Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

roleau van gevogelte.

Door: kruiden_tuintje

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


2 kipfilet
4 eetlepels truffelpasta (potje la Rustichella)
4 eetlepels porcinipasta
150 gram eendelever
peper en zout
gemengde slasoorten
truffeldressing.



Voorgerecht voor 4 of amuse voor 8 personen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sla de kipfilets plat tussen 2 velletjes plasticfolie tot ongeveer 8 mm
dikte. Bestrooi de filet, aan beide kanten, met peper en zout en bestrijk
ze
met de truffel- en porcinipasta. Verdeel de eendelever over de filets en
rol ze
voorzichtig op. Verpak de rolletjes in aluminiumfolie en gaar ze in 8
minuten in de oven. Laat afkoelen en verwijder de folie. Haal de slasoorten
door de truffeldressing en verdeel ze over 4 bordjes. Snijd de rolletjes in
schuine plakjes en leg ze op de sla, druppel er een beetje truffeldressing
overheen.
Dit is het originele recept(kookclub) maar het is ook heel lekker om de
eendelever te vervangen door even aangebakken, in stukjes gesneden,
kippenlevertjes.




Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top