Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Balkan spiezen recepten (2) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
INGREDIENTEN

50 gram geschaafde amandelen, 1 theelepel zonnebloemolie, 250 gram champignons, 4 kleine uien, 4 kogelbiefstukken van ca. 100 gram per stuk, 1 teentje knoflook, zout en versgemalen peper, 2 eetlepels olijfolie, 12 groene olijven zonder pit, VOOR DE SAUS:, 1 ui, 2 rode paprika`s, ca. 1 dl olijfolie, zout en versgemalen peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

50 gram geschaafde amandelen, 1 theelepel zonnebloemolie, 250 gram champignons, 4 kleine uien, 4 kogelbiefstukken van ca. 100 gram per stuk, 1 teentje knoflook, zout en versgemalen peper, 2 eetlepels olijfolie, 12 groene olijven zonder pit, VOOR DE SAUS:, 1 ui, 2 rode paprika`s, ca. 1 dl olijfolie, zout en versgemalen peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-07-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top