Patisson gevuld met groente

  • Biologisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

1 patisson
1 stukje broccoli of bloemkool
1 kleine prei
1 teentje knoflook
30 g pijnboompitten
eventueel nog andere groente naar smaak



Bereidingswijze

Snijd een kapje van de patisson af en kook de patisson in 15 minuten gaar in water. Hol de patisson uit met een lepel. Snijd de stukken patissonvruchtvlees in kleine stukjes en bak ze in olie samen met in stukjes gesneden broccoli of bloemkool, prei en knoflook. Rooster de pijnboompitten even in een koekenpan en meng ze door het groentemengsel. Schep het mengsel in de uitgeholde patisson.
Variatie met feta en olijven: Meng door het groentemengsel een aantal in stukjes gesneden olijven en verbrokkelde feta.

Serveertips

Lekker met pasta

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van defrens
Dagdeal
Bestel nu »

4x Smult + Powerfood van Friesland naar New York van Rens Kroes.

van 39,95
Alleen vandaag 19,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Het populairste kookboek van dit jaar cadeau! In Rens` nieuwe boek staan ruim 70 gezonde recepten voor ontbijt, snacks en diner. Je krijgt `m cadeau bij 4x Smult magazine, samen € 19,95 (ipv 39,75) >>… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies