Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

13 aardappelbeignets recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

1 kg geschilde en in stukken gesneden aardappelen, 2 fijngehakte uien, 3 eieren, 100 gram geraspte Gruyere, 100 gram fijngehakte groene olijven, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, sap van 1 citroen, mespunt peper, meel, zout, olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-08-2002
  • Frans
  •  30-60 min.

Lekker bijgerecht uit de Marokkaanse keuken

INGREDIENTEN

1 kg geschilde en in stukken gesneden aardappelen, 2 fijngehakte uien, 3 eieren, 100 g geraspte Gruyere, 100 g fijngehakte groene olijven, 2 el fijngehakte peterselie, sap van 1 citroen, mespunt peper, meel, zout, olijfolie

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2002
  • Marokkaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een gerecht van geraspte aardappels, heerlijke variatie ipv de gewone aardappel recepten

INGREDIENTEN

Aardappels, teentje knoflook, 1 ei, zout en bloem

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-12-2001
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Warme voorgerechten.

INGREDIENTEN

250 gram aardappelen * 2 1/2 dl melk * boter * peper * zout * nootmuskaat * 75 gram geraspte kaas * 1 eierdooier * paneermeel * peterselie.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-11-2005
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 kg geschilde en in stukken gesneden aardappelen, 2 fijngehakte uien, 3 eieren, 100 g geraspte Gruyere, 100 g fijngehakte groene olijven, 2 el fijngehakte peterselie, sap van 1 citroen, mespunt peper, meel, zout, olijfolie.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-03-2004
  • Arabisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 g aardappelen, 250 g uien, 75 g bloem, 1 ei, scheutje melk, zout, peper, 2 teentjes knoflook, frituurolie,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-07-2000
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Zo heb je een aardappel nog nooit geproefd!

INGREDIENTEN

500 gr vastkokende aardappelen, 150 gr zelfrijzende bloem, 2 eetlepels bindmiddel, 25 cl licht, Peper, Zout

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-10-2010
  • Goedkoop en snel Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

, 1 kg geschilde en in stukken gesneden aardappelen, 2 fijngehakte uien, 3 eieren, 100 g geraspte Gruyere, 100 g fijngehakte groene olijven, 2 el fijngehakte peterselie, sap van 1 citroen, mespunt peper, meel, zout, olijfolie,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-03-2003
  • Marokkaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 aardappelen (Bintje), -250 g bloem (tarwebloem), -25 g gist, -1 dl melk (halfvol), -2 eieren, -25 g suiker, -20 g poedersuiker,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-10-2002
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 aardappelen (Bintje), 250 g bloem (tarwebloem), 25 g gist, 1 dl melk (halfvol), 2 eieren, 25 g suiker, 20 g poedersuiker

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-08-2002
  • Belgisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

3 aardappelen (Bintje), 250 g bloem (tarwebloem), 25 g gist, 1 dl melk (halfvol), 2 eieren, 25 g suiker, 20 g poedersuiker,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-06-2002
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Heerlijk krokant gebakken aardappeltjes

INGREDIENTEN

400 g roomkwark, 5 el. fijngehakte kruiden zoals peterselie,basilicum,bieslook,dille., 1 teen knoflook, geperst, 1 dl slagroom, 2 el olijfolie, `out/peper, 8 tomaten in partjes, 4 lentuitjes in ringetjes, 3 eieren, 30 gram bloem, 150 g zongedroogde tomaten (op olie) fijngesneden, 750 gram aardappels, grof geraspt, 1/2 ` 1 tl sambal oelek, ongeveer 1,5 dl ollie, 1 el rozemarijn (liefst vers)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-07-2009
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

, 3 aardappelen (Bintjes), , 250 g tarwebloem, , 25 g gist, , 1 dl melk, , 2 eieren, , 25 g suiker, , 20 g poedersuiker,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-07-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top