Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Flamiche au fromage

  • Frans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

250 gram St.Albray kaas of munster1 ei1 eidooier125 ml. slagroomzout en versgemalen pepernootmuskaat1 blikje gekoeld croissantdeeg1/2 el. boter om in te vetten


HULPMIDDELEN

Ovenlage taartvorm 24 cm


Noord-Franse kaastaart

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 gr.korstjes van kaas snijden en in dunne plakjesin kom ei met eidooier en slagroom loskloppenzout,peper en nootmuskaat naar smaak toevoegentaartvorm invetten en bekleden met deegplakjes kaas over bodem verdeleneimengsel erover schenken

Bereidingswijze

Taart in midden van oven ca. 34-40 min. bakkenrand eventueel na ca. 20 min. afdekken met alu-folie

Serveertips

Lekker met een glaasje Gewurztraminer d'Alsacemet dank aan de "Allerhande".

Bron

Allerhande (AH)



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simone3
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top