Patisson gevuld met groente

  • Biologisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

1 patisson
1 stukje broccoli of bloemkool
1 kleine prei
1 teentje knoflook
30 g pijnboompitten
eventueel nog andere groente naar smaak


Bereidingswijze

Snijd een kapje van de patisson af en kook de patisson in 15 minuten gaar in water. Hol de patisson uit met een lepel. Snijd de stukken patissonvruchtvlees in kleine stukjes en bak ze in olie samen met in stukjes gesneden broccoli of bloemkool, prei en knoflook. Rooster de pijnboompitten even in een koekenpan en meng ze door het groentemengsel. Schep het mengsel in de uitgeholde patisson.
Variatie met feta en olijven: Meng door het groentemengsel een aantal in stukjes gesneden olijven en verbrokkelde feta.

Serveertips

Lekker met pasta

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies