Cocosijs

  • Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

* bakje slagroomijs
* blok santen (cocos)
* blikje cocosmelk


Als onderdeel van de lekkerste toetjes....jummie!

Bereidingswijze

* laat het ijs iets zacht worden in een schaal
* schudt het blikje cocosmelk NIET en schenk alleen de witte substantie bij het ijs, het doorzichtige kun je weggooien
* rasp een flinke lading santen over het ijs
* doorroeren
* in de ijsbak terug scheppen
* nog wat santen eroverheen raspen
* in de vriezer weer hard laten worden

Serveertips

Smaakt erg lekker in combinatie met licht zoute kleefrijst en rijpe mango....

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies