Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Barbecued Beef Brisket, gebarbecued borststuk

Barbecued Beef Brisket, gebarbecued borststuk

Door: lekkerkoken1

  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-09-2002

Ingrediënten


1 runderborst braadstuk van 4 tot 6 kg
125 g paprikapoeder 60 g chilipoeder met
3 lepels peper
3 tenen knoflook
3 lepels geraspt ui 3 lepels suiker ,3.5 dl licht bier voor de saus
125 ml witte azijn voor de saus
80 ml maisolie voor de saus
1 lepel chilipoeder met kruiden voor de saus
1 theelepel tabasco voor de saus
2 theelepels mosterdpoeder voor de saus
2 theelepels zout voor de saus
125 ml bourbon voor de saus
60 g gesneden ui voor de saus
3 tenen knoflook voor de saus

Het vlees moet goed geaderd zijn en een vetlaag hebben van minstens 1/2 cm.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de ingredienten voor de kruiden, wrijf het vlees er mee in, wikkel in plasticfolie en zet een nacht koel weg.
Verwarm de oven voor op 110 graden.
Wikkel het vlees losjes in alufolie en leg in de oven.
Meng de ingredienten voor de saus, breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken. Laat afkoelen.
Besmeer het vlees elk 1/2 uur met de saus en keer het vlees elk uur.
Reken 1-1.25 uur bereidingstijd per pond vlees.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top