Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Tortillabakje recepten (2) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Met zo'n zelf gemaakt tortillabakje, kun je vele kanten op wat betreft de vulling. 

INGREDIENTEN

** 4 grote torillawraps, ** ½ zak rucola (gesneden), ** Voor de kip:, ** 3 kipfilet (voorgekookt in peper en gepluisd), ** 1 rode ui (gesnipperd), ** 1 rode peper (klein gesneden), ** 3 teentjes knoflook (geplet en klein gehakt), ** 1 eetlepel sambal oelek, ** 1 eetlepel Dijon mosterd, ** 4 eetlepels ketjap manis (zoet), ** 2 eetlepels ketjap asin (zout), ** 1 flinke eetlepel bruine basterdsuiker, ** 2 kleine maggi blokjes (de ouderwetse in de rood gele verpakking, verkruimeld), ** scheutje olie (knoflook-chili olie, om in de bakken), ** zwarte peper en zout uit de molen, ** Voor de boontjes met paprika:, ** 200 gram snijboontjes (voorgesneden), ** 1 rode paprika (in blokjes gesneden), ** 1 kleine rode ui (gesnipperd), ** 1 rode peper (klein gesneden), ** een scheutje citroensap, ** 1 groentebouillonblokje (verkruimeld), ** scheutje olie (knoflook-chili olie), ** 100 ml water

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-09-2017
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Zo'n tortillabakje is leuk om te maken en het ziet er gezellig uit. 

INGREDIENTEN

** (voor de bakjes en de gyros):, , ** 4 tortilla wraps, ** 400 gram magere varkensreepjes (runderreepjes kan ook), ** 1 rode ui (klein gesnipperd), ** 2 teentjes knoflook (geplet en klein gehakt), ** 2 eetlepels (zelfgemaakte) gyroskruiden, ** 2 rode gegrilde paprika stukken (uit een pot, klein gesneden), ** 50 gram geitenkaas bolletjes, ** 1 scheutje (knoflook-chili) olie, ** 50 gram gesneden ijsbergsla, ** cherrytomaatjes (gehalveerd, als eetbare decoratie), , ** (voor de tzatzikisaus):, , ** 250 gram dikke yoghurt (Turks, Grieks, Bulgaars, maakt niet uit), ** 1 komkommer ( ontzaad en geraspt), ** 3 teentjes knoflook (geplet en klein gehakt), ** 1 flinke eetlepel gedroogde oregano, ** peper en zout uit de molen (naar smaak)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2017
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top