Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

6 amuse krab recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

4 krabsticks, 1 el mayonaise, 2 tl cognac, 2 tl koffieroom, 2 tl tomatenketchup, 16 blaadjes waterkers, roze peperkorrels en fijngeknipte bieslook, 8 amuselepels

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-10-2000
  • Frans Voorgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 krabsticks, 1 lepel mayonaise, 2 theelepels cognac, 2 theelepels koffieroom, 2 theelepels tomatenketchup, 16 blaadjes waterkers, roze peperkorrels, bieslook

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-09-2002
  • Frans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Zie recept.

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-09-1999
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

Ik was op zoek naar een Indonesische amuse en stootte op deze op een andere site.

INGREDIENTEN

1 zak kroepoek naturel, , 1 blikje krab, , 1 eetlepel mayonaise, 1 eetlepel crème fraîche, 2 eetlepels citroensap, verse dille (zakje a 15 g) fijngesneden, ,  ,

  •  Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-12-2015
  • Indonesisch Amuse
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

2 blikjes krabstukken 170g, uitgelekt, 4 eetlepels boter, 1 ui, fijngehakt, 1 stengel bleekselderij, in blokjes, 1/2 paprika, in blokjes, 100 gram gekruimeld oud witbrood of panko (kant-en-klaar Japans broodkruim) + extra, 2 eetlepels peterselie, fijngehakt, 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas, 2 eieren, losgeklopt, 75 ml olijfolie, 100 ml Griekse yoghurt, 1 eetlepel pesto, citroensap, 1 uitgeperst teentje knoflook

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-08-2010
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Tartaar is eigenlijk niks anders dan grof gehakte ingrediënten, en dat is perfect voor mooie amuse glaasjes of lepels.smaak en opmaak is belangrijk , het zijn de entrees van je dinnervan super makkelijk, tot iets lastiger.mijn favorieten uit me eigen koker.

INGREDIENTEN

Veel!

  •  Amuse
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-06-2015
  • Europees Amuse
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top