Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

4.601 Rucola recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een goed vullende maaltijdsalade met een zachte, romige smaak.

INGREDIENTEN

250 gram gemengde salade, rucola, 1 dl yoghurt, 2 eetlepels mayonaise, pesto, 200 gram gerookte kipfilet, 2 rijpe avocados, 2 tomaten, halve komkommer, snufje (kruiden-)zout en peper. Eventueel een handje geroosterde pijnboompitjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-01-2008
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

400 gram penne pasta, 2 blikjes tonijn op olie, 250 gram kastanjechampignons, in vieren gesneden, 2 bouillonblokjes, 50 gram pijnboompitten, 1 citroen, 100 gram rucola sla, 175 gram philadelphia, 2 rode uien, in reepjes gesneden, 3 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook fijngehakt, zout en versgemalen peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-09-2009
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Romig en makkelijk visgerecht. Gezond en lekker.

INGREDIENTEN

200-250 gram gerookte zalmsnippers, scheutje kookroom, 50 gram pijnboompitten, 1 citroen, per persoon 100-150 gram ongekookte pasta (penne rigate), rucola sla, paar takjes dille, twee teentjes knoflook, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-07-2007
  • Vis Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Echt een feest om zie iets te maken (zie foto)

INGREDIENTEN

8 kadetjes, doormidden gesneden 400 gr rundergehakt 25 gr broodkruimel 3 sjalotjes, heel fijn gesneden 1 el dijonmosterd 1 el worcestersaus 80 ml tomatensaus olijfolie, om te frituren 100 gr dun gesneden cheddar, in 24 blokjes van 3 cm gesneden 24 kleine ruculabladeren, stelen verwijderd en in stukjes van 2,5 cm gescheurd 12 cornichons (kleine augurken), in dunne plakjes gesneden

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-07-2006
  • Frans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 gamba's, gepeld en schoongemaakt, ca. 125 gram ongekookte spaghetti, 2 tenen knoflook, fijngesneden of geperst, 3-4 zongedroogde tomaten, op olie of zelfgemaakt, of de gedroogde geweld in water, ca. 25 gram rucola, heel grof gesneden, peper en zout naar smaak, eventueel wat vers geraspte parmezaan

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Verrukkelijke pastasalade met een lekkere zachte smaak. De gedroogde tomaten,feta, kappertjes, pijnboompitten en rucola geven aan de pasta een heerlijke Zuideuropese smaak. Gemaakt voor een barbecue en kreeg veel complimenten.

INGREDIENTEN

250 gram fusili (kronkel pasta) of andere pastasoort -, 3 kruidenbouillontabletten -, 2 eetlepels witte balsamico-azijn -, 10 gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) -, 1 eetlepel olie van de gedroogde tomaten -, 3 flinke eetlepels kappertjes (uitgelekt) -, 100 gram Griekse feta -, 3 eetlepels geroosterde pijnboompitten -, 50 gram gewassen rucola -, versgemalen peper -

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-07-2010
  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 eetlepels ceasardressing, 4 eetlepels groene pesto, 125 g demi creme fraiche, 150 g kipfilet dungesneden, 100 g rucola, 4 soft tortillawraps, 500 g tomaten in kleine stukjes, 2 bolletjes mozzarella in kleine stukjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-04-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heeeeeeeele lekkere salade, die ik geproeft heb in de supermarkt en gelijk gemaakt, voor bij een BBQ.

INGREDIENTEN

*300 gr. pasta naar keuze(b.v.schelpjes)*200 gr. tonijn uit blik(of zalm)* 1/2 komkommer in blokjes *3 tomaten in blokjes *1 flinke ui gesnipperd *1 theelepel dille, vers of uit diepvries *groene en zwarte olijven, aantal naar keuze * 1 bosje kleine rucola blaadjes. Dressing: 3 eetlepels mayonaise * 3 eetlepels yoghurt * 1 eetlepel vloeibare honing * 1 of 2 teentjes knoflook vers uit de pers *zout/peper *1 eetlepel olijfolie.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-07-2005
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Dit blijft een TOPPER! Deze salade is altijd het eerst op. Vooral de gemarineerde mozzarella maakt de salade zo lekker. En...buffelmozzarella is echt veel lekkerder.

INGREDIENTEN

2 bollen (buffel)mozzarella, 1 potje of zakje verse basilicum, 50 gram rucola, 2 theelepels oregano, peper, zout, 2 eetlepels witte balsamicoazijn, 6 eetlepels olijfolie extra vierge, 2 theel. honing, plm. 6 grote (liefst) Romatomaten, plastic folie, platte grote schaal

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-11-2009
  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heerlijke groene pesto pasta met uitgebakken spekjes, kip en rucola sla.

INGREDIENTEN

- 500 gram penne, - 250 gr. gerookte spekjes, - 3/4 potje groene pesto, - 300 gram kipfilet, - kipkruiden (zonder zout) en/of peper, - ui, - bakje champions, - 2 blokjes kippenboullion, - 300ml water, - zak rucola sla, - 250 ml creme fraise, - zakje geraspte parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-07-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Wraps, bakje roomkaas, zakje rucola, citroen, 200 gram gerookte zalm, peper (liefst uit de molen)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-11-2007
  •  
  •  10-20 min.

Citaat van Herman den Blijker: "Je eet pasta om pasta te proeven. Dat is wat Italianen mij vertellen. Wat is pasta ook al weer? Voor nogal wat mensen goedkope bleke sprieten, groot uitgevallen, smakeloze vermicelli die een smaakbeuk krijgt met gedroogde waar uit een pakje. De handel vol zout en smaakversterkers wordt door het gehakt gemengd en de prut wordt vervolgens royaal op de gekookte pasta gestort. Resultaat: camouflagepasta, je ziet geen sliertje spaghetti meer." Daarom mag dit recept door, Jamie Olivier bekend geworden, niet in mijn lijstje ontbreken, want het is met "stip" in onze top tien van gerechten binnen gekomen. Hier zie en proef je de spaghetti nog wel en daarom moet je echt verse pasta gebruiken! (onbegrijpelijk dat Jamie Olivier ten behoeve van de commercie een knieval maakt voor het gedroogde goedje)

INGREDIENTEN

- - portie vers gedraaide spaghetti voor 4 personen (ca. 400 gram)- -, versgemalen peper en (zee)zout, (extra vergine) olijfolie, 1 sjalotje, fijngehakt, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 2 gedroogde chilipepertjes, verkruimeld, 20 rauwe, ongepelde gamba`s (medium grootte, ongeveer 5 p.p. maar meer mag ook), klein glas witte wijn (pinot grigio), 6-8 zongedroogde tomaten (potje), gepureerd of heel fijn gehakt, rasp van 1 limoen en sap van 1/2 limoen, 2 handen rucola, grofgehakt (of gescheurd)

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-04-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Pesto van rucola, weer eens wat anders.

INGREDIENTEN

400 gr. spaghetti, 1 bakje kerstomaten, 3 teentjes knoflook, 1 zak rucola, olijfolie, zout en peper, vers geraspte parmezaan,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2008
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Fris, beetje zoet sla met pijnboompitjes

INGREDIENTEN

Rucola ( evt ook te maken met andere slasoorten, bv eikebladsla is ook erg lekker. Aleen is het dan meer een italiaans gerecht), zout, peper, honing ( bosbessenjam is ook lekker ipv honing), olijolie, balsamicoazijn, pijnboompitjes

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-07-2001
  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Echte risotto, heerlijk smeuiig..

INGREDIENTEN

1 Ui, 2 Portabella (of een bakje kastanje champignons a 250 gram), 1 rode Paprika, 150 gram doperwten, 350 gram Risottorijst, 1 glas witte wijn, 1 liter kippenbouillon, 2 blikjes Pure & Natural tonijn op water van John West, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 eetlepels olijfolie, 1 zak rucola, 50 gram Pecorino kaas, geraspt

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-04-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

, 2 handjes rucola, een halve kleine meloen, 6 plakjes serranoham, 2 el gehakte peterselie en basilicum, wat schaafsel van Parmezaanse kaasDressing, 2 el olijfolie, 2 el balsamicocrème, een teentje knoflook uit de knijper, 1 el sherry, peper en zout, 2 tl kappertjes

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-03-2008
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

500 g gekookte rode bietjes, 4 el olijfolie extra vierge (C1000), 1 1/2 el balsamicoazijn, 2 tl appelstroop, peper, zout, 5 el pijnboompitten, 1 zak rucola à 75 g (C1000),

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-02-2007
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.

Een super lekkere en smaakvolle salade. Ik eet m altijd als hoofdgerecht, maar je zou m ook als bijgerecht kunnen serveren.

INGREDIENTEN

- 1 ciabatta, - 3 handjes rucola, - 150 gram serranoham, - parmezaanse kaas, liefst uit 1 stuk, - 2 eieren, - olijfolie, - citroen, - peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijke tonijnsalade met groente

INGREDIENTEN

2x tonijn uit blik op olie basis, zakje rucola sla, 2 rode uien, paar zongedroogde tomaatjes op olie, spaanse peper, mango, komkommer, ansjovisfiletjes, handje groene ontpitte olijven, 2 eetlepels zilveruitjes, olijfolie, balsamico azijn, peper en zout,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-01-2007
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 kg Rooster aardappels, geschild, 1 teen knoflook, gepeld, 1 sjalot, 1 rode paprika, 200ml melk, Rucola, Parmezaanse kaas, 3 eetlepels extra vierge olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-06-2012
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Romig gevulde rosbiefrolletjes. Een heerlijk hapje voor een feestje. Prima voor te bereiden!

INGREDIENTEN

80 gr sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 20 gr gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) -, 1 el olijfolie - plm. 30 gr rucola - 150 gr roomkaas - zout, peper - 20 plakken rosbief, Dressing: 1 el balsamico-azijn - 1 theel suiker - peper, zout - 2 el olijfolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-06-2004
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

75 gr couscous, 1 sinaasappel, 40 gr rucola, 1 eetlepel citroensap, 3 eetlepels olijfolie, 25 gr pijnboompitten, 1 zalmfilet

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-06-2012
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Super lekkere combi (vind ik) bijv. met een broodje bij je lunch of als avond eten. Voor als het heet is dan heb je meestal geen zin om te koken en dit is binnen 10 min. klaar!!

INGREDIENTEN

150 g rucola-, 75 g parmaham-, 75 g ricotta-, 2 eetlepels citroensap-, 4 eetlepels olijfolie extra vergine-, 3 eetlepels basilicum, fijngehakt-, 2 theelepels suiker-, zout-, peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-07-2006
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Antipasta op zijn best

INGREDIENTEN

Voor de bruschette:, 1 voorgebakken stokbroodje, olijfolie, 1à 2 tenen knoflook, , Voor de dressing:, 1 gedroogde tomaat in olie, 2 tl balsamico-azijn, 3 el lekkere olijfolie, peper en zout uit de molen, , Voor de topping:, 4 plakjes italiaanse rauwe ham (prosciutto crudo), 50g rucola, stukjes pecorinokaas, 1 el pijnboompitten, 2 el pesto rosso

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-11-2007
  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Deze zomerse carpaccio smaakt heerlijk, pittig, smeuig en zit boordevol smaken. Zoals zo vaak: eenvoud op zijn best!

INGREDIENTEN

500 g ossenhaas van goede kwaliteit, in flinterdunne plakjes gesneden door de slager (anders kort invriezen en 1 mm dik snijden), een zakje rucola, een groot handvol pijnboompitten, verse basilicum en oregano, +/- 100 g parmezaanse kaas (stuk), olijfolie van de beste kwaliteit, peper, zout, , vinaigrette:, 1 teentje (verse) knoflook, 1 eetlepel citroensap, 1 tl mosterd, 1 eigeel met een beetje eiwit, 100 ml olijfolie, zout/peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-08-2012
  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Deze lekkere salade ontstond toen ik te veel sperziebonen had gekookt. Het recept blijft er bij ons in, want de salade is heerlijk. Je kunt de salade als voorgerecht geven, maar ook als bijgerecht bij een Italiaanse maaltijd.

INGREDIENTEN

75 gram rucola -, 150 gram sperziebonen -, 2 lente-uitjes -, 4 gedroogde tomaten op olie -, 1 eetlepel olie van de gedroogde tomaten -, 2 eetlepels walnootolie -, 1 ½ eetlepel balsamicoazijn -, ½ eetlepel honing -, ½ eetlepel mosterd -, peper, zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-02-2007
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Van mn eigen gekweekte rucola. Nog lekkerder dan basilicum pesto.

INGREDIENTEN

100 gr. rucola - gewassen; 2 tenen knoflook, ca.70 gr parmezan of 100 gr geraspte oude kaas, zout en peper, 5 a 6 stukjes gedroogde tomaat en olijfolie.

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-12-1999
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Een SUPER lekker en gemakkelijk te maken borrelhapje. Valt bij iedereen in de smaak!

INGREDIENTEN

20 plakjes rosbief -, 4 gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) -, 50 gram rucola -, 100 gram roomkaas, zout, peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-03-2007
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Eenvoudig te maken maar lekker borrelhapje

INGREDIENTEN

, 4 plakjes rauwe ham, roomkaas met kruiden, enkele blaadjes rucola, pijnboompitten, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-12-2014
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Antipasto, ca. 12 stuks uit: "Amuses" van Albert Hein

INGREDIENTEN

1 eetlepel pijnboompitten, 1 bakje rucola, 2 pakjes seccata (vleeswaren), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamico azijn, zout, verse peper, 12 cocktailprikkers

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-01-2000
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Zalmcarpaccio met rucola, pijnboompitten en een heerlijke zoete balsalmicodressing.

INGREDIENTEN

200 gram gerookte Noorse zalm.40 gram pijnboompitten.80 gram rucola.8 zongedroogde tomaatjes (uit de olie).versgemalen peper., Voor de dressing:, 2 el olijfolie.2 el balsalmico-azijn1 teentje knoflook.1 el Italiaanse kruiden.2 tl honingmosterd.1 el honing.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-05-2007
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Voedingswaarde per persoon: eiwit 24g ; vet 20g ; koolhydraten 8g ; kcal 305. Lijnvriendelijk: *WW 7,5 points p/p

INGREDIENTEN

200 g surimi krabvlokken of, krabsticks (Vismarine), 300 g gerookte zalm (Vismarine), 1 eetl. sesamzaad, 2 lente-/bosuitjes, in smalle ringen, 75 g rucola, 1 citroen, in plakjes, voor de dressing:, 1/2 eetl. sesamolie, 2 eetl. zonnebloemolie of arachideolie, 2 eetl. citroensap, 1 eetl. sojasaus, 1 teentje knoflook, gepeld en geperst, 1 eetl. gehakte koriander, (vers of diepvries), 1 eetl. kappertjes,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-01-2009
  • Vis Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Geweldige salade met zoetzure gevulde gemarineerde gedroogde vijgen. Wel aan denken dat de vijgen een dag tevoren in de marinade gaan. Een dergelijk recept eerder gelezen, maar aangepast volgens mijn eigen idee.

INGREDIENTEN

16 grote gedroogde vijgen (de lekkerste zijn die van AH met vanille), 12 halve walnoten, 8 plakken serranoham, 2 dl witte Chardonnay wijn, 1 1/2 dl balsamico-azijn, gemengde sla met rucola (AH), [Voor de dressing]:, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn, 1 eetlepel honing, 1 theelepel mosterd, versgemalen peper

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-12-2007
  • Internationaal Voorgerecht
  •  10-20 min.

Naar een recept van Donna Hay. Ik heb het bewerkt naar eigen idee door meer groenten toe te voegen. Het is een gemakkelijk te maken recept maar het moet wel in twee gedeelten, Eerst de groenten (tomaten, paprika, knoflook en kruiden) in de oven en na 25 minuten voeg je de kipfilets toe voor ± 15-20 minuten. Ik heb 3 verschillende kleuren paprika gebruikt. De overgebleven paprika in reepjes gesneden en ingevroren voor een stoofschotel. Het recept is voor 2 personen maar je kunt het vermeerderen zoveel als je wilt (hangt van de hoeveelheid ovenschalen af die in je oven kunnen). Ik heb dit al meerdere keren gemaakt soms met hele kipfilets en soms met stukjes kipfilets, dat is uiteraard eerder gaar. Een ongecompliceerd maar zeer smakelijk recept. Je zou er nog allerlei andere groenten aan toe kunnen voegen, ik heb het simpel gehouden. Van beide recepten staan er foto`s bij.

INGREDIENTEN

250 gr cherrytomaatjes, ½ Groene, ½ rode, ½ gele paprika (of wat je maar wilt), 120 gram pancetta of eventueel mager ontbijtspek (één plak), 8 tenen knoflook ( of een paar bolletjes `baby` knoflook zie foto), 1 el olijfolie, 2 kipfilets van ± 200 gr per stuk (of ± 400 kipfilet in grove stukken), ± 65 gram zwarte olijven (als je geen olijven lust laat je ze weg), Grof gemalen zwarte peper, Eventueel zout maar gebruik je de olijven houdt er rekening mee dat die zout zijn., ± 2 flinke eetlepels verse oregano (plantje bij supermarkt gekocht), Handje verse basilicumblaadjes. (plantje supermarkt), Wat versgeraspte Parmezaanse kaas om bij of over het gerecht te serveren, Lekker met de `peperachtige` rucola sla om erbij te serveren., Eventueel met gebakken krielaardappeltjes maar niet noodzakelijk.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Deze mayonaise is lekker als dip bij gegrilde garnalen of rivierkreeftjes of als sladressing of ipv boter op een sandwich.

INGREDIENTEN

6 el mayonnaise, 15 gram rucola, 1 tl citroensap

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-04-2008
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.

Dit heerlijke voorgerecht kan je natuurlijk ook opdienen in mooie cocktailglazen

INGREDIENTEN

450 gram krabvlees (kan ook blik) 1 kleine rode paprika 1 kleine rode ui, fijngesneden 2 el gehakte verse koriander 2 el uitgelekte kappertjes schil en sap van 1 citroen zout en peper 1 tl suiker tabasco reepje citroenschil voor de garnering VOOR DE RUCOLASALADE: 40 gram rucola 2 el olijfolie 1 el vers limoensap

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-12-2002
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Aardappel rucola pijnboompitten

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-02-2011
  • Nederlands
  •  20-30 min.

En toen had ik opeens zin in een pastasalade. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn. Geen originele ingredienten, maar de rucola geeft deze pastasalade z'n smaak. Best goed gelukt eigenlijk...

INGREDIENTEN

250 gr. fusilli tricolore pasta, 85 gr. rucalo sla, 1 courgette, 1 bakje paddestoelenmix, pijnboompitten, 3 romatomaten, voor de dressing: 2 eetl. balsamico-azijn, 2 eetl. olijfolie, 2 eetl. tomatenketchup

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-05-2006
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Een heel eenvoudige maar erg lekkere salade!

INGREDIENTEN

150 gr rucola salade, 75 gr waterkers of veldsla, 1 peer zacht en zoet van smaak, olijf olie extra vierge, limoen of citroensap, zout en zwarte peper, Parmezaanse kaas (grano pardano), Gepelde walnoten

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-06-2009
  •  
  •  0-10 min.

Heerlijk als dip bij gegrilde cocktail garnalen of rivierkreeftjes

INGREDIENTEN

6 eetl mayo, 15 gr rucola, 1 theel citroensap

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-08-1999
  • Frans
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top