6.987 saus slagroom recepten

  • Top 100

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.

INGREDIENTEN

375 gr pasta (bijvoorbeeld Fettuccine) 150 gram gerookte zalm 1 el olijfolie 3 teentjes knoflook 2,5 dl slagroom 15 gr verse bieslook. Gehakt 1 tl mosterdpoeder 2 tl citroensap 4 el Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-02-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
  • Top 100
INGREDIENTEN

4 halve kipfilets, 50 gr boter en 1 el olie, 1/2 rode paprika in stukjes, 50 gr. gerookt spek in stukjes, 1 kleine ui gesnipperd, 125 gr champignons in plakjes, 1 teentje knoflook gesnipperd, klein blikje tomatenpuree, 2 tl paprikapoeder, 1 glaasje wodka, 2 dl slagroom of koksroom (o.i.d.), Peper en zout, Cayennepeper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-07-2009
  •  …
  •  20-30 min.
  • Top 100



Het oorspronkelijk recept voor de gegratineerde champignons met kaas is al enkele eeuwen oud. Het dateert uit de tijd dat er in het Parijse Montmartre nog enkele boerderijen waren en er zich bij de huidige Place de Tetre nog wijngaarden bevonden. De champignons kwamen uit de grotten vlak bij Parijs en die zijn er ook vandaag nog. De Parijse champignons zijn altijd stevig en volkomen gesloten. De smaak is, vergeleken met weidechampignons, uitgesproken zacht en fijn.


INGREDIENTEN

750 gram kleine champignons, schoongemaakt, 4 teentjes knoflook, ongepeld, 4 dl groente-of kippenbouillon, eventueel van tablet, 3 dl droge witte wijn, zoals Pinot Blance(Elzas), 35 gram boter, 1 sjalotje, ragfijn gesnipperd, 30 gram bloem, gezeefd, 1 dl slagroom, 75 gram geraspte extra belegen (of nog oudere)Goudse kaas, zout, witte peper uit de molen, 2 eetlepels fijngehakte (blad)peterselie, 3 eetlepels droog kruim van witbrood, ca. 1 eetlepel gesmolten boter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-04-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit is mijn geheime recept. Iedereen wil altijd weten wat er in zit. Hier is mijn geheimpje:

INGREDIENTEN

Mayonaise, creme fraiche (of slagroom), veel knoflook (naar smaak). Beetje peper, bieslook, peterselie, lepeltje mosterd, lepeltje honing, (evt.) witte wijn. (Voor een magere en frisse variant gebruik je Yofresh en gebruik je magere yoghurt i.p.v. slagroom/creme fraiche)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-02-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Dit recept is afkomstig van Jamie oliver (naked chef). Dit is mijn favoriete pasta. Het kost wat werk, en het is niet goedkoop maar haleluja dan heb je ook wat!

INGREDIENTEN

Pasta naar keuze, 150 gram pancetta/ evt. ander spek maar dan meer gebruiken, Doosje champignons, Doosje oesterzwammen/andere paddestoelen, 1,25 dl. Slagroom, 2 hele eieren, 3 eierdooiers, 150 gram verse parmezaanse kaas gerapst, 1 teentje knoflook, peper, evt. zout (pas op het is al hartig!), Olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Dit recept komt uit het kookboek van Nigella Lawson
Toffeepudding is een gerecht, waarbij je jezelf afvraagt, wat het in hemelsnaam moet worden, maar het eindresultaat is GENIETEN.

INGREDIENTEN

Voor de cake:, 100gr. bruine basterdsuiker, 175gr. zelfrijzend bakmeel, 1,25dl. volle melk, 1 ei, 1 theelepel vanille-extract, 50gr. gesmolten boter, 200gr. ontpitte,gehakte dadels., , Voor de saus:, 200gr. bruine basterdsuiker, ongeveer 25gr. boter in kleine klontjes, 5dl. kokend water.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-07-2009
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

Een familierecept van chefkok Gaetano Sergio wat hij van zijn oma kreeg. Heerlijke stukjes varkenshaas in een overheerlijke romige saus met groenten en cognac.

INGREDIENTEN

2 uien -1 rode paprika - 400 gr champignons - 2 takjes peterselie - ± 500 gr varkenshaas - peper, zout - 4 el olijfolie - 1/2 dl cognac of vieux - 1/4 ltr slagroom - 1 el tomatenpuree

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een lekker en simpele ovenschotel. Populair bij kinderen maar ook volwassenen smullen hiervan.

INGREDIENTEN

600 gr broccoli - 350 gr kipfilet - 2 eetl olie - 1 kleine ui - 1 teentje knoflook - 1 flinke eetl bloem - peper, zout - 250 ml slagroom - scheutje witte wijn of water - 700 gr voorgekookte aardappelschijfjes - 100 gr geraspte belegen kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Om je vingers bij op te vreten

INGREDIENTEN

700 gram kipfilet, boter, olijfolie, zout en peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 el gove mosterd, 1/4 l droge witte wijn, 200 ml slagroom, een beetje citroensap, 250 gram groene tagliatelle, 1 doosje tuinkers

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Lekkere herfst/winter pasta, door de verschillende soorten paddenstoelen die erin verwerkt zijn. Kan ook gemakkelijk als lunchgerecht natuurlijk of als voorgerechtje.

INGREDIENTEN

400 gr (verse) pasta, 6 teentjes knoflook, 4 eetlepels gehakte platte peterselie, 2 eetlepels in reepjes gesneden salie, 4 eetlepels olijfolie, 300 gr verse, gemengde paddenstoelen, in grove stukken, 200 ml witte wijn, 200 ml slagroom, snufje nootmuskaat, peper & zout, Parmezaanse kaas, geraspt

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-02-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een Hollands voorgerechtje die iedereen kent. altijd een succes tijdens kerst of andere feestdagen.

INGREDIENTEN

250 gram garnalen, 1/8 liter slagroom, zout, cayennepeer, 4 eetlepels mayonaise, 4 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels limoen- of citroensap, 2 eetlepels wisky, 2 grote bladeren ijsbergsla, 4 plakjes limoen of citroen, peterselie.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2004
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Dit is een pasta gerecht waarbij een uiensaus wordt geseerveerd met kipfilet.

INGREDIENTEN

Tricolore pasta (voor twee personen), een dubbele kipfilet, een fijn gesnipperde ui, een teentje knoflook, een halfpakje gezeefde uiensoep, 0,4 liter slagroom

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-12-1998
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijk zacht bloemkoolgerecht. 6 KH per persoon

INGREDIENTEN

1 bloemkool, teentje knoflook, 3 dl slagroom, zout, zwarte peper, tijm, 60 g parmezaanse kaas, 175 gram geraspte kaas (ik had emmenthaler, maar kan ook prima met een andere soort), 25 gram roomboter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-11-2009
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker makkelijk als je gasten hebt.

INGREDIENTEN

3 dubbele kipfilets, 3/4 liter slagroom, 1 pakje franse uien soep van Honig, Olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-05-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk vis-ovenschotel geinspireerd op een recept van Willeke. Mijn dank hiervoor.

INGREDIENTEN

Pangasiusfilet, ui in hele fijne ringen gesneden, knoflook in plakjes, snufje marsala, gedroogde pepers fijngemalen, kaymak of anders creme fraiche of slagroom, roomboter of olie, zout, peper, gedroogde tomaatjes in olie in dunne plakjes, st.agur of gorgonzola of boursin met knoflook,peterselie en geraspte kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-01-2008
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heel makkelijk toetje. Succes verzekerd. En toch net even anders.

INGREDIENTEN

2 bakken roomijs (goede kwaliteit), 2x2,5dl slagroom, 2 grote marsrepen, 1 zak maltesers (krokante chocoladekogels)

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2006
  • Nagerecht
  •  10-20 min.

Mango met slagroom en kwark.Lekkerrrrrrr.

INGREDIENTEN

1 mango, 1 el limoensap, 1 vanillestokje, 250 ml magere kwark, 500 ml slagroom (geklopt), evt. suiker naar smaak

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-12-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Nagerecht voor 4 personen., 8 halve perziken uit blik., 2 eetlepel kristalsuiker, 3 eetlepels bruine basterdsuiker, halve eetlepel kaneel, 5 cl. Licor 43,, Voor de saus:, 10 cl. Licor 43, 6 cl. (slag)room, 1 eetlepel suiker., IJS: Pecannoten-ijs (kant en klaar te koop in de supermarkt),, Garnering: Geklopte slagroom, stukjes pecannoot

  •  …
  •  
  • Geplaatst op17-03-2011
  •  …
  •  
  • Eigen recept

Ik had pas stoofpeertjes gemaakt met zoete witte wijn. Het sap was lekker stroperig geworden door het inkoken. Ideaal dus om voor een nagerecht te gebruiken. Nou ben ik zelf niet zo`n zoetekauw en meestal heb ik dan ook niet zoveel zin om urenlang in de keuken te staan om een moeilijk nagerecht te maken. Echter hier zag ik een kans om mijn gezinsleden te verblijden. Als je de stoofpeertjes eenmaal hebt gekookt is het verder dus een fluitje van een cent. Het grote voordeel is dus dat je met niet al teveel moeite een heerlijk dessert op tafel kunt toveren.

INGREDIENTEN

Stoofpeertjes, - 1 kg stoofpeertjes (8 tot 10 stuks), - 1 citroen (sap), - 1 fles zoete witte wijn (bv. Spätlese), - 150 gram suiker, - 1 kaneelstokje, - 1 steranijs, - 2 kruidnagels, , dessert, - 1 stoofpeertje p.p., - 1 bol ijs naar keuze p.p., - 1 schep boerenjongens p.p., - ingedikt sap, - slagroom, - enkele blaadjes munt voor garnering

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-10-2013
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Heeeerlijk!!!

INGREDIENTEN

500 gr aardbeien, 1,5 dl rode port, 1/2 dl creme de casis, 50 gr suiker, 1 tl aardappelmeel, 1/8 l slagroom.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-06-2001
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 gram aardbeien, 1,5 dl rode port, 1/2 dl creme de cassis, 50 gram suiker, 1 theelepel aardappelmeel, 1/8 liter slagroom

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-01-2000
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 pakjes chocolade kookpudding, 1 liter volle melk (Melkan), 1 pot kersen op sap, zonder pit, 1 eetl. aardappelmeel of allesbinder, spuitbus slagroom (Melkan spuitroom), puddingvorm (inhoud 1 l)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2008
  •  …
  •  20-30 min.

Ouderwets dessert, dat het nog steeds goed doet!

INGREDIENTEN

-4 grote of 8 kleine peren, -1/4 l water, -50 g suiker, -een stukje citroenschil, VOOR DE SAUS:, -1/2 l melk, -15 g maizena, -20 g cacao, -60 g suiker, -vanillesuiker, GARNERING:, -1/8 l slagroom, -suiker, -wat gekonfijte sinaasappelschilletjes

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-07-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

½ liter slagroomijs, 1 pot ontpitte kersen, verse slagroom (of uit een spuitbus), cacao of poedersuiker (voor de garnering), 4 takjes munt (voor de garnering)

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-12-2012
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

250 ml melk, 100 g boter, 1 zakje vanillesuiker, snuf zout, 150 g bloem, 4 grote eieren, 250 ml slagroom, 2 el suiker, 100 g pure chocolade, 100 ml volle melk, 2 el witte chocoladebolletjes / hagelslag(broodbeleg), takje munt, poedersuiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-05-2012
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Hartige ovenschotel met kip, rijst, en een saus van chilisaus en slagroom.
Dit recept zet de lezer en degene die het voorgeschoteld krijgt, op een leuke manier op het verkeerde been!
De indruk wordt gewekt dat dit een vreemd nagerecht is met rijst en slagroom, maar niets is minder waar.
Het gaat hier om een erg lekker (en vrij machtig) hoofdgerecht uit de oven. Niet geschikt voor Big-Diet-Fans!
De bereiding is niet moeilijk, maar zelfs eenvoudig te noemen.
De ingredienten zijn voor ongeveer 4 personen. In geval van acute hongeraanvallen kom je echter niet verder
dan voor 2 personen. Mocht je tijdens de bereiding van dit gerecht echter steeds enthousiaster worden, dan
kan het gebeuren dat, door toevoeging van een portie eigen creativiteit, dit gerecht 6 tot 8 vrienden,
familieleden of kennissen tot uiterste verrukking kan brengen. Varieer naar hartelust en naar eigen
goeddunken met de hoeveelheden: het kan eigenlijk nooit mislukken.

INGREDIENTEN

- 1 kilo kipfilet, - kipbouillonblokjes of kipbouillonpoeder, of wat er ook maar op lijkt, - 200 gram amandelschaafsel (meer mag ook), - 1 pak rijst (Uncle Ben?s langkorrelrijst, is ideaal voor ovengerechten), - 0,5 liter ongezoete slagroom, - 2 flesjes chilisaus (van Calve of zo), - 1 blikje (ca. 0,5 liter) fruitcocktail, (tropische fruitcocktail is ook erg lekker), - 1 grote prei, - 1 bakje champignons, - kruiden naar smaak

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-09-2001
  • Internationaal
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

225 gr. Tagliatelle, 85 gr. pancetta in blokjes, 25 gr. boter, 1 ui fijngesneden, 120-175 gr. radicchio in reepjes, 1 teentje knoflook fijngehakt, 1,5 dl. slagroom, 50 gr. parmezaanse kaas, zeezout en versgemalen zwarte peper, handje bladpeterselie, fijngesneden.

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-11-2009
  • Italiaans Tussengerecht
  •  20-30 min.

Wel niet zo goed voor de caloriën maar oh zo lekker!! Kan ook met bananen maar dan wel opletten dat ze niet te lang worden gegrilld.

INGREDIENTEN

2 verse ananassen, 6 eetlepels + 100 boter, verdeeld, 2 eetlepels suiker, 1 / 4 theelepel gemalen nootmuskaat, 200 g bruine basterdsuiker, 100 ml slagroom, 1 / 2 theelepel vanille-extract, snuf zout, 6 bolletjes vanille-ijs

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-05-2011
  •  …
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

2 pakjes chocolade kookpudding, 1 liter volle melk, 1 pot kersen op sap, zonder pit, 1 eetl. aardappelmeel of allesbinder, spuitbus slagroom, puddingvorm (inhoud 1 liter )

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-08-2010
  •  …
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg uit de diepvries, ca. 750 g broccoli, 1 ui, 200 gr ontbijtspek, 1 bakje champignons, 125 ml slagroom, 2 eieren, zout peper, basilicum, knoflook, evt. Italiaanse kruidenmix of Provencaalse kruidenmix, een zakje geraspte kaas.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-03-2001
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit was echt een toevalstreffer, het recept klopte niet, maar met eigen aanpassing werd het een heel erg lekker toetje.

INGREDIENTEN

4 handperen, niet te rijp, 250 ml droge witte wijn, 6 el witte bestardsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 kruidnagels, 125 ml slagroom, Maizena of gelatine, evt. chocoladeschaafsel voor garnering

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-10-2008
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

Superknoflooksaus

INGREDIENTEN

1 grote pot mayonaise, 1 halve bol knoflook, 1 bos peterselie 1 th lepel mosterd, 1th lepel ketjap,1 beker slagroom.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-05-2001
  •  …
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Heerlijke stroganoffsaus zoals je die in een goed restaurant krijgt.

INGREDIENTEN

1 bakje champions, 1 rode paprika, ½ groene paprika, 2 uien, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel chilipoeder (begin met 1 theelepel, dan proeven of je er qua pittig heid meer in wilt doen.), Paar druppeltjes worchestershire saus, Paar druppeltjes tabasco, Witte peper, zout, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 rund bouillonblokje, 1 teen knoflook, Klein bekertje slagroom, Flinke scheut wodka

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-02-2011
  • Russisch
  •  20-30 min.

Dit recept is van een collega: ik heb er maanden op moeten wachten, maar het was de moeite waard.

INGREDIENTEN

4 perssinaasappels, 2 el. vloeibare honing, 2 el. droge sherry, 2 tll ketjap asin, 1 tl. kerriepoeder, 2 tamme eendenborstfilets (ca. 600 gram), 2 grote handsinaasappels, 150 gram boter, zout, peper, 4 el. slagroom

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Het is volop lente en ze zijn er weer de verse witte asperges! Men noemt ze ook wel "het witte goud". Nu ze vers weer volop te koop zijn (zelfs hier bij de boer) moet je daar volop van profiteren. Ik kon het niet laten om er als eerste een lekker bordje mee te maken. Asperges hebben een zacht-zoete-romige smaak. De serrano ham is ietwat zout en het sausje is echt hemels. Dit kun je zo in een fatsoenlijk restaurant op de kaart zetten en zal dan onder de gasten gretig aftrek vinden. Dit is echt mijn voorjaarstopper en de hoeveelheden zijn voldoende voor 4 couverts.

INGREDIENTEN

1 kilo witte asperges, 600 gr krielaardappel, 8 plakjes serrano ham, 1 ½ tl suiker, 1 ½ el roomboter, Zeezout, , Voor de saus:, 100 gr gerookte zalm (in kleine plakjes), 100 gr slagroom, 1 el mierikswortel (potje), 1 bosje verse dille, 100 ml droge witte wijn, Klein beetje kookvocht, Zeezout, Beetje vers geperst citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-04-2013
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker met de kerst

INGREDIENTEN

20 sneetjes broden, wit, 250 ml. melk, 4 stuks eieren, 250 gr. suiker, 1 el. kaneel, 10 bollen vanille-ijs, 500 ml. slagroom, 100 gr. boter

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-12-2003
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Verrukkelijk!! Een TOP-recept. Voorgekookte groene asperges gerold in een plakje ham, kaas en daarna in lasagneblad. Overgoten met een saus van roomkaas, eieren en slagroom en gegratineerd met buffel-mozzarella. We hebben gesmuld!!!!
Geen "slank" recept, maar dat hoeft toch ook niet altijd?

INGREDIENTEN

750 gram groene asperges, zout, tl suiker, 1 el boter, 200 gram roomkaas, 2 eidooiers, 200 ml slagroom, 2 tl citroensap, verse basilicum, 1 pakje lasagnebladen (voorgekookt, bijv. AH), 200 gram achterham, 200 gram jong belegen kaas, 50 gram geraspte belegen kaas, 1 bolletje buffel-mozzarella

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-05-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een SUPER nagerecht die bij ons op het menu staat voor de kerst!!
Een echte traktatie!! De saus is helemaal TOP! De suiker in deze saus wordt gecaramaliseerd wat echt een heerlijke smaak geeft aan de saus die er naast of overheen geserveerd wordt.
Deze pudding/bavarois wordt gemaakt met Amaretto en vanille. Je kan dit in een coupe serveren maar natuurlijk ook in een vorm.

INGREDIENTEN

2 eierdooiers, 2 ? dl melk,. 5 dl slagroom, 100 gram amandelspijs. 5 blaadjes gelatine, 250 gram bitterkoekjes, 2 dl Amaretto, 100 gram suiker. 1 vanillestokje.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-12-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.

Zelfgemaakte kippenragout

INGREDIENTEN

1 kilo soepkip of kipfilet, 1 ui, 2 kruidnagels, 2 laurierblaadjes, 50 gram boter, 40 gram bloem, beetje citroensap, 2 eidooiers, 125 ml slagroom of kookroom, 2 el peterselie en nootmuskaat

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-02-2002
  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

De schnitzels worden door de saus heerlijk zacht. Echt een verrukkelijk gerecht. Je kunt de schnitzels helemaal voorbereiden en plm. 30 minuten voor het eten in de oven zetten. Lekkere gemakkelijk als je gasten krijgt!

INGREDIENTEN

4 mooie schnitzels (ik had varkensschnitzels) -, peper, zout, bloem, 3 eetlepels zonnebloemolie, 1 flinke prei, 250 gram champignons, 100 gram roomkaas met kruiden en knoflook (bijv. paturain of boursin), 200 ml slagroom, 1 theelepel paprikapoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-12-2011
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies