150 barbecue sate recepten

INGREDIENTEN

Marinade:, 6 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels olie, 1 theelepel geraspte gemberwortel, 1 teentje knoflook, wat kerrie en djinten, 1 theelepel sambal

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-08-1999
  •  …
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

6 uien 1 blik gepelde tomaten, 3 rode paprika 1 el olijfolie, 1 spaanse peper 2 el honing, 1 el ketjap 4 tenen knoflook, varkenslappen

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op31-03-2011
  •  …
  •  120 min. <

Sate van mijn schoonmoeder

INGREDIENTEN

1,5 kilo procureurslappen (schouderkarbonaadjes zonder bot), ketjap manis (kaki tiga of A), zout, peper, gemberpoeder, citroensap, knoflook

  •  Bijgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op16-10-2000
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

4 gesnipperde uien, 2 teentjes knoflook (geperst), 2 theelepels zout, 2 geraspte kemiries (= gepelde noten van de kemirieboom), 3 eetlepels hete slaolie, 1 eetlepel citroen of azijn, 1 eetlepel ketjap, 2 theelepels goela djawa (= Javaanse suiker), 2 dl santen (= kokosmelk), 1 theelepel sambal, ? theelepel laos (=gemalen langkwas: wortel met gembersmaak), ? theelepel koenjit (= kurkuma), ? theelepel djahe (= gemberpoeder), ? eetlepel ketoembar (= koreander), ? eetlepel djinten (= komijn), 2 sereh bladeren (= citroengras), 2 djeroek poeroet bladeren (= citroenblad)

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op29-03-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

Varkensvlees, Conimex satemarinade, knoflook(liefst verse), sojasaus(zoete), olijfolie of zonnebloemolie

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-01-2013
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Als je aan de barbecue gaat en het weer is mooi zoals nu momenteel, tsja wie lust er dan geen lekker stokje saté? Hier heb je twee verschillende soorten met een heerlijke marinade.

INGREDIENTEN

1 pond kipfilet, 1 pond hamlappen, 2 teentjes knoflook, 2 t Uienpoeder, 1 ½ Ketoembar (korianderpoeder), 2 t Djinten (komijn), 1 ½ t Djahe (gemberpoeder), 1t Laos, 1 ½ t Paprikapoeder (pikant), 2 t Kurkuma, 1 t cayennepeper, Zeezout, Arachide olie (pindaolie), Limoensap (of sereh), 4 el Sojasaus, , Voor heel pittig ½ el sambal oelek toevoegen.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-07-2013
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Deze 94 jarige Indonesische vrouw gebruikt het recept nog altijd van haar moeder.

INGREDIENTEN

4 gesnipperde uien, 2 teentjes knoflook (geperst), 2 theelepels zout, (2 gepelde kimiries), 3 eetlepels hete slaolie, 1 eetlepel citroen of azijn, 1 eetlepel ketjap manis, 2 theelepels koeloe djawo, 2 dl santen (=kokos), 1 theelepel sambal, 1/2 theelepel laos, 1/2 theelepel koenjit, 1/2 theelepel gemberpoeder, 1/2 eetlepel ketoembar (soort kerry), 1/2 eetlepel djinten, 2 serre bladeren, 2 djeroek poeroet bladeren

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op19-04-1999
  • Indonesisch
  •  120 min. <

Gemarineerde zalm
Salsa kipfilets met groene salade
Rundvlees en groenten spiezen
Citroen-Knoflook- Kippenvleugels of
drumsticks
Gepofte aardappelen
Aardappelsalade
Satésaus
Varkenssaté
Gegrilde banaan met slagroom
Aardbeien tortillas


verschillende recpten op de bbq voor een complete maaltijd

INGREDIENTEN

Gepofte aardappelen, 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt, 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden), 2 tl knoflookpoeder, 3 el boter, zout en peper, 4 stukken aluminiumfolie, 125 ml zure room, 4 el bacon instukjes, Maak 6 sneden in een aardappel overdwars en stop in iedere snede een plak ui. Doe er wat boter bij. Strooi er knoflookpoeder zout en peper over. Pak de aardappelen stevig in in aluminiumfolie. Leg ze op de barbecue op een matig hoog vuur en laat ze ongeveer een half uur garen (afhankelijk van de grootte van de aardappel)., , Open de folie en geef er een el zure room op en strooi daar de stukjes bacon over., , Salsa kipfilets met salade, (4 personen), 2 dubbele kipfilets, 125 ml teriyaki saus, 2 tomaten, ontveld en in stukjes, 1/2 ui, gehakt, 2 tl gehakte jalapeno pepers, 2 tl fijngehakte koriander, 4 el mosterd, 4 el honing, 1,5 el suiker, 1 el olie, 1,5 el azijn, 1,5 el citroensap, 350 g gemengde groene sla, 1 blik ananas stukjes (450 g), 1 zak tortilla chips, Leg de kipfilets in een schaal, schenk de teriyaki saus erover en laat 2 uur marineren in de koelkast., , Meng in een andere schaal de tomaten, uien, pepertjes, en koriander. Dek de schaal af en zet in de koelkast., , Voor de dressing meng je de mosterd, honing, azijn en citroensap. Afdekken en in de koelkast zetten., , Haal de kipfilet uit de marinade en plaats deze op de barbecue of grill. Laat bakken tot ze gaar zijn (6-8 minuten)., , Leg op de bordjes sla. Schep er wat salsa over en een kwart van de ananas stukjes. Leg de kipfilets op de salade en besprenkel met de dressing., , Geef de tortilla chips erbij., , , , , Citroen-knoflook kippenvleugels, 4 el olijfolie, 1 el citroensap, 2 el mosterd, 6 knoflookteentjes (fijngehakt, 2 tl zout, 1 el gemalen zwarte peper, 1 kilo kippenvleugels of drumsticks, , Vermeng in een schaal de olijfolie, citroensap, mosterd, knoflook, zout en peper. Leg de kippenvleugels of drumsticks erin en laat twee uur in de koelkast marineren. Laat de marinade uit de schaal lopen in een kleine pan, breng dit aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken., , Leg de kippenvleugels of drumsticks op de barbecue en bak ze gaar. Bestrijk ze de laatste minuten met de marinade., , , , Rundvlees en groenten spiezen, (8 spiezen vlees, 8 spiezen groenten), 500 g runderlappen of bieflappen (in stukken 3x3 cm, 1 ui medium in 8 parten gesneden, 3 el sojasaus, 1 el sherry, 1 el olijfolie, 1 el chilisaus, 1/4 tl gemberpoeder, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 1 courgette, 1 doosje champignons, 1 bakje cherry tomaten, Doe de eerste zeven ingrediënten in een schaal en laat 2 uur marineren in de koelkast, af en toe roeren., , Snijd de courgette in stukken van 2-3 cm, snijd de paprika in ruiten. Steek op spiezen om en om courgette, rode paprika, champignon, cherry tomaat, groene paprika., , Op andere spiezen steek je stukken rundvlees en ui. Leg de spiezen op de barbecue en laat ze ongeveer 10-15 minuten garen, draai ze regelmatig. De groentespiezen zijn klaar als de tomaatjes barsten., , , , , Aardbeien tortillas, 4 tortillas, , 200 g chocoladeparels of pure geraspte chocola, , 250 g aarbeien, , 2 el boter, gesmolten of vloeibaar, , 1 el suiker, 0.5 tl kaneel, Rol de tortillas in folie en leg ze op de barbecue tot ze warm en vouwbaar zijn. Leg ze op een bordje., , Schep aardbeien in het midden en stooi er chocolade over. Vouw aan weerszijden de randen naar binnen en rol ze op., , Bestrijk ze met de helft van de boter., , Leg ze een paar minuten op de barbecue en rol ze af en toe om., , Meng de suiker met de kaneel. Leg de tortillas op een bordje en giet de rest van de boter en het suiker-kaneelmengsel erover. Geef er als je wilt een bolletje ijs bij.

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op27-01-2010
  •  …
  •  120 min. <

Sate van kip of varkensvlees

INGREDIENTEN

Marinade voor :1 kg kip of varkensfricandeau,1 theelepel ketoembar, 1 theel. djinten,1 theel. laos,1 theel. paprikapoeder, 2 theel. sambal oelek, 1 theel. goela djawa (of bruine suiker), klein stukje trassi, 2 theel. azijn of assem,2 hele tenen knoflook, kopje zoete ketjap.

  •  Bijgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op18-02-1999
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  120 min. <

Wij hebben geen grote tuin,dus doe ik het vlees in de gril,maar eten wel buiten.

INGREDIENTEN

2 barbecue worstjes, 2 ons rundergehakt, zout,peper,paprikapoeder en paneermeel, kipfilet en marinadekruiden, houten prikkers, olie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-06-2001
  •  …
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

3 stuks varkenshaasjes, -1 tl. sambal, -10 el. sojasaus, Japanse ongesuikerde, -2 el. olie, -1 tl. mosterd, -1 tl. gemberpoeder, -1 tl. ketoembar, -Zout, -Peper

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op23-09-2002
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  120 min. <




Sate Kambing wordt hier veel met lamsvlees gemaakt, maar het hoort natuurlijk met geitenvlees. Ga daarvoor eventueel naar de Marokkaanse slager!

INGREDIENTEN

500 gr geitenvlees (schouder of bot), in kleine stukjes, flinke scheut ketjap manis, 3 tenen knoflook, uitgeperst, sap van 1 limoen, satestokjes, , Saus:, 4 rawits (pepertjes), steeltjes verwijderd, 1 teen knoflook, 1 theelepel petis udang (garnalenpasta, totko), 40 gr gebrande ongezouten pinda?s, scheutje neutrale olie, 1 dl ketjap manis, sap van 1 limoen,, garneren:, rode ui of sjalot, fijngesneden

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-05-2003
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.




Met katjangsaus (pindasaus) of met sambel djeroek (een paar eetlepels ketjap, 1 theelepel sambal oelek en 1 theelepel citroensap [liefhebbers doen er nog wat lombok rawit bij])

INGREDIENTEN

500 gr mals varkesnvlees, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel ketoembar, 1 mespunt laospoeder, 1 theelepel zout, 1 theelepel djahe[poeder, 1`theelepel asem, 1 theelepel goela djawa

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-06-2003
  • Indonesisch
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 schijfje verse gember, 4 el. ketjap manis, 1 tl. sambal oelek, 1 tl. ketoembar, 2 el. citroensap, 500 gr. lamsbout zonder been

  •  Bijgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op04-06-2009
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

3 varkenshaasjes -, 1 theelepel sambal -, 10 eetlepels Japanse ongesuikerde sojasaus -, 2 eetlepels olie -, 1 theelepel mosterd -, 1 theelepel gemberpoeder -, 1 theelepel ketoembar -, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op17-09-2002
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Het lekkerst is zelfgemaakte..!

INGREDIENTEN

2 soeplepels ma?s, 1 ui en 2 gehakte knoflookteetjes, 1/2 l ketchup, 1/2 glas ciderazijn, 3 soeplepels Worcestershire-saus, 75 g honing, 1/2 koffielepel chili, 1/2 koffielepel cayennepeper, peper en zout.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-06-2000
  • Amerikaans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

•2 teentjes knoflook, , •1 eetlepel sambal badjak, , •3 eetlepels ketjap manis, , •citroensap, , •400 g satévlees, , •zout, , •4 grote vastkokende aardappels, , •0.5 komkommer, , •5 lente-uitjes, , •0.5 klein potje atjar tjampoer, , •1 bakje Knorr Satésaus (400 g), , •kroepoek, , •extra nodig: 12 houten satéprikkers, grillpan of barbecue

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-12-2009
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

* 200 g kipsfilet, * 1 eetlepel ketjap manis, * 1 sjalot, * 1 teentje knoflook, * mepunt djahe, * mespunt kerrie djawa, * 1 eetlepel olie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-02-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 teentje knoflook, 1 ui, 2 theelepels korianderpoeder, 8 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels zonnebloemolie, 2 theelepels sambal oelek, 500g satevlees, 1 sjalotje, 1/2 Spaanse rode peper, 1 limoen, 2 eetlepels bruine basterdsuiker.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-07-2005
  •  …
  •  60-120 min.

Geroosterd kippenvlees op stokjes (voor 16 stuks)

INGREDIENTEN

500 gr kipfilets, 4 eetl. ketjap manis, een halve theel.uienpoeder, 1 mespunt knoflookpoeder, 1 mespunt djahe, 1 mespunt kerrie Djawa, 1 mespunt serehpoeder, 3 eetl. olie, satestokjes.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-11-2002
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.

Sate van Varkensvlees

INGREDIENTEN

1 pond varkensvlees 1 grote knoflookpit, fijngesneden 1 el ketoembar ? el djinten 'n stukje trassi 1 tl zout 2 tl bruine basterdsuiker 1 grote ui, fijngesneden 1 tl koenjit ? kopje santen

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-01-2004
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk bij de rijst tafel.

INGREDIENTEN

500gr.kipfilet,2 eetl.ketjap manis, 1 eetl.sambal badjak,1 eetl ciroensap,3 eetl.slaolie, 1 zakje pinda-satesaus, 1 eetl.gehakte selderij

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-06-2000
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

400 g hamlappen in blokjes, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 tl ketoembar, 2 tl djahe, 3 tl citroensap, 2 el ketjap, 3 el olie, peper, zout, Voor de saus:, 3 el ketjap, 2 tl citroensap, 1 uitgeperst teenje knoflook, sambal

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-05-1999
  • Indonesisch
  •  30-60 min.

Sate van geitenvlees, kan ook heel goed van lamshaasjes gemaakt worden.

INGREDIENTEN

Geitenvlees of lamsvlees - ABC kecap manis - 6 kleine limoentjes van de toko of 2 limoenen - 6 lomboks - 4 flinke tenen knoflook - djintan - ketoembar

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op22-07-2002
  • Indonesisch
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

1 teentje knoflook, 1 ui, 2 theelepels korianderpoeder, 8 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels zonnebloemolie, 2 theelepels smabal oelek, 500g satevlees, 1 sjalotje, 1/2 Spaanse rode peper, 1 limoen, 2 eetlepels bruine basterdsuiker.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-09-2003
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Soja saté is een lekekrnij voor alle planteneters en zelfs voor de meest verstokte vleeseters! De structuur van de sojabrokjes lijkt op die van vlees.

INGREDIENTEN

150 g gedroogde sojabrokjes (grof/groot), 12 lange satéstokjes, 1 el kruiden- of groentebouillonpoeder, 1 el tamari of soyu (sojasaus), 1 tl sereh (citroengras) poeder, 1 tl kentjoer poeder (bitterwortel), 1 teentje knoflook, , Ingrediënten voor de satésaus:, 4 el pindakaas, 1 el tamaro of soyu (sojasaus), 1 tl sambal, 1 tl ketoembar (koriander), 1/2 tl gemberpoeder, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-04-2011
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Sate van rundvlees

INGREDIENTEN

500 gram mager rundvlees, Voor de marinade:, 5 teentjes knoflook - 1 stukje djahe - 5 rawits - zout - 3 eetl gesmolten gula bali

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-08-2002
  • Indonesisch
  •  60-120 min.

Heerlijk bijgerecht voor de rijsttafel.

INGREDIENTEN

500gr.mager varkensvlees ( in blokjes), 2 uien,2 tn knoflook,1 dl ketjap manis 2 thl.citroensap,2 theel. sambal brandal,mespunt ketoermbar, mespunt djinten, en mespunt laos, slaolie 2 bolletjes gember.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-06-2000
  • Indonesisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 kipfilets of 500 gram varkensvlees, 2 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook, 2 el boter, 2 el ketjap, satestokjes, 1 tl ketoembar, 1/2 tl laos, 1 tl zout, 2 tl sambal, 1 tl gemberpoeder, 1 tl assem of azijn, 1 tl goela djawa of bruine suiker.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-12-2005
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Voor de barbecue

INGREDIENTEN

Dit moet je er voor hebben:, ,, 250 gr varkensvlees, olijfolie, zout en peper, paprikapoeder, 4 eetlepels pindakaas, het sap van een halve citroen, een half kopje room of melk, ketjap, sambal ??,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-07-2003
  • Kinderkeuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gemarineerd in kerrie, koriander en kokos.

INGREDIENTEN

700 gram kipfilet, kokosmelk, gemalen koriander, kerriepoeder, 1 teentje knoflook, sesamzaad

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-07-1999
  • Thais Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 stuks varkenshaasjes, -4 el. pindakaas, ongesuikerd, -1 el. pinda's, ongezouten, gehakte, -2 dl. slagroom, -2 tl. sambal, -14 el. sojasaus, Japanse ongesuikerde, -2 el. olie, -1 tl. mosterd, -2 tl. gemberpoeder, -1 tl. korianderzaad, gemalen, -1 tl. laos, gemalen, -Peper, -Zout

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op23-09-2002
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

2 varkenshaasjes -, 4 eetlepels ongesuikerde pindakaas -, 1 eetlepel ongezouten gehakte pinda's -, 2 dl. slagroom -, 2 theelepels sambal -, 14 eetlepels Japanse ongesuikerde sojasaus -, 2 eetlepels olie -, 1 theelepel mosterd -, 2 theelepels gemberpoeder -, 1 theelepel gemalen korianderzaad -, 1 theelepel gemalen laos -, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op17-09-2002
  • Japans Hoofdgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

500 gr. varkensvlees of kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 dl. ketjap, 1 tl. citroensap, zout en peper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-03-2009
  •  …
  •  0-10 min.

Sjisj kofte

INGREDIENTEN

500 gr rundergehakt, 1 ui, 3 eierdooiers, 0.3 tl kaneelpoeder, 1/2 tl gemalen komijn (djintan), 1 teentje knoflook uit de knijper

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-02-2004
  • Turks Bijgerecht
  •  0-10 min.

Simpel maar lekker en snel klaar

INGREDIENTEN

2 eetlepels olie, 1 kleine ui fijngesnipperd, 1 teentje knoflook uitgeperst, 1/2 theelepel scherpe chilipoeder, 1 a 1 1/2 theelepel kerriepoeder, 175 gram pindakaas met stukjes noot, 1 theelepel lichtbruine basterdsuiker, 2 theelepels zoute sojasaus, 1 theelepel citroensap, zout en peper, sambal naar eigen behoeften

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-05-1999
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Zoete sate

INGREDIENTEN

500 gr malse lendelappen, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels goela djawa (donker bruine suiker), 1 theelepel zout, 1,5 eetlepel ketjap manis, sap van 1 citroen, 1 eetlepel boter

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-10-2001
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Uit: Het leukste kookboek voor kinderen, van chefkok Jan de Graaff.

INGREDIENTEN

250 gram varkensvlees, olijfolie, zout en peper, paprikapoeder, 4 eetlepels pindakaas, het sap van een halve citroen, een half kopje room of melk, ketjap, evet. sambal.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-06-2001
  • Kinderkeuken
  •  0-10 min.

Lekkere kipsate

INGREDIENTEN

1 pond kipfilet, ketjap, ctroensap, mosterd, 4 teentjes knoflook, vijfkruidenpoeder, sambal, olie(om in te vetten)

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-05-2001
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Sate met kippenvlees (voor 16 stokjes)

INGREDIENTEN

500 gram kipppenvlees, 4 el. ketjap manis, halve tl. uienpoeder, 1 mespunt knoflookpoeder, 1 mespunt djahe, 1 mespunt kerrie Djawa, 1 mespunt serehpoeder, 3 el. olie, satestokjes

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-02-2003
  • Indonesisch Voorgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies