Patisson gevuld met groente

  • Biologisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

1 patisson
1 stukje broccoli of bloemkool
1 kleine prei
1 teentje knoflook
30 g pijnboompitten
eventueel nog andere groente naar smaak


Bereidingswijze

Snijd een kapje van de patisson af en kook de patisson in 15 minuten gaar in water. Hol de patisson uit met een lepel. Snijd de stukken patissonvruchtvlees in kleine stukjes en bak ze in olie samen met in stukjes gesneden broccoli of bloemkool, prei en knoflook. Rooster de pijnboompitten even in een koekenpan en meng ze door het groentemengsel. Schep het mengsel in de uitgeholde patisson.
Variatie met feta en olijven: Meng door het groentemengsel een aantal in stukjes gesneden olijven en verbrokkelde feta.

Serveertips

Lekker met pasta

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van defrens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies