Amerikaanse recepten Meer Amerikaanse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Lekker met die kruiden mix …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Salades zijn vaak lekker zo maar ergens bij, iets speciaals of alleen als je er zin in krijgt. De meeste kon je alleen kant en klaar kopen, ik maak ze het liefste zelf. Tegenwoordig hoef je meestal maar even te zoeken op internet en je wordt regelrecht overspoelt met recepten. De een vaak nog lekkerder dan de ander, dit recept sprak me wel aan vooral omdat er 'n geheim ingrediënt in zo zitten, nl KARNEMELK. Ik heb het alleen 'n beetje aangepast maar niet veel, het is echt de moeite waard en heel lekker fris, zoet-zuur van smaak. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Ik heb dit recept op internet gevonden maar heb het na een paar keer maken aangepast m.b.t. de ingredienten en de bereidingstijd …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Ongeveer 25 jaar geleden kwam ik geregeld bij de groenteman in Uithoorn op het Amstelplein voor een bakje met Amerikaanse Coleslaw. Die was altijd zo lekker daar. Deze Coleslaw smaakt het lekkerst als je m een dag van te voren bereid zodat de smaken goed kunnen intrekken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Paddenstoelen en gehakt is een combinatie waar je alle kanten mee op kunt. Toch wilde ik wel weer eens een keer iets anders maken dan een quiche, ovenschotel of een gewone gehaktbal. Toen ik op de radio een nummer van -Meatloaf- voorbij hoorde komen kreeg ik dus het idee van een gehaktbrood. Vergezelt door een lekker licht slastamppotje is het een heerlijk avondmaal. Heb je over dan is het ook koud erg lekker op de boterham. Ook op een buffet zal dit gerecht niet misstaan. Het voordeel is dat je dikke of dunne plakken kunt snijden al naar gelang je nodig hebt. Deze hoeveelheid is voor ongeveer 8 personen maar je kunt de hoeveelheid ook makkelijk halveren. Ik heb voor deze hoeveelheid 2 kleine bakblikken gebruikt omdat dit beter gaart dan 1 groot bakblik. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Als het zo koud is eten we graag stamppotten of ovenschotels. De verwarmen je. Ik had nog spruitjes, spekreepjes en paddenstoelen in de koelkast en wilde weer eens iets anders. Maar wel een ovenschotel. Deze keer zonder kaas. Om de spruitjes toch weer een andere smaak te geven heb ik pittige mosterd met creme fraiche door elkaar geroerd en dit door de spruitjes gemengd. In één woord VERRUKKELIJK, Echt een ovenschotel om nog eens te maken. De  aardappelschijfjes bovenop heb ik deze keer niet met kaas bestrooid, maar wat ingevet met gesmolten boter. Heerlijk! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Deze lekkere rotsjes zijn niet alleen errug lekker, maar ook erg leuk om in deze Sinterklaas periode te maken. Maar vooral om ze op te eten : )  Ze zijn supermakkelijk te maken met gesmolten chocolade en schuddebuikjes. Na een dagje (als ze bij jou zo lang blijven liggen) wordt de speculaas wat zachter, en persoonlijk vind ik ze dan nog  lekkerder! Verder heb ik wat ideetjes voor een net wat ander rotsje voor op je rij gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rotsje van dadels en walnoten, of van gemengde nootjes met witte chocolade? …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

In deze super lekkere uiensoep met Provencaalse kruiden zit Amerikaanse mosterd verwerkt. Dat is een mosterd met papadew en boning, In plaats van deze mosterdsoort kun je natuurlijk ook een gewone mosterd gebruiken en er een halve Spaanse peper en honing aan toevoegen. De sherry edik genoemd in het recept kan vervangen worden door een droge sherry. Deze soep wordt niet gebonden. Ik heb in dit recept runderbouillon gebruikt, maar de soep is ook geschikt voor vegetariers als ze groentenbouillon gebruiken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

4 sneetjes wit casinobrood ½ avocado 1 eetlepel bieslook, fijngeknipt 2 eetlepel mayonaise mespunt chilipoeder versgemalen peper 6 plakjes kipfilet (vleeswaar) 1 hardgekookt ei, in plakjes 1 rode geroosterde paprika (uit pot), in repen 50 g gemengde sla 1 eetlepel dressing naar keuze …  Lees verder »

550 gram bloem 1 theelepel zout 1 theelepel bakpoeder 1 theelepel vanille-extract 180 gram kristalsuiker 180 gram donkere basterdsuiker 350 gram pure chocolade 2 eieren 250 gram boter (kamertemperatuur) bakpapier, oven …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Een heerlijk bijgerecht, niet alleen bij een barbecue maar ook als onderdeel van een zomerse maaltijd. Door het gebruik van ananas wordt de soms wat scherpe smaak van de kool verzacht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Zachte kaastaart van "Vifke" …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Een salade die zich overal goed mee laat combineren. Op dit moment past het natuurlijk fantastisch bij de bbq. Maak het al een paar uur van te voren zodat de smaken in de koelkast goed in kunnen trekken. Veel smaken zijn in deze aardappel salade aanwezig. De ham en het ei zijn lekker hartig en de augurk geeft het een zuurtje. De appel maakt het weer een beetje zoeter en door de ui krijgt het net een beetje meer pit. Ook de mosterd met peppadew die ik hierin heb gebruikt geeft het nog net een beetje meer smaak. Ik heb hier krieltjes in de schil genomen maar je kunt natuurlijk ook gewone aardappelen gebruiken.   Tip: Gebruik voor de dressing Griekse yughurt want die is lekker dik en bevat veel minder vet. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Lekker met die kruiden mix …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Dit is het originele recept van de Cheesecake der Cheesecakes: Lindy`s New York Cheesecake. Lindy`s Deli werd geopend door Leo `Lindy` Linderman in 1921 in New York, waar de eerste beroemde Cheesecake uit de oven werd gehaald. Zijn Cheesecake`s werden enorm beroemd, en zijn zelfs vereeuwigd in liedjes (Guys and Dolls) en boeken (Mindy`s). Lindy is gestorven in 1957, maar zijn cheesecake`s zijn de hele wereld overgegaan! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Bij de Bagels&Beans hebben ze een overheerlijke cheesecake op het menu staan, deze cheesecake komt redelijk in de buurt na heel wat uitproberen! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

Heerlijke cake die er mooi uitziet …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Bakker, heeft u ook worteltjestaart? …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Dit is een recept uit het boek `Keuken` recepten uit het hart van het huis van Nigella Lawson. Er komt dubbelkoolzure soda in voor = Bicarbonate of Soda in het Engels en in Nederland verkrijgbaar bij de drogist /apotheek als zuiveringszout` Dubbelkoolzure soda is- heb ik gelezen- vier keer zo sterk als bakpoeder. Het recept heb ik gemaakt zoals het hieronder staat, helaas zagen mijn koekjes er anders uit (heel groot) maar de smaak was super lekker! Nigella gaf aan dat voor één koekje een maatschep van een kwart cup, of een ijsbolletjesschep met een inhoud van 60 ml nodig was. Ik vond het vrij veel en ik heb dus een iets kleinere maat genomen en nog waren de koekjes te groot. Niemand maakte daar bezwaar tegen Volgende keer maak ik kleinere hoopjes en dan zullen mijn chocolate chip cookies er beslist zo uit zien als afgebeeld in haar boek. Als ik ze weer maak (omdat ze zo lekker zijn) zal ik de nieuwe foto plaatsen en ook welke maatschep/lepel ik heb gebruikt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels
Populaire Amerikaanse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies