Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

62 bamisoep recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

3 liter water,3 pakjes bamisoep,2 uien,7 teentjes knoflook,1zak soepgroente,vlees naar smaak,1 pakje dobbeltjes spek,ketjap,zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-02-2002
  • Indonesisch
  •  60-120 min.

Klaar in 10 minuten!

INGREDIENTEN

Twee pakjes bamisoep (xenos f1,-), extra mie, paksoi, ketjap, 2 eieren, suiker, gemberpoeder, paprikapoeder

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-03-2000
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Lekker pittige soep met bami.

INGREDIENTEN

Een zakje bamisoep van de xenos., ze zijn der in verschillende smaken:, garnalen, kip, groente, rundvlees enz..., 400ml water, een pan en ee gasvornuis

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-08-2001
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.

Een rijk gevulde soep met o.a. bami.

INGREDIENTEN

1 l kippen- of runderbouillon (eventueel van tabletten), 150 gram kipfilet (in reepjes gesneden), 1 mienestje, 100 gram in repen gesneden spitskool, ? prei in ringen gesneden, 1 ei, ketjap, sambal, selderijblad

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-01-2000
  • Chinees
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

3 pakjes bamisoep (garnalen- of kipsmaak), water, 1 paksoi, 2 a 3 eetl. diepvriesdoperwtjes, 2 eieren, scheutje olie, 1 bosuitje, een handje gebakken uitjes, een halve eetl. sojasaus, ketjap, chilipoeder.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-05-2001
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.

Oosterse bamisoep wij vinden het supersoep

INGREDIENTEN

4 eetl. zonnebloemolie, 2 teentjes knoflook, 3 bouillontabletten, 1 dikke prei, 1 bakje boemboe voor bamie goreng, 1 pakje eiermie, 1/2 komkommer, 1 krop paksoi, 100 gr. taugé, 300 gr. kipfilet, ketjap, Citroensap, 1 takje bladselderie, Zout en peper,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-11-2006
  •  
  •  20-30 min.

Supersnel en makkelijk

INGREDIENTEN

1 bamipakket, 200 gram dunne bami, 1 bouillonblokje en water

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-04-2000
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.

Oosters soepje

INGREDIENTEN

250 g kipfilet, 3 eieren, 1 theelepel sambal oelek, olie (om te wokken), 200 g noodles van Amoy, 400 g Oosterse roerbakmix, 1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng, 1 liter kippenbouillon van 1 tablet, 50 g kroepoek naturel, 2 eetlepels gebakken uitjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2006
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Familierecpt

INGREDIENTEN

Kip,omelet,mie,tauge bouillontabletten,ketjap, sambal, zout,knoflook

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-09-2006
  • Indonesisch
  •  60-120 min.

Het favoriete recept van mijn man. Zowel als voorgerecht of als hoofdgerecht te gebruiken.

INGREDIENTEN

4 pakjes bami (saimin kip of rund), 500 gr doorregen speklapjes, 350 gram rundergehakt, 2 preien, 4 uien, 5 teentjes knoflook, 2 blokjes runderbouillon, pakje gefruite uitjes, sambal Batjak.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-05-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Van "moesje2"

INGREDIENTEN

1 pond kip, 3 liter water, 6 pimentkorrels, enkele bouillonblokjes of zout (naar smaak), 1 gesnipperde ui, 1 ui, 1 salaamblad, 1 takje selderij (soepgroente), 200 gr. bami, 3 teentjes knoflook, kool.,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-03-2003
  • Surinaams
  •  0-10 min.

Eigenlijk geen soep maar en complete maaltijd

INGREDIENTEN

3oo gram mie, 250 gram mager varkensvlees, water, 1 ui, 5 teentjes knoflook, olie, 1 prei, 150 gram tauge, 1 blikje bamboescheuten, 1/2 bosje selderij, 2 eetlepels ketjap manis (zoet), zout, peper, ve-tsin

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-01-1999
  • Aziatisch
  •  60-120 min.

Dit is een recept van de EGA-afslankclub.

INGREDIENTEN

100 gr. tempee., 1/2 liter bouillon., 2 worteltjes., stukje prei., 2 takjes peterselie., 2 takjes selderij., 50 gr. mihoen., 1 eetl. ketjap.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-01-2001
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Een soep die een vroegere vriendin wel eens zaterdags maakte, we hadden er een hele maaltijd aan, maar lekker!!

INGREDIENTEN

1 kilo speklapjes zonder zwoerd, 1 pak mienestjes, 2 ons tauge, 1 spitskool of witte kool, 2 groten uien, bakje champions, 1 rode peper, 2 preien, 4 bouillonblokjes, sambal, 4 teentjes knoflook, een bamiblok, zakje gedroogde bamigroenten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-08-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bamisoep recept van een Chinese kok uit Den Haag ( zeer aanbevolen )

INGREDIENTEN

Chinese ronde bami, 1 varkenhaasje, 2 uien, 1 a twee tjeentes knoflook, Olijfolie, een scheut sesamolie, roerbakgroenten, een potje goedkope rundvleesboilion, theelepel sambal oelek, een scheut witte wijn, Champions vers of uit blik, Ketjap manis en peper, gemalen ketoembar(koriander), een klein stukje Trassi(garnalen extrakt)

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-05-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Een overheerlijke soep. Lekker met een salade erbij of stokbrook

INGREDIENTEN

Ingrediënten: , , € 500 gram varkenspoulet , € 1 ui , € 1 teentje knoflook , € 600 gram Chinese roerbakgroenten , € 4 bosuitjes , € 4 eetlepel olie , € 2 kippenbouillonblokjes , € 4 eieren zout peper , € 125 gram eiermie , € 1 eetlepel ketjap manis , € 1 theelepel sambal oelek

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-07-2014
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekkere vullend soepje en nog makkelijk klaar te maken ook!

INGREDIENTEN

4 ons kipfilet, 2 mienestjes, 3 eieren, 1 tl sambal, 1/2 liter kippenbouillon, gebakken uitjes, kroepoek

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-01-2006
  • Chinees
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Bamisoep zoals wij hem thuis altijd maken, een lekkere volle maaltijdsoep die ietwat pittig is maar lekker weg-eet.

INGREDIENTEN

500 gr varkenspoelet (blokjes), 250 gr mie-nestjes (beetgaar voorgekookt en fijnergemaakt), 6 el Bami Trafassi roerbakmix van Faja Lobi (pot), 2 uien (gesnipperd), 2 teentjes knoflook (gesnipperd), 1 Madam Jeanettepeper (heel laten, die haal je er later uit) of 1 Spaanse peper (grof gesneden, die haal je er later ook uit), 1 zak grove Chinese roerbakgroenten, 1 1/2 L kippenbouillon, 2 el ketjap manis, 6 half-hard gekookte eieren, 5 el bladselderij (fijngesneden), 4 el gebakken uitjes, 2 el olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-09-2012
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250g Mie, 200g varkenshaas, 4 gedroogde wolkenoren (chinese champignons, verkrijgbaar bij de toko), 50g bamboespruiten uit blik (AH en de toko), 1 dunne prei, 1 el chinese sojasaus (geen ketjap), peper en zout naar smaak, 2 el aardappelmeel, 2 eieren, een paar plakjes verse gemberwortel, 2 liter kippebouillon (evt. van kipbouillonblokjes),

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-1999
  • Chinees
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 ons kippenvlees, 2 preien, 1 bami groentenpakket, 1 zakje bamikruiden, 1½ l. kippenbouillon, 1 nest mihoen, 1 theel. sambal, 1 eetl. sojasaus

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2012
  • Aziatisch
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 pond kippenvleugels, 2 teentjes knoflook, 1 grote ui, 2 tomaten zonder vel, 1 stukje laos ong. 1 cm, 4 salamblaadjes, bouillonblokjes voor 1 ltr boullion, 4 takjes selderie, zout, peper, mie/ nestjes, gebakken uitjes, water.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-07-2010
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Magere 1 pan soep

INGREDIENTEN

100 gr. eiermie - 100 gr. tauge - 200 gr. spercibonen gebroken - 1/2 courgette in blokjes - 7.5 dl. kippebouillon - 2 tl. currypasta - 2 el. citroensap - 200 gr. gemengde vissoorten -2 el. sesamolie->

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-05-2001
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 GESNIPERDE UI, 3 UITGEPERSTE TEENJES KNOFLOOK, 1 THEEL TRASSIE, HALFE THEEL KETABOER, 2 THEEL KOENJIT(GEELWORTEL), 250 GR. IN BLOKJES GESNEDEN KIPFILET, 1 BAMIPAKET(PREI,TAUGE,PEPERTJE), 1 POT KIPPEBOUILLON, 1 EETL. KETJAP, 1 EETL. ZONNEBLOEMOLIE, 3 HANDJES BAMI.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-01-2001
  •  
  •  10-20 min.

De ideale manier om van je restje zelfgemaakte bami (of van de afhaalchinees) af te komen op een zeer smakelijke manier...

INGREDIENTEN

Kippesoep of bouillon (zoals je zelf maakt of een goed pakje) Restje zelfgemaakte bami of van de afhaalchinees... Bij voorkeur extra groentes (wat dacht je van een restje tjap tjoj) of verse groentes als tauge, prei, ui, wortel. theelepel(tje, naar smaak) sambal, beetje ketjap, evt. nog zout (meestal niet nodig, even afproeven)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-02-2000
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.

Een lekkere soep die snel gemaakt is!

INGREDIENTEN

2 zakjes boemboe bali,250 gr.spekjes,1pak bamigroente,half pak mihoen

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-01-2003
  • Indonesisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

Lekkere en gezonde soep

INGREDIENTEN

1 eetl pinda's, 100gram eiermie, 4 bosuitjes, 2 teentjes knoflook, 2 eetl olie, 1l kippenbouillon, 2 verse chilipeper's, 2 eetl thaise vissaus, stukje (+/-400gr gesneden) chinese kool, 4 plakjes kiprollade of, 200 gram gebraden kipfilet(iets gekruid),

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-11-2007
  • Chinees
  •  10-20 min.

Als lunch en hoofdmaaltijd te gebruiken, snel, smakelijk en gemakkelijk.

INGREDIENTEN

1 kipfilet, 1/2 l kippenbouillon (van een tablet), 400 gr tjaptjoy-groentenmix, 2 eieren, 60 gram Mie, peper, zout, ketjap asin en ve-tsin.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-03-2002
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

125 g kalkoenfilet, , 1 ui, , 1 teentje knoflook, , 50 g peultjes, , 2 el olie, , 2 kippenbouillontabletten, , 2 eieren, , zout en peper, , 125 g eiermie, , 1 el ketjap manis, , 1 tl sambal oelek

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-05-2010
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 ui, 5 knoflookteentjes, 1 prei, 100 g peultjes of sugar snaps, 400 g ongepaneerde varkensschnitzel, 250 g chinese mie, 1 eetlepel (zonnebloem)olie, 3 kippenbouillontabletten, zout, (versgemalen) peper, 100 g tauge, 4 eetlepels gesnipperde koriander of bladselderij.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-09-2004
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Indische maaltijdsoep

INGREDIENTEN

1 soepkip, 500gr kalfsgehakt, 1 tl trassie of 1 ons verse garnalen, 1 pak mienestjes, knoflook, peper, zout, 1 el bloem, bouillon blokjes, ketjap, vetsin, 5-6 plakjes verse djahe/gemberwortel, 2x prei, 2-3 hardgekookte eieren, kant en klare gebakken uitjes, fijn gehakte verse selderie.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-10-1999
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Iedere Indonesische familie heeft een eigen versie van Bamisoep, wij hebben dit recept van een vriendin gekregen.

INGREDIENTEN

Sesamolie (donkere versie), Zout naar smaak, Witte peper naar smaak, 300 gram half om half gehakt, 1 dikke prei, 2 stukjes eiermie, Fijngesneden platte selderij, 4 eieren, TaugSambal Badjak, Gefruite uitjes, Kroepoek

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2014
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Stevige maaltijdsoep waar de lepel rechtop in blijft staan.

INGREDIENTEN

2 liter water, 1 kruidenbuiltje, 350 gram speklappen zonder zwoerd, 300 gram gekruid rundergehakt. 1/2 witte kool (of 400 gr gesneden) 3 grote sjalotten (of 6 kleintjes) 250 gr brocoli, 1 prei, 125 gram champignons, 2 teentjes knoflook, 1 rode peper, 250 gram mienestjes, 1 zakje kruiden en groenten voor bami goreng (inproba), ketjap, sambal.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-12-2004
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250 gr dunne bami, 5 a 6 grote fijngesneden champignons, 10 a 12 peultjes in reepjes, 100 a 150 gr kippeborst (trek daarvan 1 1/2 l bouillon), 1 flinke plak gekookte ham in kleine reepjes, 3 a 4 worteltjes in dunne reepjes, de helft van een klein blikje bamboespruiten, (in kleine schijfjes, handje schoongemaakte taugeh, zout, peper, ve-tsin, 1 in stukjes gesneden omelet

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-09-2002
  • Indonesisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Zelf toevoegen witte kool,gebakken uitjes eventueel vis balletjes,sambal badjak

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-01-2001
  • Indonesisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 l. kippenbouilln(tabletten)>1 kipschnitzel ca 250 gr> 1/4 savooie(witte)kool> 1ui> teentje knoflook> 2 preien>1/2 doosje champignons>250 gr mie>dikke plak ham (100gr)>1 tl.gemberpoeder>, mespuntje sambal>scheutje ketjap>zout> 2 eieren>klontje boter

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-01-2000
  • Chinees
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 kipfilet, 2 prei, 1/2 bosje selderij, kleine spitskool, 1 liter water en 2 bouillonblokken, bami, uitjes, bami, uitjes, sambal, azijn,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-01-2004
  • Indonesisch
  •  > 120 min.

Recept slankclup ballans

INGREDIENTEN

3,5dl kippenbouillon, 75 gram stukjes gesneden kip, 40 gram rijstmie, 1/2 bamipakket, 1 eetlepel ketjap, 1 eetlepel gembersiroop en wat peper,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-04-2001
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

100 gr. kipfilet, 200 gr.bamigroenten (bamipakket), 1/2 el olie 1/2/ zakje bamikruiden, 3dl kippenbouillon 30 gr mie 1 el ketjap manis zout en cayennepeper naar smaak,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-02-2001
  • Chinees
  •  0-10 min.

Lekker soepje, snel klaar helemaal als je soepvlees uit een potje gebruikt. ivm mijn dieet gebruik ik mihoen ( is gemaakt van rijstmeel dus dat mag ik eten)

INGREDIENTEN

Soepvlees (runder/kip) 400 gr. (of alleen ?t vlees uit een potje), 3 uien, 3 teentjes knoflook, 1 prei, 1 ons peultjes (stukje winterwortel), peper, zout, mespuntje gemberpoeder of nog lekkerder een platgeslagen stukje gemberwortel, tauge 150 gram, Mihoen ( 1 pakje), 2 hard gekookte eieren, gefruite uitjes om te garneren, een takje selderij,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-12-1999
  • Multi-cultureel
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top