Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

recepten (1.428) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Visueel een pareltje, de sabayon lijkt gesteven op het rondje langoustines waaronder de risotto; ik zie mezelf dit na vijf keer nog niet optimaal uitvoeren... Van restaurant de Bokkedoorns

INGREDIENTEN

Risotto: een kleine ui, fijngesneden, 3 eetlepels olijfolie, 250 gram carnaroli rijst, 120 ml witte wijn, 750 ml langoustine bouillon, 2 teelepels versgeraspte parmezaan, 80 ml room, , Sabayon: 3 teentjes look, twee eetlepels olijfolie, 100 ml witte wijn, 1 fijngesnipperde sjalot, 1 teelepel gekneusde witte peperbollen, een laurierblad, drie eigelen, 150 gram boter, zeezout., , 6 langoustines, 1 teelepel witte wijnazijn, 1 teelepel gekonfijte gember, fijngesneden, zout, peper, , Saus: 200 ml langoustinebouillon, een saffraandraadje, zout, peper, 2 eetlepels boter, 2 eetlepels olijfolie.

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-03-2004
  • Mediterraan Tussengerecht
  •  30-60 min.

Zalmfilet op bladerdeeg

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, 1 venkelknol, 1 rode ui, 2 verse zalmfilets 2 theelepels tijm, 8 eetlepels creme fraiche, vers gemalen peper (eventueel zout) 4 eetlepels olijfolie.

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-01-2002
  • Nederlands Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker pastijtje maar dan in het indonesisch.

INGREDIENTEN

Voor het bladerdeeg: 250 gram meel, ½ kopje water, 2 eierdooiers, 100 gram boter of margarine, Voor de vulling: 3 a 4 ons gehakt, 2 hardgekookte eieren, een hand geweekte so-un, 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 rode lombok, ¼ theelepel ketoembar, 6 a 7 korrels djinten, ½ theelepel koenjitpoeder, 1 theelepel laospoeder, ½ theelepel suiker, i kopje santen, zout en citroensap naar smaak

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-08-2013
  • Indonesisch Tussengerecht
  •  30-60 min.

Een echte verrassing! Als je de buideltjes opensnijdt, ruik je de geurige vulling. De buideltjes kunnen pas vlak voor het bakken worden gevuld, anders wordt het deeg zacht en gaat dan scheuren.

INGREDIENTEN

40 g boter, 300-350 g gemengde paddestoelen (shiitake, cantharellen, pied de mouton), in stukjes, 1 tl tijmblaadjes, 2-3 el fijngesneden (platte) peterselie, 3-4 el crème fraîche, 1-2 el fijngesneden bieslook, peper, zout, 4 plakjes fillodeeg van 24x24 cm, 8 lange sprieten bieslook,

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-11-2009
  • Internationaal Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een lekker gerecht dat als tussengerecht of als hoofdgerecht kan dienen. Kan ook met zeeduivel

INGREDIENTEN

6x75. gr. kabeljauw, ansjovis garnituur:1 dl. olijfolie, 1 fijngehakt sjalotje, 1 teen gesnipperde knoflook, 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten, 1 eetl. kappertjes, 2 eetl. fijngehakte ansjovis, 2-3 eetl. witte wijnedik, 2 eetl. gehakte peterselie. kervel, voor de preisaus: 2 preien, 2 tenen knoflook, 2 dl. gevogeltefond, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas, 3 dl. slagroom, maïzena, gehakte peterselie.

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-01-2009
  • Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gefrituurde gamba`s met saffraan-remoulade Dit is een gerecht van Chef kok Dennis Kuipers van The Dylan Amsterdam. Klik hier voor The Dylan Amsterdam

INGREDIENTEN

- 4 stuks gamba`s, - 8 gram augurk, - 2 gram platte peterselie, - 10 gram sjalot, - 5 gram kappertjes, - 15 gram granny smith appel, - 60 gram mayonaise, - snufje saffraan

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-03-2009
  • Vis Tussengerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk pasta gerecht met fromage frais(verse roomkaas) of sojaroom en gerookte zalm

INGREDIENTEN

2 e olijfolie - 115 g champignons, gecileerd - 250 ml droge witte wijn - 1+1/2 t verse of gedroogde dille, fijn - half kop lenteuitjes, fijn - 300 ml onverzoete sojaroom of fromage frais - 250 g gerookte zalm, in dunne slierten gesneden - citroensap - 350 g linguine of spaghetti - peper - fijn lenteui voor garnering

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2007
  • Multi-cultureel Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ik heb weer eens een wilde sprong in mijn smaak-fantatie gemaakt en met een fusion van verschillende Asiatische keukens een voorgerecht of bijgerecht samengesteld. Wat ik interessant vind van deze gerecht, is de combinatie van knapperig (gebakken mie) en zacht (garnalen en frisse smaak van lente-ui), de zoet (suiker) en iets zuur van (nam pla en sherry), die tesamen goede contraste vormen van smaak, kleur en samenstelling.

INGREDIENTEN

VOOR MIE-BLOKJES:, 3 nestjes mie, 800 ml kippenbouillon, aangemaakt met kippenbouillon blokje voor 250 ml kippenbouillon, kleine mespunt ve-tsin, zwarte peper, 1 t vissaus (nam pla), olie voor bakken, , VOOR GARNALEN:, 200 g gepelde rauwe garnalen of zeevruchten of rivierkreeftjes, 2 e olie, 1/4 t zout, 1 t suiker, 1 t rijstwijn, 2 e sojasaus, Lente-uitjes, zowel groene en witte gedeelte

  •  Tussengerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-01-2009
  • Aziatisch Tussengerecht
  •  60-120 min.

Een 'ton sur ton' gerecht waarin het zuur van de limoen een brug slaat tussen de zoete mosselsoort coquille Saint-Jacques en het hartige witlof. De meeste coquilles komen uit Frankrijk maar er zijn ook Nederlandse vissers die ze aanvoeren; ze zijn het mooist van september tot april. Wie de kans krijgt zou hierbij een witte Cassis uit '80 moeten drinken om aan alle andere fijnzinnige smaken op die manier nog die van amandel toe te voegen.Bron: Kookkunst in Nederland (1987)Recept: Seinpost - Scheveningen

INGREDIENTEN

10 verse Sint-Jacobsschelpen (in de schelp)1/2 liter visbouillon5 sjalotten (fijngesneden)1/2 dl witte wijn1/2 dl Noilly Prat2.1/2 dl creme fraichepeperzout25 gram boter2 struikjes witlof50 gram ijskoude boter1 limoentje1 theelepel suikerolijfolie

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-05-2003
  • Frans Tussengerecht
  •  30-60 min.

Rauwe witvis wordt overgoten met een heet oliemengsel en gaart slechts een heel klein beetje. Subliem recept van topkok Nobu Matsuhisa.

INGREDIENTEN

- 500 gram zeer verse witvis (tong), - 1theelepel geraspte knoflook, - twee theelepels dunne verse gemberstaafjes, - twee theelepels geroosterd wit sesamzaad, - bieslooksnippers, - 3 eetlepels + 1 theelepel sap van yuzovrucht*, - 3 eetlepels + 1 theelepel sojasaus, - 6 eetlepels goede olijfolie, - 2 theelepels sesamolie*yuzo is een Japanse citrusvrucht. Behalve dat deze moeilijk verkrijgbaar is, is het ook nog eens peperduur. Een goed alternatief is om grapefruitsap met citroensap te mengen (verhouding schat ik in op 3 eetlepels grapefruitsap met 1 eetlepel citroensap: hieruit haal je de benodigde 3 eetlepels + 1 theelepel sap zoals in het recept aangegeven).

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-02-2004
  • Japans Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

牛肉丸Een snelle roerbak bereiding van gehaktballetjes met een unieke smaak door de combinatie van Chinese vijfkruidenpoeder en sojasaus..

INGREDIENTEN

450 g rundergehakt, 1 teentje knoflook, fijn, 2 e sojasaus, 1/4 t Chinese vijfkruidenpoeder

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-01-2009
  • Chinees Tussengerecht
  •  10-20 min.

Een heerlijke verfrissing tussen het vis-en vleesgerecht. (Spoom is een ijsgerecht(sorbet)).

INGREDIENTEN

150 gr suiker, 1 1/2 dl water, 3 dl citroensap, 1 el citroenrasp, Roze Champagne of Calvados of Droge witte mousserende wijn.

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-07-1999
  • Frans Tussengerecht
  •  10-20 min.

Deze eenvoudige pasta is door de truffel een goddelijke smaakervaring. Luxueus koken hoeft niet ingewikkeld te zijn. De Toscaanse keuken is gebouwd op de excuise kwaliteit van de producten die men gebruikt: het allerbeste van het allerverste componeren tot een requiem. Daarom houd ik ook zo van die kookkunst. Bij dit recept heb ik mij laten inspireren door dit beginsel. Het is een tussengerecht.

INGREDIENTEN

300 gram verse spaghetti (zelf maken, recept is op SmulWeb te vinden via de zoekmachine), 1 grote witte truffel, , 1/2 glas goede witte Toscaanse wijn, Toscaanse olijfolie (eerste koude persing), Vergemalen peper, zout, 50 gram of iets meer echte boter

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-05-2002
  • Italiaans Tussengerecht
  •  10-20 min.

Het echte originele franse recept.

INGREDIENTEN

2 doosjes camembert. Let op: de camembert moet in papier verpakt zijn en in houten doosjes!

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-08-2000
  • Frans Tussengerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

- 4 enkele kippenfilets zonder vel, - Solo, - versgemalen peper en zout, - 4 tomaten, - 1 kleine fijngehakte ui, - 2 eetlepels fijngehakte bieslook, - 16 plakjes gerookt spek, - 12 vierkante sneetjes brood, - 8 blaadjes schoongemaakte ijsbergsla, - 8 cocktailprikkers, - 8 flinke eetlepels mayonaise

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-03-2003
  • Amerikaans Tussengerecht
  •  0-10 min.

Verrassend aardige combinatie en supermakkelijk te bereiden. De porties zijn zeer klein en geschikt als onderdeeltje van een veelgangenmenu. Recept komt uit de Good Food Kerstspecial, 2005

INGREDIENTEN

- 1 reefilet van ongeveer 200 gram, - een pot wildbouillon, - 10 gedroogde dadels, - 3 theelepels boter, - 50 gram afsnijsel van reevlees, - bouquet garni, - blaadjes fijngehakte munt.

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-12-2005
  • Tussengerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Bieflappen (biefstuk), zwarte pepersaus (AMOY), ui, paprika (3 kleuren), maïzena, azijn

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-12-2009
  • Chinees Tussengerecht
  •  20-30 min.

Een bladerdeeg hapje maken op een praktische manier!! Heel handig

INGREDIENTEN

A gerookte kipfilet, B feta kaas, C basilicum., D 3 Bladerdeeg blaadjes, E losgeklopt ei., F Boter

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-12-2005
  • Tussengerecht
  •  0-10 min.

Ragout met champignons en kipfilet

INGREDIENTEN

100 gr boter., 120 gr bloem., 1 bakje champignons., 1 kipfilet., 1 boullionblok., peper., nootmuskaat., laurier (niet noodzakelijk)., pakje room (gebruik zelf room culinair)., melk., peterselie (verse of gedroogde).

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-05-2005
  • Goedkoop en snel Tussengerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

175 gram boter - 160 gram witte basterdsuiker - 4 gram zout - de schil 1 citroen - 300 gram bloem - 4 gram bakpoeder - 3 gram nootmuskaat - poedersuiker naar smaak,

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2004
  • Spaans Tussengerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk tussengerecht.

INGREDIENTEN

200 gr. bospaddestoeltjes,1/2 liter bouillon, sherry en 1/4 liter slagroom.

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2004
  • Tussengerecht
  •  10-20 min.

Tussen- of voorgerecht met een bijzondere paddestoelensoort

INGREDIENTEN

- 3 dikke of 4 kleinere coquilles, - 1 bundel enoki of enokitake paddenstoelen*, - arachideolie, - 1 theelepel geroosterde sesamolie, - een paar blaadjes basilicum in reepjes gesneden, - peper en zout.* wie geen enoki op de kop kan tikken zou ook een andere soort bundelpaddenstoelen kunnen kopen.

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-02-2004
  • Tussengerecht
  •  0-10 min.

En erbij ook een gewelde botersaus met sojasaus en carpaccio van jacobsnoten en Parijse champignons

INGREDIENTEN

10 verse sint-jakobsnootjes, 200 g bospaddestoelen, 4 bruine Parijse champignons, , Saus:, 1 fijngehakte sjalot, een scheutje wittewijnazijn, ? glas droge, witte wijn, sap van ? citroen, 1 kl sojasaus, 1 mespuntje curry, 150 g koude boter, in blokjes, grof zout en peper van de molen, , Vinaigrette:, 1/3 dl olijfolie, 1/3 dl notenolie, 1/3 dl balsamicoazijn

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-05-2003
  • Belgisch Tussengerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Romige fruitpannenkoeken, , ? 1 pak eierpannenkoekmix (400 g), ? 2 zakjes vanillesuiker, ? 50 g boter of margarine, ? 2 appels, ? 250 g aardbeien, ? 1 blikje ananasstukjes op eigen sap (227 g), ? 1 doosje MonChou zacht en luchtig (200 g), ? 50 g rozijnen, ,

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-05-2003
  • Nederlands Tussengerecht
  •  20-30 min.

Dit is een gemakkelijk en lekker tussengerecht met Kerstmis.

INGREDIENTEN

1 groot blik zalm rode of roze,krop sla,1 blik fruitcoctail en een flesje wiskey coctailsaus van calve.

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-12-2002
  • Nederlands Tussengerecht
  •  0-10 min.

Heerlijk recept wat ik eigenlijk niet mag geven want is van sterrenrestaurant..maar ja..wil het jullie niet onthouden

INGREDIENTEN

125 ml Calvados, 125 ml Apfelkorn, 500 ml water, 400 ml suikerwater 1:1 (1 l water 1 kg suiker) 200 ml appelsap

  •  Tussengerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-08-2001
  • Frans Tussengerecht
  •  > 120 min.

Heel verfijnd

INGREDIENTEN

, 200 gram grotchampignons, 100 gram oesterzwammen, 150 gram tagliatelle, 75 gram boter of margarine, 1,5 el citroensap, 1,5 tl salie (gedroogd), peper, zout

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-08-1999
  • Italiaans Tussengerecht
  •  20-30 min.

Het favoriete koekje van mijn 4 kinderen en mezelf,met chocoladesnippers, snel klaar

INGREDIENTEN

100g zachte roomboter, 75g suiker, 1el honing, 60g blokchocolade, 150g zelfrijzende bloem.

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-04-2003
  • Goedkoop en snel Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Amuse

INGREDIENTEN

6 gewelde pruimen, 1 el droge sherry, 1 pakje bacon van ca. 125 gr., 4 el. cranbarry compote, 6 takjes kervel

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-11-2008
  • Tussengerecht
  •  0-10 min.

Hollands streekmenu. Hoe klein Nederland ook mag zijn, elke streek heeft zijn eigen culinaire tradities en lekkernijen. Het zou natuurlijk jammer zijn om deze niet met de rest van Nederland te delen. Dit streekmenu combineert daarom het beste uit alle regio`s!

INGREDIENTEN

3 eieren *, 250 gram boter *, 5 grote uien in dunne ringen *, 2 eetlepels bloem *, 1 theelepel gedroogde tijm *, 1 liter warme groentenbouillon *, 1 eetlepel wijnazijn * zout * versgemalen peper *, 4 sneetjes bruin brood *, 150 gram Friese geraspte nagelkaas.

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-10-2009
  • Nederlands Tussengerecht
  •  20-30 min.

Dit recept hoort bij ons gewoon bij kerstmis

INGREDIENTEN

Boter,bloem,Kippebouillon,kippevlees,2 eierdooiers,1 kg champignons,sap van een halve citroen.Pasteitjes

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2002
  • Nederlands Tussengerecht
  •  20-30 min.

Deegrolletjes gevuld met gehakt

INGREDIENTEN

Voor de Kefta (=gehaktmengsel):, 500 gram rundergehakt, 1 1/2 theelepel kaneel, 1 1/2 theelepel gemalen komijn, 3 theelepels paprikapoeder, 1 mespunt scherpe rode peper, 1 grote bos peterselie, 1 grote bos koriander, 1 ui, zout., Voor de rolletjes:, loempiavellen(diepvries), 6 eieren, klont boter, 3 theelepels kaneel, Zonnebloemolie om te frituren.

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-03-2004
  • Marokkaans Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

肝焗雞 ... Gebakken kippenlevers Heerlijk als voorafje of tussendoor.

INGREDIENTEN

600g kippenlevertjes, 1 e sojasaus, 1 e droge sherry, 1/4 t knoflookpoeder, 1 t zout, 1 t suiker, 2 t gemberpoeder, 2 e maizena, 1 e bloem, 3 e olie

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-04-2003
  • Chinees Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

600 g kabeljauw (of andere witvis), in grove stukken gesneden, 1 tl zout, 1½ dl olijfolie, 1 tl rietsuiker, 1½ rode madame Jeanette, in zeer fijne ringetjes gesneden, zonder de pitjes, 1 kleine ui, fijngesnipperd, 3 teentjes knoflook, uitgeperst, 1 stukje trassi, ± 1 el, 1 el ketjap manis, 1 el tamarindepasta, 2 schijfjes verse gemberwortel, zeer fijn gehakt,

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-11-2008
  • Surinaams Tussengerecht
  •  20-30 min.

Een eetlust opwekkend tussendoor-drankje met bubbels!!

INGREDIENTEN

-1 meloen, -6 eetlepels suiker, -1 lime, -1 fles koude mousserende witte wijn

  •  Tussengerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-08-1999
  • Tussengerecht
  •  > 120 min.

Een frisse salade met een tropisch accent

INGREDIENTEN

150 gr jonge kaas, 2 kleine kiwi's, 2 kleine of 1 grote banaan, 2-3 bolletjes stemgember, 1 kropje frisee sla, 2 eetl. mayonaise, 3 eetl. slagroom, 1 eetl. azijn, 1 theel. suiker, 2 eetl. geraspte kokos, mespuntje gemberpoeder (djahe), zout en peper

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-03-2003
  • Internationaal Tussengerecht
  •  10-20 min.

Dit is een gerecht dat een aantal jaren geleden populair was in een restaurant waar ik toen werkte.Makkelijk en snel om te maken.

INGREDIENTEN

-1 bakje champignons., -2 eetl.goede kruidenboter,of zelfgemaakte., -4 eetl.gesnipperd ui., -4 eetl.fijngesn.bieslook., -2 eetl.fijngesn.peterselie., -4 eetl.geraspte oude kaas., -2 eetl.Parmesaanse kaas.

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-10-2000
  • Belgisch Tussengerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk hapje van gevulde,krokante pancetta op een bedje van sjalot.Ook lekker als borrelhapje of klein voorgerecht.

INGREDIENTEN

* 3 sjalotjes in dunne plakjes, * 20 g boter, * 1 eetl suiker, * 3 eetl crema di balsamico, * 75 g cranberrypaté in 8 gelijke blokjes, * 8 plakjes dun gesneden pancetta.

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2010
  • Italiaans Tussengerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kg varkenspoulet klein gesneden - 2 dikke uien - 1 zakje nassikruiden - 1 pond gesneden champignons - 8 eetlepels ketjap - 8 eetlepels azijn - 8 eetlepels ketchup - 2 eetlepels pindakaas - mespuntje sambal (naar smaak)

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-06-2001
  • Tussengerecht
  •  0-10 min.

Eerst word de kip in zijn geheel gekookt in een bouillon en dan uitgehaald en apart met een dipsaus bij de bouillon soep gegeten. Een heel apart en overheerlijke combinatie. Nog een leuke gegeven over Chinese kooktechniek. De gekookte kip word in stukken gehakt, maar wij zouden dan de grote botten erna eruit halen en de borst van de karkas halen maar Chinese hak het gehele kip in stukken en dan eet jij zo een stuk kipfilet en moet jij door de botten worstelen. En wij hebben dan al lang gezegd dat zo een bot kaal geplukt is, maar Chinese eet zo een bot kaal dat er echt geen stukje vlees aan zit. 新年雞浸智利

INGREDIENTEN

VOOR SOEP, 1 hele kip met nekje, maagje, hart en lever, 4 cm gemberwortel, geschild en in lengte gehalveerd, 1 e droge sherry, een hand vol gedroogde lelie bloemen, 1/2 uur in warm water geweekt en harde voet-steeltjes verwijderd, 3 e Chinese rijst mihoen, kleine mespunt ve-tsin, 1 lente-ui in ringetjes, , VOOR DIPSAUS, 2 e olie, 2 teentjes knoflook, fijn, 4 cm gemberwortel in sliertjes gesneden, 1-2 Sichuan pepers met zaden, fijn, 1 lente-ui in dunne ringen, 2 e Chinese sojasaus, 3/4 t sesamolie

  •  Tussengerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-01-2011
  • Chinees Tussengerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top