Marokkaanse koekjes

  • Marokkaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Zie bereiding


Brewats

Bereidingswijze

Kneed 800 g amandelspijs, 1 theelepel kaneel, 1/2-1 dl oranjebloesemwater en 1 dooier. Draai er 40 worstjes van. Knip 20 loempiavellen doormidden, leg er een worstje op, vouw dicht en plak de naad dicht. Verwarm een pot honing tot die lauwwarm is. Frituur de koekjes in olie en leg ze enkele minuten in honing, laat in een zeef uitlekken. De honing kan opnieuw gebruikt worden.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van enirac9
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies