Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

andalusische roomsoep

Door: recipe-box

  •  
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 5 personen


1 kg rijpe soeptomaten100 g boter3 el bloem3 gehakte uien3 lookteentjes3 kleingesneden wortelen1,5 l heldere bouillon1/2 l verse roompeperzout



Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel de tomaten, ontpit ze en snij ze klein. smelt de boter, roer de bloem erdoor en voeg er de geplette tomaten bij met de gehakte uien, wortelen en knoflook. laat zacht stoven.overgiet met de bouillon en kruid met peper en zout. laat nog 30 min. koken en pureer met de staafmixer. roer de room erdoor, warm op en serveer.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recipe-box
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top