ravioli met salieboter

  • Italiaans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

- ca 30 stuks ravioli of tortelini
- 100 gram roomboter
- 20 verse salieblaadjes


Een simpele amuse met een goddelijke smaak!

Voorbereiding

Snij de salieblaadjes fijn.

Bereidingswijze

Smelt de boter op laag vuur. Laat de salieblaadjes knapperig worden in de boter. Zorg echter dat de boter niet bruin wordt!
Kook de ravioli in ca 5 minuten beetgaar en giet af.
Doe de ravioli op amuselepels of gebakbordjes en schenk de salieboter eroverheen.

Serveertips

Eventueel ciabatta erbij serveren.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies