Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

118 Australische recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

De tuin meubelen staan uit, de tafel is gedekt en we eten hamburgers, maar niet zomaar hamburgers. Het is een nogal bewerkelijk recept maar het eindresultaat maakt, dat het de tijd die je er in steekt zeker waard is. Dit is voor ons een hoofdmaaltijd op warme of hete dagen. Lekker met een stel vrienden in de avonduren, een gazpacho als voorgerecht en een fruitsalade toe. Wat glazen witte wijn erbij maakt deze maaltijd tot een waar feestje.

INGREDIENTEN

750 gram biefstuk of tartaar (vraag je slager de biefstuk door de gehaktmolen te draaien), 1 ui, 1 ei, ? kop verse broodkruimels, 3 el ketchup, 3 el worcestersaus, 1 flinke bos verse peterselie, zout, peper, 3 grote uien, 6 plakken kaas, 6 eieren, 6 plakjes bacon (Ierse), 6 ronde broodjes, 3 tomaten, 6 ananas ringen, tomatenketchup, 30 gram boter voor de uien., , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-04-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekker gerecht wat veel in Australië wordt gegeten.

INGREDIENTEN

750 gr. runderlappen, zout en peper naar smaak, 50 gr. boter, 2 uien, 2 appels, 1 el kerrie, 1 el bloem, 3 dl bouillon, 1 blik ontvelde tomaten (450 gram), 100 gr. rozijnen 2 el azijn.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2007
  • Australisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

150 gram boter, 150 gram suiker, geraspte schil van 1 citroen, 2 eieren, 200 gram bloem, 50 gram maïzena, 2 afgestreken theelepels bakpoeder, snufje zout, snufje gemberpoeder, snufje kaneel, snufje gemalen kruidnagel, melk, 4 bananen, sap van 1 citroen, 50 gram geschaafde amandelen, poedersuiker,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2013
  • Australisch
  •  30-60 min.

Heerlijk fris en hoeft niet in de oven gebakken te worden. Echt eens een keer wat anders!

INGREDIENTEN

Voor de bodem: bijna heel pakje theekoekjes-100gr suiker - 200gr gesmolten boter - kaneel., Voor de vulling: 2 pakjes roomkaas (philadelphia of een goedkopere versie) - 1 blikje gecondenseerde melk (dikke zoete melk van friese vlag) - bijna heel blikje ananas stukjes - sap van 1 citroen - theelepel vanille essence

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op31-10-2004
  •  
  •  > 120 min.

Een heerlijk BBQ recept uit Australi?, deze tussenribstuk met gegrilde groenten en olijfboter

INGREDIENTEN

-4 Australische rib-eyes, -4 porties assortiment groenten naar keuze, - Voor de olijfboter:, -250 gram echte boter (roomboter, hoeveboter), -10 zwarte olijven, -3 teentjes knoflook (geperst), -2 el verse basilicum, -10 zongedroogde tomaatjes, -10 g paprikapoeder, -4 mespunten zout, -2 mespunten peper, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-06-2006
  •  
  •  20-30 min.

Het heeft meer weg van een stevige koek dan cake,maar het is heerlijk. Vervang de rozijnen eens door gedroogde Cranberries.

INGREDIENTEN

100 gram Rozijnen, 200 gram Boter, 175 gram witte Basterdsuiker, 1 bakje geraspte Kokos[55 gram], 2 Eieren, 2 eetlepels Stroop, 200 gram zelfrijzend Bakmeel, Poedersuiker.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-05-2012
  • Australisch
  •  60-120 min.

Autentieke australische fruitcake die voor kerst, pasen of bruiloft gebruikt wordt. het is wel even werk, maar wel zeer de moeite waard.

INGREDIENTEN

230 gr sultanas, 230 gr krenten, 230 gr rozijnen, 150 gr gedroogde abrikozen, 150 gr dadels, 150 gr gedroogde pruimen, 110 gr oranje snippers of sucade, 110 gr amandelen, 230 gr gekonfijte kersen, 3 eetlepels kirsch likeur, 3 eetlepels congnac (en een beetje voor de kok), 230 gr boter, 230 gr bruine suiker, 5 eieren, 1 dessert lepel nescafe of chocopoeder, 1 theelepel vanille essence, 1 theelepel amandel essence, 1 desert lepel glycerine, 1 desert lepel honing, 1 kleine sinasappel, rasp en sap, 230 gr bloem, 60 gr zelfrijzend bakmeel, 1 theelepel speculaas kruiden, 1 theelepel gember poeder, 1/2 theelepel zout, (de australische theelepels zijn groter dan onze), , ,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op16-10-2004
  • Engels
  •  > 120 min.

Ovenrecept waarbij de kipfilet lekker mals blijft

INGREDIENTEN

3 eetlepels mayonaise / 4 enkele kipfilets / 1 eetlepels kerriepoeder / 1 theelepel suiker / 1 theelepel citroensap / mespuntje zout / bouillonpoeder / paneermeel /

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

150 gram boter, 150 gram suiker, geraspte schil van 1 citroen, 2 eieren, 200 gram bloem, 50 gram maïzena, 2 afgestreken theelepels bakpoeder, snufje zout, snufje gemberpoeder, snufje kaneel, snufje gemalen kruidnagel, melk, 4 bananen, sap van 1 citroen, 50 gram geschaafde amandelen, poedersuiker,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-03-2008
  • Australisch
  •  30-60 min.

Hartig maar zoete traditionele worteltaart.

INGREDIENTEN

4 geraspte wortels, 1 klein kopje olijfolie, anderhalve kop zelfrijzend bakmeel, drie opgeklopte eieren, 1 kopje bruine suiker, 150gram gehakte walnoten, 1 tl sodium bicarbonate, 2 tl kaneelpoeder, 25 gram geschaafde amandelen., , Voor het glazuur:, 250 gr roomkaas, 1 kopje poedersuiker, 1 tl vanille extract

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-03-2008
  • Australisch Nagerecht
  •  60-120 min.

Taart uit de koelkast

INGREDIENTEN

1 pak Bastogne koeken, 200 gram roomboter, 1/2 blikje gezoete gecondenseerde melk (Friesche vlag), 2 pakjes mon chou (kamertemperatuur), 1/4 liter slagroom, 1 limoen (sap en schil)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-02-2004
  • Amerikaans
  •  10-20 min.

Bijzondere combinatie van ingredienten!

INGREDIENTEN

Voor het deeg: ---------------------------, 125 gr. bloem * 75 gr. boter * 1 eierdooier * 20 ml. koud water (1 eetl.) * bonen of rijst voor steunvulling, Voor de vulling: --------------------------, 1,25 kop havermout (310 ml.) * 75 gr. suiker * 60 gr. bloem * 100 gr. boter * 2 eetl. stroop * 400 gr. appelcompote

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-08-1999
  •  
  •  60-120 min.

Eeb fondue met een typische Australische saus

INGREDIENTEN

125 ml wijnazijn, 1/2 koffielepel gemberpoeder, , 1 L druivenpittenolie, 750 g struisvogelvlees, , 400 g eetrijpe kiwis, 50 g witte druiven zonder pitten, , 2 uien +/60 g, 200 g bruine rietsuiker, , 1/4 koffielepel saffraandraadjes, 1/2 koffielepel chili kant-en-klaar kruidenmengsel, , , , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-01-2006
  • Australisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

100 gr. rozijnen, 200 gr. boter (echte boter nemen, op rol), 175 gr. witte basterdsuiker, 1 bakje kokos (55gr.), 2 eieren, 2 el. keukenstroop, 200 gr. zelfrijzend bakmeel, poedersuiker, springvorm (24cm), ingevet, bakpapier, satéprikker,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-06-2012
  • Australisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Olijfolie, 2 uien, fijn gesneden, 3 tenen knoflook, 1 klein rood pepertje zonder zaadjes, 1 theelepel verse komijn, verse koriander, 1 eetlepel tomatenpuree, 1200 gr tomaten uit blik, 1 kopje afgespoelde rode linzen, 0.75 liter groentebouillon

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-03-2008
  • Australisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 kg frietjes, voorgebakken of zelf gesneden, 1 kopje geraspte milde kaas, 6 schijfjes bacon, gebakken en gekruimeld

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-02-2002
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.

Soep met hot curry en koriander (tip-culinair september 2005)

INGREDIENTEN

2 el extra vierge olijfolie, 1 rode ui, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, geperst, 2 el hot currypoeder + extra ter garnering, 3 el rijst, 500 g courgettes, fijngesneden, 1 l kippenbouillon, zout, peper, 4 el koriander, fijngesneden, 4 el Griekse yoghurt

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-10-2005
  • Internationaal
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

200 gram biefstuk, 1 tl zwarte peper, 1/2 tl korianderpoeder, 100 gr veldsla, 2 kiwi's, 1 krop radicchio sla, 2 el olijfolie, geroosterde sesamzaadjes, , Dressing:, , 1 el honing, 1 el citroensap, 1/2 el chilisaus, 1/2 el sojasaus, 1 el sesamolie,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-03-2008
  • Australisch
  •  30-60 min.

Getranceerde kangoeroefilet met frambozen-dragonsaus en pommes dauphines

INGREDIENTEN

1. /- 800 g kangoeroefilet "striploin" (beste deel van het dier), 2. Pommes dauphines: 1 kg kruimige aardappelen, 1/4 l water, 125 g roomboter, 125 g patentbloem, 5 eieren, 3. Frambozensaus: 1 dl frambozenazijn, 1/4 kg frambozenpuree, 1/4 l kalfsfond, 1/2 bus dragon, 4 sjalotjes gesnipperd, 2 knoflookteentjes, frambozenlikeur, peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-11-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een stevig vullende hamburger voor de grote trek

INGREDIENTEN

INGREDIENTEN 4 PERSONEN, 500 gram rundergehakt, 1 ui, fijngesnipperd, 1 ei, 1/3 kop broodkruimels, 2 eetlepels ketchup, 1 theelepel vleeskruiden, zout, naar smaak, peper, naar smaak, 40 gram boter, 2 grote uien, in dunne ringen(extra), 4 plakken cheddar, 4 eieren (extra), 4 plakjes spek, zonder zwoerd, 4 grote hamburgerbroodjes, gehalveerd, sla, in reepjes, 1 grote tomaat, in plakjes, 4 grote plakken rode biet, uitgelekt, 4 ananasringen, uitgelekt, tomatenketchup, voor het serveren,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-09-2016
  • Australisch
  •  20-30 min.

Heerlijke cake met kokos.

INGREDIENTEN

100 gram rozijnen, 200 gram boter, 175 gram witte basterdsuiker, 70 gram kokos, 2 eieren, 2 eetl. stroop, 200 gram zelfrijzendbakmeel, poedersuiker.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-09-2012
  • Australisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

150 g boter, 150 g suiker, 3 eieren, 3 lepels rum, 25 g paneermeel, 150 g bloem, nootmuskaat, zout, 1 lepel stroop, 150 g rozijnen, 50 g krenten, 50 g gesneden dadels, 50 g geblancheerde amandelen, 50 g oranjesnipperd, 150 g boter, 200 g poedersuiker, 8 lepels brandy of rum

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-09-2002
  • Australisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Per persoon: 465 kcal/Eiwit 5 gr/Vet 26 gr/Koolhydraten 52 gr

INGREDIENTEN

100 gr rozijnen (zak 250 gr), 200 gr boter, 175 gr witte basterdsuiker, 1 bakje kokos (55 gr), 2 eieren, 2 eetlepels keukenstroop (pot 500 g), 200 gr zelfrijzend bakmeel, poedersuiker

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-01-2013
  • Australisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 lamsbout van 1 kg, 1 el fijngehakte verse tijm, 2 gepelde knoflookteentjes, 2 eetlepels Olijfolie Extra Vierge, 100 g Belolive Bakken en Braden, 250 g snelkookrijst, 2 wortelen, 1 selderijstengel, 1 ui, peper en zout, 1 blik (200 g) tuinboontjes Extra Fijn

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-03-2008
  • Australisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

100 gram rozijnen, 200 gram boter, 175 gram witte basterdsuiker, 1 bakje kokos (55 gram), 2 eieren, 2 eetlepels stroop, 200 gram zelfrijzend bakmeel, poedersuiker, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-12-2012
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

? 400 g rundergehakt, ? 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder, ? 1 bosuitje in flinterdunne ringetjes, ? 1 eetlepel sojasaus, ? versgemalen peper, ? 1/2 appel (bv. Granny Smith), ongeschild in 8 dunne plakjes, ? 2 eetlepels boter, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-01-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Snel en makkelijk

INGREDIENTEN

500 gr. rundergehakt, 1 fijngenipperde ui, 1 ei, 1/2 kop broodkruimels, 2 el ketchup, 1 el. vleeskruiden, zout en peper, 40 gr. boter, 2 uien in ringen, 4 plakken cheddar, 4 eieren, 4 plakjes spek, 4 hamburger broodjes, reepjes sla, 1 tomaat in plakjes, 4 plakken rode biet, 4 ananasringen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-06-1999
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Voor de Cake:, Roomboter en Paneermeel voor de vorm., 75 gram zachte Roomboter., 100 gram Suiker., 1 zakje Vanillesuiker., 1 Ei., 200 gram Tarwebloem., 1,5 theelepel Bakpoeder., 1,5 deciliter Melk., , Voor de Garnering:, 2 eetlepels gesmolten Roomboter., 1 eetlepel Suiker., 0,5 theelepel Kaneel.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-08-2006
  •  
  •  30-60 min.

Alternatieve chocolade taart

INGREDIENTEN

7 speculaasjes, 50 gram boter, 1/8 liter slagroom, 2 eetlepels suiker, 100 gram pure chocolade, 75 gram mon chou, evt zilveren versierings pilletjes.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2002
  •  
  •  30-60 min.

Lekker als lunch

INGREDIENTEN

500 g mager rundergehakt, 1 ui, fijngesnipperd, 1 ei, 1/3 kop broodkruimels, 2 el ketchup, 1 tl vleeskruiden, zout en peper naar smaak, 40 g boter, 2 grote uien, in dunne ringen (extra), 4 plakken cheddar, 4 eieren, extra, 4 plakjes spek, zonder zwoerd, 4 grote hamburgerbroodjes, gehalveerd, sla, in reepjes, 1 grote tomaat, in plakjes, 4 grote plakken rode biet, uitgelekt, 4 ananasringen, uitgelekt, tomatenketchup, voor het serveren, , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-03-2000
  • Internationaal
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500g mager rundergehakt, 1 fijngesneden ui, 1 ei, 80g broodkruim, 2el ketjup, itl vleeskruiden, 40g boter, 2 uien in plakken gesneden, 4 plakken cheddar, 4 eieren, 4 plakjes spek, 4 gehalveerde hamburgerbroodjes, sla, 1 tomaat in plakjes, 4 plakken rode biet, 4 ananasringen.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-02-2004
  •  
  •  20-30 min.

Maaltijdpastei met aardappelpuree en doperwtjes.

INGREDIENTEN

250 gr. bladerdeeg, 1 eetl. boter, 1 gesnipperde ui, 250 gr. rundergehakt, 1 eetl. bloem, 2 eetl. worcestersauce, 2 eetl. water, zout en peper, Losgeklopt ei voor de glans,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2001
  • Internationaal
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Voor de souvlaki :, 4 teentjes knoflook geplet -, sap van 1/2 citroen -, 1 theelepel komijnzaad geroosterd in een droge koekenpan en daarna gemalen -, 1 theelepel versgemalen zwarte peper -, 2 eetlepels extra vierge olijfolie -, 1 stuk lamszadel a 600 gram -, zout en versgemalen peper, , Voor de tabbouleh :, 125 gram bulgur -, 2 grote tomaten fijngesneden -, 3 lente-uitjes fijngesneden -, een grote bos peterselie gesnipperd -, een bos munt gesnipperd -, 4 eetlepels olijfolie -, 2 eetepels citroensap -, zout en peper, , , , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-10-2002
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Voor de souvlaki, 4 teentjes knoflook geplet, sap van ? citroen, 1 theelepel komijnzaad, geroosterd in een droge koekenpan en daarna gemalen, 1 theelepel versgemalen zwarte peper, 2 eetlepels extra vierge olijfolie, 1 stuk lamszadel van ? 600 g, zout en versgemalen peper, , Voor de tabbouleh, 125 g bulgur, 2 grote tomaten fijngesneden, 3 lente-uitjes fijngesneden, een grote bos peterselie gesnipperd, een bos munt gesnipperd, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetepels citroensap, zout en peper, , Serveren met:, 6 pittabroodjes of ander zacht, plat brood of wraptortilla?s, 250 g hummus, harissa of andere hete chili-saus,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 gr mager runder gehakt,1 fijngesnipperd ui,1 ei,1/3 kop broodkruimels,2 el ketchup,1 tl vleeskruiden,zout,peper,40 gram boter,2 grote uien,4 plakken ceddar,4 eieren,4 plakjes spek zonder zwoerd,4 grote hamburgerbroodjes,sla,1 grote tomaat,4 ananasringen.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2001
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 prei* 1 venkelknol* 125 g selderij* 1 teentje knoflook* 8 champignons* 3 eetl. olifolie* 1 l visbouillon* 1 laurierblaadje* 2 theel. citroensap* peper* 500 g zonnevis* 50 g jacobsschelpen* 125 g garnalen, grepeld* 60 ml droge witte wijn* 1,25 dl mayonaise* 3 teentjes knoflook* knoflook.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-08-2000
  •  
  •  20-30 min.

Lekkere stevige burger voor de stevige trek

INGREDIENTEN

600 gram rundergehakt, 1 ui, gesnipperd, 1 eetlepel sambal, 4 eetlepels olijfolie, 4 plakken ontbijtspek, 4 eieren, 2 voorgekookte bietjes, 4 plakken verse ananas, 4 eetlepels macadamianoten, 50 gram rucola, 2 eetlepels walnootolie, 1/2 eetlepel appelazijn, 4 hamburgerbroodjes, 2 eetlepels mayonaise, 3 eetlepels ketchup, peper, zout,  

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-07-2014
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een stevig vullende hamburger voor de grote trek

INGREDIENTEN

500 gram rundergehakt, 1 ui, fijngesnipperd, 1 ei, 1/3 kop broodkruimels, 2 eetlepels ketchup, 1 theelepel vleeskruiden, zout, naar smaak, peper, naar smaak, 40 gram boter, 2 grote uien, in dunne ringen(extra), 4 plakken cheddar, 4 eieren (extra), 4 plakjes spek, zonder zwoerd, 4 grote hamburgerbroodjes, gehalveerd, sla, in reepjes, 1 grote tomaat, in plakjes, 4 grote plakken rode biet, uitgelekt, 4 ananasringen, uitgelekt, tomatenketchup, voor het serveren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-10-2013
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

8 Lamskoteletjes., 15 gram boter, 1 teentje knoflook., 1 klein gesneden ui., 1 eetlepel honing., 1/2 theelepel mosterd., 1 kleine in blokjes gesneden appel., 1 stukje fijngesneden gember., 50 gram rozijnen., 1 1/2 dl. kippebouillon., 1 theelepel maizena., zout en vers gemalen peper., voor garnering: 1 rode appel in plakjes, gesneden., citroensap.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-07-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Voor de souvlaki, 4 teentjes knoflook geplet, sap van ? citroen, 1 theelepel komijnzaad, geroosterd in een droge koekenpan en daarna gemalen, 1 theelepel versgemalen zwarte peper, 2 eetlepels extra vierge olijfolie, 1 stuk lamszadel van ? 600 g, zout en versgemalen peper, , Voor de tabbouleh, 125 g bulgur, 2 grote tomaten fijngesneden, 3 lente-uitjes fijngesneden, een grote bos peterselie gesnipperd, een bos munt gesnipperd, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetepels citroensap, zout en peper, , Serveren met:, 6 pittabroodjes of ander zacht, plat brood of wraptortilla?s, 250 g hummus, harissa of andere hete chili-saus

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-09-2002
  • Internationaal
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookgroepen
Top