Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Amuse oester recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
INGREDIENTEN

Oester naar hoeveelheid, Lente uitje, Bieslook, gelantine blaadjes

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-12-2012
  •  
  •  20-30 min.

Amuse, warm

INGREDIENTEN

? venkelknolletje - 4 lente-uitjes - 1 kleine tomaat - 25 gr. boter - 5 dl. visfond - 3 dl. slagroom - zout - witte peper - 1 dl. champagne - 24 oesters - 4 eierdooiers

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2000
  •  
  •  20-30 min.

Ja, echt een geweldig mooi amuse. En SUPER SUPER eenvoudig om te maken. Je zal zeker de blits met deze amuse maken

INGREDIENTEN

4 wilde oesters 4 plakjes verse zalm, ? bosje bieslook, ? citroen, Creme fraiche, Peper,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-12-2004
  • Frans
  •  0-10 min.

Ja, als je echt exclusief wil zijn en je vrienden is heel chique wil verwennen is dit een pracht om te serveren!!

INGREDIENTEN

, 24 oesters2 el sojasaus1 el sherry2 tl sake (rijstwijn)1/2 tl suiker1 ? tl dun gesneden verse gember2 el dun gesneden bosui2 tl sesamolie citroensap geroosterde sesamzaadjes.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-02-2005
  • Frans
  •  60-120 min.

Deze lekkernij kan ook als cocktailhapje worden geserveerd.

INGREDIENTEN

6-8 oesters; 6-8 dun gesneden ontbijtspek; 1 dl. witte wijnsaus; enkele draadjes saffraan of een mespunt safraanpoeder; 1 eetl. geklopte slagroom; naar believen enkele druppels Pernod.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-08-1999
  • Regionaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top