Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
De lekkerste Amerikaanse recepten

De Amerikaanse keuken staat bekend om fastfood gerechten welke je heel goed zelf kan maken. Daarnaast is zoet gebak als donuts, New York style cheesecake en key lime pie kenmerkend voor de Amerikaanse keuken. Hier vind je alle Amerikaanse recepten. Denk bijvoorbeeld aan American pancakes, hamburgers, hotdogs, mac and cheese, milkshakes, coleslaw, red velvet cake, chocolate chip cookies en whoopies maar ook het populaire pulled pork!

Amerikaanse recepten Meer Amerikaanse recepten recepten »
Meer Taarten recepten »
Meer Snacks recepten »
Meer Koekjes en gebak recepten »
Meer Amerikaanse klassiekers recepten »
Meer Oreo recepten recepten »
Meer Drankjes recepten »
Meer Ontbijt recepten »
Meer Vlees recepten »
Meer Bijgerechten recepten »
Suggesties kookboeken

Ik ga dit recept zo meteen maken, maar omdat ik niet wil dat het magazine niet vies wordt, plaats ik hem hier, om er een mooi printje te maken. En wie weet hebben anderen er ook nog wat aan. Foto volgt samen met de beoordeling. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Geen idee wat hier Amerikaans aan is, of het moet van de Ceasarsalad zijn afgeleid........ 1 Ding weet ik uit ervaring, het is echt heel lekker! Eet smakelijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

* …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Wat de krabsoep zo apart maakt is dat deze in een uitgehold brood zit. Langs de pier in San Fransisco zijn deze dan ook overal te krijgen  en zie je overal toeristen met een brood gevuld met soep rondlopen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Dit is het recept van een fastfoodketen in Amerika, maar is veel lekkerder. Kan als borrelhapje voor meer personen, wij eten dit met zijn tweeën als hoofdgerecht. Ik doe er dan een salade bij van ijsbergsla, komkommer en fijngemalen augurk met een beetje dressing. Fijn om mee te blussen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Dit is mijn eigen variant van de Amerikaanse Cheesecake. Hij is heerlijk fris en dus erg lekker in de zomer! Door de combinatie van monchou met kwark valt hij wat minder zwaar op de maag. De citroen en bramen geven een frisse smaak aan de taart. Enjoy!  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Met fat , bedoel ik ook fat. dit is niet voor vega,s . afslankers , en iedereen met een allergie voor wat dan ook. het ultimie , vaderdag brunch broodje! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Wie thuis zijn eigen worsten draait kan helemaal los gaan met eigen chef`s mix van kruiden, specerijen en andere smaakmakers. Venkel, salie, knoflook ... het kan allemaal. Dit basisrecept helpt de worstdebutant goed op weg. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Cheese cake voor bij de koffie of thee …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Heerlijke originele Amerikaanse Chicken Wings. Klein beetje bewerkelijker dan de "gewone" Chicken Wings maar je eet je vingers er bijna bij op! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Amerikaanse macaroni and cheese, maar dan wel een versie die ver van de oranje poeder-uit-een-pakje van Kraft staat. Met echte kaas, smaakvol, romig met een knapperig gebakken bovenlaagje en helemaal niet goed voor je lijn. Je bent gewaarschuwd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Zachte kaastaart van "Vifke" …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Heerlijke cake die er mooi uitziet …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Bakker, heeft u ook worteltjestaart? …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Dit recept kreeg ik van een Amerikaanse vriendin. Zelf veranderd omgezet naar grammen en er een "eigen draai" aan gegeven. De vorm die ik had was eigenlijk te laag voor de papieren vormpjes maar het resultaat was in één keer goed. Het werden heerlijke, super luchtige Cupcakes. Met onderstaand recept maakte ik 14 cupcakes. De slagroom zit slordig op ze smaakten er niet minder om! PS.Vandaag (20.07.10) weer deze cupcakes gebakken. Dit keer met glazuur bestreken en een nieuwe foto toegevoegd. Glazuur gemaakt van 100 gram poedersuiker, wat water, klein beetje kleurstof, een scheutje sinaasappellikeur en wat limoensap. Blijf roeren tot het glazuur glanst. Heel lekker!. (Als er kinderen komen laat je gewoon de sinaasappellikeur weg.) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Heerlijke gekruide maar zoete spareribs met een klein beetje sinasappelsap …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Dit is een recept uit het boek `Keuken` recepten uit het hart van het huis van Nigella Lawson. Er komt dubbelkoolzure soda in voor = Bicarbonate of Soda in het Engels en in Nederland verkrijgbaar bij de drogist /apotheek als zuiveringszout` Dubbelkoolzure soda is- heb ik gelezen- vier keer zo sterk als bakpoeder. Het recept heb ik gemaakt zoals het hieronder staat, helaas zagen mijn koekjes er anders uit (heel groot) maar de smaak was super lekker! Nigella gaf aan dat voor één koekje een maatschep van een kwart cup, of een ijsbolletjesschep met een inhoud van 60 ml nodig was. Ik vond het vrij veel en ik heb dus een iets kleinere maat genomen en nog waren de koekjes te groot. Niemand maakte daar bezwaar tegen Volgende keer maak ik kleinere hoopjes en dan zullen mijn chocolate chip cookies er beslist zo uit zien als afgebeeld in haar boek. Als ik ze weer maak (omdat ze zo lekker zijn) zal ik de nieuwe foto plaatsen en ook welke maatschep/lepel ik heb gebruikt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Als je deze taart ooit hebt gemaakt laat je het recept nooit meer gaan... je kunt hem zo eten als sponzige cake, of vullen en versieren op alle mogelijke manieren. Ik maak hem keer op keer met heel veel succes! Gevonden op een amerikaanse site dus met `cups`, ik gebruik een standaard Douwe Egberts mok en dat gaat perfect maar hierbij ook de omgerekende europese maten. …  Lees verder »

Traditionele Amerikaanse bbq saus voor erbij of om je vlees mee te moppen tijdens het roken/bbq-en …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans
Populaire Amerikaanse kookboeken:
Top