Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

80 balkan vlees recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

300 a 500 gr.rundvlees in blokjes., 1 ui., 1 prei., 1 rode paprika., 1 blik tomaatstukjes met sap., cayennepeper., 1 zakje honig mix voor goulash.,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-08-2000
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Hamburgers uit Bulgarije;MjamieMjamie!

INGREDIENTEN

-500 g gehakt (bij voorkeur van lamsvlees; als het niet anders kan gewoon gehakt) - 4 tenen knoflook - 3 lepels gehakte peterselie - 2 sneden bruin brood - het sap van 1 citroen - 1 lepel bruine suiker - 1 ei - paprikapoeder, zout.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-10-2000
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pittig Balkan kippetje

INGREDIENTEN

2 Kilo Kippepoten, Zout en Pepper, 2 lepels Paprika poeder, 2 lepels gedroogde CHili Peppers gemalen, 2 theelepels Cayenne pepper, Vegeta(groente Bouillon poeder bij turkse winkel]., Olie.,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-05-2013
  • Balkan Bijgerecht
  •  10-20 min.

Deze balkansteak moet u zeker eens proberen als u houdt van hartige gerechten

INGREDIENTEN

-4 biefstukken, -6 eetlepels olie, -4 eetlepels zwarte peperkorrels, -zout, -witte peper uit de molen, -100 gr paprika in reepjes, -2 middelgrote uien, -2 teentjes look, -6 eetlepels cognac

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-11-1999
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 g gehakt (bij voorkeur van lamsvlees; als het niet anders kan gewoon gehakt) - 4 tenen knoflook - 3 lepels gehakte peterselie - 2 sneden bruin brood - het sap van 1 citroen - 1 lepel bruine suiker - 1 ei - paprikapoeder, zout.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-02-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Uit de bulgaarse keuken

INGREDIENTEN

500 g gehakt (bij voorkeur van lamsvlees; als het niet anders kan gewoon gehakt) 4 tenen knoflook 3 lepels gehakte peterselie 2 sneden bruin brood het sap van 1 citroen 1 lepel bruine suiker 1 ei paprikapoeder, zout.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-06-2000
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 g gehakt, 4 tenen knoflook, 3 lepels gehakte peterselie, 2 sneetjes bruin brood, citroensap, 1 lepel bruine suiker, 1 ei, paprikapoeder, zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-05-2003
  •  
  •  20-30 min.

Lekker met een snitzel

INGREDIENTEN

250 gram rijst, 1 liter tomatensap (pak), 200 gram gesnipperde uien, 2 groene paprika's in reepjes, 2 courgettes in plakjes, 1 tl paprikapoeder, 0,5 teentjes fijngehakte knoflook of meer, 20 gram boter, 1/8 liter (magere) yoghurt, 1 bosje fijngehakte peterselie, 75 gram geraspte kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-03-2000
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Ik weet de naam eigenlijk niet zo goed van dit gerecht, weet wel dat iets soortgelijks veel in Turkije, Marokko, Griekenland e.d. word gegeten. Dit is eigenlijk meer een eigen brouwsel maar wel erg lekker. Vlees is dan ook naar eigen keuze, ik gebruik dus varkensvlees omdat ik dat gewoon ontzettend lekker vlees vind, ieder zijn smaak:-D. Probeer het maar...

INGREDIENTEN

- olijfolie, - 1 kilo schouderkarbonade, - 8 tomaten, - 1 bol knoflook, - 2 courgette en/of 2winterpenen, - 1/2 Turks brood p.p., - stoplicht paprika, - Evt. Spaanse peper, - 8 uien, - peper, zout, paprikapoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-07-2009
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Snelkookpan

INGREDIENTEN

300 gram kalfsvlees (in blokjes), , ? 300 gram varkensvlees (in blokjes), , ? 2 eetlepels olie, , ? 2 uien, , ? 4 paprika's, , ? 2 courgettes, , ? 2 aubergines, , ? 4 tomaten, , ? 250 gram sperziebonen, , ? 2 preien, , ? zout en peper, , ? basilicum, , ? tijm, , ? 1-2 aardappelen (in blokjes), , ? 1 glas witte wijn.,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-10-2002
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

400 gr varkensvlees in blokjes - 750 gr zuurkool - boter - 2 uien - 1 rode paprika - zout - peper -1 bekertje zure room -1 1/2 dl bouillon van tablet - 5 jeneverbessen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-11-2002
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een bijdrage van Astrid Veltman

INGREDIENTEN

400 gr mager lamsvlees zonder bot, 2 uien, 1 teentje knoflook, 1 rode en 1 groene paprika, 1 groene Spaanse peper, 3 dl bouillon van tablet, 150 gr champignons, 4 tomaten, 3 eetlepels fijngehakte verse munt, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 1 eetlepel maozena, zout, peper, fijngehakte peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-06-1999
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 middelgrote uien, 2 groene paprika's, 2 rode paprika's, 1 teentje knoflook, 1/8 selderieknol, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 50 gram boter, 4 eetlepels kleine blokjes doorregen spek, 4 theelepels paprikapoeder, 2 theelepels zout, 1 middelgrote aubergine, 350 gram varkenshaas, 2 eetlepel olie, peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-06-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

, 1 kg kalfsvlees in grote dobbelstenen,, 2 bakjes champignons,, 100 gr okra,, 2-3 uien,, 2-3 tomaten,, 3-4 witpunt paprika's in reepjes,, 100 gr rijst,, 1-2 aardappelen,, 1/8 liter witte wijn,, 1 theelepel paprikapoeder,, peper,, peterselie,, 1 3/4 dl zonnebloemolie,, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-07-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

50 gram geschaafde amandelen, 1 theelepel zonnebloemolie, 250 gram champignons, 4 kleine uien, 4 kogelbiefstukken van ca. 100 gram per stuk, 1 teentje knoflook, zout en versgemalen peper, 2 eetlepels olijfolie, 12 groene olijven zonder pit, VOOR DE SAUS:, 1 ui, 2 rode paprika`s, ca. 1 dl olijfolie, zout en versgemalen peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

50 gram geschaafde amandelen, 1 theelepel zonnebloemolie, 250 gram champignons, 4 kleine uien, 4 kogelbiefstukken van ca. 100 gram per stuk, 1 teentje knoflook, zout en versgemalen peper, 2 eetlepels olijfolie, 12 groene olijven zonder pit, VOOR DE SAUS:, 1 ui, 2 rode paprika`s, ca. 1 dl olijfolie, zout en versgemalen peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-07-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Met paprika en tomaten.

INGREDIENTEN

1 parelhoen, 150 gr doorregen spek, 100 gr uien, 1/2 theelepel paprikapoeder, peper, zout, 500 gr witpunt paprika, 300 gr rijpe tomaten, 300 gr langkorrelrijst, 4 eetlepels olijfolie, een bosje peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-11-2001
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 kippeboutjes, 2 glazen rode wijn, 1 el. slaolie, 1 el. paprikapoeder, 1 tl. kummel/komijn, 1 teentje knoflook, 1 el. bloem.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-12-2009
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bosnie staat bekend om haar veelzijdige deegspecialiteiten, dit is er een van en het is absoluut niet moeilijk te maken

INGREDIENTEN

DEEG: 500 g meel, 250 g boter (kamertemparatuur), zout, 300 ml lauw water, , VULLING :500 g lamsvlees, 250 g rundvlees, 4 uien, 250 g boter (kamertemparatuur), 2 eigeel, zout en zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-03-2006
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Deze marinade is heerlijk om kip of ander vlees mee te marineren. Je kunt met paprika, uien, tomaat en champignons heerlijke spiesen maken. Zorg wel dat de marinade tijd lang genoeg is, in ieder geval minstens 6 uur, maar langer mag ook, zodat de smaken van de marinade goed in het vlees kunnen trekken. Deze hoeveelheid marinade is genoeg voor 1 kilo vlees. à

INGREDIENTEN

12 el (olijf) olie, 1 blikje tomatenpuree (140 gram), 2 el (gerookte) paprikapoeder, 2 tl karwij, 1 rode peper, 4 tenen knoflook, peper en zout

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-06-2014
  • Balkan
  •  > 120 min.

DOLMA OD PAPRIKA.....mmmmm zo lekker!

INGREDIENTEN

1 kg rode punt paprika, 450 g lamsgehakt, 300 gram aardappelen, 500 g wortelen, 100 g uien, 1 ei, 250 ml creme fraiche of kajmak (Turkse of Marokkaanse winkel),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-03-2006
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Toch weer een stoofje want de hamlap moest op, maar wel een heel lekker stoofje. Dit is geen goulash want dat smaakt toch heel anders. Het doet denken aan de winterse Balkan keuken met een vleugje zomer. Ik heb vanwege het snelle, ik wil sport kijken, kant en klare saus genomen, maar dat is helemaal niet erg. Normaal maak ik de saus zelf bij mijn schnitzeltje, maar dit smaakt er absoluut niet minder om. Ook goed te bewaren en op dag 2 nog lekkerder en de kinderen smullen hier ook van.

INGREDIENTEN

500 gr varkenspoulet (hamlap), 250 gr gerookt ontbijtspek (blokjes), 150 gr champignons, 1 courgette, 3 paprikas, rood, groen, geel, 2 uien, 1 teentje knoflook, 1 potje zigeunersaus 400 ml Remia, 100 ml ketchup of wat tomatenpuree, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, Kerriepoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-02-2014
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Met als basis de orginele hongaarse goulash, aangepast voor een romige beleving.

INGREDIENTEN

40 gram boter, 2 uien, 2 tenen knoflook, 1 groene paprika, 500 gr magere runderlappen, 4 dl. water, 2,5 eetlepels paprikapoeder, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 potje crème fraiche, 40 gram bloem, 1 bouillontablet (runder of kruiden), tijm, aromat, Tabasco of chili poeder, worchestersaus

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-08-2003
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een heerlijke rijk gevulde soep die je naar smaak kunt aanpassen.

INGREDIENTEN

500 gram runderlappen of -poulet, 1 rode paprika, 2 uien, klein blikje tomatenpuree, pakje tomato fritto of blik gepelde tomaten (400 gram netto), 2 teentjes knoflook, 3 bouillonblokjes rundvlees, 2 theelepels majoraan, 2 theelepels karwijzaad (kummel), 2 kleine gedroogde chilipepers, 1 eetlepel paprikapoeder (mild), 1,5 liter water, zout en peper, ongeveer 250 gram aardappelen, evt. runderschenkel

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-09-2010
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een oud/orgineel recept vertaald uit het Joegoslavisch; lekker met 2 soorten vlees en groenten

INGREDIENTEN

500 g varkenslappen of lamsvlees, 500 g riblappen, 500 g roma tomaten (of een andere stevige aromatische tomaat), 250 g uien, 2 teentjes knoflook, 60 g rijst, 3 gele punt paprikas (Lidl) 2 rode paprikas, 2 grote aubergines, 1 dl olie, 2 - 3 grote aardappelen, 1/2 (winter)wortel, 3 takjes blad peteterselie, 3 takjes selderij, zout, runderbouillonblokje, en zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-03-2006
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kroatische Gehaktrolletjes

INGREDIENTEN

500 g half om half gehakt,1 takje peterselie, 5 teentjes knoflook, 1 lepel bloem, 2¿ theelepels zout, 1 theelepel paprikapoeder, peper, olie, 2 uien.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-08-2003
  • Balkan Bijgerecht
  •  20-30 min.

BOSANSKI LONAC is een traditioneel Bosnisch gerecht die op een aparte manier wordt bereidt

INGREDIENTEN

2 kilo riblappen (let op de kleur des te lichter des te jonger het rund), 2 kilo aardappelen, 400 g wortelen, 100 g selderij fijgesneden, 4 takjes bladpeterselie fijgesneden, 500 g uien, 5 teentjes knoflook, 500 g sperziebonen, 500 g aubergines, 800 g tomaten, 250 ml witte wijn (geen zoete), zout, zwarte peperkorrels, milde paprika poeder, 2 runderbouillon blokjes, 2 chilliepepers (droge), 1 kruidnagel

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-03-2006
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Ik had verschillende kruiden mengsels in de traditie van Cevapcici uitgeprobeerd en tot deze mengsel gekomen. (afgestemd op persoonlijk smaak)

INGREDIENTEN

Ingrediënten, 500 g mager half om half gehakt, 500 g lamsgehakt, 1 ui, heel fijn, 2 teentjes knoflook, fijn, 1 snij witte brood grof verkruimeld, 1 eiwit, 1 t paprikapoeder, 1 volle t koeksoda (baking soda) / natriumbicarbonaat (anders bakpoeder om vlees luchtig te maken), 1 t gemalen komijn, 1 t gemalen korianderzaden, 1/4 t geraspt nootmuskaat, 1 t cayennepeper, 2 t zout, 1 t zwarte peper, , olijfolie voor grillen

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op07-03-2013
  • Balkan
  •  > 120 min.

SEGEDIN GOLAZ : Een eenvoudig Sloveens zuurkool gerecht wat een dag van tevoren gemaakt kan worden

INGREDIENTEN

1 kilo varkenslappen met een randje vet, 4 el zonnenbloemolie, 6 grote uien, 2 geplette knoflooktenen, 1 tl zout, 1 tl zwarte peper, 2 el milde rode paprikapoeder, 2 el tomatenpuree, 1 tl kummel (karwijzaad), 2 kleine chilipepertjes (gedroogd), 1 laurierblad, 700 g zuurkool (de zuurkool absoluut niet wassen!!!!), 250 ml bouillon (blokje)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-02-2006
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zelfgemaakte kruidenmix zonder zout

INGREDIENTEN

1 theel. peper, 3/4 theel. knoflookpoeder, 1 theel. paprikapoeder, 1 theel. suiker, 1/4 theel. nootmuskaat

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-05-2005
  • Balkan
  •  0-10 min.

SLOVENSKI GOLASH :Een recept van mijn moeder

INGREDIENTEN

2 kilo riblappen, zonnenbloemolie, 5 grote uien, 1 grote groene paprika, 3 knoflooktenen, 4 takjes bladpeterselie, 1 tl kummel (karwijzaad), 2 runderbouillonblokjes, 1 laurierblad, 3 el milde rode paprika poeder, 3 el rode balsamicoazijn, 1 dl rode wijn (geen zoete), 2 gedroogde chilliepepers, zout en vers gemalen zwarte peper, aardappelzetmeel (is helder bindend)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-03-2006
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Oh, oh, wat vreselijk lekker is dit.... Bron: Vladimir Mirodan "The Balkan Cookbook"

INGREDIENTEN

250 gr. vlees van krab of rivierkreeft of langoustine, 125 gr. walnoten, 60 ml. walnootolie, 75 ml. citroensap, 2-3 teentjes knoflook, 1/3 theelepel vers gemalen zwarte peper, 1 snee wit brood, 2 eetlepels melk, verse korianderbladen, , ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-05-2000
  •  
  •  60-120 min.

Gehaktrolletjes en Vlees op pennen

INGREDIENTEN

Voor de gehaktrolletjes;500gr.gemengd gehakt, 300gr.lams gehakt., 3 tenen knoflook., 1 tl.witte peper, 3 tl.zout, 3 uien, Voor de vlees pennen; 400gr.kalfs vlees., 400gr.varkensvlees, 4 uien., 125ml.olijfolie., 1.5tl.zout.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-02-2004
  • Balkan
  •  10-20 min.

De echte goulash soep zoals je die in oosterijk / hongarij bestelt. Pittig en bomvol van smaak. Must have recept.

INGREDIENTEN

200 grams gerookte spek, 700 gram runderlappen, , 2 blokje runderboullion, 3 liter water, , 500 gram uien, 1 paprika, 3 aardappelen in dubbelsteentjes gesneden, , 4 laurierbladeren, 8 kruidnagels, 1 EL bruine basterdsuiker, 1 TL sambal, 1/2 TL cayennepeper, 1/2 EL tijm, 1/2 EL marjolein, 2 1/2 EL paprikapoeder, 1 EL zout, , 2 blikjes tomatenpuree, 1/2 EL mosterd, 1 EL ketjap manis, 2 EL azijn, , beetje bloem, ,  

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-08-2014
  • Balkan
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

500 gram lamslappen,2eetlepels bloem,3 eetlepels olie,1/2liter bouillon,10 gram gekneusde zwarte peper,1 theelepel kummelzaad 12 sjalotjes,4 vlees tomaten, 2 theelepels paprika poeder,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-07-2003
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Snel en makkelijk te bereiden recept, zelfs voor degene die voor het eerst in de keuken staan.

INGREDIENTEN

750 gr.varkensfricandeau, peper zout, 50 gr. boter, 3 uien, 2 blikjes tomatenpuree, 5 eetl. ketjap manis, 3 eetl. tomatenketchup, 1 of 2 theel. sambal oelek, 1 groot blik perziken op sap.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2003
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Er gaat niets boven een zelfgemaakte saus. Deze zigeunersaus kun je zowel warm als koud eten.  Wij aten het bij een zigeunerschnitzel maar het is natuurlijk ook lekker bij kip of kalkoen, een braadworst of gehaktbal of in de zomer bij de bbq. Het fijne van deze kCook is dat je naar de saus geen omkijken meer hebt als alles eenmaal in het apparaat zit. dus kun je intussen je aandacht aan je vlees, groenten en aardappelen besteden. Ik heb voor deze saus het saus en soepprogramma gebruikt. Het recept is voor 4 personen. Omdat we die dag maar met z'n tweeën aten heb ik de helft in een glazen pot gedaan (zoals je jam in een pot doet) en dus hebben we nog voor een 2e keer wat achter de hand. Ideaal dus wanneer je een keer wat minder tijd hebt TIP: blog/wilmiewillemse/koken-met-de-kcook-van-kenwood

INGREDIENTEN

- 1 ui, - 2 teentjes knoflook, - 150 gram (kastanje)champignons, - 50 gram zoetzure augurkjes (+/- 4 stuks), - ½ groene, ½ gele, ½ rode paprika, - 200 ml kippenbouillon (water+ 1 tablet), - 1 wijnglas droge witte wijn, - 1 blikje tomatenpuree (70 gram), - 5 el tomatenketchup, - 2 el witte wijnazijn, - 3 el rietsuiker, - 1 koffielepel sambal, - maïzena (papje maken met water), - olijfolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2016
  • Balkan
  •  20-30 min.

Een variatie op ons oude Goulash-familierecept.

INGREDIENTEN

1 ? pond runderriblappen, 3 uien, 1 rode, 1 gele en 1 groene paprika, 3 blikjes tomatenpuree, 3 tenen knoflook, 1 Spaanse peper, paprikapoeder, koftekruiden (Turkse winkel), peper, zout, braadboter, groot blik gebroken sperciebonen.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-11-2003
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gehaktschotel uit de Balkan

INGREDIENTEN

1kg gehakt, 100 g rijst, 50 g uien, 1 ei, 2 teentjes knoflook, 100 g boter, 250 ml room, peper, zout, paprikapoeder, fijngesneden peterselie, 100 g druivenbladeren, runderbouillon

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-06-2008
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Erg lekker

INGREDIENTEN

2 paprika's/500g varkensvlees/3/4 l vleesbouillon/1 groen pepertje/3 uien/2 teentjes knoflook/1el verse peterselie/1el paprikapoeder/200g rijst/4el olie/peper/zout/3 tomaten/2 tl verse tijm/2 el tomatenpuree/

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-10-2006
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top