Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

6 Paashaastaart recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Deze Paashaastaart komt natuurlijk met Pasen weer bij de koffie. De taart is helemaal Pasen! Dit jaar (2011) bak ik de taart ook voor het bejaardentehuis. (eigen foto volgt!)

INGREDIENTEN

Biscuitbeslag: Boter voor het invetten van de vorm - 4 eieren - 120 gram basterdsuiker - mespunt zout - 75 gram bloem - 25 gram maizena., Afwerking en vulling: 1/4 liter slagroom - 2 zakjes slagroomversteviger - 2 theelepels suiker - 2 dl advocaat - chocoladevlokken - 12 paaseitjes of paasfiguurtjes - 1 chocolade Paashaas van plm. 10 cm hoogte

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-03-2005
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Een bewerkelijk recept ,maar daar heb je wel iets voor!Want de smaak van deze taart is net zo lekker zoals een taart van de banketbakker!

INGREDIENTEN

VOOR HET GEKNEDE DEEG:, * 175 g Tarwebloem, * 1 Afgestreken theelepel Bakpoeder, * 50 g Suiker, * 2 Zakjes Vanillesuiker, * 125 g Koude Boter of Margarine, VOOR HET BISCUITDEEG:, * 3 Eidooiers, * 4 Eetlepels Warm Water, * 125 g Suiker, * 1 Zakje Vanillesuiker, * 3 Eiwitten, * 75 g Tarwebloem, * 75 g Maizena, * 15 g Cacao, * 2 Afgestreken theelepels Bakpoeder, * 75 g Gesmolten,afgekoelde Boter of Margarine, VOOR DE GARNERING:, * 100 g Pure Chocolade, * 30 g Kokosvet, * 2 Eetlepels Kersenjam, VOOR DE VULLING:, * Circa 200 g Mandarijntjes (uit blik), * 50 cl Slagroom, * 1 Zakje Vanillesuiker, * 2 Zakjes Klop-vast, * 4 Eetlepels Mandarijnesap, * 40 g Gehakte Pistache-noten of Chocoladehagel, * Gekleurde Paas-eitjes,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-03-2004
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

6 eidooiers -, 90 gram poedersuiker -, 1 flesje rumaroma -, 6 eiwitten -, 90 gram suiker -, 180 gram gezeefd meel -, 1 koffielepel backin -, 70 gram kokosrasp -, 70 gram gesmolten boter -, , Voor de creme :, 4 eetlepels melk -, 50 gram suiker -, 1 eetlepel boter -, 1 koffielepel maizena -, 30 gram kokosrasp -, 2 eetlepels rum -, 1/4 liter slagroom -, 1 zakje klop-fix -, , Voor het bestrijken :, beetje kersenconfituur -, 1/4 liter slagroom - 1 zakje klop-fix -, , Voor de garnering :, 70 gram roze marsepein -, beetje chocolade glazuur -, een beetje kokosrasp, , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-03-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gram zachte boter- 400 gram suiker- 400 gram bloem- 300 gram poedersuiker- 8 eieren- ? pot bosvruchtenjam- 2 citroenen- ? zakje gemalen kokos- suiker-eitjes- 2 roze marshmallows- rode en bruine smarties Eventueel andere taartversieringen en 1 pakje chocolade glazuur

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-04-2003
  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pasen is niet compleet zonder Paashaas en met deze haas bij je lunch is het echt een feest! Kijk hoe ik hem maak op https://youtu.be/8bUhaY-3Vh4 of op http://www.kootjekookt.nl

INGREDIENTEN

200 gram speltbloem + extra voor je werkblad, 100 gram koude roomboter, ½ theelepel zout voor het deeg, 6 eetlepels koud water, 150 gram zalmfilet, 150 gram gamba's, 5 bosuitjes, 3 eieren, 2 eetlepels kwark, 1 eetlepel dille, 2 eetlepels honing, 100 gram zachte geitenkaas, Peper en zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-03-2016
  • Europees
  •  60-120 min.

Geen Pasen zonder een heerlijke paashaastaart ! 

INGREDIENTEN

TAART :, , 225 g Solo Patisserie ( boter ), 185 g fijne kristalsuiker, 4 grote eieren, 1 tl vanille-extract, 225 g zelfrijzende bloem (of 220 g bloem met 1 tl bakpoeder), 100 g geraspte witte chocoladeschilfers, , VANILLEGLAZUUR :, , 175 g Solo Patisserie ( boter), 500 g poedersuiker, 1 tl vanille-extract, 1 el afgekoeld gekookt water, , DECORATIE :, , 100 g witte chocolade, Roze hagelslag, Kant-en-klaar, wit glazuur, Roze en witte marshmallows, 10 g gesmolten fondantchocolade €" voor de ogen, mond en het neusje, 80 g gesmolten fondantchocolade €" voor de oren

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-03-2017
  • Belgisch Nagerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top