Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

argentijnse ossenhaas

Door: speedy

  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 1 personen



2 ons Argentijnse ossenhaas
1 grote zoete aardappel
bekertje zure room
1 teen knoflook
1 ui
1 paprika
2 grote tomaten
2 rode pepers
zout



Argentijnse ossehaas met rode pepersaus en gepofte aardappelen.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zorg voor een goed houtskoolvuurtje.

Bereidingswijze

Rol de zoete aardappel in aluminiumfolie en leg ongeveer 45 minuten in het vuur. Maak ondertussen een pannetje op het vuur de rode peper saus door alle geschilde en gesneden groente op te warmen. Eventueel aanlengen met wat zure room. Schroei de ossenhaas in een paar minuten dicht en serveer met de gepofte aardappel met zure room en rode pepersaus.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top