Alles over Belgische recepten op Smulweb.nl

De Belgische keuken is ontzettend gevarieerd. Terwijl de thuisbereiding eerder degelijk en landelijk is, is de fijnere kookkunst van het restaurant sterk be´nvloed door de Franse keuken. Hier vind je alle authentieke recepten zoals stoemp, paling in het groen, koninginnenhapje, kip met leffe, Vlaamse mosselpan, konijn in kriek, karakollen, Vlaamse witloof, chocoladetruffels, Gentse waterzooi, spruitjessoep, Ardenner terrine, blinde vinken, wafels, truffeltaart en broodpudding.

Nagerecht Meer Nagerecht recepten »
Banket Meer Banket recepten »
Chocolade Meer Chocolade recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Groente Meer Groente recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Aardappel Meer Aardappel recepten »
Soep Meer Soep recepten »
Suggesties kookboeken

*4 hertenbiefstukjes,elk 125 gram *450 gram capucijners(uit blik,pot) *75 gram ontbijtspek in blokjes *1 ui *1 takje tijm *4 dl.gevogelte- of wildbouillon *4 eetl.zonnebloem-of olijfolie *2 eetl.roomboter *1,5 dl Hertog Jan Witbier(fl.van 30 cl. *2 eetl.fijn geknipte bladpeterselie *peper en zout uit de molen naar smaak …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Heerlijk stoofpotje bij herfstachtig weer. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Een Vlaams culinair vispotje dat altijd op succes onthaald zal worden door Uw gasten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Heerlijke winterse stoofpot van aardappelen, gehakt, spek, bloemkool en brocolli in een lekker biersausje …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Heerlijk stoofpotje, makkelijk en verassend …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Lekker pittig stoofpotje …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

500 gram runderlappen - 2 uien - 250 gram champignons - 1 winterwortel - 2 plakken ontbijtkoek - 25 gram boter - 250 ml bruin bier - 1 eetlepel suike - 1 zakje Knorr mix voor stoofpotje - 200 gram voorgekookte aardappelpartjes - 2 eetlepels peterselie …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

We kennen konijn met pruimen, konijn gebakken... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Een heerlijk en snel gerecht dat leuk presenteert …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch
Populaire Belgische kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies