Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

andijvie-shoarma

Door: baukjepvenema

  • Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


Rauwe andijvie, creme fraiche,shoarma vlees,gebakken aardappels,gembersiroop, paprikapoeder.



Snel en een verrassende smaak, echt smullen.Recept van Jan Erik.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de rauwe andijvie met de gembersiroop in een grote kom. Bak het shoarma vlees en doe daar de creme fraiche bij. Doe het ook in de kom. Bak de aardappeltjes met een beetje paprikapoeder, doe het ook in de kom. Husselen en smullen maar.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van baukjepvenema
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top