Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. ravioli met salieboter

ravioli met salieboter

Door: daan1111

  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-08-2002

Ingrediënten 6 personen


- ca 30 stuks ravioli of tortelini
- 100 gram roomboter
- 20 verse salieblaadjes



Een simpele amuse met een goddelijke smaak!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de salieblaadjes fijn.

Bereidingswijze

Smelt de boter op laag vuur. Laat de salieblaadjes knapperig worden in de boter. Zorg echter dat de boter niet bruin wordt!
Kook de ravioli in ca 5 minuten beetgaar en giet af.
Doe de ravioli op amuselepels of gebakbordjes en schenk de salieboter eroverheen.

Serveertip

Eventueel ciabatta erbij serveren.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top