Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

96 arroz recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een heerlijk Antilliaans rijstgerecht.

INGREDIENTEN

1 cup gekookte zwarte bonen (vers gekookt, kookvocht bewaren of uit blik, goed afspoelen in een zeef onder stromend water); 2 eetlepels extra virgin olijfolie; 1 ui, schoongemaakt en klein gesneden; 2 tenen knoflook, schoongemaakt en klein gesneden; 1 kleine groene paprika, zaden en zaadlijsten verwijderd, klein gesneden; 1/2 promente, (spaanse peper) zaadjes verwijderd, heel fijn gesneden; 2 eetlepels tomatenpuree; 1 cup ongekookte rijst; 1 eetlepel gehakte verse cilantro, (corianderblad); 2 cups kookvocht van de bonen of water als er bonen uit blik zijn gebruikt; zout en vers gemalen zwarte peper. (N.B. 1 cup is circa 2,3 dl.)

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-03-2004
  • Antiliaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Una deliciosa receta de arroz negro que es un plato sabroso y saludable y además muy fácil de hacer.

INGREDIENTEN

350 gr de sepias con su bolsa de tinta o con tinta congelada, 300 gr de calamares medianos enteros, 2 dl de vino blanco seco, 1 diente de ajo, 2 hojas de laurel, 2 tomates, 1 pimiento rojo (no muy grande), 1 cucharada de pimentón, 1 cebolla, 1,5 l de caldo de pescado, 400 gr de arroz redondo, 2 cucharadas de perejil picado, pimienta, sal, aceite de oliva virgen extra, unas hebras de azafrán

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-07-2014
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Portugese rijstpudding

INGREDIENTEN

1 citroen, 1 sinaasappel, 200 gram dessertrijst, snufje zout, 1 liter volle melk, 1 kaneelstokje, 100 gram suiker, 1 eetlepel boter, 2 eierdooiers, kaneelpoeder

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-03-2004
  • Portugees Nagerecht
  •  30-60 min.

(Inktvis met zwarte rijst); Catalaans gerecht - bereidingstijd 30 min.; 4 pers.

INGREDIENTEN

Nodig voor vier :, 500 g calamares (kleine inktvisjes met hun inktzakjes), 225 g uien, 2 teentjes knoflook, 200 g rijpe tomaten, 1 rode paprika, 1 rode peper, 1 l visfumet, 400 g langkorrelige rijst, olijfolie, zout, een zakje inkt, van inktvis (facultatief),

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-01-2003
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

200 g rijst (langkorrelrijst), 2 dl groentebouillon, 1 ui, 2 tomaten, 1 wortel, 50 g erwtjes, 2 cl arachideolie, 1 takje koriander

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-02-2005
  • Mexicaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Een lekkere variant op gekookte rijst als bijgerecht, uit de Portugese keuken.

INGREDIENTEN

- 2 teentjes knoflook, gesnipperd, - 1 rode ui, - 1 laurierblad, - 3 takjes peterselie, - olijfolie, - 9 dl kruidenbouillon, - 2 tl korianderzaadjes, - 1 el limoenrasp,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-08-2005
  • Portugees Bijgerecht
  •  20-30 min.

zwarte rijst

INGREDIENTEN

400 gram rijst, 400 gram sepia (inclusief de inktzak), 200 gram ui, fijngesneden, 200 gram rijpe tomaat, gesnipperd, 2 paprika's, fijngesnipperd, 3 teentjes knoflook, fijngesnipperd of uitgeperst, 1 liter heet water, 200 ml olie, zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-06-2005
  • Spaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

200 g rijst (langkorrelrijst), 2 dl groentebouillon, 1 ui, 2 tomaten, 1 wortel, 50 g erwtjes, 2 cl arachideolie, 1 takje koriander, peper,zout., chilisaus., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heel eenvoudig te bereiden, vegetarisch gerechtje!

INGREDIENTEN

, 200 g rijst (langkorrelrijst), 2 dl groentebouillon, 1 ui, 2 tomaten, 1 wortel, 50 g erwtjes uit blik, 2 cl arachideolie, 1 takje koriander

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-01-2002
  • Mexicaans
  •  10-20 min.

Guatemaalse Rijst

INGREDIENTEN

2 kopjes zilvervliesrijst, 2 eetlepels olie, 1 kopje groenten mix (bestaande uit fijngehakte 3 worteltjes, selderie, 1 rode paprika en wat boontjes.), zou en peper naar smaak, 4 kopjes kippenbouillon

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-07-2001
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Letterlijk: zwarte rijst. een catalaans recept met de inkt uit inktvissen om het gerecht zwart te krijgen.heerlijke variant op de paella (uit catalaans kookboek)

INGREDIENTEN

1/2kg rijst(dikke korrel,geschikt voor paella), 3/4kg inktvis met inktzak!!!!, 1/4kg uien, 1/4kg tomaten, 4 knoflooktenen, 2 chili's, (oude)wijn, een dozijn mosselen, wat visresten (om een bouillon te maken)

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-04-2004
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Sjalotje, knoflookteentje, 1 geraspte winterwortel, gr spaanse peper, 2 eetl olie, 200 gr rijst, 2 dl gezeefde tomaten, 1 bouillon tablet, 100 g doperwten diepvries

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-01-2008
  • Mexicaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

200 g rijst (langkorrelrijst), 2 dl groentebouillon, 1 ui, 2 tomaten, 1 wortel, 50 g erwtjes, 2 cl arachideolie, 1 takje koriander

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-07-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Recipe in English

INGREDIENTEN

2 to 3 lb. chicken (cut into serving pieces), 3 tbsp. vegetable or corn oil, 2 tbsp. minced garlic, 1/4 cup chopped onion, 1/2 inch ginger (sliced) , 6 cups water, 2 cups uncooked rice, 1/4 cup chopped scallion, salt or patis (fish sauce) to taste, 1/4 tsp. freshly ground pepper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-10-2003
  • Filippijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

200 g rijst (langkorrelrijst), 2 dl groentebouillon, 1 ui, 2 tomaten, 1 wortel, 50 g erwtjes, 2 cl arachideolie, 1 takje koriander,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Zwarte rijst. Dit gerecht ziet er misschien niet al te smakelijk uit, maar degene die deze schotel al eens in Spanje hebben gegeten weten wel beter.

INGREDIENTEN

400 gram rijst, 400 gram sepia (inclusief de inktzak), 200 gram ui, fijngesneden, 200 gram rijpe tomaat, gesnipperd, 2 paprika's, fijngesnipperd, 3 teentjes knoflook, fijngesnipperd of uitgeperst, 1 liter heet water (of visbouillon), 200 ml olie, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-06-2002
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

(Inktvis met zwarte rijst) voor vier pers.; Arroz negro is een Catalaans gerecht.

INGREDIENTEN

500 g calamares (kleine inktvisjes met hun inktzakjes), 225 g uien, 2 teentjes knoflook, 200 g rijpe tomaten, 1 rode paprika, 1 rode peper, 1 l visfumet, 400 g langkorrelige rijst, olijfolie, zout, een zakje inkt, van inktvis (facultatief)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-09-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pikante kipschotel bereid met jalapenopepers, ui en champignons; geserveerd met zure room, gekruide smeuiige rijst en mango

INGREDIENTEN

Voor de Frango Picante:, 5 dl kippenbouillon (blokje), 4 kipfilets (blokjes van 2x2 cm), peper, zout, chilipoeder, bloem (gezeefd), 1 el tacokruiden en 1 el fajitakruiden (casa fiesta).., 4 teentjes verse knoflook (heel fijn gesnipperd), 2 sjalotjes (heel fijn gesnipperd), 3 el jalapenopeper-ringetjes (casa fiesta) of 1 spaans pepertje (heel fijn gesnipperd), 5 grote champignons (schijfjes), 1 grote ui (heel grof gesnipperd), 50 gr boter, 2 grote theelepels tomatenpuree, 2 el tacokruiden, 2 el fajitakruiden, 3.5 dl kookvocht van de kip, 1.5 dl creme fraiche........, Voor de Arroz:, 5 dl kippenbouillon (van tablet), 250 gr rijst, 1 el jalapenopeper-ringetjes of 1 spaans pepertje (heel fijn gesnipperd), 25 gr boter, 1 blik (425 gr) Mexico-melange van Bonduelle (uitgelekt), 1 el tacokruiden, 1 el fajitakruiden, 0.5 kippenbouillontablet, 1 dl kookvocht van de kip..., En Verder:, potje zure room, een rijpe mango, in kleine blokjes, en evt een tacoschelp, of burrito, of: wrap, fajita, soft-taco of een frisse salade...

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-08-2004
  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Saffraanrijst.Een heerlijk bijgerecht bij vlees of kipgerechten.Kan ook goed zonder metworst en ham gemaakt worden.

INGREDIENTEN

2 1/2 kopje rijst (= ca.300 gr)., 2 uien,fijngesnipperd., 1/2 (portugese)metworst., 125 gr.benham., Ca.5 kopjes kippebouillon, 3 zakjes saffraan (of colorante por arroz)., 4 a 5 el.goede olijfolie.,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2002
  • Portugees Bijgerecht
  •  20-30 min.

Rijstepap op zijn spaans!

INGREDIENTEN

5 dl melk, 1 opengesneden vanillestokje, 1 kaneelpijpje, schil van halve citroen, 100 gr dessertrijst, 75 gr suiker, 60 gr boter, 3 eidooiers, 1 tl kaneel

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-02-2003
  • Spaans Nagerecht
  •  10-20 min.

Spaanse kip met rijst

INGREDIENTEN

8 kipkarbonades of drumsticks, 3 eetlepels olijfolie, 1 ui, fijngehakt, 3 teentjes knoflook, fijngehakt, 200 gr rijst (geen snelkookrijst), 2 rode pepers, in ringen gesneden, 1 blik tomatenblokjes, 1 blik zwarte of kidneybonen, 1 klein blikje maiskorrels, uitgelekt, 1 dl kippenbouillon (blokje), 2 eetlepels verse koriander, gehakt, 1 avocado, in plakken gesneden ter garnering, enkele blaadjes koriander en zure room ter garnering, zout naar smaak, 2 theelepels gedroogde pepertjes, gehakt, 2 theelepels gemalen komijn, 2 theelepels chilipoeder, 2 theelepels zout, 1 theelepel vers gemalen zwarte peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-04-2003
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Rijstschotel met zeevruchten

INGREDIENTEN

2 kopjes rijst, 1/2 kg zeeduivel in stukken, 1:2 kg inktvis in ringen, 1 kg mosselen, 250 gr grote garnalen, 4 gamba's, 4 langoustine's, 1 ui fijngesneden, 2 teentjes knoflook fijngehakt, 2 rijpe tomaten, ontveld en in stukjes, plijfolie, versgemalen peper en zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-08-2000
  • Portugees
  •  30-60 min.

Dit is een veel voorkomend gerecht in Latijns America, elke land, streek heeft zo zijn variaties. Dit is dus slechts een van de vele mogelijke varianten. Ik maak het vrij vaak, zo doordeweeks, maar ook voor bezoek, altijd een hit en gemakkelijk voor een groot gezelschap te bereiden.

INGREDIENTEN

2 kippenpoten of 4 drumsticks, 3-4 sausijzen, 2 eetlepels olijfolie, 1 ui, 2 paprika`s, 400 g blik tomatenblokjes, 1/2 glas droge witte wijn of bier, 1 theelepel gemalen komijn, 1 theelepel paprika, 1 theelepel kurkuma, 1 laurierblad, 2 teentjes knoflook, chilipeper naar wens, zout en peper, 300 g rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-07-2012
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Rijstepudding

INGREDIENTEN

60 gr. rijst, 7 1/2 dl. melk, suiker naar smaak, snufje zout, geraspte sinaasappel- of citroenschil naar smaak, kaneelpoeder

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-09-2000
  • Internationaal Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 1/2 kilo kipdelen -, 2 flinke uien -, 2 teentjes knoflook -, 300 gram diepvries doperwtjes -, 4 eetlepels olijfolie -, 150 gram mager rookspek, in blokjes -, zout en versgemalen peper -, 1 eetlepel paprikapoeder -, 1 blik gepelde tomaten in blokjes -, 1 liter water -, 400 gram rijst, geen snelkookrijst -, 1 eetlepel fijngehakte peterselie om te bestrooien, , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2003
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Dit is Portugees voor zoete rijst, een simpel snel klaar te maken recept. In Portugal heeft bijna ieder restaurant dit op de menu-kaart staan.

INGREDIENTEN

1 liter melk, 4 eetl. rijst, 6 eetl. suiker, 4 st. eieren, citroenschil, kaneel,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-09-1999
  • Portugees Nagerecht
  •  10-20 min.

Rijst met tomaat

INGREDIENTEN

1 ui, 2 kopjes rijst, 4 kopjes water, 3 tomaten, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-03-2004
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

200 g garnalen, 250 g kabeljauwfilet, sap van 1 limoen, 2 el olie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, uitgeperst, 2 grote vleestomaten, gepeld en grofgesneden, 1 maïskolf, schoongemaakt en in plakken gesneden, 100 g (diepvries-) doperwten, 250 g aardappelen, in blokjes, 200 g rijst, peper & zout, 1/8 l room, 2 el gehakte peterselie., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-01-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een fantastische Portugese schotel met als basis rijst, koriander, veel vocht en heerlijke vis (bij voorkeur zeeduivel).

INGREDIENTEN

Vis: liefst zeeduivel (die engerd), maar dat is lang niet altijd verkrijgbaar, dus andere stukken vis kunnen ook, wel witvis! Reken een 150-200 gram p.p. De vis in flinke brokken., Grote garnalen zoals tiger shrimp, met kop en staart, 2 3 p.p., Eventueel een kipfilet erbij (is lekkere combinatie), 4-5 volle lepels olijfolie, 2 uien, 6 teentjes knoflook, 1 grote tomaat, Flinke bos verse koriander, Paar takjes peterselie, Glas witte droge wijn, Visbouillon, of kippenbouillon, of combinatie (experimenteren naar eigen voorkeur), Zout en veel verse peper, Pimento doce, zoete paprikapoeder, 2 eetlepels,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-09-2012
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 koppen rijst, 3 1/2 koppen cocosmelk, rozijnen, 1 eetl. bruine suiker, evt. zout

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-01-2009
  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.

Rijst met melk. Dit gerecht wordt in het verre zuiden geserveerd als verwennerij voor gehandicapten & kinderen. Normaal wordt het bestrooid met kaneel, maar je kan het ook versieren met druiven of partjes mandarijn.

INGREDIENTEN

1,5 liter melk, 1 kaneelstokje, schil van 1/2 citroen, snufje zout, 100 gram suiker, 250 gram rijst (zoete of kortkorrelige), 1 theelepel brandy, 1 theelepel anis (Likeur gemaakt van steranijs), 2 eetlepels boter, 3 eierdooiers, kaneel

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-06-2002
  • Spaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Kip met rijst

INGREDIENTEN

400 gr. kipfilet, 200 gr. chorizo in plakjes gesneden, 2 uien, 2 t. knoflook, saffraan, kippebouillontbl.,boter, olie, 1 pak droogkokende rijst(geen snelkookrijst), 250 gr. doperwtjes,2 rode paprika`s.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-01-2002
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500g.Kippenpoten, 1 teentje knoflook uit de knijper, 2 1/2 theel. pikante paprikapoeder, peper uit de molen, zout, 50g. boter, 150g. in blokjes gesneden mager rookspek, 2 middelgrote gesnipperde uien, 300g. droogkokende rijst, 250g.gepelde tomaten zonder zaad, 1/2l. kippenbouillon, soja, aroma, 4 eetl. fijngehakte peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-04-2000
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

*Een portie mosselen mag er ook best bij. Laat ze op een hevig vuur open koken. Giet het kooknat door een fijne zeef en voeg het aan de visfumet toe. *Bij de visfumet kunt u ook nog een glas droge witte wijn doen of,voor een authentieke marisco,een scheutje sherry.

INGREDIENTEN

* 2 koppen risottorijst., * 6 koppen visfumet., * 1 UI., * 2 teentjes knoflook., * 3 vleestomaten., * 1 groene paprika., * 8 grote scampis., * 400 gr kabeljauwhaasje., * 2 eetlepels olijfolie., * 1 eetlepel milde paprikapoeder., * 1 takje rozemarijn., * 1 theelepel gedroogde oregano., * Peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2010
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Onderdeel van Mexicaans buffet: Mexicaanse rijst

INGREDIENTEN

- 1 grote ui, - 1 dl. olie, - 250 gr. droogkokende rijst, - 1 kippebouillontablet, - 6 eetl. gezeefde tomaten, - 2 eetl. doperwten (diepvries, blik), ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-09-2000
  • Mexicaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 pond varkensvlees, 1 kip, 1 ui, 2 tomaten, 1 takje peterselie, 1 takje selderij, 1 pond rijst, 2,5 ons spercieboontjes, handjevol kappertjes, chorizo, naar smaak, van tevoren gebakken.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-01-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekkere Mexicaanse rijst die bij een boel gerechten lekker smaakt!

INGREDIENTEN

2 ingemaakte groene pepers(pot van Nefeli); 2 groene paprika's in stukken; 30 gram verse peterselie; 1 ui, grofgehakt; 1 gepeld teentje knoflook; 3 el zonnebloemolie; 300 gram langkorrelige rijst; 1 tablet kippenbouillon; groene tabasco; 8 gram verse koriander, fijngehakt

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-08-2003
  • Mexicaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 1/2 kilo kipdelen -, 2 flinke uien -, 1 a 2 teentjes knoflook -, 300 gram diepvries doperwtjes -, 4 eetlepels olijfolie -, 150 gram mager rookspek in blokjes -, zout en versgemalen peper -, 1 eetlepel paprikapoeder -, 1 blik gepelde tomaten in blokjes -, 1 liter water -, 400 gram rijst geen snelkookrijst -, 1 eetlepel fijngehakte peterselie om te bestrooien, , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2002
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Rijst met kip voor 8 personen

INGREDIENTEN

1 kilo kip (poten, vleugeltjes of borst naar verkiezing), 3 paprika's, 3 grote uien, djintan (om de kip rijkelijk te bestrooien), citroen of azijn, peper en zout, tabasco, zoute soja, 2 bouillontabletten, 1 groot blik tomatenpuree, 8 kopjes rijst, boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-01-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Rijst met inktvis inkt

INGREDIENTEN

2 inktvissen met inktzakje, of 4 diepvrieszakjes inkt, 16 kleine verse gamba`s, 8 grote verse gamba`s, 24 mosselen, 40 schelpen( vongole, almejas, chirlas), 1- 1½ liter visbouillon ( van blokjes of vers), 2 gehakte uien, 8 tenen knoflook fijngehakt, 2 vleestomaten, eventueel 1 paprika, 1 kg Paellarijst (korte rijst),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-11-2009
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top