Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

1.096 bami recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Met dit recept hoef je geen tjap tjoy van de Chinees, maak het zelf, veel gezonder en veel lekkerder (zonder vetsin!). Super slank gerecht!

INGREDIENTEN

500 g kipfilet, in plakjes, 2-3 el (zonnebloem-)Arachide- olie, 1 rode peper, in ringetjes, 2-3 teentjes knoflook, fijngehakt, 2 wortels,(of 1 grote) in, stukjes/plakjes, 1 rode paprika, in reepjes, 1/2 komkommer, in stukjes, 100-250 g (kastanje-) champignons, in plakjes, 125 g bamboescheuten(blikje), 125 g taugé (met kokend water over gieten!), 1-2 el lichte Chinese sojasaus of ketjap manis/-asin, 2 el oestersaus of vissaus, 3-4 dl kippenbouillon, 2-3 tl maïzena (of aardappelzetmeel), voor de liefhebber;, rasp (1 cm) verse gember door het gerecht

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2012
  • Aziatisch
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Super heerlijke bami. maak het klaar en je zult het proeven!

INGREDIENTEN

MARINADE: 4 eetlepels ketjap manis: 4 eetlepels tomaten ketchup; 3 theelepels sambal manis of sambal badjak; 1 kleine gesnipperde ui; 2 teentjes knoflook (uitgeperst)). SATE SAUS: 4 grote lepels pindakaas; 1 kopje water; 2 eetlepels ketjap manis; 3 theelepels sambal manis of sambal badjak; 1 eetlepel tomaten ketchup; 2 eetlepels bruine suiker of stroop; 1 scheutje azijn. VERDER: 750 gram kipfilet; 1 pak mie; 3 grote uien; 1 pak verse bamigroenten (250 gr.) ; 6 eetlepels (olijf)olie; 2 grote preien; 250 gr. champignons; 1 zakje gedroogde bami goreng groente; 1 pak kroepoek; 2 bananen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-09-2008
  • Chinees
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Loempia`s zoals je het op `t hoek van de straat bij de Chinees kunt kopen. Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

INGREDIENTEN

VOOR LOEMPIA VELLEN:, 200 g bloem, 50 g maïzena, 1 ei, 1 mespunt zout, 400 ml water, olie om in te bakken, , BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN:, 1. Zeef de bloem en maïzena in een kom., 2. Voeg losgeroerd ei, water en zout toe., 3. Roer alles tot een glad beslag., 4. Voeg eventueel nog 1 à 2 eetlepels koud water toe., 5. Laat het beslag 10 minuten staan en roer het daarna opnieuw glad., 6. Bestrijk een niet al te grote koekenpan met anti-aanbaklaag, met olie., 7. Schep er 2 kleine eetlepels beslag in., 8. Laat het beslag over de gehele bodem van de pan lopen. (de vellen moet zeer dun worden), 9. Bak 12 loempiavelletjes op een laag afgestelde warmtebron aan één kant tot het van pan loslaten en bovenkant droog is., 10. Ze mogen eigenlijk niet kleuren., 11. Laat loempia vellen afkoelen., , INGREDIËNTEN VOOR OMELET:, 3-4 eieren, 45 ml melk, zout, peper, olie, , BEREIDING VAN OMELET:, 1. Meng alle ingrediënten goed en bak er een grote omelet van, van een half cm dik., 2. Verdeel omelet in rechthoeken zo groot als loempias worden., , INGREDIËNTEN VOOR KIIPFILET:, een stuk van 150 g kipfilet, kippebouillon, , BEREIDING VAN KIPFILET:, 1. Kook kipfilet gaar in bouillon en laat afkoelen in eigen vocht., 2. Snijd kipfilet in dunne plakken zo groot als loempia`s worden.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-04-2008
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke surinaamse bami. De bami is licht pittig.

INGREDIENTEN

- 1 uitje, - 2 kipfilets, - 500 gr spaghetti. (hoe dunner de spaghetti is hoe beter), - 1 pot faja lobie bami. (te koop bij de toko, maar albert heijn heeft ze ook), - 1 el tomatenpuree, - bosje kouseband, - 2 teentjes geperste knoflook, - olie, - laos poeder (ook te koop bij ah), - zout en peper, - trassie oedang, , Evt. voor erbij:, -zure komkommer of gewone komkommer., - Tomaat in plakjes., - gebakken eitje

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-06-2012
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal Deze gerecht kan ook heel goed op de BBQ bereid worden.

INGREDIENTEN

1 kg kabeljauw of koolvis, in moten, 2 e olie, 1 ui, fijn, 1 teentje knoflook, fijn of 1/4 t knoflook poeder, 1 t laos, 75 ml ketjap manis (ABC), 1/4 t witte wijnazijn, 1/2 t sambal

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-02-2009
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Bami

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-09-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Deze bereidingswijze van nasi benaderen de smaak van echte chinese nasi goed. Zien ook mijn recept: Variatie op bami van de chinees

INGREDIENTEN

VOOR NASI GROENTE EN VLEES, , 100 g prei in halve ringen van zo 5 mm dik gesneden (ik heb prei ringen gesneden van waar wit naar groen overgaan dan krijgt je een mooie kleurcombinatie in de nasi zelf), 1 middelgroot ui,fijn, 3/4 rode peper, zonder pitjes in heel kleine blokjes gesneden, , 75 g schouderham voor broodbeleg van vleesware afdeling, in plakjes van 3x3 cm gesneden, 75 g hamlap, heel fijn gesneden en op smaak gebracht met zout en peper en dan even gaar gemaakt in wok (laat het vlees niet te bruin worden), 1 ei, geklopt, zout, een heel klein mespunt ve-tjin, zonnebloemolie voor opbakken

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-09-2008
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

De allerlekkerste

INGREDIENTEN

1 pak eier mie-, 1 doosje champions-, tauge-, pak bami groenten-, knoflook-, sojasaus-, stukje trassie-of oesterasus-, 1tl laos-, 1tl serehpoeder-, stukje gemberwortel-, sambal-, 4 eieren, 1 dubbel kippenborst stukken klein gesneden en een uur vtv in een sojasaus gemarineerd

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-06-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1pakje conimex mix voor Bami speciaal,500gr.gehakt,1prei,1paprika,1ui,1wortel,klein beetje sambal,tagliatelle

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-04-2003
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr mie, 3 eieren, zout en peper, 8 el olie, 300 gr hamlappen, 1 vingerkootje gember, 1 grote ui, 1 teen knoflook, 1 bouillonblokje, 1 el sambal oelek, 3 el zoute ketjap, 300 gr spitskool, 1 prei, 3 el gehakte selderie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-09-1999
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

INGREDIENTEN

1 madam jeanette(zonder zaadjes,fijngesneden), Faja-lobie Bami(toko), 10 el olie, 2 takken selderij, 2 tl tomatenpuree, 500 gr spagetti, 250 gr kipfilet(in reepjes)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-07-2004
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekker makkelijk en snel

INGREDIENTEN

Knoflook,roerbakgroente,tauge,zes speklapjes,zoete ketjap manis,2 zakjes conimex bamikruiden en 1 pak bami

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-09-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Mie nestjes (1 pak 4 pers), Kip 700 gram, Groente bami pakket 100 gram, Spekjes 1 pakje, Ei, Taugé

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2012
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Elke keer weer andere ingredienten maken het eten spannend, dit is weer een variatie op een oud thema.

INGREDIENTEN

Mix voor bami, 300 gr. varkensvleesblokjes, boter, 1 prei in ringen, 100 gr. tauge, 50 gr. ham in reepjes. mie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-09-2002
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 pakje mix voor bami, 300 gr varkensvlees,zout,peper,75 gr boter,1 prei,1 tomaat,350 gr Honig mie,100 gr tauge,ketjap manis,sambal,50 gr ham,augurken

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-11-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Een lekkere snelle bami voor mensen die niet erg veel groenten lusten

INGREDIENTEN

1 pak bami, 1 winterwortel/ zak waspeentjes, bosje lente ui, 250 gram varkensvlees / kip (nasi / bamivleees), zout pepper, paprikapoeder, knoflookpoeder, sambal, ketjap., 1 zakje bami kruiden, 1 dikke plak ham ci 100 gram, 2 eieren, wok olie, water

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-08-2005
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Overheerlijke bami

INGREDIENTEN

500 gr gehakt, 6 uien, 3 teentjes knoflook, bami groentepakket (overal verkrijgbaar in de supermarkt), 2 zakjes bami kruiden (improba), 1/2 fles ketchup, 2 tl sambal manis, 2el ketjap manis, peper, zout, bami nestjes

  •  …
  •  
  • Geplaatst op01-03-2014
  •  
  •  
INGREDIENTEN

El olie, 300 gr bami, 3 uien, 1,5 tl trassi, 2 tl vetsin, 1,5 tl ketoembar, 0,5 tl sesamolie, 23 teentjes knoflook, 2,5 tl paprika, 0,5 tl gember, sambal oelek naar smaak, 200 a 300 gr varkens of kippenvlees (gaar), 100 a 150 gr garnalen, krab of kreeft., 100 a 150 gr groente (prei, tauge enz.), 2,5 el ketjap, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-06-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 ui, 1 prei, 2 tomaten, 1/2 paprika, 1 teen knoflook, 1 theelepel sambal badjak, 1 scheutje ketjap kental, 1 lepel (koki djawa) babi ketjap, 2 stukjes kipfilet, 1 pakje bami

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-04-2009
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke eigengemaakte pittige Bami met de typische Gorengsmaak, maar beter dan die van de Chinees ! Gisteren in een opwelling gemaakt, maar het was zo lekker dat ik het recept graag deel.

INGREDIENTEN

1 verpakking Chinese eiermie (Conimex), 1 chilipeper, 1 grote ui (of twee middel), 1 kleine winterwortel, 2 stengels prei (kan ook met paksoi, maar was niet in huis), Klein bosje verse selderij, 2 knoflookteentjes, 1 el ketjap manis, 1 tl kurkuma, 2 tl paprikapoeder, 2 tl kerriepoeder, 1 tl gemberpoeder, 3 eieren, 2 plakken dik gesneden ham, Wokolie, Zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-06-2012
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pittige bahmi

INGREDIENTEN

Boemboes Bami Goreng (conimex), Mix van groenten en kruiden voor Bahmi Goreng (conimex), sambal, kleine ui, scheutje ketjap, bami voor vier personen, 1 pei, 1/2 chinese kool, 250 gr champignons, pittige satesaus van calve, 2 kip-filet

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-03-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

- 1 pakje honig bami mix speciaal, - 1 pak honig mie, - 1/2 tot 3/4 ui, - 2 prei, middelgroot, - 500 gr gehakt

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-12-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Met kip, chinese champignons en raapjes

INGREDIENTEN

Peper en zout,1/2 kipfilet, 1 ui, 1/2 bussel raapjes, 2 wortels, 1 koffiel. currypoeder, 1 bouillonblokje, 2 soeplepels olie (olijf of arachide), 150 gr bami (laten weken in lauw water), 10 tot 15 gedroogde champignons (shi take)(deze een half uur laten weken in koud water), 1 busseltjes lenteuitjes, 1 stengel soepprei, 1 koffielepel donkere soyasaus

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-03-2001
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een lekker miegerecht met kip en groenten

INGREDIENTEN

Een pak mie, 1 pond kipfile, 1 zak chinese kool, eieren, mix voor bami goreng (van GO TAN zijn 2 zakjes), kruiden, ketjap, chilisaus, knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-11-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Chinese mie, blokjes varkensvlees, prei, champignons bijv. kastanje, paprika, rode peper heel fijn gesneden zonder zaad, 1 trostomaat in stukjes, (optioneel: doperwtjes, tauge). knoflook 1-2 teentjes gekneusd, ketjap na-, sambal na-, bami kruiden( na-, koop ik op de albert cuyp markt in amsterdam)zwarte peper, lavas, beetje provencaalse kruiden.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-12-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Montignac vetmaaltijd uit snel en slank. cuisine M.Montignac van Ria Tummers

INGREDIENTEN

1 eetlepel olie, 200 gr. magere hamlapjes,2 tenen knoflook, 1 plak gemberwortel,1 spaanse peper,1 prei, ? rode paprika, 2 stengels bleekselderij, 100 gr. peultjes, 100 gr.champignons, 100 gr. tauge, 1 kleine spitskool, peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-1999
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke bami, krachtig van smaak!

INGREDIENTEN

- 500 gr. mie of spaghetti, - 4 tn. knoflook, - 4 blokjes laos van 1 cm, - zout naar smaak, - 6 el. ketjap, - 4 el. sojasaus, - stukje trassi, - 1/2 bosje selderij, - 6 tl. olie, - 1 ui, - 2 bouillonblokjes

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-01-2004
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Mama's bahmi is gewoon LEKKER LEKKER LEKKER!!!!!!! En super simpel!

INGREDIENTEN

, 2/3 pak eiermie (dat goedkope merk met de rode verpakking), 1 zakje bahmi kruiden/groentenmix van Inproba (ook al die goedkope), 2 kipfilets, in kleine stukjes, 100 gram magere spekreepjes, 2 flinke knoflooktenen, 2 uitjes, fijngehakt, 1/2 bakje champignons, doormidden gesneden, 1 prei, in smalle halve ringen, 1/2 spitskool, in hele fijne reepjes, 1 grote hand vol tauge, , Voor erbij:, 4 eieren, 2 a 3 kipfilets, in grove stukken voor 12 sateetjes, 1/2 zakje Conimex hot marinademix, melk, pindakaas, sambal, Voor erbij op tafel:, kroepoek, gebakken uitjes, sambal,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-07-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk recept van een oud-collegaatje van me.

INGREDIENTEN

Dunne mie of eiermie, boter, dubbelstukje kipfilet, 1 ui, teentje knoflook, 1/2 eetl. bumbu bamikruiden van Koningsvogel, 1/2 spitskool, 1 preitje, ketjap, sambal, peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr mie,200 gr witte kool,2 uien,200 gr tauge, 500 gr gaar varkens of kippevlees,of ham.5 tenen knolook,1 theel djahe,olie,2 eetl ketjap manis, 1/2 boje selderie,zout,peper,ve-tsin. Je kan i.p.v de losse groente ook een bami groentepakket kopen .

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-11-2004
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Smaakte elke bami maar zo

INGREDIENTEN

350. gr. mie, 250 gr. varkensvleesreepjes, 1 pakje mix voor bami speciaal (honig), 1 gelderse rookworst (euroshopper), 1 zakje thaise mix (AH), 1 kleine prei, 1 ui, 1 teentje knoflook, peper, zout, knoflookpoeder, ketjap en zonnebloemolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-02-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 1/2 pond soepvlees (is de smaak lekkerder) of 2 hele kipfilet, Boter blue band, 4 Eieren omelet van maken en in vieren knippen dan reepjes maken, 1 pak Eiermie klaar maken zoals op pak omschreven, Ketjap Manis en (Sambal naar smaak ieder later op bord er door doen), 1 pond Witte Kool gesneden, 4 ons tauge, 2 tomaat ontvellen, 3/4 prei in kleine schijfjes snijden, 3 grote ui in kleine stukjes snijden, 4 flinke tenen knoflook fijn raspen, 1 rood pepertje ( pitjes eruit en in hel kleine stukje knippen), 1 pakje Nassi GORENG kruiden van SILVO (Weken in kleinbakje heet water), Geen Bami kruiden en ook geen ander merk, Dan krijg je een heel andere smaak,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-06-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Je lekker voleten aan Bami.

INGREDIENTEN

13-16 nestjes mie (probeer de chinese eiermie eens), 2 kipfilets, 2 schijven djahe of 2 theelepels djahepoeder, 5 ons varkensvlees (hamlappen), 250 gram champignons, 200 gram tauge, 250 gram witte kool, 250 gram groen of savooie kool, 250 gram prei, 250 gram uien, 4 teentjes knoflook, 3 maggiblokjes, 3 takjes selderie, peper, zout, nootmuskaat, 2 kopjes water, ketjap manis.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-11-1999
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

, 500 gr. mie of spaghetti, 4 teentjes knoflook, laos (4 blokjes van 1 cm), zout, 6 eetl. ketjap, 4 eetl. sojasaus, stukje trassi, ? bosje selderij, 6 theel. olie, 1 ui, 2 bouillonblokjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-01-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een simpele snelle bami die echt lekker smaakt en waar je toch niet al te veel ingredienten voor nodig hebt. Je kunt er het beste flink wat van maken, want het eet heerlijk weg !

INGREDIENTEN

- 1 pak spaghetti, mie, naar eigen keuze, - 400 gr. hamlappen (of: kipfilet), - pakje spekjes of plak ham in kleine blokjes snijden, - prei, - 2 tenen knoflook, - 1 ui, - maggie blokje, - zoete ketjap (bijvoorbeeld, ketjap A), - zonnebloemolie, - zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-04-2001
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

4 personen

INGREDIENTEN

350g mie - 250g magere varkenslappen - zout - citroensap - 3 e olie - 2 teentjes knoflook, fijn - 2 dikke prei in dunne halve ringen - bosje selderij, fijn - 100g tauge - 100g champignons in plakjes - 100g zeer fijn geschaafde witte kool - 100g gepelde garnalen - 1 e sherry - 1 mespunt Ve-tsin - 1 e ketjap - 2 eieren - boter - augurk, tot waaiertjes gesneden

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-06-2004
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker pittig groente/vlees gerecht

INGREDIENTEN

1 eetlepel olijfolie, 200gr. magere hamlapjes, 2 tenen knoflook, 1 plakje gemberwortel.fijngehakt, 1 spaanse peper in ringetjes, 1 prei in ringen gesneden, 1/2 rode paprika in reepjes, 2 stengels bleekselderij,in dunne plakjes, 100gr. peultjes geblancheerd, 100gr. champignons in dunne plakjes, 100 gr. tauge, 1 kleine spitskool in repen, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-11-2003
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Simpel en snel

INGREDIENTEN

2 bouillonblokjes, 1 enkele kipfilet, 1 ui, 2 teen knof, 1 rode peper zonder zaadjes, 500 gr bami, paprika, ketjap, 1 preitje, 100 gr tauge,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-02-1999
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Simpel en lekker

INGREDIENTEN

Chinese eiermie.Ketjap met palmsuiker, onder de naam Kecap.Vijfkruidenpoeder., Beetje soja olie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-04-1999
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500 gr mei, 250 gr varkensvlees, 100 gr gerookt spek, 150 gr gekookte ham, 3 eieren, 50 gr ui, 50 gr prei, 50 gr knolselderij, 100 gr Chinese kool, 50 gr olie, 4 teentjes knoflook, 2 tl djahe, 1 tl vetsin, ketjap, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-06-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top