Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

19 Paashaasjes recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

10 haasjes., Voor het deeg:, 450 g gezeefde gladde bloem, 1 pakje Gist, 1 snuifje zout, 60 g zachte boter, ? l lauwe melk, 1 ei, 1 eigeel, 70 g poedersuiker, 1 pakje vanilline suiker, Geraspte schil van 1 citroen (onbehandeld), , Voor het versieren en beschilderen:, 1 geklutst ei, 20 rozijnen, een beetje poedersuiker.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-03-2004
  • Belgisch
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Voor het deeg :, 450 gram gezeefde gladde bloem -, 1 pakje gist -, 1 snuifje zout -, 60 g zachte boter -, 1/4 liter lauwe melk -, 1 ei -, 1 eigeel -, 70 g poedersuiker -, 1 pakje vanillesuiker -, geraspte schil van 1 citroen, onbehandeld -, , Voor het versieren en beschilderen :, 1 geklutst ei -, 20 rozijnen -, een beetje poedersuiker, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Leuk voor kinderen, vrolijke paashaasjes van brooddeeg met een eitje.

INGREDIENTEN

1 pak wit broodmix, 25 g boter, 1 el suiker, 12 krenten, 2 eieren en 4 henneneitjes voorgekookt, 1 losgeklopt ei.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-03-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2-3 gevulde varkenshaasjes(keurslager), 45 gr boter, 4 tomaten, groene pesto, 1 bolletje mozzarella, zout, peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-03-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Baktijd: Boven-/Onderverwarming: 180 C, 15 - 20 Min. Heteluchtoven: 170 C

INGREDIENTEN

1 pak Tante Fanny Vers, Zoet Zanddeeg 300 g, 1 ei om mee te bestrijken, Glazuur:, 100 g poedersuiker, Sap van een 1/2 citroen

  •  …
  •  
  • Geplaatst op04-03-2014
  •  
  •  
INGREDIENTEN

125 gram bloem, 60 gram basterdsuiker (wit), 1 zakje(s) vanillesuiker, naar smaak zout, 90 gram boter, 1 pakje(s) chocoladeglazuur, naar smaak krenten, 100 gram poedersuiker, 1 eetlepel(s) Advocaat, 1 theelepel(s) koenjit,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-02-1999
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Voor het gistdeeg:500 g bloem, 1 zakje Gist 50 g suiker, 1 zakje Vanillesuiker, snufje zout 150 ml verse room 150 ml melk (op kamertemperatuur) 75 g boter of margarine, , Voor het bestrijken en versieren:1 eigeel (Middel) 1 eetlepel melk, spaghetti en rozijnen. Maak een papieren sjabloon van een paashaas.

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-04-2006
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Voor het gistdeeg:, 500 g bloem, 1 zakje gist, 50 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, snufje zout, 150 ml verse room, 150 ml warme melk, 75 g boter of margarine, , Voor het bestrijken en versieren:, 1 eigeel (Middel), 1 eetlepel melk, spaghetti en rozijnen

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-03-2005
  • Belgisch Nagerecht
  •  10-20 min.

Voor ongeveer 30 koekjes

INGREDIENTEN

300 gram zelfrijzend bakmeel, 150 gram witte basterdsuiker, 225 gram boter, een half losgeklopt ei, snufje zout, 1 ons pure chocolade,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2003
  • Kinderkeuken
  •  30-60 min.

Uit de Tip van april 2000

INGREDIENTEN

1 pak broodmix wit, 25 gr boter of margarine, 1 el suiker, 12-16 krenten, 6-8 henne-eitjes(kleine eitjes), 1 ei - losgeklopt.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-03-2000
  • Kinderkeuken
  •  60-120 min.

Paashaasjes met ei! Voor 6-8 stuks!

INGREDIENTEN

1 pak broodmix(wit), 25 g boter of margarine *, 1 el suiker *, 12 - 16 krenten *, 6-8 henneeitjes(kleine eitjes), 1 ei losgeklopt *, Extra nodig:bakplaat,ingevet.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-04-2001
  • Nederlands
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 dl blanke vla, 1 dl advocaat, 1/8 l slagroom, 2 pakjes aardbeien-yoghurt bavarois, 1 puddingvorm a 1 l, 6 chocelade paashaasjes, spuitbus slagroom.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-06-1999
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Om te smullen

INGREDIENTEN

2 bruine boterhammen, beetje boter, paashagel, witte chocolade paashaasjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-04-2000
  • Kinderkeuken
  •  0-10 min.

Voor een springvorm met een doorsnee van 20 cm.

INGREDIENTEN

Voor de taart bodem:, 3 eieren100 gr. bruine basterdsuiker75 gr. zelfrijzend bakmeel25 gr. maizena2 eetl. cacoapoeder (geen instant)Voor de afwerking:, 1/8 l. slagroom1 eetl. suiker1 pot wit met bruin chocoladesmeersel3 eetl.gemengde bruine en witte chocoladevlokkenchocoladeeitjes en/of paashaasjes om te garnerenbakpapier

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-03-2003
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

3 eieren, 100 g bruine basterdsuiker, 75 g zelfrijzend bakmeel, 25 g maïzena, 2 eetl. cacaopoeder (geen instant), Voor de afwerking:, 0.125 l slagroom, 1 eetl. suiker, 1 pot wit met bruin chocoladesmeersel, 3 eetl. gemengde bruine en witte chocoladevlokken, chocolade paaseitjes en/of paashaasjes om te garneren

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-03-2007
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 eieren *, 100 gr bruine basterdsuiker *, 75 gr zelfrijzend bakmeel *, 25 gr maizena *, 2 el cacaopoeder (geen instant) *, Voor de afwerking:, 0.125 l slagroom *, 1 el suiker *, 1 pot wit met bruin chocoladesmeersel *, 3 el gemengde bruine en witte chocoladevlokken *, chocolade paaseitjes en/of paashaasjes om te garneren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 eieren, 100 g bruine basterdsuiker, 75 g zelfrijzend bakmeel, 25 g maizena, 2 eetl. cacaopoeder (geen instant), Voor de afwerking:, 0.125 l slagroom, 1 eetl. suiker, 1 pot wit met bruin chocoladesmeersel, 3 eetl. gemengde bruine en witte chocoladevlokken, chocolade paaseitjes en/of paashaasjes om te garneren, Overig:, bakpapier,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 eieren, 100 g bruine basterdsuiker, 75 g zelfrijzend bakmeel, 25 g maizena, 2 eetl. cacaopoeder (geen instant), Voor de afwerking:, 0.125 l slagroom, 1 eetl. suiker, 1 pot wit met bruin chocoladesmeersel, 3 eetl. gemengde bruine en witte chocoladevlokken, chocolade paaseitjes en/of paashaasjes om te garneren, Overig:, bakpapier,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

En chocolade zijn klassieke combinaties, met allerlei smaakjes en kleurtjes is alles mogelijk.

INGREDIENTEN

200 gram gepelde amandelen, 250 gram gezeefde poedersuiker, 1 eiwit, wat druppels citroensap, voedselkleurstof

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-03-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top