ravioli met salieboter

  • Italiaans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

- ca 30 stuks ravioli of tortelini
- 100 gram roomboter
- 20 verse salieblaadjes


Een simpele amuse met een goddelijke smaak!

Voorbereiding

Snij de salieblaadjes fijn.

Bereidingswijze

Smelt de boter op laag vuur. Laat de salieblaadjes knapperig worden in de boter. Zorg echter dat de boter niet bruin wordt!
Kook de ravioli in ca 5 minuten beetgaar en giet af.
Doe de ravioli op amuselepels of gebakbordjes en schenk de salieboter eroverheen.

Serveertips

Eventueel ciabatta erbij serveren.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies