Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

vissoep

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 blik gepelde tomaten (400 gr), 1 laurierblad, 1/2 tl. gedroogde tijm, 1 1/2 l. visbouillon (pot/tablet/zelf maken), 1 prei, 3 stelen bleekselderij, 600 gr. visfilet (wat je lekker vindt), 4 el. fijngehakte peterselie (evt. 100 gr. garnalen)



Een heerlijke vissoep, met dank aan Hennie voor het recept.

Bereidingswijze

Tomaten en ui in stukjes snijden en met het sap van de tomaten, laurierblad en tijm 10 min. zachtjes laten koken. Prei en bleekselderij kleinsnijden. Bouillon, prei en bleekselderij aan tomatenmengsel toevoegen en dit alles 5 min. laten koken. Vis in blokjes snijden en bij de soep doen. De soep 7 min. tegen de kook aan houden. Als je garnalen toevoegt, ze even mee laten warmen. Bestooien met peterselie

Serveertips

Lekker met Turks brood of stokbrood



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paulien_e
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top