Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Ardeense forel recepten (9) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Gemakkelijk en lekker visgerecht!! Lekker zomers!

INGREDIENTEN

4 gekuiste forellen - 250 g. champignons - 150 g. Ardeense ham in plakjes - 0.5 dl witte wijn -1 dl room - 1/2 citroen - 2 eetlepels gehakte peterslie - 2 soeplepels gehakte bieslook - zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-05-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 gekuiste forellen, 250 g champignons, 150 g Ardeense ham in plakjes, 0,5 dl witte wijn, 1 dl room, 1/2 citroen, 2 soeplepels gehakte peterselie, 2 soeplepels gehakte bieslook, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-12-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 gekuiste forellen, 250 g champignons, 150 g Ardeense ham in plakjes, 0,5 dl witte wijn, 1 dl room, ? citroen, 2 soeplepels gehakte peterselie, 2 soeplepels gehakte bieslook, zout en peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-05-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 gekuiste forellen, 250 g champignons, 150 g Ardeense ham in plakjes, 0,5 dl witte wijn, 1 dl room, ? citroen, 2 soeplepels gehakte peterselie, 2 soeplepels gehakte bieslook, zout en peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-04-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekkere vis-ovenschotel Makkelijk

INGREDIENTEN

4 gekuiste forellen, 250 g. champignons, 150 g ardeens ham in plakjes, 0.5 dl. witte wijn, 1 dl. room, 1/2 citroen, 2 soeplepels gehakte peterselie, 2 soeplepels gehakte bieslook, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-06-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2 verse forellen, 80gr mager gerookt spek, 75ml witte wijn, 1el bloem, 150gr verse champignons, 10gr boter, 1el gehakte peterselie, 1el verse room, peper, 1el maismeel opgelost in een beetje water, 2 sjalotten, schijfje citroen.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-06-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

INGREDIENTEN

6 forellen - klontjes boter - kruidentuiltje - 1 glas droge witte wijn. Voor de vulling : 150 gr broodkruim, geweekt in melk en uitgeknepen - 30 gr gesnipperde ui, aangefruit in wat boter - 1 gehakt sjalotje - 75 gr rauwe shi-itake, in stukjes - gehakte bieslook en peterselie - peper en zout - muskaatnoot - 1 ei.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-11-2000
  • Belgisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 verse forellen ; 80 g mager gerookt spek ; 75 ml witte wijn ; 1 el bloem ; 150 g verse Parijse champignons ; 10 g boter ; 1 el gehakte peterselie ; 1 el verse room (15% vetgehalte) ; 20 draaien van de pepermolen ; 1 el maismeel opgelost in een beetje water ; 2 sjalotten ; schijfjes citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-08-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Forelletje op zijn Ardeens

INGREDIENTEN

-1 gekuiste forel, -1 ui, -100 g Ardeense ham, -1 potje creme fraiche, -wat peterselie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-08-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top