Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Barbecue saus argentijns recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Ieder stukje vlees zal er om smeken...

INGREDIENTEN

7 teentjes knoflook, fijngehakt, 1/2 kopje gehakte peterselie, 1/2 kopje gehakte oregano, 1/4 kopje cayennepeper, 2 dl. kokend water, 1/2 kopje witte azijn, 1/2 kopje olijfolie, zout, peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-03-2002
  • Argentijns
  •  0-10 min.

3 Verschillende recepten.De Argentijn is een echte vleeseter.Gemiddeld eet een inwoner van Argentinie zo'n 120 kilo vlees per jaar.Dat vlees hoog op het verlanglijstje van de Argentijn staat, is niet helemaal onlogisch. De pampa's worden tenslotte door zo'n zestig miljoen stuks rundvee bevolkt en daarnaast zijn er ook nog enorme kuddes schapen. Lees verder bij het recept

INGREDIENTEN

Vervolg:, Vlees, wordt in Argentinie erg puur gegeten., Negentig procent van het vlees, dat wordt genuttigd komt van de barbecue of de grill., Het vlees wordt, gezouten en soms ook nog een beetje gekruid, maar daar blijft het bij., Bij het gegrillde vlees wordt altijd sla (met tomaten, ui, radijs en, plakjes gekookt ei) geserveerd., Een gezonde combinatie!, Natuurlijk, ontbreekt de chimichurri niet., Dat is een typisch Argentijnse, saus van pittige kruiden, die altijd bij het vlees wordt geserveerd., Er zijn tal van manieren op deze chimichurri klaar te maken., Ieder, huishouden, iedere kok en ieder restaurant heeft z'n eigen wijze van, bereiding.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-07-2002
  • Argentijns
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

4 grote aardappelen (bij voorkeur superbinten), 1/2 liter creme fraiche (lijkt veel, is zo op) 8 tenen knoflook, zout, peper, verse bieslook, kerrie

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-06-1999
  • Argentijns Bijgerecht
  •  0-10 min.

Argentijnse grillsaus

INGREDIENTEN

# 3 eetlepels suikerstroop, # 1 eetlepel scherpe mosterd, # 2 eetlepels poedersuiker, # 2 eetlepels wijnazijn, #, 2 eetlepels sinaasappelsap, # 1 theelepel chilisaus, # ? theelepel worcestersaus.,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-01-2004
  • Argentijns
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top