Pompoenpannekoekjes

  • Antiliaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

1/2 pompoen ven de toko, 8 eetlepels bruine basterdsuiker, vanillesuiker, amandelessence, 3 eieren, 500gram zelfrijzend bakmeel, 3/4 liter volle melk.



Heerlijk Antiliaans recept, van mijn moeder geleerd.

Voorbereiding

Pompoen in een pan met water koken tot je er met een vork doorheen kan prikken en het van de vork afglijdt. De pompoen prakken.

Bereidingswijze

De zelfrijzende bakmeel met de suiker mengen. In het midden een kuiltje maken en de eieren er in gooien. Met een garde kloppen. De pompoen erin mengen. en de vanillesuiker en de essence er aan toe voegen.
In een koekepan wat olie verhitten en een soeplepel van het beslag gooien.

Serveertips

Heerlijk met rabarbersaus(dan geen suiker toevoegen) of met jam...!

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chantalernestina


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies