ik jullie niet onthouden. In de Nederlandse keuken heeft tomaat als ingrediënt de overhand gekregen, maar de originele Bolognese saus is voornamelijk een vleessaus. Anders dan vaak wordt gedacht zitten in deze saus ook geen kruiden verwerkt. Volgens de Italiaanse traditie hoort de smaak van een goede Bolognese saus van de ingrediënten zelf te komen. Daarom is het belangrijkste ingrediënt voor dit recept: Tijd.

INGREDIENTEN

100 gram gerookt spek, 450 gram gehakt half-om-half, 1 ui, 1 stengel bleekselderij, 1 grote wortel (winterpeen), 30 gram tomatenpuree, 250 ml runderbouillon, 3 eetlepels olijfolie, 50 gram boter, 1 glas rode wijn, 1 glas volle melk, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-08-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Gehakt, Spekblokjes, Uien, Rode paprika, Champignons, Prei, Courgette, Theelepeltje sambal, Scheutje ketchap Manis, Teentje knoflook, Scheutje Olie, Spagetti, Pakje Knorr Bolognese saus

  •  …
  •  
  • Geplaatst op30-12-2010
  •  
  •  

Preischotel bologneseBron:www.C1000.nl

INGREDIENTEN

1 pot Grand?Italia pastasaus bolognese a 425 g, 1 pot Aardappel Anders knoflook-kruiden a 390 ml, 1 kg vastkokende aardappelen, 750 g panklare prei (C1000 Vers), zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk makkelijke spaghetti bolognese.

INGREDIENTEN

- 350 gram spaghetti, - 1 pakje spaghetti bolognese van Honig + water, - 3 gekleurde paprika`s, - 1 ui, - 400 a 500 gram gehakt, - tomatenketchup, - curry(ketchup), - beetje vloeibare boter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gram gehakt, spaghetti, blikje spageroni pikant, 1 pakje mix voor spaghetti bolognese (honig), ui, boter, paprika, wortel, mais, erwten, prei, champignons

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-09-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 pot Grand?Italia pastasaus bolognese a 425 g, 1 pot Aardappel Anders knoflook-kruiden a 390 ml, 1 kg vastkokende aardappelen, 750 g panklare prei (C1000 Vers), zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-02-2003
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 pot Grand?Italia pastasaus bolognese a 425 g, 1 pot Aardappel Anders knoflook-kruiden a 390 ml, 1 kg vastkokende aardappelen, 750 g panklare prei (C1000 Vers), zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-08-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries), ontdooid, 2 el olijfolie, 2 uien, gesnipperd, 300 g rundergehakt, 1 pakje mix voor spaghetti bolognese (70 g), 350 ml halfvolle melk, 4 eieren, 100 g oude kaas, geraspt, 4 tomaten, in plakken,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-01-2013
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Slanke en snelle versie van de bekende spagetti bolognese.

INGREDIENTEN

Spagetti - 1 el olijfolie - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 prei - 1 stengel bleekselderij - 4 worteltjes - 100 gram champignons - 2 blikken tomatenblokjes - 1 blikje tomatenpuree - peper - zout - 1/2 tl paprikapoeder - 1 tl basilicum - 1 tl tijm

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-03-1999
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Geleerd in een echt Italiaanse keuken

INGREDIENTEN

Olie, 2 uien, stengel bleekselderij, wortel, 350 gr gehakt, 250 gr ontvelde tomaten, 3 eetlepels tomatenpuree, 1 dl rode wijn, italiaanse kruiden, zout, peper, 500 gr spaghetti, parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-03-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

     Kinder favoriet! Lekker met een frisse salade van ricola

INGREDIENTEN

- 300g Spaghetti, - 1 pakje Honig Mix voor Spaghettisaus Bolognese, - 300g gehakt, - 1 ui, fijn gesneden, - 1 rode paprika, fijn gesneden, - 4 tomaten, in blokjes gesneden, - paneermeel, - 1 ei

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2014
  •  
  •  10-20 min.

Een snel, simpel, lekker, en goedkoop recept, dat bij vrijwel iedereen in goede aarde valt!

INGREDIENTEN

600 gram kruimig kokende aardappelen, Zout, witte peper, Ca. 400 gram grof gesneden soepgroente of groente naar keuze, 1 middelgrote ui, 1 el olie, 600 gram rundergehakt, 1 el tomatenpuree, 1 el bloem, 1 blik tomatenblokjes (850 ml), 1 tl gedroogde oregano, 1/4 liter melk, 1 el margarine, nootmuskaat, 50 gram geraspte goudse kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-11-2005
  • Duits
  •  30-60 min.

CHILI BOLOGNESE MET EEN LEKKER FRISSE SALADE

INGREDIENTEN

1 ui, ca ? paprika groen, ca ? paprika rood, 1 courgette, 2 eetlepels olie, 5 t knoflook, ca 350 gehakt, verse kruidenmix voor Pasta Bolognese (potje), 1 klein blikje tomatenpuree ca. 40 g, 1 blikje rode kidneybonen ca. 400 g, 1 kleine blikje babymaiskolfjes

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-05-2005
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Energie 605 kcal- Eiwit 39 g- Vet 39 g- Koolhydraten 22 g (per eenpersoonsportie)

INGREDIENTEN

5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries), ontdooid, 2 el olijfolie, 2 uien, gesnipperd, 300 g rundergehakt, 1 pakje mix voor spaghetti bolognese (70 g), 350 ml halfvolle melk, 4 eieren, 100 g oude kaas, geraspt, 4 tomaten, in plakken,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-04-2012
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit recept is leuk om te maken en heerlijk maar dat is mijn mening nu jij nog en super makkelijk

INGREDIENTEN

Lasagnemix bolognese, bladerdeeg, beciamella mix, groente (roerbak), 750 gr gehakt, paneermeel, strooikaas/geraspte kaas, boter naar eigen keus, melk ook naar eigen keus, water staat op het pakje, ketjap, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-08-2016
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

In het originele recept wordt het recept gemaakt van dunne plakjes varkenshaas.

INGREDIENTEN

Per persoon:, , 1 kalfsschnitzel of 90 gram varkenshaas, 1 plak rauwe ham (parmaham), 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas, losgeklopt ei, zout, versgemalen peper., boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-08-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Verrukkelijke makkelijke saus die heel snel klaar is. Zowel kinderen als volwassenen vinden het heerlijk. Makkelijk recept als er een groot aantal mensen komt eten.

INGREDIENTEN

1 kg Gehakt(h.o.h), 500 gr gesneden uien, 2-3 tenen knoflook, 1/2 l tomatensaus (2 kartonnetjes, 250 ml creme fraiche, 1 groot blikje tomaten puree, flinke scheut maggi, zout/peper naar smaak, ongeveer 1 el suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-05-1999
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Verrassend lekkere hartige taart.

INGREDIENTEN

5 plakjes deeg voor hartige taart, ontdooid, 2 el olijfolie, 2 uien, gesnipperd, 300 g rundergehakt, 1 pakje mix voor spaghetti bolognese, 350 ml halfvolle melk, 4 eieren, 100 g oude kaas, geraspt, 4 tomaten, in plakken

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-09-2012
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

300 g rundergehakt, 2 el Mediterrane roerbakolie (C1000), 1 pot pastasaus traditioneel à 620 g (C1000), 1 pak Italiaanse lasagne Bolognese (Knorr), 150 g verse roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bijv. Boursin), 2 courgettes, in dunne plakjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-08-2007
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lasagne Bolongnese: eeen heerlijke maaltijd. Een tip neem neit heel erg veel het valt erg zwaar!!!

INGREDIENTEN

12 bladen Grand'Italia Lasagne,1 zakje Grand'Italia Besciamella,5dl melk, 2 potten, Grand Italia Bolognese saus, halve pot water, 1 zakje Grand'Italia Formaggio., Evt. extra gehakt of groenten...

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-02-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Energie: 605 kcal Eiwit: 39 g Vet: 39 g Koolhydraten: 22 g

INGREDIENTEN

5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries), ontdooid, 2 el olijfolie, 2 uien, gesnipperd, 300 g rundergehakt, 1 pakje mix voor spaghetti bolognese (70 g), 350 ml halfvolle melk, 4 eieren, 100 g oude kaas, geraspt, 4 tomaten, in plakken

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-11-2013
  •  
  •  30-60 min.

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

400 g spaghetti, zout, 1 ui, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 1 el olijfolie traditioneel (C1000), 350 g rundergehakt, 250 g Italiaanse roerbakgroenten (C1000), 1 kuipje Knorr Kruidenpasta spaghetti bolognese, 50 g geraspte pastakaas (Finello),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-07-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 Pak Spaghetti, 2 Kruidentabletten voor pasta, 2 Stelen Prei, 500 Gram Champignons, 1 Courgette, 500 Gram Rundergehakt, 2 Teentjes Knoflook, 1 Pak Honig mix voor Spaghetti Bolognese, 1 Blikje Tomatenpuree, Italiaanse kruiden, Schapenkaas (Geitenkaas), Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-12-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De echte bolognesesaus met veel gehakt! Wel machtig, maar o zo lekker!

INGREDIENTEN

500 gram gehakt, 125 gram spekjes (1 bakje), 1 ui, 2 teentjes knoflook, 3 stengels bleekselderij, 1 winterpeen, 2 dl (runder)bouillon van tablet, 1,5 dl melk, 3 dl rode wijn (droog), 1 blikje tomatenpuree (140 gram, Del Monte is het beste), 500 gram spaghetti. Evt parmezaanse kaas of andere kaas om te garneren.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-03-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top