29 bladerdeeg knakworst recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

Blikje mini knakworst, bladerdeeg, 1 ei.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-01-2000
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.

Verrassend van smaak hapje, die er ook nog eens leuk uitziet. Deze hapjes zijn zo op, dus maak er genoeg van.

INGREDIENTEN

, 8 bladerdeeg plakjes (supermarkt) of een rol bladerdeeg, 2 e tomatenketchup, 8 knakworsten (150 g) of 6 kleiner knakworsten, 2 e mosterd, 50 g geraspt belegen kaas, reepjes pancetta, 1 eierdooier vermengd met iets koffiemelk, sesamzaadjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-10-2014
  • Afrikaans
  •  30-60 min.

Een soort hotdog

INGREDIENTEN

.8 grote knakworsten uit glas of blik, .8 vellen diepvries bladerdeeg, .margeriene of boter om de bakplaat in te vetten, .1ei

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-05-2006
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Makkelijker kan écht niet en lékker dat ze zijn!!

INGREDIENTEN

Dit heb je nodig:,, 6 kip- of runderknakworstjes;, 1 rol vers bladerdeeg uit de koeling of anders, 6 ontdooide plakjes diepvriesbladerdeeg;, mosterd naar keuze;, 1 eigeel;, sesam- en/of maanzaadjes.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2014
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

Lekkere quiche en makkelijk te maken

INGREDIENTEN

2 stronken broccoli, 5 eieren, 1 zakje geraspte kaas, 250 ml creme fraiche, 1 blikje cocktailworstjes, diepvriespakje kant en klaar quiche-deeg of bladerdeeg van koopmans. (je kunt ook zelf een quichedeegje maken met bloem, boter en ei).

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2002
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Per portie circa:
515 kcal - 43 g eiwit - 16 g koolhydraten - 4 g suiker - 10 g vezels - 30 g vet (13 g verzadigd)

INGREDIENTEN

4 plakjes hartig bladerdeeg (diepvries, ontdooid), olijfolie, 500 g zuurkool (afgespoeld en uitgelekt), 150 g spekreepjes, 300 g runderkankworstjes (blik, uitgelekt en in stukjes), 2 el mosterd, 150 ml kookroom light, 3 eieren, 100 g geraspte kaas (20+)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-10-2014
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

12 verschillende warme of koude bladerdeeghapjes met verrassende inhoud, te weten:
1. saucijzenworstebroodje (rundvlees) (warm/koud)
2. appelflap met bite (16+) (warm/koud)
3. picantobroodje (jeugd) (warm/koud)
4. asperges in bladerdeeg (vegetarisch) (warm/koud)
5. kersenflap (beetje zuur) (koud)
6. verborgen duivelsworstjes (pittig en meer) (warm/koud)
7. amandelbroodje traditioneel (ouderwets lekker) (koud)
8. panga en zalmsnip (vis) (warm)
9. aardappelpouche met spek, ei en ui (brunchgerecht) (warm)
10 champignontasjes met tuinkruiden (vegetarisch) (warm)
11 Halve kaasrondjes met zangzaad (vegetarisch) (warm/koud)
12 3 soorten Japanse kip in een jasje (kip) (warm/koud)

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, , * naar smaak, ** optioneel, , Voor de saucijzenworstebroodjes:, 1 kleine braadworst/saucijs, * peper en zout, , Voor de appelflap met bite:, 1 kleine pot boerenjongens, 1 goudrenet of andere stevige zure appel, * suiker, * kaneel, ** vanillesuiker, , Voor de picantobroodjes:, 1 picanto, doorgesneden en gehalveerd, ** curry, ** tomatenketchup, , Voor de asperges in bladerdeeg:, 1 klein blikje/potje asperges, dun, voorgekookt, wit en/of groen, 2 plakken (boeren)ham, ** 2 plakken jonge of jong belegen kaas, 1 hardgekookt ei, kleingesneden, 1 bundeltje peterselie, kleingesneden, , Voor de kersenflappen, 1 klein potje kersen op sap, ontpit, * suiker, ** stukjes (pure) chocolade, , Voor de verborgen duivelsworstjes, 1 blikje knakworstjes of pick-ups. De "gewone" knakworstjes in 3 parten snijden, * mosterd (dijon of löwenmosterd), ** tomatenketchup of curry, 1 klein potje jalapeño pepertjes, ** sambal oelek, pedis, badjak of brandal. Voor de durvers: sambal Gledek., ** Thaise red of green curry-pasta, ** (op eigen risico) wasibi-pasta (zie recept), , Voor de amandelbroodjes traditioneel, 1 klein pakje amandelspijs, 1 ei, * suiker, * kaneel, , Voor de panga en zalmsnip, 1/2 pak pangafilet met zalm en kruidenboter (diepvries, niet ontdooien!), , Voor de aardappelpouche met spek, ei en ui:, 1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes met spekblokjes, 1 ui, gepeld en gesnipperd, 1 hardgekookt ei, 1 el olijfolie, * bieslook, # siliconen bakblik voor tortina`s of muffins, ingevet, , Voor de champignontasjes met tuinkruiden:, 1 blikje champignonragout, 1 klein potje champignons op water, * verse peterselie, * verse bladselderij, * verse bieslook, * peper, zout, maggi, ** verse citroenmelisse of paar druppels citroen, ** maïzena of allesbinder, , Voor de Halve Kaasrondjes (met zangzaad):, 1 pakje smeerkaas, 20+, 40+ of 48+, 1 pakje kaas in plakjes naar keuze. Ook: rookkaas of komijnenkaas, 1 pakje gekookte (boeren)ham, ** tuinkruiden, ** maanzaad, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (1), 1 kipfilet, in plakjes, 1 flesje Yakatorisaus óf, 150 ml Japanse Sojasaus, 100 ml sake (vervangbaar met droge sherry), 100 ml mirin (vervangbaar met zoete sherry) (mirin is een soort kook sake), 2 à 3 el rietsuiker, Bosuitjes, gesnipperd, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (2), 1 kipfilet, in plakjes, 1 Flesje terryaki-saus/marinade, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, Bosuitjes, gesnipperd, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (3), 1 kipfilet, in plakjes, Voor de marinade:, 1 el Worchestersauce, 80 ml tomatensaus (passata), 1 el japanse sojasaus, 2 el saké, 1 el mosterd, 1 tl gemberpoeder, ** limoensap, ** limoenrasp, ** peper en zout, , Extra voor alle hapjes:, * losgeslagen eieren naar behoefte, * water, * per recept ongeveer 3-5 plakjes bladerdeeg uit de diepvries. max. 10 min. voor gebruik ontdooien. De juiste hoeveelheid blkaderdeeg is afhankelijk van het aantal verschillende hapjes en de hoeveelheden ingredienten per soort. Zorg dus dat je een voorraadje in de diepvries hebt liggen. Zeker bij grotere hoeveelheden is het ook te overwegen om bladerdeeg uit de koeling te gebruiken. Rol deze voor gebruik uit tot ongeveer de helft van de dikte. Niet alleen heb je dan meer deeg (voor meer hapjes), het wordt ook iets krokanter. Zorg er wel voor dat het bladerdeeg niet scheurt!

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-2011
  •  
  •  30-60 min.

Zuurkool in een jasje

INGREDIENTEN

400 gr zuurkool, 4 knakworstjes, 400 gr varkensvlees, 8 plakken bladerdeeg, 1 ei, 1 zakje babi pangangsaus, boter, zout, peper, pikante paprikapoeder.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-09-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Worst in bladerdeeg met ontbijtspek, zuurkool en komijn. Een verrassende combinatie, op smaak gebracht met vers bladerdeeg van Tante Fanny.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny vers bladerdeeg 270 g, 2 stuks rookworst (rechte stukken), 100 g zuurkool, 4 plakjes ontbijtspek, Komijn, 1 losgeklopt ei

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-09-2014
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Oven voorverwarmen op 150 graden

INGREDIENTEN

Fetakaas, olijfolie, Knakworst, Olijven zonder pit., Zout en peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-08-2012
  • Grieks
  •  20-30 min.

Drie heerlijke verpakte kipfilet en voor elk wat wils.

INGREDIENTEN

Kipfilet met roomkaasvulling verpakt in bladerdeeg 4 kipfilets, roomkaas, plakjes spek, bladpeterselie, lente-ui of bieslook, zout, peper, eidooier vermengd met iets koffiemelk, plakken bladerdeeg, 1. Bak plakjes spek krokant in beetje olie en ontvet op keukenpapier en laat afkoelen., 2. Verkruimel plakjes gebakken spek en meng spek, lente-ui of bieslook, zout en peper door roomkaas., 3. Slaan kipfilet plat en smeer roomkaas mengsel over kipfilet., 4.Rol kipfilets op en plaatsop plakken bladerdeeg., 5. Kwast de kanten van bladerdeeg met ei mengsel en vouw het deeg over de kip en kanten goed vast.(snij overtollige deeg van zijkanten af indien nodig, 6. Doen pakjes kip met naad kant van bladerdeeg naar onder en kwast bladerdeeg in met ei mengsel., 7. Bak bij 180*C tot gaar en mooi van kleur. Bij mij duurde het 35 min., Kipfilet Knakworst, Kaas en Mosterd vulling, 4 kipfilets, knakworsten (zo lang als de kipfilets), 4 plakjes ontbijtspek, lange reepjes belegen kaas, mosterd, zout, peper, 4 plakken bladerdeeg, op maat gesneden om kipfilet te bedekken, eidooier aangemaakt met iets koffiemelk,, 1. Draai ontbijtspek om knakworsten., 2. Maak een snit over de hele lengte van kipfilet zodat er een holle ruimte vormt., 3. Druk de worst omwikkeld met spek en reepjes kaaserin en verdeel wat mosterd over de hele lengte van worst., 4. Vouw goed dicht en leg de kipfilet met snijkant naar onder op kipfilet., 5. Vouw bladerdeeg over kipfilet en druk zijkanten goed vast van bladerdeeg. Verwijder overtollige bladerdeeg van zijkanten indien nodig., 6. Kwast bladerdeeg in met ei mengsel en doen op een ingevette bakplaat., 7. Bak voor 30-45 min bij 200*C of tot gaar en mooi goudbruin van kleur.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-03-2014
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Het is warm lekker maar ook koud je kunt ook gewoon op een maandag bevoorbeeld maken

INGREDIENTEN

Knakworst en bladerdeeg

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-01-2012
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Driehoekjes van bladerdeeg met cheddar kaas, knakworst en curry

INGREDIENTEN

Bladerdeeg, knakworst, curry, cheddar kaas en een ei.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-11-2013
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Lekker vooru en u kinderen(als u die heeft)

INGREDIENTEN

Een ei, 4 knakworsjes, 4 bladerdeeg baderen

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-08-2008
  • Kinderkeuken
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg (diepvries) (450 g), , 1 blik knakworst (400 g), , 1 ei (M), , 2 eetlepels sesamzaad, , 1 kropsla, , 1 doosje cherrytomaatjes (250 g), , 1 blikje maiskorrels (150 g), , 3 eetlepels slasaus,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-04-2005
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Worstenbroodjes

INGREDIENTEN

? 1 pakje bladerdeeg (diepvries) (450 g), ? 1 blik knakworst (400 g), ? 1 ei (M), ? 2 eetlepels sesamzaad, ? 1 kropsla, ? 1 doosje cherrytomaatjes (250 g), ? 1 blikje maiskorrels (150 g), ? 3 eetlepels slasaus,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-08-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Je kan de plakjes ook halveren en als *hapje* 's avonds bij de borrel nemen.

INGREDIENTEN

Plakje bladerdeeg, dit kan je vullen met:, appel-rozijnen-suiker-kaneel-mengsel of met banaan - suiker,of knakworst (zeer favoriet bij kinderen) of peer-suiker, of plakje ham en plakje kaas, of bounty (snoep). etc etc.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-03-2005
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

? 1 pakje bladerdeeg (diepvries) (450 g), ? 1 blik knakworst (400 g), ? 1 ei (M), ? 2 eetlepels sesamzaad, ? 1 kropsla, ? 1 doosje cherrytomaatjes (250 g), ? 1 blikje maiskorrels (150 g), ? 3 eetlepels slasaus,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-02-2004
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

EEN LEKKER TUSSENDOORTJE

INGREDIENTEN

1 PAKJE BLADERDEEG ( DIEPVRIES, 450 GR. ), 1 BLIKJE KNAKWORST. ( 400 GR.), 1 EI, MEDIUM, 2 EETLEPELS SESAMZAAD, 1 KROPSLA, 1 DOOSJE CHERRYTOMAATJES ( 250 GR. ), 1 BLIKJE MAIS-KORRELS ( 150 GR. ), 3 EETL. SLASAUS.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-05-2001
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg a 450 gram, 1 blik knakworst a 400 gram, 1 ei (medium), 2 eetlepels sesamzaad, 1 kropsla, 1 doosje cherrytomaatjes a 250 gram, 1 blikje maiskorrels a 150 gram, 3 eetlepels slasaus

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-02-2002
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

? 1 pakje bladerdeeg (diepvries) (450 g), ? 1 blik knakworst (400 g), ? 1 ei (M), ? 2 eetlepels sesamzaad, ? 1 kropsla, ? 1 doosje cherrytomaatjes (250 g), ? 1 blikje maiskorrels (150 g), ? 3 eetlepels slasaus,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-05-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

? 1 pakje bladerdeeg (diepvries) (450 g), ? 1 blik knakworst (400 g), ? 1 ei (M), ? 2 eetlepels sesamzaad, ? 1 kropsla, ? 1 doosje cherrytomaatjes (250 g), ? 1 blikje maiskorrels (150 g), ? 3 eetlepels slasaus,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Worstenbroodjes

INGREDIENTEN

? 1 pakje bladerdeeg (diepvries) (450 g), ? 1 blik knakworst (400 g), ? 1 ei (M), ? 2 eetlepels sesamzaad, ? 1 kropsla, ? 1 doosje cherrytomaatjes (250 g), ? 1 blikje maiskorrels (150 g), ? 3 eetlepels slasaus,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-05-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Italiaanse zoutjes

INGREDIENTEN

Bladerdeeg ( het liefst geen roomboter), knakworstjes, zilveruitjes, hamblokjes, zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-06-2000
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 plakjes bladerdeeg, 4 Frankfurter knakworsten, 1 ei, 1 el geraspte kaas, tomatenketchup, bakpapier

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-11-2010
  •  
  •  0-10 min.

In bladerdeeg verpakte knakworstjes om op school te tracteren.

INGREDIENTEN

(Diepvries)bladerdeeg, runderknakworst uit blik, eigeel.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-1999
  • Kinderkeuken
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

8 Vierkantjes (diepvries) bladerdeeg, 1 Blik knakworsten, 4 Dunne plakjes gekookte ham, 4 Dunne plakjes kaas, 16 Blaadjes spinazie, 20 g Gemalen kaas, 1 Eigeel

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-12-2008
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Eenpansschotel in de Romertopf maar dan gewoon in de magnetron

INGREDIENTEN

4 kipfilets - 2 eetl. boter - 3/8 ltr. witte wijn - peper - zout - blikje knakworstjes - bakje champignons - 6 a 8 plakjes bladerdeeg.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-11-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zuurkool verpakt in bladerdeeg.

INGREDIENTEN

6 plakjes bladerdeeg (diepvries), 250 gr. wijnzuurkool, 1 appel, 4 gaar gekookte aardappelen, 2 knakworstjes, 4 dikke plakken casselerrib (ca. 3 mm), 2 eetl. rozijnen, peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-11-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Inhoud: Kookpan 16/18/20 cm en steelpan 16 cm.

van 109,95
Alleen vandaag 64,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies