Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

2 ardenner terrine recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Ardenner terrine. Een zachte, grofkorrelige paté uit Bouillon, een prachtig stadje met een indrukwekkende burcht op de grens van België en Frankrijk, waar je verrukkelijk kunt eten.

INGREDIENTEN

250 gram mager varkensvlees; 250 gram vet varkensvlees; 250 gram kalfsvlees; 250 gram kippenlevers; 2 theelepels zout; 2 theelepels vers gemalen peper; 2 eetlepels cognac, rum of madera

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-02-2007
  • Belgisch
  •  > 120 min.

Grove Ardenner terrine

INGREDIENTEN

250 gram vet kalfsvlees, 125 gram vet varkensvlees, 125 gram varkenslever; 1 fijngesneden teen knoflook; wat gemalen laurier een mespunt nootmuskaat; 1 theelepel gehakte peterselie; ¼ theelepel verse gehakte tijm; zout en vers gemalen peper; 1 à 2 eetlepels cognac of eau de vie; 1 à 2 eetlepels witte wijn; eventueel wat jeneverbessen

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-02-2007
  • Belgisch
  •  > 120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top