Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Apfelstrudel recepten (67) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

De echte

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 300 gr patentbloem, bloem om te bestrooien, 1 ei, 3 el olie, 125 ml handwarm water, voor de vulling:, 1 kruidnagel, schil van 1 citroen, 100 gr oud witbrood, 1 1/2 kilo friszure appels, 200 gr boter, 100 gr rozijnen, 1/2 borrelglas strohrum, 2 theel kaneel, 200 gr suiker,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-05-2000
  • Duits
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

* 30 gr rozijnen, * 2 theel citroensap, * 3 Jonagold appels, * 50 gr ontbijtkoek, * 40 gr bruine suiker, * 2 eidooiers, * 8 vellen filodeeg, * 1 theel kaneelpoeder, vanilleijs,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-12-2011
  • Oostenrijks
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

600 gr. appelen (Elstar of Goudrenet, 1,5 el.kaneel, 40 gr. suiker (rietsuiker met 1 zakje vanillesuiker), 1 ei, 1 el. bloem, 7 plakjes bladerdeeg

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-02-2011
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk nagerecht uit de romertopf, dat ook prima smaakt bij een kop koffie.

INGREDIENTEN

1 pak diepvries bladerdeeg van 200 g, 750 g zure appels, 2 el paneermeel, 50 g suiker, kaneel, 50 g rozijnen, geraspte citroenschil, 1/2 el boter, poedersuiker

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-09-1999
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

Oostenrijks gerecht

INGREDIENTEN

250 gr bloem, 1 ei, 3/4 dl olie, 1 druppel azijn, zout, 2 eetlepels citroensap, 1 blikje frambozen, 60 gr rozijnen, 1 eetlepel basterdsuiker, 1 theelepel kaneel, 1 zakje geschaafde amandelen, 150 gr boter, 40 gr paneermeel, , , ,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-05-1999
  •  
  •  > 120 min.

Een heerlijk toetje.

INGREDIENTEN

30 g rozijnen, , 2 tl citroensap, 3  Jonagold appels, 50 g ontbijtkoek, 40 g bruine suiker, 2  eidooiers, 8 vellen filodeeg, 1 tl kaneelpoeder, vanille ijs, zonnebloemolie, ,

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-01-2015
  • Oostenrijks Nagerecht
  •  60-120 min.

Tradioneel appelgebak wat warm gegeten wordt.

INGREDIENTEN

* 6 bladen bladerdeeg, * 1 kg zure appels (goudrenetten), * rozijnen (aantal naar behoefte), * gehakte amandelen (aantal naar behoefte), * 250 - 500 gr. abrikozenjam, * citroensap, * melk, * suiker, * ei, * rum, * een aantal eetlepels paneermeel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-02-2002
  • Oostenrijks
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

, Voor het deeg:, , 150 g. bloem + bloem voor het uitrollen, , 1 eigeel, , 1 eetlepel olie, , 3/4 dl. water, , Voor de vulling:, , 1 1/2 kg. zachtzure appels in blokjes gesneden, , 125 g. witbroodkruim, , 100 g. roomboter, , 150 g. suiker, , 1 theelepel kaneelpoeder, , 100 g. geweekte rozijnen, , 50 g. grof gehakte walnoten, , 250 g. gesmolten boter voor het, bestrijken van het deeg,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-06-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

100 gram rozijnen, 2 eetlepels vruchtenbrandenwijn of appelsap, 75 gram paneermeel, 75 gram boter, 120 gram filodeeg, 75 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1/2 theelepel kaneel, 500 gram zure appels, geraspte schil en 2-3 eetlepels sap van een 1/2 citroen, poedersuiker om te bestuiven, bakpapier

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-02-2010
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Voor het deeg:, * 300 gr patentbloem + bloem om het werkblad te bestuiven * 1 groot ei * 3 eetlepels plantaardige olie * 125 ml handwarm water, Voor de vulling:, * 1 kruidnagel of 1 mespunt kruidnagelpoeder * schil van 1 citroen * 100 gr oud witbrood * 1,5 kg friszure appels * 200 gr boter + boter om mee in te vetten * 100 gr rozijnen * 1/2 borrelglas Strohrum * 2 theelepels kaneel * 200 gr suiker,

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-11-2002
  • Duits Nagerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250 gr bloem, 1 ei, 3/4 dl olie, 1 druppel azijn, zout, 8 appels (Jonagolds of goudreinetten), 2 eetlepels citroensap, 1 blikje frambozen, 60 gr rozijnen, 1 eetlepel basterdsuiker, 1 theelepel kaneel, 1 zakje geschaafde amandelen, 150 gr boter, 40 gr paneermeel

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-09-2002
  • Duits
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Naam:Apfelstrudel-ausgezogen(Oostenrijk), ======================================================, ingredienten: 300 gr Patentbloem, 1 Ei,groot, 3 EL Olie,plantaardig, 125 gr Water,handwarm, ======================================================, Voor de vulling:1 Kruidnagel, 1 mespunt kruidnagelpoeder, schil van 1 citroen, 100 gr oudwitbrood, 1500 gr friszure Appels, 200 gr Boter, 100 gr Rozijnen, 1/2 borrelglas Strohrum, 2 TL Kaneel, 200 gr Suiker, ======================================================, Overig: , VANILLE SAUS:250 gr Melk, 125 gr Melk, 60 gr Suiker, 3 Eieren, Vanillesuiker, ======================================================, Verhit in een kwart liter melk 60 gr suiker en laat het net niet koken.Klop intussen 2 eidooiers,1 heel Ei,de vanillesuiker en een 1/8 liter melk door elkaar.Giet het vanillemengsel bij de hete melk,verwarm op laag vuur,neem van het vuur en laat het nog 10 minuten staan.Giet de saus door een fijne zeef en houd au bien marie warm of serveer het koud.Schrikt U niet,wanneer de saus erg vloeibaar blijft.Dit is precies de bedoeling., Bereidingstijd:25 minuten, EIWIT:2 gr, VET:1 gr, KOOLHYDR:5 gr, ======================================================, BEREIDING:+/-:75 minuten, EIWIT:4 gr, VET:12 gr, KOOHYDR:40 gr, KCAL:284 gr,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-03-2007
  • Oostenrijks
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Deeg:, - 300 g glutenvrije !!!!! bloem, - 1 snuifje zout, - 1 ei, - olie, - poedersuiker, , Vulling:, - 80 g rozijnen, - 2 el rum, - 80 g paneermeel, - 100 g boter, - 1,5 kg zure appelen, - 80 g gehakte noten, - 100 g suiker, - kaneel, - citroensap, , ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-12-2005
  • Oostenrijks
  •  60-120 min.

Er zijn verschillende soorten, maar deze vind ik nog steeds het lekkerst. Ook het recept voor kersen- en abrikozenstrüdel bij 'hulpmiddelen'.

INGREDIENTEN

Deeg: 250g bloem - snufje zout - 1 ei - 3EL gesmolten boter - 1 dl water Vulling: 1kg geschilde appels - 200g noten (amandelen of hazelnoten ofwel amandelschilfers) - 100g rozijnen - citroensap - 125g suiker - kaneel - 50g pijnboompitten - gesmolten boter

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-03-2007
  • Duits
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Originele Apfelstrudel ala Natasa uit Slovenië

INGREDIENTEN

Bladerdeeg (ca. 3 pakjes), Appels zuur (ca. 10), Suiker (2-3 kopjes), Kaneelpoeder, Kwark, Olie, Meel, Eventueel rozijnen

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-08-2009
  •  
  •  30-60 min.

Apfelstrudel

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 150 g. bloem + bloem voor het uitrollen, 1 eigeel, 1 eetlepel olie, 3/4 dl. water, , Voor de vulling:, 1 1/2 kg. zachtzure appels in blokjes gesneden, 125 g. witbroodkruim, 100 g. roomboter, 150 g. suiker, 1 theelepel kaneelpoeder, 100 g. geweekte rozijnen, 50 g. grof gehakte walnoten, 250 g. gesmolten boter voor het bestrijken van het deeg, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-09-2003
  • Oostenrijks
  •  60-120 min.

De echte Apfelstrudel zo uit Oostenrijk.

INGREDIENTEN

250-300 fijne meel, 1 koffielepel olie,snufje zout,en lauwwarmwater,1 kg rijpe appels,100gr boter,100gr rosijnen,250gr suiker,100gr broodkruimels, kaneel,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-02-2002
  • Oostenrijks
  •  60-120 min.

Origineel duits recept!!!!

INGREDIENTEN

VOOR HET DEEG:, *300 gr patent bloem+ bloem voor het werkblad te bestuiven, *1 groot ei, *3 eetl plantaardige olie, *125 ml handwarm water, VOOR DE VULLING:, *1 kruidnagel, *schil van 1 citroen, *100 gr oud witbrood, *1.5 kg friszure appels, *200 gr boter+ boter om mee in te vetten, *100 gr rozijnen, *1/2 borrelglas strohrum, *2 theel kaneel, *200 gr suiker

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op16-12-2003
  • Duits
  •  > 120 min.

Een heerlijk stukje (Oostenrijk).

INGREDIENTEN

Deeg:, - 300 g meel, - 1 snuifje zout, - 1 ei, - olie, - poedersuiker, , Vulling:, - 80 g rozijnen, - 2 el rum, - 80 g paneermeel, - 100 g boter, - 1,5 kg zure appelen, - 80 g gehakte noten, - 100 g suiker, - kaneel, - citroensap

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-08-2003
  • Oostenrijks
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

Deeg, , 1 kg bloem, 50 g neutrale olie, 100 ml azijn, 50 g suiker, zout, 1 ei, 550 ml water, 150 g gesmolten boter om te bestrijken, , Vulling, , 100 g rozijnen, 1,2 kg appels, 100 g walnoten, 200 g suiker, 1 tl kaneelpoeder, 200 g paneermeel, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-03-2010
  • Oostenrijks
  •  30-60 min.

Zeer lekker

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 250 gr bloem, 65 gr gesmolten boter, 1 groot ei, 1 royaal snufje zout, 1/8 l water, _____________, Voor de vulling:, 2 kg appelen, 150 gr suiker, 2 tl kaneel, 130 gr rozijnen, 1 el geraspte citroenschil, 50 gr gemalen amandelen, 150 gr paneermeel of gedroogd broodkruim, gesmolten boter

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-06-2000
  • Duits Nagerecht
  •  0-10 min.

Een oostenrijkse lekkernij gebakken in de combi- magnetron.

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 250 gram bloem, 2 eetlepels plantaardige olie, 1 mespunt zout, 1 ei, 0,125 liter water, , Voor de vulling:, 2 kilogram appels, citroen: sap en geraspte, schil, 50 gram rozijnen, 75 gram suiker, 100 - 150 gram creme fraiche, 50 gram gemalen hazelnoten, boter (of bakvast papier), bloem (voor het uitrollen, , Voor de ganering:, poedersuiker, vanillesaus,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-03-1999
  •  
  •  60-120 min.

VANILLE SAUS:250 gr Melk 125 gr Melk 60 gr Suiker 3 Eieren Vanillesuiker ====================================================== Verhit in een kwart liter melk 60 gr suiker en laat het net niet koken.Klop intussen 2 eidooiers,1 heel Ei,de vanillesuiker en een 1/8 liter melk door elkaar.Giet het vanillemengsel bij de hete melk,verwarm op laag vuur,neem van het vuur en laat het nog 10 minuten staan.Giet de saus door een fijne zeef en houd au bien marie warm of serveer het koud.Schrikt U niet,wanneer de saus erg vloeibaar blijft.Dit is precies de bedoeling.

INGREDIENTEN

300 gr Patentbloem, 1 Ei,groot, 3 EL Olie,plantaardig, 125 gr Water,handwarm, , Voor de vulling:1 Kruidnagel, 1 mespunt kruidnagelpoeder, schil van 1 citroen, 100 gr oudwitbrood, 1500 gr friszure Appels, 200 gr Boter, 100 gr Rozijnen, 1/2 borrelglas Strohrum, 2 TL Kaneel, 200 gr Suiker,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-2007
  • Oostenrijks
  •  30-60 min.

Oostenrijkse lekkernij

INGREDIENTEN

250 gram bloem, boter, 1 ei, citroensap, zout, 1,5 kg zure appels, 50 gram amandelen, 50 gram rozijnen, 100 gram suiker, poedersuiker

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2000
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Deeg, 1 kg bloem, 50 g neutrale olie, 50 g suiker, 1 ei, 100 ml azijn, 550 ml water, zout, 150 g gesmolten boter om te bestrijken, , Vulling, 100 g rozijnen, 100 g walnoten, 1,2 kg appels, 200 g suiker, 1 tl kaneelpoeder, 200 g witte broodkruimels of paneermeel

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-03-2009
  • Oostenrijks
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

300gr bloem,- mespuntje zout,- 1 el olie,- 1 ei,- water., voor de vulling: 90 gr zachte kruimels van bruinbrood,- 100 gr boter,- 750 gr moesappels (na het schillen gewogen),- 90 gr bruine suiker,- 100 gr rozijnen,- 100 gr gehakte, geblancheerde amandelen,- 2 thl kaneel,- 100 gr gemengde citroen-en sinaasappelschil., voor de garnering:60 gr poedersuiker en schijfjes appel.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-02-2002
  • Oostenrijks
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 300 g patentbloem / bloem om het werkblad te bestuiven, 1 groot ei, 3 eetl. plantaardzge olie, 125 ml handwarm water, , Voor de vulling:, 1 kruidnagel of 1 mespunt kruidnagelpoeder, schil van 1 citroen, 100 g oud witbrood, 1,5 kg fris-zure appels, 200 g boter + boter om in te vetten, 100 g rozijnen, 1/2 borrelglas Strohrum, 2 theel. kaneel, 200 g suiker

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-11-2005
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2 pakjes bladerdeeg, 500 g appels, wat citroensag, 50 g rozijnen, 50 g geschaafde hazelnoten, 150 g suiker, 2 TL kaneel, wat Rum,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-12-2001
  • Duits
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Strudeldeeg I, 250 gr bloem, een snufje zout, 1 eetlepel olijfolie, 1 ei, 4-7 eetlepels lauwwarm water (zoveel als de bloem opneemt), , , Strudeldeeg II, 250 gr bloem, een snufje zout, 3 theelepels olie, lauwwarm water, Bereiding als van Strudeldeeg I., , , 750 gr rijpe, zachte appels, kaneel, 2 eetlepels suiker, boter, brood- of beschuitkruim, 100 gr rozijnen, citroenschil en/of een paar fijngemalen noten, boter of eidooier

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-09-2002
  • Duits
  •  0-10 min.

Ik kanhet niet laten maar als het koud wordt komt er toch altijd een apfelsrudel op tafel en zelf gemaakt zijn ze zo lekker.

INGREDIENTEN

300 gr patentbloem + bloem om het werkblad te bestuiven, - 1 groot ei, - 3 eetlepels plantaardige olie, - 125 ml handwarm water, , Ingrediënten vulling:, - 1 kruidnagel of 1 mespunt kruidnagelpoeder, - schil van 1 citroen, - 100 gr oud witbrood, - 1,5 kg friszure appels, - 200 gr boter + boter om mee in te vetten, - 100 gr rozijnen, - 1/2 borrelglas Strohrum, - 2 theelepels kaneel, - 200 gr suiker, - 1 pak vanile vla, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-11-2007
  •  
  •  30-60 min.

Pas op! Dit is zo lekker, hier ga je van tokkelen.

INGREDIENTEN

1 Afbak Apfelstrudel, 1 pot Tokkelroom original, Slagroom

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-10-2003
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Recept was ik jaren kwijt, was van mijn oma en heb het nu weer gevonden en klaargemaakt. MMMMMMMMMMMMM ouderwets lekker Het deeg moet zo dun zijn als een blaadje papier, maar er mogen bij het uitrekken vooral geen gaatjes inkomen.

INGREDIENTEN

300 gram bloem, 1 ei, 1 el olie, 150 gram boter, 100 gram rozijnen, 750 gram appelen, 50 gram licht paneermeel, 100 gram walnoten, 50 gram fijne suiker, 5 cl melk, 4 el rum, kaneel, 2 el peodersuiker, zout.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op07-10-2000
  • Internationaal
  •  > 120 min.

De originele apfelstrudel. Best veel voorbereiding, maar daarna heb je ook wat !

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 300 gr patentbloem + bloem om het werkblad te bestuiven, 1 groot ei, 3 eetlepels plantaardige olie, 125 ml handwarm water, , Voor de vulling:, 1 kruidnagel of 1 mespunt kruidnagelpoeder, schil van 1 citroen, 100 gr oud witbrood, 1,5 kg friszure appels, 200 gr boter + boter om mee in te vetten, 100 gr rozijnen, 1/2 borrelglas Strohrum, 2 theelepels kaneel, 200 gr suiker, , Vanillesaus, , Ingrediënten:, , 1/4 liter melk, 1/8 liter melk, 60 gr suiker, 3 eieren, 1 zakje vanillesuiker

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-08-2009
  • Oostenrijks
  •  60-120 min.

Gemaakt van bladerdeeg met een vulling van appels, abrikozenjam en rozijnen. Gebakken in een rol.

INGREDIENTEN

6 plakjes bladerdeeg, 1 kg zure appels, 100 gr rozijnen, 50 gr gehakte amandelen, 300 - 400 gr abrikozenjam, citroensap, 3 el suiker, borrelglaasje rum, 2 el paneermeel,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-11-2001
  • Oostenrijks
  •  30-60 min.

Zelfgemaakt het lekkerst

INGREDIENTEN

250 g bloem, zout, 2 eieren, 2 eetlepels olie, 75 g rozijnen, 2 eetlepels rum, 1 kg appels (bijv. Cox Oranges), 75 g blanke amandelen, 75 g suiker, 1 theelepel kaneel, poedersuiker,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-10-2006
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1.3 plakken bladerdeeg, 6.5 appels, 1.3 tl. amandelen, geschaafde, 1.3 tl. krenten, 1.3 tl. rozijnen, 65 gr. suiker, 1.3 mespuntjes kaneelpoeder, 4 toefjes slagroom, 1.3 tl. citroensap, 1.3 tl. amaretto, Poedersuiker,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-11-2001
  • Oostenrijks
  •  60-120 min.

Bladerdeeg met appel, Amaretto, in warme vanille-saus en slagroom.

INGREDIENTEN

Bladerdeegplakjes (4) van Koopmans, 2 appels, Amaretto, kaneel, citroen, vanille-suiker-zakjes, Amandelspijs van Baukje, Geschaafde amandelen, Roomboter, Honing en suiker, custard en melk, slagroom.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-08-2000
  •  
  •  20-30 min.

Heerlijke apfelstrudel met pistachenootjes, abrikozen en citroen.

INGREDIENTEN

800 gr appels, 4-6 gedr. abrikozen, 1 biologische citroen, 50 gr groene pistaches, 75 gr suiker, 1 theel. kaneel, 50 gr lange vingers, 100 gr boter, 12 vellen filodeeg, poedersuiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-11-2012
  • Duits
  •  30-60 min.

Een heerlijk kerst-nagerecht

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, * 300 gr patentbloem + bloem om het werkblad te bestuiven * 1 groot ei * 3 eetlepels plantaardige olie * 125 ml handwarm water, Voor de vulling:, * 1 kruidnagel of 1 mespunt kruidnagelpoeder * schil van 1 citroen * 100 gr oud witbrood * 1,5 kg friszure appels * 200 gr boter + boter om mee in te vetten * 100 gr rozijnen * 1/2 borrelglas Strohrum * 2 theelepels kaneel * 200 gr suiker, Overige: een oud tafellaken van ca. 150 x 75 cm. Vanillesaus, , Ingredienten:, * 1/4 liter melk * 1/8 liter melk * 60 gr suiker * 3 eieren * 1 zakje vanillesuiker,

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-11-2002
  • Oostenrijks Nagerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 250 gram bloem, 3 eetlepel zonnebloemolie, 5 eetlepel lauw water, een snuifje zout, 1 ei, Men kan ook strudeldeeg uit de diepvries kopen., De vulling:, 1 kilogram zure appelen, 100 gram paneermeel, 100 gram suiker, 65 gram gehakte amandelen, 65 gram rozijnen, 40 gram boter, 1/8 liter room, 1 theelepel kaneel, 1 eetlepel Rum

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-11-2001
  • Oostenrijks Nagerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top