Aziatische recepten

De lekkerste Aziatische recepten

De Aziatische keuken omvat de keukens van het verre oosten en biedt vele verschillende smaken zoals mild, zoetzuur, scherp en ontzettend pittig. Kenmerkend voor deze keukens zijn de vele vis, groente- en rijstgerechten. Roerbakken of wokken doen we tegenwoordig allemaal. Het bakken in wok of wadjan is gemakkelijk, snel, lekker en gezond. Ook de techniek van het stomen wordt steeds populairder. Hier vind je alle Aziatische recepten zoals Misosoep, Loempia, Pangsit, Peking eend, Atjar, spekkoek, Nigiri sushi, Spring rolls, Tjap Tjoy, Gado Gado, Mihoen Singapore, Bami Goreng, mangopudding, Mifang en haaievinnensoep.

Kies je vanavond voor makkelijk? Kijk dan eens bij deze restaurants op Smulweb die thuisbezorgen »

Chinese recepten Meer Chinese recepten recepten »
Thaise recepten Meer Thaise recepten recepten »
Indonesische recepten Meer Indonesische recepten recepten »
Japanse recepten Meer Japanse recepten recepten »
Iraanse recepten Meer Iraanse recepten recepten »
Filippijnse recepten Meer Filippijnse recepten recepten »
Koreaanse recepten Meer Koreaanse recepten recepten »
Indiase recepten Meer Indiase recepten recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Groente en ei Meer Groente en ei recepten »
Soep Meer Soep recepten »
Dim Sum Meer Dim Sum recepten »
Nagerecht Meer Nagerecht recepten »
Rijst Meer Rijst recepten »
Noedels en mie Meer Noedels en mie recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Tajine Meer Tajine recepten »
Suggesties kookboeken

300 g pandanrijst 2 el zonnebloemolie 1 bakje boemboe groene curry (100 g) 1 teen knoflook, fijngesneden 1 ui, in halve ringen 1 pak spinazie à la crème (450 g, diepvries) 1 pakje kokosmelk (200 ml) 1/2 zak gemengde zeevruchten (a 500 g, diepvries) 300 g zalmfilet, in stukken 1 bakje romaatjes (250 g) 1 bakje koriander (15 g), alleen de blaadjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Viscurry die ik maakte voor onze vrienden uit Sri Lanka. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Makkelijk te bereiden viscurry volgens familierecept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Het kokoslaagje geeft het gerecht een aparte smaak en maakt het lekker krokant. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Blokjes kabeljauw in een licht zoete, pittige mangosaus. Een geweldige combinatie. Snel klaar en heel erg lekker. Weer eens een andere manier om vis te bereiden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Viscurry met heel veel geurige oosterse kruiden …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

2 sjalotten, 2 gegrilde paprika?s, in grote stukken gesneden, 1 teentje knoflook, 1 cm verse gemberwortel, heel klein gesneden, 15 gr verse koriander, grof gehakt, 1,5 tl gemalen komijn (djinten), 2 el zoete chilisaus, 1 el citroensap, 3 el olie, 200 ml kokosmelk, 1-2 el Thaise vissaus, 600 gr kabeljauwfilet …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Niet moeilijk en toch heerlijk aziatisch. (uit: Basic Asian) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

2 teentjes knoflook 4 lenteuitjes 600 g tilapiafilet (of nijlbaarsfilet) 1 el citroensap 1 zakje conimex kerriesaus 1 pakje conimex romige kokosmelk conimex wokolie 3 el fijngehakte koriander …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Blokjes kabeljauw in een licht zoete, pittige mangosaus. Een geweldige combinatie. Snel klaar en heel erg lekker. Weer eens een andere manier om vis te bereiden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Makkelijk te bereiden viscurry volgens familierecept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Viscurry met heel veel geurige oosterse kruiden …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Het kokoslaagje geeft het gerecht een aparte smaak en maakt het lekker krokant. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Visfilet, met champignons, lente-uitjes, koriander en basilicum. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

195 kcal/21gE/9gV/11gKh. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Lekker makkelijk en heel snel klaar. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

In dit gerecht zitten alle kenmerkende smaken van het verre Oosten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

300 g pandanrijst 2 el zonnebloemolie 1 bakje boemboe groene curry (100 g) 1 teen knoflook, fijngesneden 1 ui, in halve ringen 1 pak spinazie à la crème (450 g, diepvries) 1 pakje kokosmelk (200 ml) 1/2 zak gemengde zeevruchten (a 500 g, diepvries) 300 g zalmfilet, in stukken 1 bakje romaatjes (250 g) 1 bakje koriander (15 g), alleen de blaadjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

2 sjalotten, 2 gegrilde paprika?s, in grote stukken gesneden, 1 teentje knoflook, 1 cm verse gemberwortel, heel klein gesneden, 15 gr verse koriander, grof gehakt, 1,5 tl gemalen komijn (djinten), 2 el zoete chilisaus, 1 el citroensap, 3 el olie, 200 ml kokosmelk, 1-2 el Thaise vissaus, 600 gr kabeljauwfilet …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch
Populaire Aziatische kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies