Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Chocoladeflensjes recepten (22) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Liefde in het bord!!!

INGREDIENTEN

4 eieren, 200 g. bloem, 4 dl. melk, 1 zakje vanillesuiker, 3 eetlepels cacaopoeder, 100 gr. boter of margarine, poedersuiker, honing, chocolade

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2005
  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

100 gram gezeefde tarwebloem, - 20 gram cacao, - 20 gram amandelschaafsel, - 1 zakje vanillesuiker, - 25 gram gesmolten boter, - 2 eieren, - 2 eierdooiers, - mespuntje zout, - 3 1/2 dl melk,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

Chocoladeflensjes met hazelnotenroom

INGREDIENTEN

75 gram bloem,1 eetl.cacaopoeder,mespunt zout,1 ei,250 ml. melk,40 gr. boter,1/4 l. slagroom,2 eetl.suiker,1 dikke rep melkchocolade met hazelnoot,chocoladesaus (uit een flesje of van mijn recept:PEREN UIT DE OVEN),

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-03-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Geef er een sinaasappeljam of slagroom bij.

INGREDIENTEN

115g zelfrijzende bloem-2eetlepels cacaopoeder-2eieren-50g pure chocolade geraspt-2dl melk-2eetlepels sinaasappelsap-

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2002
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Chocoladeflensjes met hazelnotenroom

INGREDIENTEN

75 gram bloem,1 eetl.cacaopoeder,mespunt zout,1 ei,250 ml. melk,40 gr. boter,1/4 l. slagroom,2 eetl.suiker,1 dikke rep melkchocolade met hazelnoot,chocoladesaus (uit een flesje of van mijn recept:PEREN UIT DE OVEN)

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

75 gr bloem, 2 el suiker, 1 el cacao, mespunt zout, 1 ei, 2 1/2 dl melk, boter om te bakken, 3 dl mango-ijs, 2 el sinaasappellikeur, poedersuiker, , ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-09-2000
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Voor het beslag:, 1 zakje pannenkoek-mix, 45 cl melk, , Voor de vulling:, 150 ml room, 125 g suiker, 1 eetlepel rum, 200 g fijngehakte hazelnoten, 50 g rozijnen, 2 koffielepels geraspte sinaasappelschil, , Voor de chocoladesaus:, 200 g pure chocolade, 100 ml melk, 50 ml room, 1 eetlepel rum, 2 eidooiers

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-02-2005
  • Hongaars Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 pak Koopmans Mix voor Pannenkoeken Eier *, 7 dl water *, 2 el rum *, 75 g boter * , , VULLING:, 1 1/2 dl room *, 125 g suiker *, 1 el rum *, 200 g fijngehakte hazelnoten *, 50 g rozijnen *, 2 tl geraspte sinaasappelschil * , CHOCOLADESAUS:, 200 g pure chocolade *, 1 dl melk *, 1/2 dl room *, 1 el rum *, 2 eidooiers

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-03-2005
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

75 gram bloem-, 1 eetl. cacaopoeder-, 1 mesp. zout-, 1 stuks eieren-, 1 l melk-, 40 gram boter-, 1 l slagroom voor de vulling-, 2 eetl. suiker voor de vulling-, 1 stuks dikke reep melkchocolade met hazelnoten-, 4 eetl. chocoladesaus-,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

75 gram bloem, 1 eetl. cacaopoeder, 1 mespunt zout, 1 stuks eieren, 1 l melk, 40 gram boter, 1 l slagroom voor de vulling, 2 eetl. suiker voor de vulling, 1 stuks dikke reep melkchocolade met hazelnoten, 4 eetl. chocoladesaus

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-07-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Voor ong. 12 pannenkoeken

INGREDIENTEN

2 pannenkoeken, 3 eidooiers, 0.8 liter melk, 12 eetlepels suiker, 6 eetlepels bloem, 6 eetlepels custard, Jamaica rum, 3 zakjes vanillesuiker, 50 gram roomboter, cacaopoeder,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-02-2000
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Lekkere variatie op een flensje, maar vult wel erg. Neem dus 1 pannenkoek per persoon.

INGREDIENTEN

Voor de flensjes:, een kwart pak koopmans meergranen pannenkoekenmix, 2 eieren, wat melk, eetlepel cacao, snufje kaneel, boter om in te bakken., , Voor de room:, 125 ml, 6 blokjes pure chocolade, 12 hazelnoten, eetlepel suiker

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2008
  • Frans
  •  20-30 min.

Ruimte overhouden in je buik na een diner

INGREDIENTEN

1 pak eierpannenkoekmix, 7 dl. water, 2 el. rum, 75 gram boter, vulling : 1,5 dl. room, 125 gram suiker, 1 el. rum, 200 gram gehakte hazelnoten, 50 gram rozijnen, 2 tl. geraspte sinaasappelschil, chocoladesaus : 200 gram pure chocolade, 1 dl. melk, halve dl. room, 1 el. rum, 2 eidooiers

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-02-2003
  • Hongaars Nagerecht
  •  30-60 min.

Chique en lekker

INGREDIENTEN

6 abrikozen, 2 eetlepels suiker, 1 eetlepel citroensap, 1 dl.garderoom, 1 theelepel slagroomversteviger, 75 gr.pannekoekmix, 2 eetlepels cacao, 1 ei, 2 dl. melk, 25 gr. geschaafde amandelen, boter,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-04-2010
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

75 gram bloem-, 1 eetl. cacaopoeder-, 1 mesp. zout-, 1 stuks eieren-, 1 l melk-, 40 gram boter-, 1 l slagroom voor de vulling-, 2 eetl. suiker voor de vulling-, 1 stuks dikke reep melkchocolade met hazelnoten-, 4 eetl. chocoladesaus-,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Met ingemaakt rood fruit

INGREDIENTEN

100 gr bloem, 25 gr cacaopoeder, 3 dl melk, 5 eieren, 30 gr boter, fruit op alcohol (pot, bij slijter of zelfgemaakt), 60 gr pure chocolade, geraspt, Armagnac of Grand Marnier, vanilleroomijs, ,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-08-2000
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

Feestelijke snoeperijen...

INGREDIENTEN

75 gr. bloem, 1 eetl. cacaopoeder, mespunt zout, 1 ei, ½ l. melk, 40 gr boter., Voor de vulling: ½ l. slagroom, 2 eetl. suiker, 1 dikke reep melkchocolade met hazelnoten en 4 eetl. chocoladesaus uit een flesje.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2000
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

**Voor de chocoladeflensjes:, 225 gram bloem, 25 gram cacaopoeder, 5 dl melk, 1 el suiker, 3 eieren, 2 el vloeibare boter, **Voor de passievruchtsaus:, 3 passievruchten, 3 el abrikozenjam, 3 el water, **Voor de chocoladesaus:, 1 dl melk, 200 gram pure chocolade, **Voor de opmaak:, 1 liter slagroomijs, vers fruit om te garneren

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-05-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Zin om groots uit te pakken? Dit desser is echt spectaculair!!

INGREDIENTEN

Voor de vulling: 4 blaadjes witte gelatine, 1 dl. volle melk, 1 dl. slagroom, 4 eidooiers, 200 gram witte chocolade, 1? dl. creme fraiche, 2 sinaasappellikeur, 4 sinaasappels, voor de flensjes: 100 gram bloem, 25 gram cacao, 25 gram witte bastersuiker, 2 grote eieren, 30 gram gesmolten boter of margarine, 3 el. donker bier, 2? dl. volle melk, voor het serveren: 3 lange vanillestokjes, voor de sauzen: 2 dl. volle melk, 1 steranijs, 200 gram pure chocolade, in stukjes, 1?-2 dl. creme fraiche

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

12 pannenkoeken, 3 eidooiers, 0.8 liter melk, 12 eetlepels suiker, 6 eetlepels bloem, 6 eetlepels custard, Jamaica rum, 3 zakjes vanillesuiker, 50 gram roomboter, cacaopoeder,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

100 g. bloem, 2 tl. cacao, 1 el. basterd, 1 ei, 2 1/2 dl. melk, 25 g. boter, 200 g. abrikozencompote, 2 el. cognac, 1/4 l. pistacheijs, 10 g. pistaches

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-08-1999
  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

100 gr bloem, 25 gr cacaopoeder, 3 dl melk, 5 eieren, 30 gr boter, fruit op alcohol (pot, bij slijter of zelfgemaakt), 60 gr pure chocolade, geraspt, Armagnac of Grand Marnier, vanilleroomijs, ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-12-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top