Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

31 amuse soep recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Leuke amuse om te maken!

INGREDIENTEN

1 avocado, geschild en ontpit 50 ml room sap van een halve citroen 100 ml groentebouillon 1 el sherry versgemalen peper 25 gr zachte ricotta, verkruimeld vierde bakje tuinkers, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-11-2006
  • Frans
  •  10-20 min.

Verrassend oranje. Deze vrolijke glaasjes lijken gevuld met soep, maar bevatten meloengelei. Een recept waarover je je blijft verbazen! Lekker met parmaham.

INGREDIENTEN

1 meloen, 4 blaadjes galantine, 3 el muskaatwijn, Zout en peper, 4 plakken parmaham

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2011
  • Frans
  •  20-30 min.

Op zoek naar een recept met schorseneren kwam ik dit recept op internet tegen. in 1 woord verrukkelijk !!

INGREDIENTEN

350 gr. schorseneren, 500 ml groentebouillon, 125 ml slagroom of creme fraiche, 2 boterhammen, scheut olijfolie, peper en zout, zakje amandelschaafsel

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-03-2015
  • Belgisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Verse basilicum, Bieslook, sap van 1/2 limoen, roomkaas (Mon Chou), 1-2 eetlepels olijfolie, 1 komkommer, in stukjes, Paprikapoeder,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-12-2009
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Nog nooit gemaakt ( daarom ook in het boekje , nog te maken en maffe ideeen ) , maar het plaatje zit al in me hoofd, combinatie van wat ik kon vinden voor het maken van eetbare " tuin aarde "  die waarschijnlijk lekker bij asperges is, en als presentatie middel natuurlijk . samen met een eitje, moet het haast wel een mooi plaatje opleveren.

INGREDIENTEN

Tuinaarde:, 150 g bloem, 100 g geroosterde en gemalen hazelnoten, 200 ml abdijbier 5 g zout, 250 g donker roggebrood, 50 g rinse appelstroop, 100 g boter, 12 witte asperges, wat tuinkers als onkruid, , 8 groene asperge punten ( bakje ah ), 4 eitjes, kleinste maat, desnoods kwartel, 3 plakken serrano ham, dun en fijn gesnipperd, 20 gram bloem, 2 el boter, 2 witte boterhammen,

  •  Amuse
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op07-05-2016
  • Europees Amuse
  •  > 120 min.

Deze frisse soep is net zo krachtig al een bevroren Bloody Mary. Hij smaakt perfect op een hete dag als voorafje.K

INGREDIENTEN

400 gr rijpe tomaten met veel smaak, grof gehakt 6 dl geklaarde, runderbouillon of consimme 1 kleine rode ui, in kwarten grof gehakt 2 stengels bleekselderij, in grote stukken 12 teentjes knoflook 1 el tomatenpuree 2 tl citroensap 2 tl worcestersaus handje klein, verse basilicumblaadjes 2 el wodka zout en peper gemalen ij, 4 kleine stengels bleekselderij en zongedroogde tomatenbrood voor erbij

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-10-2006
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Soep kun je 1 dag van te voren maken.

INGREDIENTEN

Voor soep:, 1 pond prei, 50 gram boter, 3 tenen knoflook, 500 ml groentenbouillon, 125 ml. slagroom, 2 eidooiers, peper en zout, , Voor sterren:, 2 plakjes roomboterbladerdeeg, 1 eidooier, grof zeezout, , , Voor schuim:, 100 ml. slagroom, 50 ml. melk, 50 gram monchou( roomkaas, Peper en zout en nootmuskaat, , Afwerking: enkele sprietjes bieslook, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-12-2012
  •  
  •  30-60 min.

Lekker soepje . Ook lekker als een amuse.  

INGREDIENTEN

1 courgette in kleine blokjes., 1 ui gesnipperd., 1 teen knoflook gesnipperd., 8 dl kippenbouilon ., 2 lenteuitjes gesnipperd., Peterselie en bieslook fijn gesneden, 1/ 2 kleine paprika in kleine blokjes gesneden, 40 gram roomkaas.( en wat voor de garnering)., E.V.T druppel tabasco.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-11-2016
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijk geurende soep. Gemakkelijk om te maken en in te vriezen voor later gebruik. Bijvoorbeeld, als amuse, je kunt dan garnalen of ham blokjes toevoegen.

INGREDIENTEN

1 stronk broccoli, 1 prei, alleen het wit, in ringetjes gesneden, 1 sjalot, in blokjes gesneden, 1 teen knoflook, fijngehakt, 1 cm gember, fijngehakt of 1 theel. gemberpoeder, 1/2 groen pepertje, ontdaan van pitjes, fijn gehakt, 1 theel. kerriepoeder, 1 theel. grove mosterd, 150 gr. geitenkaas of verse roomkaas, 2 kippenbouillon blokjes, 1 l. gekookt water, 1 blikje kokosmelk, olie om in te bakken

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2013
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Lekker makkelijk en super gezond.Kleine porties invriezen voor een amuse soepje

INGREDIENTEN

1/2 l warm water, 2 blokjes kippenbouillon, 750 gr. gewassen spinazie, 1/2 bosje basilicum,alleen de blaadjes, 1/2 bosje peterselie,gesneden, 10 blaadjes munt, 100 gr. zachte geitenkaas, 2 eetl.gepelde pistache noten of grof gehakte walnoten, 1 teen knoflook, fijngesneden, 2 sjalotjes in ringen gesneden, peper uit de molen, olie om in te bakken, per portie 3 groene olijven in ringen gesneden, per portie +/- 5 uitgebakken spekreepjes

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-03-2013
  •  
  •  20-30 min.

Leuk om dit echt in een cappuccino-kopje te serveren. Kan als voorgerecht maar ook als amuse!

INGREDIENTEN

2 cm verse gemberwortel, ? pot visfond (a 380 ml), 125 ml slagroom, zout, peper, 8 rivierkreeftjes, ,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-10-1999
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Super makkelijk een stevig en verrassend soepje als lunch of voorgerecht, of als amuse in een mooi klein glaasje, voor meerdere personen.

INGREDIENTEN

1 (biologische-)pompoen ( ca 1.2 kg ), 3 el olijfolie, 1 winterwortel (250g ) geschild, in plakjes/stukjes, 2 uien, klein gesneden, 2-3 teentjes knoflook, klein gesneden, 2-3 tl masala, 2 laurierblaadjes, 1 tl komijn (djinten), 1-2 groentenbouillon tablet, 1 blokje Maggie, 1/2 rode peper, ragfijn gesneden, tabasco red pepper sauce, 1 bekertje crème fraîche (125 ml)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Indiaas
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke soep voor warme dagen in de zomer. Ook een hele leuke amuse voor een dinertje.

INGREDIENTEN

3 grote gele paprika`s -, 1 sjalotje of kleine ui -, 1 teentje knoflook -, 1 eetlepel olijfolie -, 2 groenten- of kruidenbouillontbaletten -, 2 theelepels pittige paprikapoeder -, 1 eetlepel witte (balsamico-) azijn -, 1 theelepeltje suiker -, 3 eetlepels yoghurt -, eventueel paar druppels tabasco -, peper, zout -, om te garneren:, crema di balsamico (verkrijgbaar kleine plastic flesjes o.m. bij supermarkten), wat fijngesneden basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-08-2010
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk soepje van gedroogde paddestoelen die je moet opdienen in kleine kopjes. Ook heerlijk als amuse in een espressokopje.

INGREDIENTEN

2 1/2 dl wildfond - 2 el rode port - 20 gr gedroogde paddenstoelen - 1 sjalotje (gesnipperd) - 1 el boter - zout, peper - 1 dl stijfgeklopte slagroom - 1 el fijngehakte peterselie - 150 gram kastanjechampignons (in plakjes)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-05-2003
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Een zeer makkelijk en feestelijk triootje als voorgerecht, bestaande uit een cocktail, amuse en soep

INGREDIENTEN

Cocktail, 4 eetl mayonaise of creme fraiche, 2 eetl tomatenketchup, 1 eetl whiskey, cognac of sherry, zout en versgemalen peper, 1/2 komkommer in reepjes, 200 gram Hollandse garnalen, Amuse:, 1/2 potje yoghurtmayonaise, sap van 1 citroen of limoen, 1 eetl gehakte verse dille, 200 gram Hollandse garnalen, Soep:, 1 blik of zak kreeftensoep, 100 ml kookroom, 200 gram Hollandse garnalen, 2 eetl gehakte verse bieslook,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-02-2013
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

Ook leuk om als amuse te serveren, bij aanvang van het kerstdiner als iedereen aan tafel gaat.

INGREDIENTEN

1 rijpe avocado, 1 eetlepel citroensap, 50 ml slagroom, 100 ml tuinkruidenbouillon (van tablet), afgekoeld, 2 eetlepels droge witte vermout, citroenpeper (molentje), 25 g zachte geitenkaas (bijv. Bettine blanc), verkruimeld, 1/4 bakje tuinkers

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-10-2009
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk romig amuse soepje

INGREDIENTEN

500 gr apserges, kippenboulionblokje,peper,zout,bieslook, flesje kookroom

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-05-2009
  •  
  •  30-60 min.

Zeer geliefde thaise soep met veel variatie mogelijkheden

INGREDIENTEN

5 cm laos, 5 cm gember, 3 rode pepers, 1 bos koriandeblad, 2 middelgrote uien, 1 limoen, 1 kipfillet, 2 blikken cocosmelk, 2 potten kippembouillon, 300 gram spinazieblaadjes (heel), eetlepel currypasta, 4 eetlepels thaise vissaus (Nam Pla), 1 eetlepel bruine suiker

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-06-1999
  • Thais
  •  10-20 min.

Sommige mensen zullen dit te veel werk vinden. Ik maak dit soepje graag als lichte entree voor een wat luxere maaltijd. Het is goed voor te bereiden, zodat je, als de gasten er zijn, snel klaar bent. Ook geschikt als amuse-soepje.

INGREDIENTEN

1 venkelknol, 1 prei, 30 gr gemberwortel,geschild, 4 rijpe handperen, sap van 1 limoen, 1 afgestreken tl zout, 1 el niet te scherpe, blauwe schimmelkaas, 3-4 el ongeslagen room, kaneel

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-02-2010
  • Fusion Voorgerecht
  •  60-120 min.

Mooi gerecht als amuse of tussen gerecht.

INGREDIENTEN

1 stuk Sjalot, 25 gr. Boter, 25 gr. Bloem, 30 gr. Eekhoorntjesbrood gedroogd, ongeweekt, 8 deciliter Gevogeltefond, 2 stuks Eierdooiers losgeklopte, 2 eetlepels Bieslook, 1 snufje Knoflookzout, 1 snufje Peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-08-2012
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

½ pot Olijvenbruschetta mix van Oil & Vinegar, 6 teentjes gemarineerde knoflook, 1 grote uien, 6 trostomaten, 1 eetl. Bak & Braad olijfolie van Oil & Vinegar, 15 Olijven Cerignola van Oil & Vinegar, 1 dl. Kookroom, 1 groentebouillontablet, naar smaak peper en zout

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2011
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk koud soepje als voor gerecht op warme dagen of als amuse soepje

INGREDIENTEN

500 g koolrabi, 1 liter tuinkruidenbouillon (van tablet) of groente bouillon (van tablet), 100 ml slagroom, 100 g Noordzeegarnalen, paar takjes bieslook

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-07-2011
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Heerlijk soepje . In een klein glaasje leuk als een amuse of tussengerecht

INGREDIENTEN

1 gourgette, 1 gesnipperde ui, 1 teen knoflook fijn gesneden., 800 ml kippebouillon van 2 blokjes, 2 eetlepels groen pesto, 2 eetlepels roomkaas., Selderie en e.v.t room voor de afwerking.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-02-2016
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijk zacht soepje,doet het goed na een amuse

INGREDIENTEN

1 krobsla, 1 l. kippenbouillon, 1 rijpe avocado, 1 prei met veel wit, 1 teen knoflook, 1 bakje rose garnalen, 1 bosui, limoensap, Verstegen kruiden, zeewier en citroen, peper uit de molen, geraspte Parmezaanse kaas of een andere pittige kaas, olie om in te bakken, evt allesbinder, garnering: crème fraîche en garnaaltjes

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-04-2011
  •  
  •  20-30 min.

Ook nooit een keuze kunnen maken als je uit eten bent ? gelukkig heeft mijn favo eettent ( en gelukkig steeds meer ) altijd zon trio, zodat je niet hoeft te kiezen, altijd goed combinerende kleine hapjes. en vaak zo lekker dat je eigenlijk 2 voorgerechten wilt bestellen. herkaanbaar?

INGREDIENTEN

Bonbon van fricandeau met truffel saus :, 4 plakken fricandeau, super dun gesneden, 2 el truffel mayonaise, 1 el lauw water, 1 tl citroensap, gemengde sla gesnipperd, pistache nootjes, , mosterdshotje:, 1/2 prei alleen wit, 1 el knoflookpasta, 1 sjalot, 15 gr. boter, 15 gr. bloem, 500 ml. kippenbouillon, 1 glas droge witte wijn, 1/2 dl slagroom, 2 el dijonmosterd, 1/2 tl suiker, 1 el gebakken spekblokjes, , sherrygamba,s:, 12 gekookte grote gamba,s liefst met staart, 4 blaadjes little gem sla, 3 el mayonaise, 1 el curry ketchup, 1/2 tl tabasco, 2 el sherry medium dry, 1 el kerrie poeder, , , , ,

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-05-2016
  • Europees Voorgerecht
  •  60-120 min.

Deze week bij de appie 1,5 kilo voor 8 eurie, das leuk om een compleet asperge menue mee te maken. amuse , hoofd en salade, allemaal van asperges. de parfait van asperges die ik ooit maakte als dessert zal ik u besparen, die was zooo smerig.

INGREDIENTEN

3 kilo asperges, , amusesoep :, 8 asperges, 1 rode ui, 2 eierdooiers, 1 ei, 300 ml melk, flinterdunne gekookte ham, 2 el in ringen bosui, 1 tl mosterd, 4 el bloem, 2 el boter, , salade:, 8 asperges, zak diepvries garnalen knoflook peterselie ( super ), wilde spinazie geblancheerd, 8 cherry tomaatjes, zoet looije bijvoorbeeld., 2 el mayonaise, 1 tl citroensap, zout peper uit de molen, , hoofd:, de rest van de asperges dat moet ongeveer 4/5 per persoon zijn, 20 plakken rauwe ham, dun gesneden, 8 kwartel eitjes, 8 lams kotteletjes, 4 kleine gepofte aardappels k&k,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-05-2015
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Kort in de keuken, en veel aan tafel dat is het doel. uitgesproken smaken, geen gourmet, en een hartig dessert na. compleet menue met amuse , voor hoofd bij etc. 90 % dag van te voren te bereiden rest duurt max 5 minuten per gerecht. veel ingredienten, maar ja, het is dan ook een heel menue amuse: tartaar van ossenworst met kappertjes en Piccalilly crème voor: gepofte knoflooksoep met verassing ! hooft: gekruid lamsrack bij 1 : spruiten , schijnbaar lekker , eet ze zelf niet. bij 2: rosti rondjes k&k bij 3: warme tutti frutti na: gebakken brie de meaux

INGREDIENTEN

Tartaar van ossenworst met kappertjes en Piccalilly crème:, kies je favo slager en haal je lekkerste ossenworst, 200 gram, pot piccalilly, potje kappertjes, 1 tl selerie zout, 2 el. roomkaas naturel, 1el vocht uit de pot piccalilly., , knoflooksoep:, , 4 bollen knoflook ( bollen geen tenen ), 30 g boter, 3 uien, gesnipperd, 3 laurierblaadjes, 3 eetlepel bloem, 375 ml slagroom, 1 ½ liter kippenbouillon, 4 eieren, , gekruid lamsrack:, , 3 el. olijfolie, 1 zakje slakkenboterkruiden, 16 lams kotelletjes, 4 pp, pot wildfond, 300 ml rode wijn van goede kwaliteit, p/z uit de molen, , bij 1:, , 900 gram spruiten, 300 gram panchetta in blokjes ( of ontbijtspek ), 1 teen knoflook, 1 el olijfolie, 1 tl nootmuskaat, , bij 2 :, , 1 zak rosti rondjes k&k, Mc cain, je kunt ze ook zelf maken, maar ik krijg de smaak niet zoals die van hen, oftewel ik vindt ze gewoon lekker., , bij 3 :, , tutti frutti:, , zak tutti frutti, 500 ml rode wijn., 1 el. maizena, , , dessert :, , een flink stuk brie de meaux dik genoeg om er 4 plakken van ongeveer 1,5 cm van te snijden .( let op dit is een rauwe melkse brie, zwangeren en ouderen moeten daar iets mee oppassen ) neem anders een andere van goede kwaliteit, zolang het geen roombrie is., , 2 el. bosbessenjam, de rodewijn saus, aangelengd met tutti frutti marinade, 100 gram koude boter in blokjes., bordje bloem, ei en panko voor paneer., , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-12-2015
  • Europees Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Het duurt niet zolang meer en dan is het weer kerst , dus schieten mijn, en dan  voornamamelijk vrouwlijke collega.s iets in de stress , want wat moet er nou weer op tafel en hoe regelen we dat allemaal. en hoe leuk is het dat ze dan aan mij vragen, heb jij geen ideetjes? jazeker wat me opvalt is dat het gourmet wel een keer klaar is , en de rosbief met spruiten is ook zooooo 1960 . 1 ding willen ze allemaal en dat is geen stress, lekker , en toch iets waar mensen over praten. in kleine hapjes staan al zat gerechten die je zo door kan schuiven naar de kerst , dit menue is custom made voor een collega, maar dat deel ik graag. een lang verhaal met heel veel ingredienten, maar je bent wel klaar , en van te voren te maken  

INGREDIENTEN

Amuse:, bonbon van fricandeau met kalfs gehakt, , 200 gram kalfs gehakt, 1 eiwit, 1 el picadillo kruiden ( jb ), 1 el paneermeel, 4 grote maar dunnen plakken fricandeau, 4 lange stengels koriander( zonder blaadjes ), 2 el kwark ( mager, vol, grieks whatever zolang het maar naturel is ), 2 tl kerrie poeder, , voor : Prei-broccolisoep met coquilles:, soep is van te voren te maken, coquilles op de dag zelf, maar is 3 minuten werk, 1 ui, 1 stengel bleekselderij, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels olijfolie, 350 gram broccoli, in stronkjes verdeeld, 200 gram prei, in ringen gesneden, 150 gram aardappel, in kleine blokjes gesneden, 1 liter groentebouillon, 2 eetlepels vissaus (nuoc mam), zout & versgemalen peper, 12 coquilles, olijf olie / boter ( gezouten ), , hoofd & bij : surf & turf met hartige muffins, dag van te voren:, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 250 ml volle melk, 1 tl gehakte bieslook, ongeveer 125 gram broccoli, 2 handjes verse spinazie, 1 ui, gesnipperd, halve theelepel paprikapoeder, 1 tl knoflookpoeder, 75 gram Gruyère geraspt, , het zoetje van de wortel past perfect bij de kreeft, kleur op je bord!, 2 pakken wortel mix ( ah ), grof zout, olijf olie, blancheer de wortelen voor 10 minuten, spoel koud af, en droog met keuken papier, leg op bakpapier in je ovenschaal, en meng olie met wat zout, smeer in en grill af, dit kan helaas niet van te voren ., , saus voor eend & kreeft :, eend:, van te voren te maken :4 el wildfond,3 el bramen jam,2 el water, , smelt de fond, voeg water toe, dan de jam roer goed serveer over je eendenborst ., kreeft saus ( boter ) :, , 1 zakje slakkenboter kruiden, 4 el boter, gewoon mengen in je keuken machine tot romig, , 2 pakjes eendenborst gerookt, 2 kreeften gekookt ( of vers, ligt aan je budget ), , haal de diepvries kreeften uit de verpakking, laat in een schaal ontdooien ( dag van te voren ) giet regelmatig ijswater af, in de koelkast., 2 kreeften gekookt ( of vers, ligt aan je budget ), , haal de diepvries kreeften uit de verpakking, laat in een schaal ontdoooien ( dag van te voren ) giet regelmatig ijswater af, in de koelkast., , snijdt door met een scherp broodmes, verwijder de groene smurie, smeer in met de boter, en grill tot boter gaat lopen, verwarm je grill pan, en grill de eenden borst kort tot lauw, serveer direct, eenden borst links, wortel in het midden, halfe kreeft rechts s, het kan zijn dat ik dingen ben vergeten, comment me dan graag, ,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-11-2016
  • Frans
  •  > 120 min.

Prima starter voor een feestmaaltijd, ook lekker als amuse 

INGREDIENTEN

1 afgestreken koffielepels kerriepoeder (Santa Maria), 2 eetlepels arachideolie, 3 dikke wortelen, fijngehakte verse koriander, 125 g gepelde grijze garnalen, 200 g geschaafde amandelen, peper, 1 ui, 25 cl verse room, 2 vetarme bouillonblokjes, 1.2 l water

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2017
  • Belgisch
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top